logo

Pervin Yıldız Kahve Falı, Tarot Falı yorumcusu
Temsili Fotoğraf
Yengeç Burcu

Pervin Yıldız

Gerçekleri duymak istiyorsanız bekliyorum. Pembe tablo için gelmeyin..!

Hakkında

Profilime Hoş geldiniz. Öncelikle sizi sayfamda gördüğüm için mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum. Yılların verdiği tecrübe ve Yengeç Burcu olmamın etkisi ile hemen hemen her yorumumda başarılı sonuç almış bulunuyorum. Bir çok fal türündeki üstün başarım sayesinde belirli dönemlerde önemli yerlerde bulunup gerekse ünlü astrologlar ile çalışmalarımla tecrübeme her geçen gün katkı sağladım. Hem bir fal yorumu hem de rahatlamanız açısından tavsiyeler istiyorsanız destekli bakımlarım ile bekliyorum. Detaylı bir fal istiyorsanız lütfen sorularınızı belirtin ki ona göre detaylı bir yönlendirme olsun...

Rozetleri
3.YIL

3 Yıl

Kahve Falı




Başarı %92 Kredi 700
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
TürkçeEnglish
Ortalama 42 dakikada yorum yapıyor.
21/11/2017 tarihinden beri 397 fal baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Ağzınıza sağlık
    24.02.2021
  • I really liked your reading, it was extreme. Yes, I have digest issues, and i hope it goes away. As you said, it might tale a while to fully treat. Nice reading, i don't know how you get my digest issue 😅. Thank you so much, i'll be back again soon.
    31.01.2021
  • Thank you so much. ❤️
    25.01.2021
  • Güzel yorumların yarınlar için inşallah gerçelçkleşir teşekkür ediyorum 🙏
    20.04.2020
  • teşekkür ederim ✨🙏
    20.04.2020
  • Cümleler çok karışmış sürekli aynı şeyi söylemiş aşırı pişman oldum şu an..
    20.04.2020
  • Çok iyi❤️
    20.04.2020
  • Teşekkürler
    19.04.2020
  • Mükemmel bir falcı kendisi bütün sorularıma cevap oldu ve inşallah dediği tarihlerde gelişmeler yaşarım🙏🏻
    19.04.2020
  • Gayet net ve detaylı yorumlamışsınız.Ben beğendim. Tavsiye ederim.
    19.04.2020
  • Tesekkürler mayıs ayında gelişmeler olursa tekrar gelicem
    19.04.2020
  • Çoook teşekkür ederim yazdıklarınız o kadar iyi geldi ki artık ne zaman mutlu olacağım diye kara kara düşünürken umut ışığı yandı tekrar içimde.Çok teşekkür ederim inşallah temiz, vicdanlı, düzgün biriyle evlenirim 😇❤️🙏🏼
    18.04.2020
  • Teşekkür ederim 🙏
    18.04.2020
  • thank u..
    16.04.2020
  • sorduğum sorulara net cevap aldığım bir faldı Teşekkür ederim
    15.04.2020
  • 👎
    15.04.2020
  • Tatlı diliyle o kadar güzel yorumlamış ki :) Çok beğendim. :))
    14.04.2020
  • teşekkürler
    13.04.2020
  • Thank you , you are great
    13.04.2020
  • İnş tekrar gelicem çok teşekkür ediyorum sevgilerimle
    13.04.2020
  • Çok teşekkür ederim size 😘😘😘
    13.04.2020
  • wow thanks i will be back in 2 weeks if u are right..
    13.04.2020
  • Çok teşekkür ederim
    13.04.2020
  • 👍👏
    13.04.2020
  • paranıza yazık 👎👎👎
    13.04.2020
  • Açıktı kafamda soru işareti bırakmadı
    13.04.2020
  • Teşekkür ederim ağzınıza sağlık
    12.04.2020
  • Thank u
    12.04.2020
  • Bu ne ya hiç beğenmedim hiçbir şey anlaşılmıyo
    12.04.2020
  • Harikasınızzzzzzz bayıldımmmm 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
    11.04.2020
  • Teşekkür ederim emeğine yüreğine sağlık ❤
    11.04.2020
  • Pervin hanım'a ilk defa geldim ve harika bir yorum aldım.Bu sıkıntılı günlerde bana moral verdi.Söyledikleri inşallah gerçekleşir.Emegine ve yüreğine sağlık...Sevgilerimle...💞💞💞💞💞
    11.04.2020
  • Güzel bir yorumdu.
    11.04.2020
  • Teşekkür ederim😊
    11.04.2020
  • çok teşekkür ediyorum ağzına sağlık 😍yorumlanan çok güzel
    11.04.2020
  • Cok tesekkür ederim 🙏🏻❤️
    11.04.2020
  • Teşekkür ediyorum. yureginize sağlık
    10.04.2020
  • Bi kahve icip bi daha mi baktirsam... 🧐 cok iyidi💜😘
    09.04.2020
  • teşekkürler..
    09.04.2020
  • teşekürler inşallah diyelim umudum yok ama agziniza yüreğinize sağlık
    08.04.2020
  • Başarılı
    07.04.2020
  • Tek kelimeyle şahane bir yorumcu❗️
    07.04.2020
  • Tşk ederim
    07.04.2020
  • Şahaaneeeee
    06.04.2020
  • eh idare eder
    06.04.2020
  • Çok teşekkür ederim ablacım umarım dediğin gibi olur
    06.04.2020
  • Çok güzel yorum yapıyor tüm sorularımın cevabını verdi
    13.04.2019
  • Çok tesekkür ederim
    03.01.2019
  • Cok akıcı anlaşılır bir yorumdu cok memnun kaldım kesinlikle tavsiye ediyorum
    28.12.2018
  • Tşk ederim
    28.12.2018
  • Çok beğendim, yorumlar önemli ilk karar vermemizi etkiliyor onun için yorum yaparken hakkıyla yapmak gerekiyor.ilk baktırışım ama tekrar gelicem
    27.12.2018
  • İlk defa tanıştım ama Pervin hanımı ağzım açık dinledim. Altın üyeyim ve bu sitede fal baktırmadığım kimse kalmadı ama kendisi herkesten çok farklı. Keşke elimde olsaydı da daha da yüksek puan verebilseydim
    27.12.2018
  • Ben böyle bir fal görmedim bu kadar iyi niyetli kimse olamaz. Aklımdaki tüm soruların cevabını aldım ve bekliyorum. Söylediğiniz zamanlardan sonra yine geleceğim iyi ki baktırdım size. Çok teşekkür ediyorum.
    13.09.2018
  • Bi çok kişiye fal baktırmış biri olarak Pervin hanıma baktırdığım ikinci fal beni yine yanıltmadı.ilkinde verdiği tarihler doğru çıkınca ikinci kez baktırmak istedim ve yine çok iyiydi. Konuşması ilgisi nazikliği ile sitedeki en iyi falcı diyebilirim. Çok teşekkürler
    11.09.2018
  • Gayet gerçekciydı. Bana masal anlatmadı. Olumsuzluklari da söyledi. Memnun kaldım. Teşekkürler.
    06.09.2018
  • Tüylerim diken diken oldu :-) fal his ve karşılıklı enerji işi olduğunu düşünüyorum:-) çok tatlı bir hanımefendi sohbetimiz çok sıcak samimi ve uzun süreli geçti başından sarayım düşüncesinde hiç yaklaşımı yok çok sorular sordum ve tek tek cevap geldi kendisine çok teşekkür ederim başarıları bol olsun güzel gelişmelerle görüşmek dileğiyle :-)
    04.08.2018
  • Ablacım sen gerçekten de harikasınnn. Ben çok fal baktıran birisiyim ama hiç bu kadar güzel alıcı tek soru dahi sormadan herşeyi ortaya döken birini görmedim. Vallahi abla keşke daha önce gelseymişim sana
    02.08.2018
  • Maalesef memmun kalmadim.öncelikle canli chatda çok yavas süre iyi kullanilmiyor.Arti yorumu cok tutarsizdi bir yerden alinti gibiydi bana hic uymadi.Ben tavsiye etmiyorum hislerinin kuvvetli oldugunu dusunmuyorum.
    31.07.2018
  • bu kadar olur 5 yildir burdayim daha boylesini gormedim . baktirin pisman olmazsiniz
    30.07.2018
  • Harikaydi
    30.07.2018
  • Harika detaylı bir yorum teşekkür ediyorum. Aydınlattığınız için
    29.07.2018
  • Harika harika harika harika harika harika müthiş bir fal.cok güzel şeyler söyledi bana.
    28.07.2018
  • Cok beyendim,cok samimi cok guzel Tavsiyye ederim ️
    28.07.2018
  • Birnkelimesi bile yaklasmadı... genel gecer herkese yapılabilecek yorumlar
    28.07.2018
  • fena diil
    28.07.2018
  • Pervin hanıma çok teşekkür ediyorum..Beni gerçekten aydınlattı dilerim tekrar görüşmek nasip olur
    19.07.2018
  • Canlı olduğu zaman yeterli verimi alamıyorsunuz 10 dakikayla. Açıkcası canlı olduğundan dolayı pek bir şey anlayamadım ama yorumcu çok samimiydi çoğunlukla genel olmasıyla birlikte nokta atışı oldu.
    19.07.2018
  • Çok genel ifadeler, detay yok, şaşırtıcı bir şey yok. 50 TL etmez
    07.07.2018
  • Yani güzel açıklayıcı bi faldı emeğe saygı ama dediği gibi olmadı
    29.06.2018
  • Süper süper süper ötesi Yok .. mükemmel netlik ve tüm ayrıntıları ile .. hep danışacağım .. tşk ederim
    27.06.2018
  • Hatice abla oğuz beni aldatiyomus ben napacam şimdi hayatım mahvoldu
    24.06.2018
  • Yine söylüyorum sohbete doyamadım herşey için saol
    23.06.2018
  • Tek kelimeyle super....
    09.06.2018
  • Tesekkurleerr
    08.06.2018
  • Yorumcunun yorumları isabetli fakat bence canlı fal uygulaması ile fal baktırmayın derim çünkü 500 kredilik bu bir fal size 1000 krediye patlayabilir,bence yorumculara ince bir hesapla maalesef bunu düşünerek canlı fal uygulamasını seçiyor..1 yıldızı bu yüzden düşük verdim..
    03.06.2018
  • Çok güzel bir yorumdu teşekkürler. Gerçekten iyi geldiniz sevgilerimle
    03.06.2018
  • Güzel samimi ve dobra
    30.05.2018
  • Harikaydi
    10.04.2018
  • Tek kelimeyle super
    26.03.2018
  • Yüreğine dileğine sağlık nefes alamıyordum seninle konuşundaysa kadar inş dediklerin olur o bnm eşim olur
    25.03.2018
  • HERŞEY İÇİN ÇOK TEŞŞEKÜRLER ABLACIGIM COK GÜZL VE ACIKLAYICI OLDUNUZ COK GÜZEL YORUMLARINIZ VE İYİ DİLEKLERİNİZ İÇİN HERKESE TASİYE EDERİM YAKIN ZAMANDA GÖRÜŞMEK ÜZERE
    25.03.2018
  • Hisleri gercekten muhtesem.. sesli yorumlarini kesinlikle bekliyorum :)
    25.03.2018
  • Efsane yorumdu ama ya:)) öyle olumsuz negatif bir insanım ki hayata karşı tüm Ümit’lerimi tüketip onu görüp fal attım yorumuyla özendi ilgilendi hiç başından atmadı süre durdurdu ben söylemeden yardım etmeye çalıştığını anladım bana ve pembeli bir fal da değildi inş güzel haberlerle sana koşar gelirim güzel kalpli Ablam
    21.03.2018
  • Cevablari beklemek cok surdu
    19.03.2018
  • Umarım söylediklerinizi yaşıyor olurum teşekkür ederim:)
    19.03.2018
  • Sanirim ilk defa denk geldik , detay vermedigim halde mukemmel tespitleri oldu. Umarim sesli ya da telefon fallarinda da gorusuruz..
    12.03.2018
  • çok teşekkür ederim.
    11.03.2018
  • Çok beğendim. Olağanüstü bir yorumcu...
    11.03.2018
  • Kendisi çok ilgili ve güzel yorumlayan yardımcı olmaya çalışan harika biri yorumları isabetli ve güzeldi ağzına ve yüreğine sağlık olsun. Teşekkürler
    10.03.2018
  • Canlı chat olmadı beni endişelendirmişti ama gayet verimli geçti tavsiye ediyorum:)
    10.03.2018
  • Harika, tavsiye edebileceğim bi yorumdu :)
    10.03.2018
  • Kesinlikle tavsiye ediyorum :)
    09.03.2018
  • tskkurler
    28.02.2018
  • tskkurler
    15.02.2018
  • Teşekkür ederim
    03.02.2018
  • Pervin hanim bu konuda çok iyi diyebilirim
    16.01.2018
  • Inanılmaz güzel bir bakımdı. Tüm soru işaretlerim silindi... Tüm yıldızlar ona..BANA DESTEK.VE YORUMUN SURESINI UZATIGINIZ ICIN İNANIN BU İYİLİĞİNİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIM PERVIN HANIM, SAĞOLUN BENİM İYİLİK MELEĞİMSİNİZ SİZİ İYİKİ SEÇTİM İYİKİ TANIDIM ÇOK MEMNUN OLDUM ALLAH SIZDEN BINLERCE KEZ RAZI OLSUN !!!
    15.01.2018
  • Çok teşekkür ederim çok güzel bir bakımdı...
    13.01.2018
  • .....
    11.01.2018
  • .
    09.01.2018

Tarot Falı




Başarı %96 Kredi 600
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
TürkçeEnglish
Ortalama 59 dakikada yorum yapıyor.
21/11/2017 tarihinden beri 164 tarot baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • thank you
    24.02.2021
  • Yorumunuz için çok teşekkürler Pervin Hanım. Yüreğinize ve emeğinize sağlık. Umutla doldum.
    23.02.2021
  • Hello thank you for the reading, is he angry at me for any reason? We did not talk at all for many many years so im not sure if he still thinks about me or wants me
    03.02.2021
  • Wow!! Mind blowing! Honestly I was waiting for you to get online for a while and with this detailed reading it was worth the wait!!! Thank you so much! I will come back to you!🥰🙏🏼
    14.06.2020
  • emeğine sağlık, umarım dediğin gibi güzellikler benimle olur.
    05.05.2020
  • cok tesekkurler..umarım çıkar
    05.05.2020
  • Thank you!! It was a giid reading!!
    05.05.2020
  • 2 gün önce baktırdım ve söylediğiniz 2 şeyden bir tanesi şimdiden oldu bile
    21.04.2020
  • Teşekkür ederim
    19.04.2020
  • Tüm o umut veren yorumlarınız için teşekkür ederim. Umarım herşey bahsettiğiniz gibi olumlu ve güzel olur.
    19.04.2020
  • okadar icimi ferahlattinizki suan yanimda olsaydiniz sarilip saatlerce aglardim herhalde basimdaki bu beladan kurtulacagimi soyledinizya bana dunyalari verdiniz sizofren hastasi biri esimi cok seviyorum ve bu sizofren hastasi yuzunden yuvamin dagilmasini esimin icine suphe dusup benden uzak durmasini istemiyorum 3 evladim ve mutlu bir ailem var 3senedir ugrasiyorum kurtulamadim bu beladan esimede bisey diyemiyorum surekli tehditler baski psikolojim bozuldu ama siz simdi oyle icime ferahlatt8nizki cok ama cok sagolun iyiki sizi beklemisim sagolun peki bu tehditlere nasil karsilik vermem gerekiyo ben hep susuyor bahaneler buluyor uzak tutmaya calisiyorum ama hep kapima kadar gelip tehditler yagdiriyor nasil davranayim
    19.04.2020
  • Çok ama çokk teşekkür ediyorum uzun detaylı tüm sorularımın cevabını aldığım öngörülerde bulunduğunuz bir fal olmuş. Öngörülerinizi hayırlıca yaşamam dileğiyle. İlk karşılaşmamız ve memnun olarak ayrılıyorum. Tekrar güzel haberlerde karşılaşmak dileğiyle. Kendinize çok iyi bakın. Kocaman sevgilerimle..
    18.04.2020
  • Teşekkürler. Beğendim
    18.04.2020
  • Teşekkür ederim
    17.04.2020
  • Teşekkür ederim
    17.04.2020
  • İşinde iyisin gerçekten
    16.04.2020
  • umarım daha önce olduğu gibi bu söylediklerin de olur. çok teşekkür ederim. emeğine sağlık
    16.04.2020
  • Çok teşekkür ederim
    13.04.2020
  • teşekkür ederim
    12.04.2020
  • umarım dileklerin ve temiz niyetinle herşey daha güzel olur.
    12.04.2020
  • Cok karısık bir anlatım. Ve bana pembe tablo geldi biraz . Sorularım dısında ekstra bir ayrıntı yok
    12.04.2020
  • Çok teşekkür ederim ❤️❤️
    11.04.2020
  • İnşallah Pervin hanım söylediklerinizi yaşarım hayırlısı çok teşekkürler ilgi ve alakanıza ben size aslında katına baktırmak isteniştim fakat uzun zamandır bakmıyorsunuz sanırım çevrimiçi değildiniz bende tatotta geldim:)
    11.04.2020
  • Cok teşekkür ederim.Diliyorum hersey guzel olur ve size güzel haberlerle gelirim yüreğinize emeginize sağlık sağlıklı günler dileğiyle .
    11.04.2020
  • Teşekkürler hızlı ve uzun bir faldı. Umarım herşey söyledikleriniz gibi ilerler :) Sevgiler...
    11.04.2020
  • insallah siz dediyiniz gibi olur
    11.04.2020
  • wowww !! impressed ... best reader
    10.04.2020
  • Önce yorumunuz içim çok teşekkür ederim, 4hafta sora sezaryen ile doğum yapıcam plasenta Rahime yapıştığı için tehlikeli bir durumum var bu konuda bişeyler söylerseniz sevinirim Sevgiler...
    10.04.2020
  • Teșekkür ederim 👍
    10.04.2020
  • Tek kelimeyle muhteşem
    08.04.2020
  • gerçekten çok beğendim çok teşekkür ediyorum ağzınıza dilinize yüreğinize sağlık
    08.04.2020
  • O kadar şahane bir yorumcu ki anlatamam inanılmaz derecede bir enerjisi var yani şaşkınlıklarla söylediklerini okudum
    08.04.2020
  • Çok iyiydi kesinlikle tavsiye ederim.
    08.04.2020
  • yazım hataları çok fazla olduğu için bazı cümlerlerde ne demek istediği anlaşılamayabiliyor. hangi kartlaro görüp yorumladığını bilmek isterdim. çok dolaylı cümle kurduğu için yorum uzun gibi görünüyor ama aslında kısa bir yorumlama oldu. karşılıklı birine Tarot baktırdığını düşünsen iki dakikada biterdi. sorularıma yönelik cevaplar vermesi olumluydu benim açımdan
    08.04.2020
  • mükemmelsiniz teşekkür ederim
    07.04.2020
  • Harika bir yorumcu yüreğinize sağlık güzel gelişmelerle görüşmek dileğiyle sağlıkla kalın🤗
    07.04.2020
  • Bu ne kadar icten ve ne kadar samimi bi acilimdi hayran kalmamak mumkun degil cok tesekkur ederim ne abartilmis ne de kotu yorumlanmis tam kivaminda pembe tablosuz bu guzel ve icten yorum icin cok tesekkur ederim 😊💖🍀
    06.04.2020
  • güzel
    06.04.2020
  • Memnun kaldım süper.
    06.04.2020
  • cok uzun ve cok guzel, cok samimi
    06.04.2020
  • Çok ilgilenerek bakıyor süre gecmesine rağmen sorulari cevaplıyor :) tekrar teşekkürler
    15.04.2019
  • Enerjisi çok güzel, herkese tavsiye ediyorum 3 hafta sonra tekrar görüşürüz hoşça kalınnnn ??
    14.04.2019
  • Benim söylemiş olduğum şeyleri bana söyledi. Tavsiye etmem
    13.04.2019
  • Çok kuvvetli hisleri var :) tavsiye ederimm ❤❤
    08.04.2019
  • Insallah dedikleri cikar
    11.09.2018
  • Muhteşem bir yorumcu
    09.09.2018
  • Çok beğendim dürüst ve mükemmel bir insan evden biri gibi Pervin ablam:)görüşleri çok çok isabetli teşekkürler tekrar
    04.09.2018
  • Olağanüstü bir yorumcu :-) kesinlikle denemelisiniz tavsiye ederim
    27.11.2017
  • Altın üye olarak söylüyorum bu sitenin en iyi yorumcularından olacak çok kısa sürede eminim :)).
    22.11.2017

Rüya Yorumu




Başarı %94 Kredi 400
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
TürkçeEnglish
Ortalama 47 dakikada yorum yapıyor.
21/11/2017 tarihinden beri 19 rüya yorumladı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • çok teşekkür ederim sağolun evet annesi herşeyin başı zaten hep onun yüzünden oldu
    06.04.2020
  • Ben gercekten ćok mutlu oldum ilginiz samimiyetiniz güzel dilekleriniz ve yorumunuz için çok tesekkür ederim emeğinize sağlık tekrar görüşmek dileğiyle sevgiler. Allaha emanet olun :) isiniz rast gitsin hep :)
    13.04.2019
  • Çok teşekkür ederim yorumunuz için detaylı bir yorumdu
    05.03.2019
  • Tek kelimeyle mükemmel.
    16.02.2018
  • Rezalet tek kelimeyle
    15.02.2018

Katina Aşk Falı




Başarı %99 Kredi 600
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
TürkçeEnglish
Ortalama 31 dakikada yorum yapıyor.
21/11/2017 tarihinden beri 54 katina baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Teşekkür ederim inşallah
    25.02.2021
  • Thank you kindly. I truly appreciate your wise words xx
    25.02.2021
  • Çok güzeldi umarım olur
    25.02.2021
  • İçimi açtınız güzel yorumlarınızla inşallah hepsi bir bir gerçek olur ben de güzel haberlerler size gelirim teşekkür ederim 🙏
    23.02.2021
  • Çok tşk ederim dürüst ve açık yorumunuz için tekrar görüşmek üzere
    22.02.2021
  • Çok teşekkür ediyorum ❤️
    05.02.2021
  • Teşekkür ederim
    05.02.2021
  • Çok ama çok teşekkür ederim 😊
    04.02.2021
  • İnşallah nasip diyelim
    04.02.2021
  • Thank you so much 😊 i will be back with good news hopefully
    02.02.2021
  • Enerji anlaminda bir calisma icin yonlendirebilirmisiniz? Cok sevinirim
    01.02.2021
  • Tesekkurler
    01.02.2021
  • Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için
    01.02.2021
  • cok tsk ederim gzl yorumunuz icin... icimi ferahlattiniz umarim cok mutlu olurum... ❣sabirla beklicem yine size gelcem..
    01.02.2021
  • Eğer söyledikleriz olursa, elbette geri geleceğim. Ama öncesindede gelecem. Teşekkür ederim güzel yorumunuz için
    29.01.2021
  • thank you so much for your amazing reading for me!
    25.01.2021
  • Thank you so much ❤❤❤❤🙏
    24.01.2021
  • çok tşk ederim çok güzeldi inşallah dediğiniz gibi olur beklicez umutla beklicez çok tşk ederim
    07.04.2020
  • Çok tatlı samimi bayan. Sizi bekliyorum tejrat fal için telelfon başında ♥️
    22.04.2019
  • Emeğiniz için çok teşekkür ederim. Açık ve net sorularıma cevap olmanız beni fazlasıyla memnun etti.
    13.04.2019
  • güzel baktı
    14.02.2018
  • Çok başarılı teşekkürler
    23.11.2017
  • Dehşet bir yorumcu bu sitede adını konuşturacak biri inşallah güzel gelişmelerle tekrar görüşmek dileğiyle:-) kesinlikle deneyin farkı görün :):)
    22.11.2017

İskambil Falı




Başarı %100 Kredi 100
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
TürkçeEnglish
Ortalama 19 dakikada yorum yapıyor.
21/11/2017 tarihinden beri 7 iskambil baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • teşekkür ederim... güzel faldı...
    01.02.2021
  • tessekürler
    13.04.2019
  • Çok güzel bir faldı çok çok teşekkür ederim
    15.02.2018

El Falı




Başarı %100 Kredi 100
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
TürkçeEnglish
Ortalama 38 dakikada yorum yapıyor.
21/11/2017 tarihinden beri 8 el falı baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Teşekkürler gayet net açık güzel bir faldı
    01.02.2021
  • tesekkur ederım
    15.02.2018

Durugörü




Başarı %91 Kredi 600
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
TürkçeEnglish
Ortalama 33 dakikada yorum yapıyor.
21/11/2017 tarihinden beri 38 durugörü baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Ummm the 2 readings I’ve had with you were both very confusing, the timeframe that you gave me seem inconsistent😂 Didn’t answer my last question but still thanks
    25.02.2021
  • Amazing reading definitely gave me clairty
    25.02.2021
  • Thank you so much for your insight I really appreciate you I will definitely keep you posted 🙏🏽❤ Much blessings to you as well.
    22.02.2021
  • Holy moly she is spot on and I am excited to see what the future brings in store for me thankyou so much for everything!
    21.02.2021
  • Thank you so much for your insight I really appreciate it.
    03.02.2021
  • çok teşekkürler yardımınız için. allahın nuru ve yeteneğiniz daim olsun.
    01.02.2021
  • THANK YOU FOR YOUR INSIGHT. MUCH APPRECIATED
    30.01.2021
  • Thank you for the lovely positive reading , fingers crossed we get together soon 🤞🏻❤️
    29.01.2021
  • thank you
    27.01.2021
  • Thank you
    24.01.2021
  • Çok güzeldi ama keşke yazılı olsaydı harikasın ??
    13.04.2019
  • Kusura bakmayın ama 2 vermek durumundaydim..duymak istemediklerimi söylediğiniz için değil özensiz bir fal .. kısaydı..nerdeyse hiç konuşmadı ben sordum cvpladiniz.. özür dilerim
    13.04.2019
  • Gayet güzeldi samimiyetinizde ayrıca hoşuma gitti yüreğinize sağlık.
    09.09.2018
  • Herşey dediğiniz gibi olur inşallah çok keyif aldım yorumlamanızdan binnazcomda başarılarınızın devamını dilerim.
    18.05.2018
  • Kusursuz net Bir Duru görü
    15.02.2018

Canlı Fal




Başarı %97 Kredi 70/ dk
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
TürkçeEnglish
Ortalama 17 dakikada yorum yapıyor.
21/11/2017 tarihinden beri 144 Canlı fal baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Gercekten cok dogru anlattiniz ! Tesekkur ederim ! Kesinlikle size tekrar gelecegim.❤️❤️❤️❤️
    21.02.2021
  • aklimdan gecen tum sorulari ben sormadan cevaplayan biri cok harika bir enerjisi var acikcasi rahatlikla tavsiye ederim
    21.02.2021
  • What a fantastic reading.she is so kind and insightful.
    15.02.2021
  • ❤❤❤❤
    30.01.2021
  • ❤❤❤
    27.01.2021
  • ❤❤❤❤
    27.01.2021
  • Thank you so much for your insight I appreciate it.
    25.01.2021
  • Thank you dear. Amazing
    25.01.2021
  • Good reading ❤
    24.01.2021
  • teşekkürler
    24.01.2021
  • Çok güzel bir yorumdu yüreğinize sağlık ....
    24.01.2021
  • çok doğru şeylər söylədi hanımefendi çok razı kaldım
    16.09.2020
  • Çok teşekkür ederim
    10.04.2020
  • çok beğendim
    08.04.2020
  • Şahane bir yorumdu...
    08.04.2020
  • Çok güzel bir bakımda teşekkür ediyorum
    08.04.2020
  • çok iyi
    08.04.2020
  • Söylediklerinin benimle alakası bile yok !
    08.04.2020
  • umarım cikar
    08.04.2020
  • 💯💯💯💯
    08.04.2020
  • ❤️
    07.04.2020
  • Çok çok çook beğendiim aklımdaki bütün soruların cevaplarını söyledii :) İyiki baktırmışım ❤️
    07.04.2020

Giriş Yap

ya da
Giriş yapmak için e-posta adresinizi ve parolanızı girin.
Şifreni mi unuttun?
Giriş
Kayıt olarak ya da giriş yaparak Kullanım ve Gizlilik Koşullarını okuduğumu ve kabul ettiğimi beyan ederim.

Kayıt Ol

Size özel bir deneyim için Binnaz'a katılın ve indirimlerden haberdar olun!
Kayıt Ol

Kayıt Ol

Üyelerimize tanıdığımız ayrıcalıklardan faydalanmak istiyorsan aşağıdaki formu doldurarak sitemize kayıt olabilirsin.
ya da
Zaten üye misiniz? Giriş yapın

Şifre Sıfırla

Eğer daha önce şifre oluşturmadıysan veya şifreni unuttuysan, aşağıdaki formu doldurup e-mail adresine şifre sıfırlama talebi gönderebilirsin.

Üye Kategorileri Hakkında Bilgi

Üyelerimiz harcadıkça kazanıyor. Yer seviye yeni fırsatlar sunuyor.