Aslan Burcu

Gözde Evcin

Açılımlarımı Romantik Melekler Destem ile Destekliyorum

Hakkında

Ben Gözde. Yaklaşık 10 senedir spiritüel uyanışla ilgilenen sertifikalı bir NLP uzmanıyım. Sizlerin hayatlarına dokunmak benim için en güzel ödül. Öncelikli hedefim sizlere şifa ve farkındalık hizmeti sunabilmek, sevgiler.

Rozetleri
Uzman Yorumcu

Tarot Uzmanı

Uzman Yorumcu

Katina Uzmanı

3.YIL

3 Yıl

Uzman Yorumcu

Tarot Uzmanı

Tarot




Başarı %95 Kredi 1000
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 51 dakikada yorum yapıyor.
09/12/2017 tarihinden beri 1015 tarot baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • İçimi okudunuz içimi daha da bişey diyemem size, yeni başladığım spordan tutun değişimime kadar her şeyi bilmeniz, bundan sonra sizdeyim, ayrıca Avril Lavigne de çok severim can evimden vurdunuz 🥰 o kadar haklısınız ki her şeyde ne yorum yazsam şaşırdım Ay kartı benim için çok özel bir kart, zira malumunuz beni hep “Ay” ile özdeşleştirirdi, onu da burdan iletmiş olayım. Gerçkeleri söylemeniz beni çok mutlu etti harfiyen doğru, teşekkür ederim her kelimeniz için.
    06.04.2021
  • Harikasın. Gerçekleri duymak süper heldi
    04.04.2021
  • teşekkür ediyorum.
    02.04.2021
  • gözdecim ben sana çok tesekkür ediyorum güzel yorumun icin. o kadar begendim. cok güzel bir enerjin var. ne Dedin hepsini Inanmiyorum cünkü yasadiklarimi dogru anlattin, umarim gelecek tespitler de doğru.korkuyor iliskide cünkü ilişki yasamadi. sürekli bensiz gezmek hic bir aktivite Benimle yapmamak huzur getirmiyor bir iliskiye.sürekli tek basina tatil yapmak sadece kendisine para harcamak, ama aynen zaman borclari ben ödeyince tabiki bir gün mutlaka evdeki partner patliyor.cok sabir gösterdim Ama hic bir karsilik Görmedim.onu En zor ve En karanlik yerlerden cikarttim, o benim En zor zamanlarda yanimda bile kalmadi, Mesela babam vefat etti ocak ayinda ve yine kendi yoluna gitti.böyle bir insani mümkün mü affetmek? narsist bir insan hic bir zaman kendi suclu hissetmiyor,yaptiklardan pişman olmuyor.ben zaten ne de Ariyorum ne de yaziyorum. o yapiyor bunlari. ona bir psikolog lazim hersey den önce.ben onsuz o kadar hafif ve mutluyum. Ben suan doğru yolda yürüyorum onsuz. canim benim seni cok öpüyorum ❤
    08.03.2021
  • İşte aradığım danışman. Olumlu olumsuz fikirleri ile ümit verici değil gerçekleri yorumlayan. Hayran kaldım. Artık hep sendeyim. Tüm galaksi yıldızlarını yolluyorum.
    08.03.2021
  • teşekkürler..sorularımın yanıtlarini keyifle dinledigim bir yorum aldım...
    07.03.2021
  • bayılıyorum bu kıza ❣
    03.03.2021
  • 🙏🙏🙏
    26.02.2021
  • 🙏🙏🙏
    25.02.2021
  • 🙏🙏🙏
    17.02.2021
  • Tesekkür ederim güzel bir yorumun oldu ❤️ herseyi güzel bir sekilde anlatmis bulundun.
    17.02.2021
  • ağzına sağlık gözdeciiiim yine harika harika harikasınnnn❤️
    16.02.2021
  • yine harikalar yarattın gözdecim.. bayılıyorum sana❤️
    16.02.2021
  • 🙏🙏🙏
    09.02.2021
  • Çok tatlı ve doğal bir kızsınız. Ayrıca açık sözlülüğünüz için de teşekkürler. Ben de inanılmaz direkt biriyimdir. Selamlar sevgiler❤️
    02.02.2021
  • Teşekkürler
    28.01.2021
  • nlp uzmanıyım diye karşısında seanslı terapist gibi uzunca öğüt veren, yaşadıklarımı yorumlarken gülen dalgaya alan bir kişidir. dinlerken rahatsız oldum bu olumsuza açık olmamak değildir ben zaten lütfen olumsuza açığım dedim. olanı biteni görmek aktarmak önemli yaşadığım şeyi defalarca dalgaya alıp gülmek, bir hatayı bir kez bana biri yaparsa onun hatası ikinci kez hata yaparsa senin salaklığın lafını defalarca önüme koydu. bu olumsuza açık olmak değil sınırını aşmaktır. 19 dakikalık ses kaydının ilk 6 dakikası konuya girmesiyle bekledim. maalesef hiç memnun kalmadım kredime yazık
    13.01.2021
  • Çok teşekkür ederim. Çok detaylı bir faldı ve söylediğin her şey doğruydu. Bu dönemde yolumu aydınlattığın için teşekkür ederim :)
    11.01.2021
  • Her zaman oldugu gibi yine mükemmel💫💫o kadar doğru o kadar anlamlı bir fal ki ne desem az kalır❤️❤️cok teşekkürler
    05.01.2021
  • Teşekkürler umarım anlattığın gibi olur her şey:)
    01.01.2021
  • çooook teşekkürler güzel ve detaylı yorumun için gözdecim... yine süpersin💓💓
    11.12.2020
  • Standart dışı, mükemmel...
    07.12.2020
  • Teşekkür ederim
    24.11.2020
  • Cok detayli güzel yorumlamis nokta atisliydi fali :))
    23.11.2020
  • gözdecim, dediklerin benim için her zaman çok kıymetli.. sana asla kızmadım aksine uyarılarını dikkate aldım❤️ geçmişi olan kızgınlığımı bir geride bırakıp affedip elimdeki güzel sevginin ve mutluluğun kıymetini bilmeliyim. böyle karşılıklı ve güzel aşklar her zaman nasip olmuyor insana.. değerli yorumun için çok çok teşekkür ederim sana iyiki varsın ve yolumu aydınlatıyorsun💓
    09.11.2020
  • gerçekten yine müthiş bir yorumdu... Sen bir harikasın gözdeciiimm💜❤️
    24.10.2020
  • Im sorry, just for feedback because i do care for you, you tried so hard on this reading and gave me 14 min of your time, thats great regarding the future i cant say , but on the past , well im piscis and we meet thru work as security guards so as u can see it was a surprise for her once we started dating , u know everything i hold back in other woman i did with her , candles as she arrives, flowers spelling her name in the bed, poems evry day 6am when i get to work, a complement thru her day every day, flowers evry week for 3 months, support and i wasnt really working as much , she actually quit 1 of her 3 jobs to spen more time with me at home because no one has treated her loke a quenn before( thats me) but then i started to care too much in her personla problema and lack of coumnication started, thats only the beginnig but i leave you with , i made her cry with my creativity so for future reference uae this info on what went weong woth reading because you went way far the other way im sorry, but thank you for the time you are the first who who put so mych into areading i do apreciate that , best wishes to you
    21.10.2020
  • gözdeciiiim harikasın çok seviyorum seni teşekkürlerrrrr
    24.09.2020
  • Teşekkürler
    09.09.2020
  • Thank you. I could understand you perfectly. Lovely reading. ❤️
    22.08.2020
  • ahahhaah yorumu çok beğendim gerçekten, cok teşekkürler. Mojitomu içiyorum o zaman :) Tekrardan görüşmek üzeree :)
    13.08.2020
  • Teşekkürler
    02.08.2020
  • I did not like the reading cause neither of the men was air sign , all the men was older. and not young . I. have no feelings for my ex husband.
    01.08.2020
  • Sorry ,, but i did not know what you said in english ,,
    07.07.2020
  • Teşekkürler.
    03.07.2020
  • Herşey harikaydı. Sesi o çok pozitif bir enerji verdi ki sanki karşımda bana anlatıyor gibi hissettim. Bi ara kafa bile salladım😂 kesinlikle çok kez daha geleceğim, gelmeleyim. Yorumları gerçekçiliğine bayıldım💜
    02.07.2020
  • Thank you !❤️
    02.07.2020
  • Thank you so much you are right ❤🙏
    01.07.2020
  • Penbe tablo çizmediniz için düşük puan verecek değilim üzüldum ama açik oldugunuz için de iyi puan verdim. Sadece bu negativ fali daha kibar yorumlamanizi isterdim. Bazi yerlerinde ses tonunuz falan çok sert oldu. Yine dr tşkler
    30.06.2020
  • Umarım dedıgınız gıbı olur
    30.06.2020
  • Enerjisini çok seviyorum. Sitedeki en iyi falcı bana göre :)
    30.06.2020
  • Thank you.
    25.06.2020
  • Thank u ❤️ Such a sweet girl :)
    23.06.2020
  • Thank u so much dear for ur positive reading
    22.06.2020
  • Berbat bir yorum olmuş
    22.06.2020
  • thank you so much! great reading!
    22.06.2020
  • çok memnun kaldım hayırlı günler dilerim
    21.06.2020
  • Çok teşekkür ederim. Gerçekten şuanda yaşadığım her şeyi söylediniz.
    17.06.2020
  • Cok tesekkur ederim :) Her zamanki gibi cok memnun kaldim
    16.06.2020
  • I love your energy! So positive but also so honest and detailed!! Thank you so much!!🥰🥰🙏🏼
    14.06.2020
  • Cok teshekkur ederim canim
    10.06.2020
  • Çok güzel bir enerji aldım samimi,içten,sıcak çok beğendim teşekkür ederim 💕
    06.06.2020
  • Teşekkür ederim dedigini yapmaya calısıcam☺️
    06.06.2020
  • tesekkurler...
    04.06.2020
  • Karma astrolojisi okuduğum için benim de böyle düşünmem lazım farkındayım 💜. Dillendirilmesi gerekiyormuş🦋. Bu bakış açısını uyandırdığınız için teşekkür ederim 🐱. Evet sıfırlanacağım🙏💜 zaten çok çok şey değiştirdim, daha da değişecek. Sevgiler.
    01.06.2020
  • Incredible incredible incredible! Thank you so much for taking the time to read my cards. I’m just blown away, i was skeptical during the first few cards but once you mentioned the trauma i couldnt. You guys if anyone reads this, remember to meditate for a little bit. Have both feet on the ground and then pick your cards. Wow thnk you gozde!!!
    01.06.2020
  • Thanks so much!!! Best wishes
    29.05.2020
  • ayrıntılı güzel bir yorumdu.
    29.05.2020
  • Ne dediyse cikti bugune kadar. Hislerine cok guveniyorum,ses tonu insani rahatlatiyor. Tek kelimeyle muazzam. Resmen bir terapi gibi. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
    14.05.2020
  • Teshekkurler
    08.05.2020
  • Samimi yorumunuz için çok teşekkürler.
    07.05.2020
  • Bitanem benim
    07.05.2020
  • güzell
    05.05.2020
  • Bitanem benim! Ne dediyse cikti. Hislerine cok guveniyorum
    04.05.2020
  • Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim❤️
    03.05.2020
  • Terapi tadında bir faldı, ağzınıza sağlık :)
    03.05.2020
  • Bitanem benim Gozde mukemmelsin herzamanki gibi
    01.05.2020
  • Gülümsettin epey beni :) çok güzel bir anlatıydı teşekkür ederim. 1,5 sene de gerçekten tekamül yoluymuş ☺️ Seve seve . Tekrar görüşüne kadar kendine çok iyi bak :)
    30.04.2020
  • agziniza saglik tesekkur ederim. dilerim dediginiz gibi olur. anlatiminiz cok guzel anlaşılır ve akici
    28.04.2020
  • Çok detaylı bir faldı. Çok memnun kaldım. Ne yapmam gerekir nasıl bir yol izlemeliyim sorumda özellikle şuan izlediğim yolu nokta atışı söyledin, uzuuun uzun tam 18 dk anlattığın için ve içtenliğin için teşekkür ederim:) çok beğendim tavsiye ediyorum herkese!
    23.04.2020
  • Çok teşekkür ederim, çok güzel bir faldı kesinlikle tavsiye ederim 💜
    21.04.2020
  • Benim düşüncelerimle birebir örtüşen bir fal oldu.Analiz çok güzel, üslup pek tatlı.Sevgiler :)
    17.04.2020
  • Harika bir yorumcu, gercekleri cekinmeden soyluyor, bana terapi gibi geldi. Cok tesekkur ederim.
    15.04.2020
  • Cok teshekkur ederim
    10.04.2020
  • Teşekkür ederim çok güzel bir faldı 😊🙏
    08.04.2020
  • sorry, but if i am patient there will be another girl for real that time,mayne he is not in a relationship because no live proof of that no picture nothing,just his words.. so sorry but how come first u said he is interested and then when i mention that he told me that he is with someone else(dating probalby)and not give me a chance,that now i am not attractive so much to him?So how i was supposed to get his attention?By waiting and be patient? So that you can tell me that at the end another girl shows up.Sorry but i have been patient for too long,i just wanted a normal conversation,as far as i remember i told u i am not always in his shift and i dont have another way to approach him.Patient and time are just not enough sometimes.
    31.03.2020
  • Gayet guzeldı sadece aşk hayatı belkı daha detaylı olabılırdı tekrar baktırcam kredısıne gore gercekten guzel ve nokta atışları vardı bence
    28.03.2020
  • Kesinlikle bir kez olsun dinlemeniz gereken biri sonra yine gelirsiniz zaten benim :) güzel haberlerim oldukça gelmeye devam edicem 5 puan az kalır 💫⭐️
    16.03.2020
  • Gayet açıklayıcı ,net ve samimi bir yorumdu.Emeğinize sağlık,teşekkür ederim.
    02.03.2020
  • Not accurate
    27.02.2020
  • thank u
    26.02.2020
  • Amazing
    10.02.2020
  • Thank you
    03.02.2020
  • teşekkür ederim çok tatlisiniz. Bu saatte danışabilecegim hisleri kuvvetli ve yol gösterici açık sözlü oldugunuz için iyi ki varsiniz
    31.12.2019
  • Teşekkür ederim 💜
    30.12.2019
  • öncelikli mutlu sağlıklı yeni yıllar gerçekten detaylı akıcı ve gerçekçi olmuş harika bir yorum emeğinize sağlık
    29.12.2019
  • çok klasik ve kötü
    15.12.2019
  • Teşekkür ederim :)
    09.12.2019
  • Onu o kadar iyi anlattın ki:) Objektif yorumun için teşekkürler. Akışa bıraktım, yaşayıp göreceğiz. Yine gelicem gibi görünüyor. Gelişmelerden haberdar ederim:)
    05.12.2019
  • Excellent!!! Thank you:)
    26.11.2019
  • Harika bir faldı çok memnun kaldım 🙏🏻❤️ çok teşekkür ederim kolay gelsin...
    25.11.2019
  • O kadar içten, kalpten gördüklerini paylasiyosun ki evren adina bunun icin sana gonulden teşekkür ederim. Sesine yansiyan cok iyi kalbinle, iyi ki varsın. Sevgi ve destegin icin sukranlarimla :)
    22.11.2019
  • Ne eski sevgilisi ??? Ne büyüsü ???? eski sevgilim aklımda olsa sorumu oyle sorardım genel acılım dunyanın bir cok yerinde tarot okuttum gayet normal bir soru???? Takıntılı ve cinayetle biticek ilişiki mi eski sevgilimle????? eski sevgilim evli mutlu cocuklu ??? Nasıl bir sallama.Lütfen bu işi bırak 🙏
    15.11.2019
  • Çok çok teşekkür ederim :) tüm tavsiyelerin için
    13.11.2019
  • Teşekkür ediyorum
    01.11.2019
  • Gerçek istiyorum dedim evet bu anlamda teşekkür ederim. Pembe tablo yada terapistlik için burada değilim. Net nokta atışı Bi yorum. Gerçekkeri duymak isteyenlere sizi gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum. Lakin sadece çok kısa ve detauaız bir yorum çünkü bu sitede çok fak baktırdım daha detay ve gelecek öngörüleri olmalıydı. Gelecek öngörüsü tek bir tane bile yok maalesef. Yine de teşekkürler
    01.11.2019
  • İnanılmaz beğendim. Resmen gözümü açtı diyebilirim
    31.10.2019
  • tesekkur ediyorum yorumun icin..soylediklerinin hepsi dogru..konuyu tam olarak uzah edebilmem icin konusmam lazim..lakin bir soruya bu kadar isabet..cok basarili buldum seni..tesekkurler..bu baktirdigim 100 lerce faldan biri...tebrik ediyorum..etkilendim...yuregine saglik..tekrar grsmek uzere..sevgiler...
    12.10.2019
  • Agzina saglik objektif yorumun icin!
    12.10.2019
  • ne kadar güzel anlatmışsın çok teşekkür ederim
    08.10.2019
Home
Anasayfa
Kredi
Kredi Satın Al
Fallarım
Login
Giriş Yap

Giriş Yap

ya da
Giriş yapmak için e-posta adresinizi ve parolanızı girin.
Şifreni mi unuttun?
Giriş
Kayıt olarak ya da giriş yaparak Kullanım ve Gizlilik Koşullarını okuduğumu ve kabul ettiğimi beyan ederim.

Kayıt Ol

Size özel bir deneyim için Binnaz'a katılın ve indirimlerden haberdar olun!
Kayıt Ol

Kaydol

Üyelerimize tanıdığımız ayrıcalıklardan faydalanmak istiyorsan aşağıdaki formu doldurarak sitemize kayıt olabilirsin.
ya da
Zaten üye misiniz? Giriş yapın

Şifre Sıfırla

Eğer daha önce şifre oluşturmadıysan veya şifreni unuttuysan, aşağıdaki formu doldurup e-mail adresine şifre sıfırlama talebi gönderebilirsin.

Üye Kategorileri Hakkında Bilgi

Üyelerimiz harcadıkça kazanıyor. Yer seviye yeni fırsatlar sunuyor.