logo

Saat
Dakika
Saniye
Koç Burcu

Fatma Karaca

Gönül enerjiniz, anlatımınız ne kadar açık olursa kalpler o kadar yansır.

Hakkında

Merhaba ben Fatma Karaca. Annemin fal bakma yeteneği ve empati kabiliyeti bana da geçmiş. İnsanlarla karşılıklı sohbeti, hayat üstüne kritik yapmayı, hayatta kazanma stratejilerini geliştirmeyi çok severim. Bu özelliklerimi de (sizlerin enerjinizle seçeceğiniz kartlar doğrultusunda) hem yol gösterme amaçlı hem de duanızla olan bağı kuvvetlendirmek adına Binnaz Abla evine taşımaya karar verdim. Sizlerden ricam ‘genel anlamda bakın, aşk hayatım ne olacak, aşk¶’ gibi genel bir soru tarzıyla gelmemeniz. Fal, ciddi bir enerji bağı işidir ve doğru sonuçlar için muhakkak ki doğru yönlendirme sorusu gerekir, ve bu sorunun da spesifik olarak bir konuya odaklı olması gerekir. Hassasiyetiniz için şimdiden teşekkür ederim. Sizlerle buluşmayı dört gözle bekliyorum. Gündüz yazılı falda, akşamları ise sesli falda olabiliyorum. Sağlıcakla, sevgiyle kalınız.

Rozetleri
1.YIL

1 Yıl

Uzman Yorumcu

Tarot Uzmanı

Uzman Yorumcu

Durugörü Uzmanı

Uzman Yorumcu

Tarot Uzmanı

Tarot Falı




Başarı %99 Kredi 800
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
TürkçeEnglish
Ortalama 26 dakikada yorum yapıyor.
24/05/2019 tarihinden beri 1477 tarot baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Fatma Hanım çok teşekkür ederim. İkinci kez geldim yine çok doğru ve yerinde tespitler oldu. Tam hissettiklerimi söylediniz. Nisan ayında görüşmek üzere inşallah
    07.03.2021
  • İyiki tanıdım sizi çok teşekkürler🌺
    07.03.2021
  • Çok çok çok teşekkür ederim :)))
    07.03.2021
  • Im scared lol
    07.03.2021
  • Teşekkür ederim fatma hanımcım
    06.03.2021
  • Karışık
    06.03.2021
  • ✨🤍
    06.03.2021
  • muhteşemmm💓💋💋💋
    06.03.2021
  • hosbuldum canisi teşekkür ediyorum
    06.03.2021
  • 🙏🙏🙏
    05.03.2021
  • Canım ablam iyiki varsın 😘❤️
    05.03.2021
  • Tesekkur ederim
    04.03.2021
  • 😇😇😇
    04.03.2021
  • Bayıldım sizeeee🍀🌺
    04.03.2021
  • Çok teşekkürler
    04.03.2021
  • Mucizesiniz Fatma hanım
    28.02.2021
  • 🙏🙏🙏
    28.02.2021
  • ağzına yüreğine sağlık canım benim ya süpersin. sabah sabah huzur verdin içime. Ben onu bir ömür beklerim, sevdimi tam seviyorum. onun bulunduğu durumu çok iyi biliyorum ve ona çok acıyorum. Ama dediğin gibi, müdahale edemem. Tek sabırla bekliyorum.
    28.02.2021
  • ❤️❤️❤️❤️❤️
    28.02.2021
  • Çok güzel bir yorumdu🙏✨🌹
    26.02.2021
  • muhteşemsiniz ♥️♥️♥️♥️♥️
    26.02.2021
  • teşekkür ederim, ikna ettiniz beni görüşmek üzere :)
    26.02.2021
  • güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim! Gelişmelerden haberdar edeceğim sizi 🙏🏼
    25.02.2021
  • Harikasınız yine geleceğim
    24.02.2021
  • Canımsınn ya iyki sesli geldi ben ağlamaktan ne seçtiğimi biliyormuyum acaba :( iyki varsın biliyorum geçicek innaki sen anlatırken ben bunalrın hepsini yaptım yazdı cvp vermedim geri çekildim hesap sormadım ama okadar herşey artık üst üste bir sabır noktam var ama yinede kırmadım insan gibi sordum beni anladığını biliyorum kuzum allah büyük rabbim görür duyar kırık kalpleri iyki yanımdasın yine muhteşem bir yol göstermişsin yine sonsuz yardımcı olmuşsun ben nasıl teşekkür etsem bilemiyorum ama keşke yanımda olsan kocaman sarılsam seni çok seviyorum kıymetlim sesin inanılmaz iyi geldi iyki varsın...
    24.02.2021
  • çok ama çok teşekkür ederim. Allah senden razı olsun...
    24.02.2021
  • ❤️❤️❤️
    24.02.2021
  • Thank you always for your advice. Perfect description of Michael. Thank you xxx
    24.02.2021
  • Çok çok çok teşekkür ederim :)))
    24.02.2021
  • inşallah 🤲🤲🤲🤲🤲🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿çok teşekkür ederim canım benim
    23.02.2021
  • Teşekkür ederim. Açıklayıcıydı
    23.02.2021
  • Ya gerçekten o kadar teşekkür ederim ki bana yoldaş oldunuz bu yolda inşallah dediğiniz gibi olur ve güzel haberler gelirim 😊 artık şu devran dönsün valla ❤️
    23.02.2021
  • Mükemmelsiniz🙂 bu kadar nokta atışlı bir yorum beklemiyordum açıkcası. Umarım verdiğiniz tarihler olaylar gerçekleşir🙏🏻 çok teşekkür ederim❤️
    22.02.2021
  • 😇
    22.02.2021
  • Teşekkür ediyorum kuzum
    22.02.2021
  • Teşekkürler
    21.02.2021
  • Tarot falı baktırdım Fatma hanıma . Yıllardır bu sitede fal baktırırım . Beni Fatma hanım kadar şaşırtan bi yorumcu olmadı . Çünkü hiç sormadığım bi insan hakkında ve konuda bile spesifik yorum yapmış . Helal olsun diyorum yeteneğine ❤️❤️❤️
    21.02.2021
  • Hakkaten muhteşemsiniz mesaj alındı♥️♥️♥️♥️♥️
    21.02.2021
  • düşündüğünüz kişi benim😂doğru hatırladınız..teşekkür ederim.tekrar görüşmek üzere kendinize iyi bakin
    20.02.2021
  • Siz harikasınız
    20.02.2021
  • ❤️❤️❤️enerjinizi cok seviyorum Fatma hanımmm iyiki tanıstıkk ❤️❤️❤️❤️
    20.02.2021
  • I love you so much 😘
    20.02.2021
  • Muhteşemsiniz ♥️♥️♥️♥️♥️
    20.02.2021
  • Tavsiye ederim 💖
    19.02.2021
  • Allah'ım bu nasıl güzel bir yorumdur gülerek kahkahalarla dinledim gerçekten çok ama çok güzeldir öyle güzel anlatmışsınız ki nokta atışlarınız efsane ötesi. gerçekten bayıldım dediğiniz gibi hesaplardan kontrol ediyorum ama bırakıp sadece o haberleri bekliyo olacağım 💃🏻💃🏻🤩🤩🙏🏻❤️
    19.02.2021
  • I am really grateful for your kind words. Thank you.
    19.02.2021
  • umuyorum, çok teşekkürler 🙏
    19.02.2021
  • 😍
    19.02.2021
  • İnş fatma hanım🙏😘
    19.02.2021
  • Çok teşekkür ederim 🙏🌹
    18.02.2021
  • Thank you so much Fatma, I hope everything will be well . I truly appreciate your wise word. Thank you.
    18.02.2021
  • O kadar doğru analizler ki saatlerce dinleyebilirim. Her dinlediğimde başka bir ayrıntıyı yakalayıp evet haklı bu da doğru diyorum kendime. Sanki sorduğum konunun dışında değil de tam ortasında yaşayan biri gibi doğru tespitler. Çok teşekkür ederim. Yolunuz aydınlık olsun.
    18.02.2021
  • Çok çok çok teşekkür ederim mutlaka Çanakkaleye beklerim :)))
    18.02.2021
  • ❤️❤️❤️
    18.02.2021
  • İyi ki varsın Ablam,Görüşmek üzere🙏🏼
    16.02.2021
  • Gerçekten çok başarılı
    16.02.2021
  • Çok tesekkür ederim umarım dediğiniz gibi olur sevgilerimle
    16.02.2021
  • You are wonderful, I’ll sit tight instead of reacjin
    16.02.2021
  • Beni bu dünyada en iyi anlayan kadın. İnanamıyorum. Karşılaşmamış bile mucizeydi. Allah çıkardı karşıma sizi. Çok ama çok seviyorum sizi.
    16.02.2021
  • çok teşekkür ederim umarım dediğiniz gibi olur,üniversiteyi kazanabilirim.Tek eksik bu yıl değil önümüzdeki yıl giricem ♡
    16.02.2021
  • Çok teşekkür Fatma Hanım. Oldukça detaylı ve samimi bir yorumdu, ağzınıza sağlık. Tekrardan görüşmek üzere, iyi günler dilerim.
    15.02.2021
  • Hızlıca geldi yorum. İnanılmaz enerjik ve işine çok hakim bir yorumdu. Söylemediğim detayları da bir bir anlattı. Düşündüğüm ama dillendiremediğim şeyleri de önüme döktü. Ağzına sağlık. Biraz akışta kalıp tavsiyelerini dinleyeceğim 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
    15.02.2021
  • ilk defa yorum aldım muhteşem!!çok memnun kaldım herşeyi olduğu gibi gördü bildi ağlayarak dinledim iyiki sizi seçmişim iyiki...tereddütsüz baktırın diyorum
    15.02.2021
  • Fatma Hanım teşekkürler. Gayet başarılı tavsiye ederim.
    15.02.2021
  • Tesekkur ederim🙏❤️
    14.02.2021
  • love you
    14.02.2021
  • Umarim dedigin gibi olur fatma abla benim icin cok zor olucak ama sabredicem cok tesekkür ederim güzel yorumun icin ♥️
    14.02.2021
  • Her zamanki gibi mükemmel ❤❤❤
    14.02.2021
  • sende benim canımsın ruhumsun iyki varsın değerlim kıymetlim yine yoluma ışık oldun yine dediğin gibi ilerliyor herşey seni nasıl seviyorum bir bilsen kocaman kocaman öpüyorum bebeğim sevgililer günün kutlu olsun canım benim 🥰🥰💖💋💕💜💕💋💕😄😄🤗😪
    14.02.2021
  • seni çok seviyorum bitanem, iyiki varsın 💯🙏bana güç ve sabır veriyorsun çok teşekkür ederim canım benim. Allahım öyle bir sabır vermiş sağolsun. Bir ömür beklerim inan bana. Onu tek ben anlıyor ve tek ben üzülüyorum içinde olduğu duruma. Allahım ona tez günde o gücü versinki bir an önce özgürlük kazansın kurtulsun. ınşallah dediğin gibi olur herşey canım benim. sözlerine çok ihtiyacım vardı. içime okadar Huzur veriyorsun. Allah gönlüne göre versin inşallah bitanem benim ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
    14.02.2021
  • Allah sizden razi olsun... cok teskkur ederim.
    13.02.2021
  • mükemmelsiniz
    13.02.2021
  • 😇😇😇
    13.02.2021
  • Çok teşekkür ederim ilk kez geldim fakat harika bir yorumdu kesinlikle tavsiye ediyorum 💜 7 haftalık süreçte tekrar gelicem🙏
    13.02.2021
  • Fatma hanim cok tesekkur ederim ,sizi dinledikce rahatliyorum.Emeginize saglik
    13.02.2021
  • bayıldım bayıldım bayıldım sizeeee♥️♥️♥️♥️♥️
    12.02.2021
  • 🙏
    12.02.2021
  • love you
    12.02.2021
  • çok çok teşekkür ederim çok güzeldi tekrar geleceğim. dilerim hepsi gerçek olurlar. ♥️
    12.02.2021
  • Çok iyi anladım sizi. Çok sağolun. 🙏
    11.02.2021
  • Fatma Hanim, her zamanki gibi harikasiniz! Sizin yorum tarziniz, olumsuzluklardan bahsediyor oldugumuz zamanlarda bile, bana mutluluk veriyor, yol gosteriyor. Iyi ki varsiniz, emeginize ve gonlunuze saglik!
    11.02.2021
  • Sana ba yıl dım uuuuu çok güzel tespitler her biri üstelik ayrı ayrı bomba tüylerim diken diken kahkahalar atarak dinledim. Enerjin olağan üstü MaşaAllah çok akıcı ve işini severek yaptığın çok belli. Hislerime güvenmişimdir hep çok şükür sen bana çok iyi geldin. Allah senden razı olsun. Enerjin bol kahkahaların bol olsun. Sevgilerimle..😊 Hatun ateş ediyor yorumlarıyla 👈
    11.02.2021
  • Canımsınnnnnnnnn sen benim iyki varsın iyki varsın seni çok seviyorum gerçekten ne güzel nekadar aydınlatıcı bir fal olmuş yardımcı olmuşsun bana nekadar güzel anlatmışsın ya yerimm keşke yazmasaydım dedim sonradan ama malesef yazmış oldum ama bu yaptığına göre ben daha çok kıırldım tekrar suskun olmasına bukadar zor olmamalı güzel sevmek canımsın benim çok değerliisn kıymetlsisin iyki varsın en özelim değerlim seni çok seviyorumm çok çok seviyorumm....iyki varsın yoluma ışık oldun gerçekten ben olsam birsürü hata yapıcaktım seni seviyorum...
    11.02.2021
  • Çok samimi içten yorumların için teşekkür ederim cnm🧿😇❤️🐬
    10.02.2021
  • ağzına yüreğine kurban olurum ben, içime güneş açtı ve yeni umut doldu sayende canım benim. iyiki varsın ve iyiki tanımışım seni. Ben sevdimi ölümüne sevenim. Onu çok seviyorum ve hep yolunu gözlüyorum sabırla. zorluklari inşallah Allahımın yardımıyla aşıp gelicek dimi bitanem. onun o temiz ve saf kalbini okadar çok seviyorum. her dediğin tek kelimesiyle doğru. etrafı onu okadar kullanıyor. Ben onun kalbinde güneş gibi açmak ona hayat huzur vermek istiyorum. Onu çok seviyorum ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️sana çok teşekkür ediyorum canım benim. çok öpüyorum seni 💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋
    10.02.2021
  • Güzel bir gün dediğiniz gibi, güneşli. Sizin için harika bir gün olsun inşallah tüm dilekleriniz gerçek olsun❤️
    10.02.2021
  • cok tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin
    09.02.2021
  • 🙏🙏🙏
    09.02.2021
  • Çok samimi, güzel ve özenli bir yorumdu. Çok teşekkür ederim
    09.02.2021
  • Sesli secmistim ama yazili geldi.. yinede tesekkür ederim.. dediginiz gibi olur umarim ;)
    08.02.2021
  • Yaaaaa ben seni nasıl seviyorum nasıl değer veriyorum nasıl güzel bir yorum sana bayılıyorum balsın cansın sen biliyorum hep uyarıların vardı keşke hayatımı geri sarabilsem ama her zaman allah büyüktür diyorum kırılan kalbin yerindekini sağlıklı mutlu bir kalp alsın inşallah ben hayatım boyunca bunu yaşadım eski erkek arkadaşımdan dolayı çok acılar çektim dilerim yolum güzel olsun balım nasıl iyi geldi sesin hergün dinlesem bıkmam yorulmam sıkılmam nasıl güzel aydınlattın sen beni nasıl güzel anlattın beni okadar iyi anladınki kendimi anlatmak zorunda kalmadım sana bundanda sonsuz teşekkür ederim iyki varsın kıymetlim değerlim gönül dostum seni çok çok seviyorum inanılmaz seviyorum...
    08.02.2021
  • Siz ne kadar mükemmel bir yorumcusunuz. Bende sizi seviyorum rabbim yolunuzu açık etsin. Önceki yorumuzda dediklerinizi yaşadım bu seferkileride yaşıycama eminim. İyiki sizi tanıdım iyiki varsınız. Yeniden görüşmek dileğiyle kendinize iyi bakın hoşçakalın..
    07.02.2021
  • Çok çok çok teşekkür ederim :)))
    06.02.2021
  • Yorum için teşekkür ederim,umarım ön görüleriniz çıkar:) emeğinize sağlık
    06.02.2021
  • love you
    05.02.2021
  • canımcımm güzleler güzelim ya sesli seçtim nasıl ayzılı anlamadım ben :(( yine üüzldüm ama okudukça rahatladım balsın sen cansın sen seni çok seviyorum en önemliside olumlu olumsuz saklamadan olduğu gibi anlatmana hayranım herşeyi balım iyki varsın iykii seni çok seviyorum cansın balsın kıymetlimm
    05.02.2021
  • kısa sürede 2. gelişim çünkü dedikleri bir bir çıktı artık hep sizdeyim Fatma hanım :))
    05.02.2021
  • ağzın bal yesin ablam 🤲🏻 inşallah
    05.02.2021
  • O kadar haklısınız ki. Geçmişimi, günümü özetlediniz. Umarım gelecek de hayırlı ve aydınlık olur. Harika bir gün olsun sizin için de✌️
    05.02.2021
  • 🙏🏻❤️❤️❤️
    04.02.2021

Katina Aşk Falı




Başarı %98 Kredi 800
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
TürkçeEnglish
Ortalama 39 dakikada yorum yapıyor.
24/05/2019 tarihinden beri 389 katina baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Yüreğine sağlık. Her zamanki gibi muhteşem bir yorumdu. Teşekkürler . . .
    06.03.2021
  • Çok teşekkür ederim canım harikasin çok güzel bir yorumdu yine ;) yeniden buluşmak üzere
    28.02.2021
  • Ya cok tesekkür ederim mükemmel yorumlamissin
    27.02.2021
  • mükemmelsiniz. teşekkür ederim
    27.02.2021
  • ❤️
    26.02.2021
  • Fatma hanım o kadar samimisiniz ki tabii ki size güvenim tam. Yine muhteşem bir yorumdu teşekkür ederiz.
    24.02.2021
  • çok iyi yorumluyor. kendi kartlarından da destek alıyor
    23.02.2021
  • Fatma Hanım’a ilk kez baktırdım, iyi ki de baktırmışım. Teşekkür ederim, ağzınıza sağlık.
    23.02.2021
  • Harikasin emegine saglik
    20.02.2021
  • Tek kelime : mükemmel
    18.02.2021
  • 🧿🙏🏻
    18.02.2021
  • Gerçekten bende şuanda yıkıldım :(( ya yinemi hata yaptım innaki sesli diye bekliyorum sesini duymak içinözlelikle yolladım evet ben bundan sonra hep not düşeyim canımsın benim ya yine güzel yorumlamışsın kuuzmm balım yine yazdıkarını okurken sen sanki yanımdasın benim onları karşılıklı konuşuyoruz gibi geldi seni çok seviyorum değerlimmm :))
    16.02.2021
  • Fatma hanımcığım diline yüreğine sağlık. Uzun uzun detaylı yorumunuz için çok teşekkür ederim. Ben sizi neden bu kadar geç keşfettim inanın kendime kızıyorum. En kısa zamanda görüşmek dileği ile. İyi ki varsınız.
    15.02.2021
  • mükemmelsiniz nasıl güzel bir yorum❤️
    14.02.2021
  • Thank you
    11.02.2021
  • Cansın 😄
    09.02.2021
  • Fatma abla gercekten icimi actin cok tesekkür ediyorum sana😘😘
    08.02.2021
  • Canımmmm gönül dostum sırdaşım sesini duydum nasıl iyi geldi anlatamam dün okadar ağlamışımki gözlerim hala kırmızı ve şiş çok üzüldüm değersiz hissettim kendimi kalbim kıırldı onurum ruhum hepsi kıırldı sen beni anlarsın mutlaka biliyorum iyki varsın can kulağıyla dinledim seni hatta dinlerken uyumuşum yoksa sabaha kadar ağlardım seni çok seviyorum değerlim kıymetlim balımmm iyki varsın gözümün nuru...
    08.02.2021
  • Sesini duymak bile iyi geliyor Fatma Hanım.İyi ki varsınız.Siz bana gerçek bir dostsunuz.Gene yolumu aydınlattınız 🥰 Sabırsızlıkla verdiğiniz tarihi bekliyor olacağım.Sevgiyle kalın ♥️♥️♥️
    06.02.2021
  • Çok teşekkür ederim Fatma hanım 🌷🌷🌷
    05.02.2021
  • Sagol fatma ablacimmm❤️iyiym sükür cok agir atlatmadim bu hastaligi.hele senin sesini duydum cok mutlu oldum enerjin mükemmel✨✨✨✨✨ bakalim güzel gelismeleri bekliyorm fatma ablam❤️
    26.01.2021
  • Ağzından çıkan kelimelere hayran olduğum kadim dost
    25.01.2021
  • yıllardır bu siteden yorum alıyorum...fatma hanımda yorumuna öngörüsüne güvendiğim nadir kişilerden biri ...yapmış olduğu yorumları iyi dinleyin ..o 1 yıldız veren andaval
    25.01.2021
  • You are amazing I love you ❤️ will let you know soon and follow all your suggestions by heart thank you again
    20.01.2021
  • Cansın canımsın 💟 yeniden görüşmek ümidiyle harikasınız
    20.01.2021
  • Ablacım çok teşekkür ederim değerli yorumun için, ağzına sağlık, görişmek dileğiyle🍀💕💕
    19.01.2021
  • 💟💟💟💟💟çok kalp💟💟💟hissiyat mükemmel ön göruler gerçekleşiyor NASA esprisine bayildim
    17.01.2021
  • enerjisini sevdiginmm Fatma Hanımcım yine döktürmüş o kadar çok şey sığdırmış ki iki kez dinledim yüreğine sağlık favorimsin
    15.01.2021
  • Cok seviyorummmm fatma ablam seni❤️öyle güzel bi enerjisi varki iyikii var💎
    11.01.2021
  • Teşekkür ederim. Güzel bir enerjidir 🥰🥰🙏🏼🙏🏼
    11.01.2021
  • Ağzınıza sağlık
    09.01.2021
  • Ay süpersiniz.
    09.01.2021
  • tesekkür ederim
    09.01.2021
  • Çok teşekkür ediyorum:) Yeniden geleceğim
    02.01.2021
  • I can only confirm with his reading how great this woman is, perfectly in the situations, clear, useful suggestions ALWAYS. Thank you Happy New Year!!
    01.01.2021
  • Teşekkür ederim ❤️
    01.01.2021
  • Yaaa o kadar güzel analiz ediyorsun ki cansın Fatma Hanım ❤yeniden gelicem
    29.12.2020
  • Dediğin hepsi doğru, kavganın sonunda açıklamaları yaptı, kalp kırıldı baştan bir kere, çevresel baskılar, maddiyat vesaire bunlarıda daha önce bilmiştin, kendi ağzından duyacaksın demiştin ve duydum. Takipe aldığını beni korumak için ortalık yatışmasını beklemiş vesaire bunları çok geç açıkladı, baştan söylemedi bana. Bu durumda benim şans vermem zorlaştı. iletişimde sıkıntı yaşıyor. Herşeyi bildin tüm detaylarla bayılıyorum sana, tekrar görüşeceğiz iyi bak kendine ❤😘
    27.12.2020
  • siz harikasiniz 2.kez yorum aliyorum odaklanarak özenli yorum yapmış ❤ tavsiye ederim
    26.12.2020
  • Fatma hanimmm canimm benim sana ne desem az harika bir enerjin var ve öyle güzel ve detayli yorumlamissinki cok net ✨✨✨✨✨ve ben demeden tr ye nyie gittiginide bildin evet bi is konusu vardi onu eklemeyi unuttm ama sen bildin zaten☺️ fatma hanim gercekten muhtesemm❤️❤️❤️❤️❤️
    22.12.2020
  • Çok başarılısınız harika bir enerjiniz var çok teşekkür ederim👏🏻😍
    19.12.2020
  • I love this woman.... thank you with all my heart. Will update you soon!!
    18.12.2020
  • Thank you again x
    15.12.2020
  • Thanks very much x
    12.12.2020
  • Thank you, Fatma. 🤍
    11.12.2020
  • Thank you. No i will never force it. Friendship first i want that too. xx I will take your advice. ❤️❤️❤️
    11.12.2020
  • Cok iyi yorumlamissinn yeniden :) cok memnun kaldim
    09.12.2020
  • teşekkürler
    08.12.2020
  • keske 5den fazla yildiz verebilseydim. muhtesem bir yorum olmus, ailesiyle olan sorunu, psikojik sorununu, hatta yaptigi Ek işe kadar bildiniz. vallahi helal olsun. mutlaka tekrar gelecegim, iyi ki buldum sizi 🥰
    06.12.2020
  • Allahım iyiki gelmişim iyiki bayıldımmm❤️
    28.11.2020
  • Ağzınıza sağlık❤️❤️❤️
    27.11.2020
  • Çok teşekkür ederim Fatma ablacım ağzına sağlık. Umarım her şey çok güzel olur.
    25.11.2020
  • Cok aydinlatti yorum beni :) enerjin cok iyi geldi bana tekrardan gelicem 🙇🏻‍♀️🙇🏻‍♀️
    23.11.2020
  • Çok başarılı, teşekkürler
    18.11.2020
  • Fatma hanim öyleee tatli öyle tatli bi insansiniz ki bayiliyorm sizin konusmaniza ve güzel enerjinize inanin😍ve öyle aciklayci ve uzun bi yorum aldimki hic sıkılmadan dinledim ve öyle positifsinzki muhtesemm❤️yine gelicem fatma ablacim ✨✨✨✨
    17.11.2020
  • Fatma abla😁✨ cok tesekkurler. Yine bana cok iyi bilgiler verdiniz🎴❤️. Tamam, yil sonuna dogru, 2021 icin duru goru yapalim 👁🔮💟
    12.11.2020
  • Fatma bacı, balım benim ağzın bal yesin senin. Nasıl bir kalp var sende mucize kadın ❤️ ilerleyen zamanlarda tekrar tekrar görüşeceğiz seninle,hele şu gelişmeleri takip edelim. her zaman yanımdasın biliyorum ben. sende benim kalbimdesin bacı. habersiz bırakmam seni merak etme sen. öpüyorum gurbane 😘
    09.11.2020
  • Ablacım büyük dikkatle dinledim sizi bana boşandığını ve ailesi ile yaşıyormuş yaşlı anne baba ile. Bana bugün diyor ki benim arkdaşım akraba ile alakan yok elimi eteğimi çektim sadece hayatımda sen varsın senden huzur duyuyorum diyor . Çok doğru süreci kendi yönetmek isteyen biri.Birde şöyle bir durumu var hemen cevap vermediğim zaman alınıp yanlış anlıyor. Olumlu , olumsuz ne varsa yine yoluma ışık tuttunuz🤲🤲🤲çok teşekkür ederim
    05.11.2020
  • İnanılmazdı
    02.11.2020
  • Fatma bacı dediklerine sonuna kadar katılıyorum,sen ne dersen o senden başka tanımam ❤️ ama işte iki keçi bir köprüde karşılaşırsa bizim gibi zaman zaman böyle durumlarda oluyor maalesef. bakalım zaman ne gösterecek, habersiz bırakmam seni,çok öpüyorum selamlar sevgiler, gurbane 😘
    27.10.2020
  • Gercekten, duru goru! Evet, gecmiste bir kere evlenip ayrilmis biri o. Sadece cok ketum biri 🤷🏻‍♀️. Hayir, hic bir zaman can yakma iteleme yok. Havalar bozdu, D vitamini, takviye☀️. Bende oyleyim☺️...
    21.10.2020
  • inşallah inşallah dediğin gibi olurda benimde hayatım düzene girer artık. öpüyorum seni
    20.10.2020
  • kadim dost🤗
    19.10.2020
  • Harikasiniz 👏güzel enerjiniz ve detayli bakim icin cok tsk fatma hanim😍
    15.10.2020
  • Fas hanimcim sizi dinlerken nasıl kendimi iyi hissediyorum bir sohbet babında uzun uzun anlatıyor tavsiye veriyorsunuz iyiki sizi tanıdım bana çok iyi geliyorsunuz ve doğruları soyluyorsunuz çok çok teşekkürler, sağlıkla kalin
    15.10.2020
  • Çok teşekkür ederim, harika bir açılımdı, sorduğum soruların hepsine yanıt buldum. Sevgiyle aldım kabul ediyorum, eğer görünen gelişmeler yaşanırsa tekrar burada olacağım. Çok teşekkür ederim Fatma hanım ☺️❤️
    15.10.2020
  • Ablam bildiklerini net tariflerini bir kenara bırakıp tüm içtenliğimle söylüyorum senin enerjini, ilgini, sıcak yaklaşamını ben nasıl anlatayım buraya ki sığdıramam zaten ben artık hep seninleyim sadece derdimi değil sevincimi paylaşmak için bile seninleyim bir insan, bir insana ancak bu kadar iyi gelebilirdi sanırım tekrar görüşmek üzere sağlıcakla kal hoşçakal abla çok çok teşekkür ederim 🌸☺️
    09.10.2020
  • Ağzına sağlık ne kadar istekli ne kadar heyecanlı bir bakım ve çok netti içime su serptin inşallah tekrar görüşeceğimiz kesin
    09.10.2020
  • thanks
    25.09.2020
  • Thankyou for my reading, it was very detailed and Thankyou for answering all my questions. I don’t think I will met a man in 4 months, I have been sick for 6 years. Until I get my health back then i can met someone. I wish you explained the situation with my doctor a bit better. This was really important to me.
    15.09.2020
  • ✨♥️
    13.09.2020
  • Thank you so much
    12.09.2020
  • Harikasınız ağzınıza sağlık
    05.09.2020
  • Fatma hanım, benim bi adım atacağımı varsayıp buna göre yorumlamışsınız, ne münasebet yahu çok üzüldüm bu şekilde yanlış yorum aldığıma. Kendi kartlarınıza da yine benim adım atma ihtimalimi sormussunuz hep buna göre yormussunuz.Asla adım atmam gelse kabul bile etmeye tereddütlüyüm.Ilk yorumda zaten herşeyi açıklamıştım aslında.Beyfendinin hatasını anlaması ile ilgili bir soruma karşılık bu yoruma inanamadım.Yanlış anlamış veya hatırlamışsınız sanırım, geçmiş yada anlık durumumla alakası olmayan bir yorumdu maalesef. Üzüldüm
    22.08.2020
  • Ağzına yüreğine sağlık ablam senin sesin bana huzur veriyor iyiki varsın 🥰🥰🥰🥰🥰🥰
    17.08.2020
  • Bu platform dışında da danışmanlık isteyebileceğim yegane insan harika yorumları var
    16.08.2020
  • Çok tesekkür ederim Fatma hanım, enerjiniz harika, güzel gelişmelerde görüsmek üzere :)
    12.08.2020
  • O kadar tatlısınız ki ve enerjiniz o kadar güzel ki. Gercekten, ne yalanlar ogrendim, yani bunlar insan değil ve haysiyetsiz, onursuz, sapık insanlar. Allahım yüce yaradanım çok büyük o her şeyi biliyor, inşallah beter olsunlar, cidden haketmedim, gerek yoktu bi insanın hayatına girip onu darma duman etmeye kimsenin hakkı da yok. Her şey dediğiniz gibi ve daha kurcalasam neler çıkar, çok nokta atışları yaptınız, çok çok teşekkür ederim, ne olur bana dua edin 🌺🙏 tekrar gorusmek uzere, sevgiler 🙏🦋
    05.08.2020
  • Cok beyendim .. Cok detaylı bir faldı .. Bayıldım diyebilirim getcekten .. Enerjinizi cok behemdim .. Cok seyleri bildiniz gercekten 😘😘😘 insallah gelectekilerle söyledikleriniz cıkar .. Tabsiyelirinizide cok begendim ve gerceklestirecem .. Ben gönülden inanıyorum söylediklerinize
    05.08.2020
  • canim benim süper bir yorum oldu. sana cok tesekkür ediyorum. cok memnun kaldim. Öptüm seni 😘
    02.08.2020
  • Çok güzeldi detaylı idi
    31.07.2020
  • Thank you so much. And yes i gave Him so much love and he said the worst things you could say to another human being. I hope it comes to pass the new love. Thank you
    31.07.2020
  • Efsane bir yorumdu, özenle seçilmişti cümleler, kesinlikle tavsiye ederim.
    27.07.2020
  • mükemmel
    24.07.2020
  • ayrıntılı güzel bir yorumdu.Saatlerce anlatsa dinlerdim nasıl güzel ses tonu ve diksiyon bayıldım.
    21.07.2020
  • Ağzına yüreğine sağlık canım benim ne güzel geldin sabah sabah içime bayıldım canım benim inşallah RABBİM bu güzel yorumunu bana bahşeder🤲 herşeyin hayırlısı inşallah herşey dediğin gibi olur 🤲 tabi inşallah tekrar gelicem ben iletişim kurmam asla 🥰🥰🥰🥰🥰🥰 çok teşekkür ederim adaşım benim 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
    16.07.2020
  • Thanks lots of love
    11.07.2020
  • Wow!! Im so happy with my reading! Thank you so much!!! I believe in your words! I will keep you updated! 🥰🥰
    02.07.2020
  • Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim..
    25.06.2020
  • Mükemmeldi canim agzina saglik ilk kez baktirdim muthis cok begendim cok detayli ve pozitif bence sitedeki en iyi falcilardan biri..
    24.06.2020
  • Ağzınıza yüreğinize sağlık içten samimi Uzun 13 dakikalık yorum ve öngörüleriniz için çokkk teşekkür ederim ayrıca ek kartlarınızla falımı desteklemeniz beni mutlu etti bunun içinde Çok teşekkür ediyorum. Umarım hisleriniz daha önceki vakitte gerçekleşir. Beklemekten başka yapacak bir şey yok . Umarım güzel haberlerimle gelir tekrar yorumunuzu alırım.Kendinize çokk iyi bakınn.. Kocaman sevgilerimle..
    19.06.2020
  • Thank you i will fillow your advise!!❤️
    18.06.2020
  • Cok guzel cok begendim . Detayli ve nokta atisli, sevgiler fatma hanim❤️
    16.06.2020
  • Kendisinden ilk kez yorum aldım ve oldukça memnun kaldım. Kartlar arası kurduğu bağlantılar, soruya yönelik olarak açık bir şekilde anlatımı ve geçmişe yönelik çıkarımları güzeldi.
    15.06.2020
  • Uzun zamandır böyle kartlara doğru şekilde bakarak durumu analiz eden bir yorumcuyla karşılaşmamıştım gerçekten memnun kaldım kesinlikle tereddüt etmeden fatma hanıma baktırın çok teşekkür ediyorum yorumunuza sağlık 💗
    11.06.2020
  • umarım dedikleriniz çıkar güzel yorumdu
    04.06.2020
  • Çok çok çok güzel uzın zaman sonra begendigim en güzel faldı ben binlerce fal baktırdım ama bu kadar memnun kalmadım mutlaka deneyin ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
    25.05.2020
  • Çok teşekkür ederim harikasınız
    11.05.2020
  • Fatma hanimcim güzel ağzınıza sağlık annesiyle ilgili bir sonraki falda size gerçeği ileteceğim kartlarda anne enerjisi çıkmış doğru fakat biraz daha farklı durum var, verdiğiniz beyfendinin isminide biliyor ve izliyorum. bilgilendirdiginiz için duyarlı davranışının için ayrıca teşekkür ederim. gerçekten bazı yorumcular gibi kısa söylemlerle insanı gecistirmiyorsunuz ben hemen size koşuyorum skntim olunca asıl yorumcum terapistim sizsiniz daha ne diyebilirim ki bana çok iyi geliyosunuz. sevgiyle sağlıkla kalin
    01.05.2020
  • Fatma hanimcim iyikisizi tanıdım bana çok iyi geliyorsunuz her söylediğiniz doğru
    28.04.2020

Durugörü




Başarı %99 Kredi 900
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
TürkçeEnglish
Ortalama 24 dakikada yorum yapıyor.
24/05/2019 tarihinden beri 820 durugörü baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Çok teşekkür ederim sana💯 daha Fatma hanımdan yorum almadıysanız zaman kaybetmeyin gönlü öyle güzel ki 🌹
    05.03.2021
  • Thank you so much Fatma..I love you too 🥰
    04.03.2021
  • Her zamanki gibi, güzel yorumun ve hissiyatınla memnun kalıyorum, enerjin hep yüksek olsun, benimde pazarıma sayende enerji kattın, güzel duaların için teşekkür ederim. Görüşmek üzere 🥰🥰❤
    28.02.2021
  • Çok teşekkür ederim Fatma Abla yorumlama şeklin çok hoşuma gitti sevgiler 💗
    28.02.2021
  • 🙏🙏🙏
    26.02.2021
  • Kesinlikle siz bambaşkasınız🙏🏻enerjiniz harika
    26.02.2021
  • 🙏🙏🙏
    26.02.2021
  • 🙏🙏🙏
    26.02.2021
  • Ne güzel anlatmışsınız gene. Canımsınız
    24.02.2021
  • 🙏🙏🙏
    22.02.2021
  • Hep çok iyi!
    22.02.2021
  • Thank you my lady Fatma♥️♥️♥️ you reading is always honest and accure! I love you my friend! 😘❤️
    22.02.2021
  • Thank you Fatma..I know that you are not trying to prove and I believe you..thank you for your support always ❤
    22.02.2021
  • Teşekkür ederim, inan zorlanıyorum kalbim yine kırılacak diye, aynı üzüntüyü, gel gitleri yaşamak istemiyorum, ne yapacağımı bilemedim, yüz yüze gelip sonra haftalarca arayıp sormayacak, bunun tekrarlamasından korkuyorum. Hep bana oldu olan, o enerjisini yanımda toplarken bense burda belirsizliklerle kaldım. Değiştiğine ikna olmam lazım, umarım bu sefer buluşursam bunları tekrarlamaz.Senin dediklerini düşüneceğim . Enerjin çok iyi geliyor bana. Yorumları okuyanlar, Fatma ya fal baktırmayı, şiddetle tavsiye ederim. Pişman olmazsınız. ❤
    21.02.2021
  • Muazzamsınız ben de tanıştığımıza çok memnun oldum🙏 Enerjiniz, yorumlarınız ve güzel üslubunuz için çok teşekkür ederim. Dilerim belirttiğiniz tarih ve dönemlerde o güzel gelişmeleri yaşar ve güzel haberler verebilirim Fatma Hanım🌸♥️
    20.02.2021
  • Thank you so much Fatma.I am definitely going to follow you advise when I meet him.I will give you the updates once I meet him.Thank you again..loads of love.
    19.02.2021
  • 😇😇😇
    19.02.2021
  • Fatma abla yorumun ve sorduğum tüm soruları detaylı bir şekilde cevapladığın için çok teşekkürler çok değerlisiniz 💖💖
    16.02.2021
  • I love your “blabbering”, so don’t worry about it! 😘 Thanks again for an honest and insightful reading. 🤍
    16.02.2021
  • 😇😇😇
    15.02.2021
  • Thank you once again for a lovely reading xx
    14.02.2021
  • Fantastic Fatma !
    13.02.2021
  • Yaaa ben yazılı seçmişim tüh bilsen kaç kere olan biteni yazdım süre yetmedi çıldırdım ve sen sonra çevrim dışı oldun:)))) ne güldüm sonra yakalıcam dedim vee hoop online kısmet o zamanaymış yazdıkların isabetli enerjini seviyorum temiz bir duru görün olduğu net taktım kafamı seni peşindeyim :)))) sevgiler:) Ha bu arada Muhakkak denemenizi tavsiye çok ederim çok dobra yorumları...
    13.02.2021
  • Fatma hanım çok teşekkür ederim samimi yorumunuz için. Kesinlikle tavsiyelerinizi dikkate alacağım. Görüşmek üzere
    11.02.2021
  • ❤️
    11.02.2021
  • Kesinlikle harikasınız ❤️
    10.02.2021
  • 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
    10.02.2021
  • Fatma Hanım, güzel, içten yorumlarınız ve doğru tespitleriniz için teşekkür ederim.. Nisan ayında mutlaka tekrar geleceğim, sevgiler..
    09.02.2021
  • The best reader on this app! Gives you exactly what you need to hear and is very sweet❤️ she also gives amazing advice❤️❤️❤️❤️❤️
    09.02.2021
  • Thank u
    09.02.2021
  • Love you infinity Fatma
    08.02.2021
  • Güneşsiz bir gün bugün ama siz ışıldattınız gökyüzünü benim için yine. Çok ama çok teşekkürler
    08.02.2021
  • Tesekkurler 😃👍; yine cok basarili; diyer guzel haberlerle gorusmek uzere🌸🍀
    08.02.2021
  • 😍😍😍
    06.02.2021
  • Teşekkürler 💖💖
    06.02.2021
  • Teşekkür ederim canım, iyiki varsın. ❤😘
    06.02.2021
  • Harikasınız her zaman teşekkür ederim
    04.02.2021
  • Thank you, this has made me feel happy about the future xx
    04.02.2021
  • Çok teşekkür ederim nasıl biliyorsunuz bilmem ama ağzınıza gönlünüze sağlık tekrar görüşmek üzere
    04.02.2021
  • Çok dolu dolu ve anlamlı bir bakımdı. Teşekkür ederim🙏🏻🌸
    04.02.2021
  • Thanks
    04.02.2021
  • Thank you, my dear sweet Fatma! 🤍 With patience and love. 🖤 xxx
    03.02.2021
  • Thanks my friend♥️ for very good reading as always my darling 😘♥️
    03.02.2021
  • Thank You Fatma. Love you always ♥
    02.02.2021
  • iyiyim iyi merak etme sen, keşke geçmişte hevesim kırılmasın diye pembe tablo çizmeseydin,olan oldu zaten. Bedduam tutacak inşallah, yine görüşürüz, kendine iyi bak
    29.01.2021
  • Çok sağolun. Görüşmek dileğiyle
    27.01.2021
  • Thank you for your wonderful reading ♥️♥️♥️
    27.01.2021
  • Fatma you are always a Gem ❤ You are wonderful super quick and what you see does comes to pass
    26.01.2021
  • Did not relate to me at all. Omg im so mad I wasted my money.
    25.01.2021
  • Şahaneydiniz Fatma Hanım dilerim iyi haberlerle tekrar gelirim, sağolun varolun
    24.01.2021
  • Thank you so much !!!!!
    22.01.2021
  • Amazing!
    22.01.2021
  • What do you mean time is moving, you mention february again that is the last time frame you gave me last time, i dont get it
    21.01.2021
  • Değerli yorumunuz için teşekkür ederim
    20.01.2021
  • burcu değil adı basak hanımdı doğru kişiden bahsettiğinde eninsinizdir umarım.
    20.01.2021
  • Always love your readins darling! You are the Best Fatma! Much love ♥️♥️♥️♥️
    20.01.2021
  • Çok geçmiş olsun öncelikle. Yorumun için teşekkür ederim. Sabrediyorum. inşallah çabuk geçer bu süreç. ❤❤🥰
    19.01.2021
  • i appreciate you but i just wanted to know if shes my twin flame or not thank u for everything else
    12.01.2021
  • Tşkler
    11.01.2021
  • Çok güzeldi çok beğendim. Teşekkür ederim
    11.01.2021
  • inşallah canım, evet enerjim bu aralar çok yüksek. Akışına bırakıyorum hayatı. O güzel günleri dört gözle bekliyorum. Her zamanki gibi güzel enerjinide aldım ve detaylı cevaplarla sorumu eksiksiz bırakmadın. Bir tanesin ❤😘
    10.01.2021
  • Wonderful Fatma !
    10.01.2021
  • Tesekkür ederim Fatma hanim. Dediklerinize katiliyorum ama bir noktadan sonra insanin artik sabri tükenmeye basliyor. Sabir bir yana araya giren zaman mesadeside insani yoruyor. Herseyin hayirlisi artik...
    10.01.2021
  • Teşekküürlerrr
    10.01.2021
  • Obsesion? But i havent done anything since that message on december 24th, she didnt reply and that wast it. I got to say that she kept putting songs about asking for forgiveness, that because of her pride , she knew she screwed up all thus until january 1st many songs like that , if she was posting things to make the workd know she is fine why would she put thise sad things over and over for a week?
    10.01.2021
  • Thank you so much! She is amazing:)
    10.01.2021
  • Fatma Thank you so much your always accurate.
    09.01.2021
  • İnanılmaz iyi!!! Çok teşekkürler.
    09.01.2021
  • Thank you Fatma..I can't stop crying and feel heartbroken right now 💔
    08.01.2021
  • 🤍💜
    07.01.2021
  • Thank you my love, you bring me so much comfort ❤️
    07.01.2021
  • Thank You Fatma ❤
    07.01.2021
  • thank you! cant wait to see ur predictions happen
    07.01.2021
  • tesekkur ederim mutlu ettiniz beni
    06.01.2021
  • Thank You Fatma. I will follow what you said. Love you a lot too.❤
    06.01.2021
  • Dear Fatma, thank you for your wisdom. All the best xx
    05.01.2021
  • Thank you❤️ You are giving me hope and strenth. God bless
    05.01.2021
  • ❤️
    03.01.2021
  • Saka gibi agzim acik dinledim! ortasından nehir gecen şehir dediniz ya 🙏 umarim guzel haberlerle gelecegim tekrar🙏❤
    02.01.2021
  • You explain things so well, thank you lovely
    02.01.2021
  • Fatma you are so awesome and funny. I love your readings. Thank you. I love you too ❤❤
    01.01.2021
  • Fatma hanım yüreğinize sağlık uzun uzun nasıl güzel anlatmışsınız.. bir anne gibi destek oldunuz :) söylediklerinize o kadar kalpten inandım ki , o kadar bana yaşadıklarımı söylediniz ki sizin güzel yüreğiniz için güzel söylemleriniz için çok teşekkür ederim..
    01.01.2021
  • Çok güzel bir insansınız desteğiniz için çok teşekkür ederim 🧡🙏🌹
    30.12.2020
  • Çok teşekkürler hariksınız her zaman
    29.12.2020
  • Çok memnun kaldım, emeğinize, hislerinize ve de yüreğinize sağlık, sevgiyle kalınız :)
    27.12.2020
  • Amin
    27.12.2020
  • Thank you Fatma..I will be patient now and follow your advise and not initiate any communication from my end.
    27.12.2020
  • Thank you sooo much....happy new yeaer and god bless 😘❤️
    26.12.2020
  • ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
    24.12.2020
  • ❤❤❤
    22.12.2020
  • Fatma thank you for wonderfull reading♥️♥️♥️ You always the Best!!!
    22.12.2020
  • Thanks for mr reading thank you for your advice.
    22.12.2020
  • great
    21.12.2020
  • Thank you so much..I love you too 🥰🥰 I will follow your advice and keep you updated.
    21.12.2020
  • ❤️ çok tşkler
    19.12.2020
  • Good reading. I gave you 4 stars before because although you described the situation well, there were parts that were in future terms so i had to wait to see if they would happen as you said in the time stated. But i was happy with your previous readings and I am happy with this one. You answered my questions thoroughly and you are right about his financial situation. I will be patient as I want this to work out. Thanks!
    19.12.2020
  • Thank you so much, Fatma. xxx 🤍
    18.12.2020
  • Fantastic !
    18.12.2020
  • Thank you ...
    18.12.2020
  • Wow..you are so accurate about him.I will definitely follow your advice and keep you updated :) Loads of love 💘
    17.12.2020

Canlı Fal




Başarı %89 Kredi 75/ dk
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
TürkçeEnglish
Ortalama 0 dakikada yorum yapıyor.
24/05/2019 tarihinden beri 13 Canlı fal baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • cok nazik cok anlayisli ve gercekten yardim etmek isteyen ve hisleri kuvvetli bir insan. Cok cok tesekkur ediyorum
    26.04.2020
  • Gerçekten çok ilgili bir hanım. Hem fal hem dertleşme iyi geldi. Teşekkür ederim.
    24.04.2020
  • Its always pleasure to talk to Fatma. She remembers and gives correct guidance. Thank You
    10.04.2020
  • Harika bir yorumcu yüreğinize sağlık güzel gelişmelerle görüşmek dileğiyle sağlıkla kalın allaha emanet olun
    07.04.2020

Giriş Yap

ya da
Giriş yapmak için e-posta adresinizi ve parolanızı girin.
Şifreni mi unuttun?
Giriş
Kayıt olarak ya da giriş yaparak Kullanım ve Gizlilik Koşullarını okuduğumu ve kabul ettiğimi beyan ederim.

Kayıt Ol

Size özel bir deneyim için Binnaz'a katılın ve indirimlerden haberdar olun!
Kayıt Ol

Kayıt Ol

Üyelerimize tanıdığımız ayrıcalıklardan faydalanmak istiyorsan aşağıdaki formu doldurarak sitemize kayıt olabilirsin.
ya da
Zaten üye misiniz? Giriş yapın

Şifre Sıfırla

Eğer daha önce şifre oluşturmadıysan veya şifreni unuttuysan, aşağıdaki formu doldurup e-mail adresine şifre sıfırlama talebi gönderebilirsin.

Üye Kategorileri Hakkında Bilgi

Üyelerimiz harcadıkça kazanıyor. Yer seviye yeni fırsatlar sunuyor.