logo

Yengeç Burcu

Efsun Aksoy

Ne sorduğunuzu önce bilin, sonra yorum yazın lütfen!!

Hakkında

Im here for 10 years and im telling fortune for 30 years almost. İlk falını 5 yaşında baktığını belirten yorumcu o günden bu güne dek tam 30 yıldır yorumculuk yapıyor. Dünyanın bir çok ülkesinden her dilde, her ırkta insana fal bakarak yollarına ışık tuttuğunu belirten yorumcu, ilişki ve aşk konularında bir uzman. İlgi çekici yorumları ile binnazabla.com`da sizleri bekliyor...

Rozetleri
Uzman Yorumcu

Kahve Uzmanı

Uzman Yorumcu

Tarot Uzmanı

9.YIL

9 Yıl

Kahve Falı




Sırada 1 kişi var
Başarı %98 Kredi 2500
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
TürkçeEnglish
Ortalama 57 dakikada yorum yapıyor.
15/06/2011 tarihinden beri 5528 fal baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • ❤❤❤ thank you Angel
    15.02.2021
  • ❤❤❤❤❤
    15.02.2021
  • Keske falimi biraz inceleseydin yorum yapmadan once. Ne kadar çok duraksamissin 😅
    13.02.2021
  • Cok tesekkür ederim canim :)) icim ferahladi
    10.02.2021
  • Icimi ferahlattin canim cok tesekkür ederim insallah dedigin gibi olur görücez :)
    07.02.2021
  • Amazing reader!!
    02.02.2021
  • Teşk.ederim👏👏
    31.01.2021
  • Love you too! You have been my rock in my hardest times. The best reader on here !!! Sending you lots of hugs and good prayers xx
    31.01.2021
  • Yorumu çok beğendim ama keşke sorduğum üzere fizik tarifi yapsaydınız
    30.01.2021
  • Amazing as always!! Thank you beautiful Efsun you have been right all along!! ❤️
    27.01.2021
  • tried most of the readers specially the top rated ones,, i think this lady is the best so far,,
    26.01.2021
  • ❤❤❤❤
    26.01.2021
  • kesinlikle harikaydıı!! ilk defa baktırmama rağmen verdiği öngörüler, harfler, betimlemlemeler nokta atışıydı kesinlikle çok candan ve içte birisi olduğunuza inanıyorum... yorumunuza sağlıkkk
    25.01.2021
  • she is the ONLY ❤
    20.01.2021
  • Falin yine cok iyi.. tarihlerin tutuyor yine bekleyecegim bakalim :)
    17.01.2021
  • She is the best SOOOO detailed ❤ All come true🍀❤
    12.01.2021
  • Cok tesekkür ederim canimm
    11.01.2021
  • 😁 Çok teşekkür ederim iyiyiz bizde bi takım sıkıntılar oldu ama şükür geçti hersey inşallah iyiye gidecek fal için de çok teşekkür ederim umarım dediğiniz gibi olucak bu ara aklım da çok karışık di inşallah bakalım güzel haberleri size inşallah veririm yine sizin de yeni yılıniz kutlu olsun 🥰 mutlaka gelicem yine kendinize iyi bakın öpüyorum 🥰😘🙏
    09.01.2021
  • Thank you so much ♥️
    09.01.2021
  • Canimm cok tesekkür ederim :)
    09.01.2021
  • Canimm cok tesekkür ederim mükemmel yorum
    07.01.2021
  • So wonderful. Thank you x
    06.01.2021
  • Cok iyi yorumdu yenidenn
    05.01.2021
  • That was great. Thank you. ♥️ u 2 x
    03.01.2021
  • Thank you Efsun 🙏🏽
    03.01.2021
  • Cok tesekkür ederim icim rahatladii
    02.01.2021
  • Thank you so much xxx
    01.01.2021
  • Yorumun yine muhtesem cok tesekkür ederim :)
    30.12.2020
  • Thank you beautiful ❤️ you have become a great friend. I hope this new year brings you and everyone health, wealth and happiness 😘
    30.12.2020
  • Thanks. Thats great.
    27.12.2020
  • Cook tesekkür ederim simdiden iyi yillar dilerimm :)
    26.12.2020
  • Thank you for the reading. It was very detailed. I will update you as soon as it happens! Stay safe and happy new year. xoxo
    26.12.2020
  • Ya nasil tatli bir bayansiniz sesinizde huzur var. yorum icin tesekkurler🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿😘😘😘😘😘🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼⭐️⭐️⭐️⭐️💫💫👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼
    19.12.2020
  • Excellent. Thank you Efsun.
    19.12.2020
  • cok guzel bakti,laf kalabalığı yapmadi hic :) ne varsa onu soyledi, iyi yada kotu
    13.12.2020
  • Great reading 🌹🌹🌹🌹🌹
    11.12.2020
  • You are the Best !!!!!! ❤
    06.12.2020
  • Thank you for a great reading.
    29.11.2020
  • Thank you beautiful Efsun. You have been so accurate and you have been my rock in my hardest time. May god always protect you and bless you xxx
    26.11.2020
  • bu sefer olmamış
    19.11.2020
  • Nokta atışı harika gerçekten durum analizi süper. Öngörüleri de çıkarsa ben başka yorumcu tanımam bundan böyle 💝💚💙💛
    18.11.2020
  • ❤️ love your readings Efsun
    18.11.2020
  • Nokta atışları göz ardı edilemeyecek kadar çok ve önemliydi. Umarım gelecekle ilgili söyledikleri de çıkar
    18.11.2020
  • Amazing 🙏 thank you
    16.11.2020
  • Thank you Efsun, super reading very happy! As usual accuracy number 1. A lot of details on every subject, great explanation! To add on top she is very kind and patient!
    16.11.2020
  • tsk ederim canım slmlar avusturyadan...
    12.11.2020
  • cok teşekkür canım sadece Bi şeyde aklım karıştı yani eski sevgilimi sadece Bi desteği için mi beni aricak yani ilişki amaçlı değil mi 🙈
    04.11.2020
  • Thank you!
    04.11.2020
  • Thank you 🙏 you are amazing.
    04.11.2020
  • Thank you xxx Many prayers for you ❤️❤️❤️
    04.11.2020
  • Graet
    02.11.2020
  • ❤️❤️❤️
    02.11.2020
  • the best ❤❤❤
    28.10.2020
  • Tek kelemeyle harika yorum....öpüyorum canı gönülden
    26.10.2020
  • ❤️❤️❤️
    26.10.2020
  • Thank you very accurate 🙏❤️
    26.10.2020
  • Always fantastic x
    25.10.2020
  • Thank you!!! Missed you will be back with that good news!!!
    24.10.2020
  • Thank you Efsun like always best and accurate!
    24.10.2020
  • Thank you x
    23.10.2020
  • Thank you
    22.10.2020
  • Thank you sweetheart 💕
    21.10.2020
  • Always a pleasure! Thank you for the great reading
    21.10.2020
  • she is the best reader i ever see 🥰🥰🥰🥇🥇🥇🏆🏆The best ❤
    19.10.2020
  • 🧡🧡🧡
    19.10.2020
  • First of all you are amazing. 2 readings ago you said be careful - you’re going to break something in the kitchen. I was washing my coffee cup and it slipped out of my hand and broke! E is my specialist name. C9 is the Room in my project. 😱😱😱 love you.
    17.10.2020
  • Just amazing!
    17.10.2020
  • Thank you - yes i know who all those letters are! Always accurate. Cant wait to feel better ❤️
    13.10.2020
  • Amazing and accurate thanks
    12.10.2020
  • I love someone from the past is he going to talk to me ?
    11.10.2020
  • Thank you Efsun xxx
    09.10.2020
  • Efsun you are simply wonderful! I had several readings from Efsun, and her energy is amazing, she sees right things and she is really knows! I would highly recommend her if you’re looking for someone sincere with such a nice personnality. Thank you Efsun, I will come back again and again :)
    08.10.2020
  • Very nice thanks
    08.10.2020
  • Thanks Efsun x
    07.10.2020
  • Agzınıza emeginize saglık :) gercekten bır ısımle tum detayları soyledınız umarım hersey dedıgınız gb olur ☺️🙏🏻
    07.10.2020
  • tsk ederim efsuncum...sevgiler
    06.10.2020
  • Birtanesin sen tsk ederim sevgiler
    30.09.2020
  • As always great xxx
    30.09.2020
  • thnxx efsun for the awesome reading,, u r such a sweet person
    28.09.2020
  • 10
    27.09.2020
  • Tsk ederim ben türk değilim kız arkadaşım türk o yazıyor benim için 🤣
    26.09.2020
  • Birkaç seferdir deniyorum, gerçekten çok kötü. Sorularım kısa cevaplar veriyor. İlk kez bir puan veriyorum. Evde ya da dışarda bi işini hallederken atılmış gibi özensiz geldi bana.
    26.09.2020
  • ❤️😂 You made me laugh. Accurate as always. The letters are in my new Drs name. My boss wears glasses x thanks Efsun. You always make me feel better. Love u x
    26.09.2020
  • tsk ederim efsuncuğum birtanesin....ben ne söyliyim...şimdi..ben onu affedebilirmiyim bilmiyorum hep bir umut vardı içimde birisiyle görüşmez belki diyordum kendimi inandırmak istiyordum....ama ona buna bakan yani onunla bunulla deneyen nasil hazmederim....inan zor bilemiyorum tsk ederim..sevgiler
    23.09.2020
  • You are amazing! Ok - the S letter with the good news, thats my drs name. The numbers 513 i think the 5 is 6. 613. The number of my project at work! Wow! Love you! So glad ur big day was beautiful!
    23.09.2020
  • çok tesekkür ederim
    22.09.2020
  • I love you Efsun, u are the BEST ❤️❤️❤️
    22.09.2020
  • Çok teşwkkür ederim gerek gördüklerin gerek kendi fikirlerin çok teşekkür ederim 🙏❤️
    20.09.2020
  • agziniza saglik. cok tesekkur ederim . nokta atislari yaptiniz
    20.09.2020
  • Thankyou for my reading again. I love how u tell me new things happening in my life. Now I’m going to let things happen and I will be back at a later time ❤️
    19.09.2020
  • Woohoo! I bet you will look beautiful! Wishong you the best. Have a great time! Thank you! 8 days you said - yes i see the dr in exactly 8 days. Spot on as always. Love you. Ill update you xxx
    17.09.2020
  • Thankyou for my reading, u answered all my questions. Yes u are right, I was in a 10 year relationship and he cheated on me. I left this man. Is he the one trying to contact me. I can’t believe u saw this in my coffee cup.
    14.09.2020
  • Thanks Efsun. Great reading as always ❤️
    13.09.2020
  • harika
    13.09.2020
  • Very detailed. Thank you!
    09.09.2020
  • Bu sitedeki falları çıkan tek yorumcu
    08.09.2020
  • Thankyou for my reading. I love the detailed reading u did for me. Please next time can you do mu reading in a quite place. All incoulf hear was people talking and cars beeping. But i did love my reading. Thankyou so much 💜
    07.09.2020
  • Wow!! All i can say is You are the BEST coffee cup reader. Yes i am seeing someone with the letter RM to help me. I can’t believe you saw this... i want to have more readings with you, i love your readings so much ❤️❤️❤️ Thankyou so much ❤️❤️❤️ u are amazing 💘
    06.09.2020
  • ❤️🧡🧡
    05.09.2020
  • Thanks a million for the super duper reading Efsun. Again this time I am really speechless! Often Efsun says some things that I am not aware of then, but after a while those things happen and Im wondering for couple of minutes why so familiar, who told me, where did I hear or see it! Efsun is very kind and friendly, correct in readings, its no problem to understand Efsun cause her English is incredible. Im always pleased with my readings! My advice: choose Efsun at least one time, you’ll understand what Im talking. 👌👏🤩🙏♥️
    05.09.2020

Tarot Falı




Sırada 1 kişi var
Başarı %96 Kredi 2500
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
TürkçeEnglish
Ortalama 73 dakikada yorum yapıyor.
15/06/2011 tarihinden beri 3680 tarot baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Muhteşem
    09.02.2021
  • Evet o :)
    08.02.2021
  • Ben karşı tarafı yorumlamanızı rc etmiştim siz beni anlattınız ben zaten kendimi biliyorum ve belirttim... hiç hak etmediniz yinede emeğinize sağlık
    31.01.2021
  • 🙏 Herzamanki gibi tesekkurederim ♥️ @vainvoyager x
    31.01.2021
  • Konuşması çok sıkıcı
    17.01.2021
  • You keep repeating saying the same thing. All you say is no worries. And the time frame you gave 3 days or 3 weeks! How can one give that time frame? You said be careful about some letters and they was not even clear.
    15.01.2021
  • love you
    01.01.2021
  • 🥰🥰İçten yorumun için çok teşekkürler.. Mutlu yıllar şimdiden
    26.12.2020
  • Love it!!
    22.12.2020
  • Süper
    20.12.2020
  • Muhtesem
    12.12.2020
  • Muhtesem
    06.12.2020
  • Teşekkür ederim
    05.12.2020
  • Kesinlke tavsiye ediyorum, biten ilişkimi bile söylediniz ❤️
    02.12.2020
  • Thank you, you were right about the compitition and my friend that needed some help :) thank you again 😀
    02.12.2020
  • Thank you Efsun great energy
    29.11.2020
  • Harika
    27.11.2020
  • Guzel yorumunuz için teşekkürler Mutlu haberlerle tekrar görüşmek dilegiyle.
    27.11.2020
  • Thank you.
    27.11.2020
  • Efsunun harika sesinin yumuşaklığk ve enerjisi geçiyor. Tavsiye ederim
    25.11.2020
  • Süper
    22.11.2020
  • That’s beautiful thank you I will be patient and pay attention.... I’m just not sure about the 2 or 3 letters you gave me which should be in the name of that person, are they R, A and N right? Thanks with all my heart ❤️
    22.11.2020
  • cok tesekkür ederim 😊
    22.11.2020
  • Off ya ne dibi hala efsun ya :( sanki zirve görmüş gibi .
    15.11.2020
  • İnşallah
    12.11.2020
  • Ağzın bal yesin... güzel şeyler çoğunluktaydı. En azından tünelin ucu ışık olur umarım.
    09.11.2020
  • Süper
    06.11.2020
  • İyi olduğuna sevindim 🥰İzmir'e yaşadığını bilmiyordum ama içimde başka hissi uyandı covid mı oldun hastalandın mı? destek birime mesaj attım iyi midir hasta mıdır diye Binnaz abladan gitti mi gittiyse gelsin nolur diye🥰🥰🥰🧿🧿🧿fal bahane sesini duymak şahane❤️❤️💐💐görüsürüz
    04.11.2020
  • inşallah
    29.10.2020
  • Ay valla yoruldum...
    26.10.2020
  • Im sorry but you keep saying no worries about it or this is what i see, but then you dont really say anythin, just a general readin, like well be together, something will happen for both,she still has feelings fir me , and if i di want to reach out i could , it seens to me i could done all that my self , losten to the audio and please explain to me what have you said that clears mu mind instead of confusing it more? U gabe me a time frame and say live her alone 3 weeks later now i can call her if i wish but i already miss her bday because o what you daid to me on october 1st , thats why i did not reach her on her bday, os like you did not see the info about her DOB IN THE OTHER READINGS OR HABENT BEEN PAYING ATTENTION texting in the middle of all my readings?
    17.10.2020
  • İnşallah
    14.10.2020
  • Durumu anlatmadigim halde bildi cok memnun kaldim :)
    07.10.2020
  • İnsallah efsun
    02.10.2020
  • İnş düzelir teşekkür ediyorum
    01.10.2020
  • Thank you so much for the insights but i didnt get to understand the letters of the person you mention at the end... could you please wrote them down or send another. Audio?
    30.09.2020
  • Çok güzel şeyler söylediniz zaten sizi samimi buldum diye yeniden geri geldim, sadece keşke birazcık daha detay verseydiniz ve sesli mesajiniz daha uzun olsaydı😊 live da olsanız görüşürüz konuşuruz muhakkak öptüm sizleri 😘
    28.09.2020
  • Thabk you ❤️
    28.09.2020
  • Muhtesem
    25.09.2020
  • Thank you so much
    25.09.2020
  • Thank you 🙏🏼 i hope it happens
    24.09.2020
  • Thank you ❤️
    24.09.2020
  • Tsk ediyorum birtanesin......sevgiler..😚
    24.09.2020
  • Teşekkür ederim efsun hanım :) herşeyin hayırlısı diyelim o zaman 🙏👏😘
    22.09.2020
  • Tşk
    20.09.2020
  • Thank you for the reading.. you are very spot on with everything. He is a libra and next time ill add birthdays. But thank you again. It gives me hope so much hope ❤️
    20.09.2020
  • cok teşekkür ederim falın için bol şans diliyorum inşallah dileklerin gerçekleşir 🥰 tabi benimki de dediklerin bakalım cikicak mi yine heycan la bekliyom çok teşekkür ederim görüşmek üzere 🥰 hoşça kal 😘
    17.09.2020
  • Güncel konularda söyledikleri çok doğruydu umarım gelecek için de hepsi olur 🤲🏻 teşekkür ederim
    14.09.2020
  • :) inş
    13.09.2020
  • Thank you
    13.09.2020
  • Çok teşekkür ederim, moral oldu gerçekten...
    12.09.2020
  • cok tessekur ederim! yine bulusmak uzere )
    11.09.2020
  • Ay çok güzel şeyler duydum inşallah
    10.09.2020
  • Cok teşekkür ederim efsun hanım inşallah dediğiniz güzel şeyler olur ve barışırız onunla size de teşekkür ederim 🥰
    09.09.2020
  • I really hope everything you said comes to pass
    09.09.2020
  • Muhteşem süper
    09.09.2020
  • 1 numarasın başka hiçbir şey demiyorum... Nokta atışı 👏👏👏✌️✌️✌️🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿💐💐💐💐💐❤️❤️❤️❤️❤️🥰🥰🥰🥰
    08.09.2020
  • Teşekkürler
    08.09.2020
  • 🙏
    08.09.2020
  • zarif cumlelerle özenle sorularımı net cevaplar, yorum için tüm kalbimle teşekkur ediyorum💖🌼❤💐
    06.09.2020
  • İnş
    06.09.2020
  • Thank you so much for your time. Much appreciated
    06.09.2020
  • Teşekkürler iyiki varsın
    04.09.2020
  • My lawyer is helping me with my divorce. I think my divorce came out in this reading. That is going to happen soon hopefully! The ladies I met with had some of those letters! So im hoping i get a call soon. I saw the cards i picked i think my divorce is showing more. Thank you again
    02.09.2020
  • 20-12-1973
    01.09.2020
  • Love you 😘😘😘
    01.09.2020
  • Muhtesemmm en iyi yorumcu her dediğini yaşıyorum Allah’ın lütfu süper 💯💯💯💫💫💫
    31.08.2020
  • 17 eylüle kadar dediniz 18 eylülde benim dogum günüm 🥰 cok iyisiniz tesekkürler
    31.08.2020
  • Tsk ederim efsun hanim...sevgilerimle kalin sağlicakla.....
    26.08.2020
  • İyiydi bakalım
    26.08.2020
  • thank you 😔 but how he will make moves, when i i am not anymore in the company won't see him anymore😔😔 he didn't add me back,nothing.. and about that you said in 2 weeks i will be happy, its my birthday then..😔
    25.08.2020
  • Cok kisa olmus bazi sorularima yanit alamadim
    22.08.2020
  • Thank you! Love you. Ill be back next week! xxx
    22.08.2020
  • Selam, soruları nerden soruyoruz bilmiyorum ama kendisi yeni dükkan açtı ve cok streste soyledigin gibi bi yük var. Aklını çelen öteki kadın annesi olabilir dedin annesi beni sever ama bende kalmaya cok geldiği için cok sinirlenmişti bi kaç kez. Küçük kız kardeşi ise cok dalga geçiyordu onunla aa asik vs diye belki onlar olabilir. Genelde bitti mi biten tipinde biri olduğu icin ve aşırı rahat oldugu icin döner mi bilmiyorum ama yine de verdiğin tarihleri bekleyeceğim sevgiler
    21.08.2020
  • :/
    21.08.2020
  • Oh im so happy you saw my cards!!! Thank you !!
    21.08.2020
  • The pregnancy you keep seeing in the cards its me🤗 I am expecting my 2nd child & its a girl. You are always on point. I love it! Thank you soooooo much!
    16.08.2020
  • Çoğu şeyi hissediyorum biliyorsun sen beni doğruluyorsun harmanlıyorum senelerdir iyiki varsın teşekkür ediyorum
    15.08.2020
  • İnşallah öptm Kadir’i gördüm rüyamda biliyorum ne yaşadığını ama umrumda değil herkes ektiğini biçer..
    15.08.2020
  • Oh my GOD...
    14.08.2020
  • İnşallah efsun abla..
    13.08.2020
  • Muhteşem herzaman dediklerini yaşıyorum ve devamlı yorum alıyorum süper 🌟
    12.08.2020
  • Thanks
    12.08.2020
  • ♥️
    09.08.2020
  • cok teşekkür ederim efsun hanım bana gerçekleri dediğiniz için her zaman burda olucam yüreğinize sağlık inşallah güzel haberlerle gelirim, 🥰🙏
    09.08.2020
  • she was so accurate! I hope her other predictions come true
    08.08.2020
  • Best on Binnaz!!!
    05.08.2020
  • Çok teşekkür ederim tekrardan ve çok çok geçmiş olsun,umarım tez zamanda sağlığınıza kavuşursunuz 💖
    04.08.2020
  • Great thanks
    04.08.2020
  • thank you for reading
    04.08.2020
  • 👍🏻👍🏻👍🏻
    03.08.2020
  • Thank you for your time and lets see what will happen in 2-3month ..I will get back to you then and I will let you know if something you said has happened - have a good day greetings from Germany
    03.08.2020
  • This was not accurate nor relatable. Im not around anyonr with long wavy hair and im in a happy relationship already .
    01.08.2020
  • İnş iyi bayramlar dilerim
    01.08.2020
  • oldukça kısa bir yorum olmuş, ancak aralarda çok spesifik şeyler de var. bakalım, göreceğiz.
    31.07.2020
  • Thank you so much
    30.07.2020
  • Kısa bir yorum olmuş sanki ama beklicem inşallah olursa tekrar baktırcam
    29.07.2020
  • thank you
    29.07.2020
  • Süper
    29.07.2020
  • İnsallah iyi bayramlar
    29.07.2020

Durugörü




Sırada 1 kişi var
Başarı %97 Kredi 2500
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
TürkçeEnglish
Ortalama 74 dakikada yorum yapıyor.
15/06/2011 tarihinden beri 274 durugörü baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Agzına saglık canımmmmmm ❤️🙏
    13.02.2021
  • Thank you im sorry you couldnt see his birthday! I just wanted to update you too so she already tried to use her tricks and she had no luck. She has no proof of anything she is saying,she has nothing. We are just waiting for them to tell us when she is coming back.
    11.02.2021
  • İzmir'e geçmiş olsun
    02.02.2021
  • Efsunhanım çok teşekkür ederim. Emeğiniz için. YT kanalıma uğrarsanız sevinirim, gerci almanca ama belki alt yazili izlersiniz. Diloschkarma 😊🙏🏼
    25.01.2021
  • çok teşekkürler. geçmiş olsun İnşallah depremin etkilerini kısa zamanda atlatırsınız.
    16.01.2021
  • Thanks for beautiful reding love it ♥️
    27.12.2020
  • Thank you so much! Very nice reading. Clear and consise and most of all insightful.
    17.12.2020
  • Thanks again ❤️❤️
    26.11.2020
  • Muhtesem
    13.11.2020
  • Very positive readying and Thank you
    09.11.2020
  • Thank you! I will pray for you and everyone in turkey! ❤️🤗🙏🏻
    02.11.2020
  • Muhtesem
    29.10.2020
  • Thank you
    28.10.2020
  • Thank you
    28.10.2020
  • Harika
    27.10.2020
  • Wow... the reading is amazing so true to the point, i love it ! You are the Best! Love you ♥️♥️😘
    27.10.2020
  • Thank you for my reading
    24.10.2020
  • Thank you always accurate
    13.10.2020
  • I find so much peace listening to you Efsun, thank you kindly.
    13.10.2020
  • Muhtesem
    12.10.2020
  • Thank you so much ! So sweet and insightful
    07.10.2020
  • Thank you for letting me know the letters again, i will be patience and keep my eye open as soon this start happening , i let you know when i see the prediction starting to manifest .
    07.10.2020
  • Ive had multiple readings with her but am honestly a little disappointed in this one because she was stopping and restarting my reading while driving in the car. I dont feel she was truly focused and tapped into my energy this time. These arent cheap readings..
    06.10.2020
  • Muhtesem
    05.10.2020
  • I usually love my readings but it was just a repeat of my old readings. Also I don’t like the noise in the back ground. I feel when there is noise you can’t focus on my reading that I paid for ...
    30.09.2020
  • Thank you soo much! You brought tears to my eyes. And peace to my spirit! Bless you
    29.09.2020
  • but we saw eachother yesterday and after that i texted him if he is okay and he left me on seen..😔😔
    25.09.2020
  • Thank you, nice reading! Love it ♥️
    25.09.2020
  • Have to be honest sorry, the only part that felt accurate about that reading was the last 27 seconds. Then reading ended.
    24.09.2020
  • Thank you alwayd accurate
    23.09.2020
  • Süper
    21.09.2020
  • I didn’t asked for a reading with efsun, i asked a reading from matt. I requested for a text reading but she gave me audio reading instead. The reading is actually positive but it got me confused at the same time because she keeps on repeating the same context, but i think the reading was just ok.
    16.09.2020
  • tsk ederim efsuncuğum birtanesin...sevgiler
    16.09.2020
  • Süper
    15.09.2020
  • Çok başarılıydı teşekkürler
    15.09.2020
  • You are the best❤️
    14.09.2020
  • Herşey doğru, çok teşekkür ederim
    13.09.2020
  • Thank you
    13.09.2020
  • Great reading, wish it had been longer.
    09.09.2020
  • Süper
    07.09.2020
  • Muhtesem
    05.09.2020
  • Süper harika
    04.09.2020
  • Shes so good she connects so well wnd i enjoy her reading everything is accurate ❤️❤️
    03.09.2020
  • Thank you for the recorded reading ... i had asked for a text response , would there be any way to send this in text ?
    03.09.2020
  • Thanks 😘
    31.08.2020
  • thank you so much again❤❤
    31.08.2020
  • Thanks
    29.08.2020
  • Thank you so much!!!
    27.08.2020
  • Süper
    26.08.2020
  • Thank you ❤️
    25.08.2020
  • Bu kadar mükemmel yorumlayabileceğimizi düşünmemiştim çok çok teşekkür ederimm
    25.08.2020
  • Th ank tou
    21.08.2020
  • She’s not real. VERY VAGUE AND NOTHING OF SUBSTANCE ! Very dissappointed... i couldnt even listen to the whole thing. I want a refund. Shes expesive!!!
    20.08.2020
  • Thank you
    18.08.2020
  • Yes that is his nickname & thank you so much
    16.08.2020
  • Süper
    16.08.2020
  • Great reading
    16.08.2020
  • Efsun Hanım'dan gayet gerçekçi bir yorum ve isabetli kişilik analizleri aldım. Pembe tablo çizmiyor. Olumlu-olumsuz gayet objektif yorum yapıyor. Beğendim, teşekkürler..
    14.08.2020
  • Love your readings and stay blessed..
    14.08.2020
  • Feel like on point.
    13.08.2020
  • Thank you so much again! The only person i trust in here is you ❤️
    08.08.2020
  • Sen muhteşem bir deteysın. sesin, samimiyetin o kadar güzel ki. gözlerim doldu ve ağlamamak için zor tuttum kendimi. dediklerim doğru ❤️ sonuçlarım açıklanınca hanedeki arabayı değiştirmek istiyordum. ve evet sonucuma göre adağım bekliyor. ve yine evet ilişkimle 2021 başları şubat mart arası nişan yapmayı düşünüyoruz. ve evet isminde E harfi olan ayrı ayrı 3 farklı kız var. ve tepkilerini hissediyorum. dediklerin inanki tutuyor. sadece sonucum kaldı bu hafta içinde belli olacağını ümit ediyorum. seni çok ama çok sevdim. o naiflik sesinde var ve çok güzel hissettirdin. kalpten kalbe harika bir bağ kuruyorsun. iyiki gelmişsin buraya. yine geleceğim. çok öptüm hayatında başarın bol olsun kalbi güzel ❤️
    08.08.2020
  • I dont leave eeviews unless im pissed off but i will make an exception because efsun is the real deal..i eas blown away!! Will ne back soon
    08.08.2020
  • Thanks🙂
    07.08.2020
  • Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Pembe tablolar çizmiyorsunuz ya da yalanlar söylemiyorsunuz. Ben faldan çok memnun kaldım tek sorun mikrofondu. Tekrar görüşmek dileğiyle sağlıcakla kalın :)
    07.08.2020
  • Thank you
    06.08.2020
  • thank you so much for your messages. I really appreciate them. I'm praying for the prediction to come true 💕
    05.08.2020
  • Awesome reading. Very honest and accurate.
    05.08.2020
  • Thank you so much for enlightening me on the poi.
    04.08.2020
  • Teşekkür ederim. Kişi tahminin doğru ben de biri var diye duymuştum... Falda görüşmek üzere, teşekkürler...
    03.08.2020
  • Best advise and also accurate. Best reader on Binnaz!!!
    03.08.2020
  • yes I know the professor,, he teached me ♥️
    03.08.2020
  • Thank you
    02.08.2020
  • Thanks a lot, very good and clear
    02.08.2020
  • A lot of what she told me in this reading I felt was a 100% accurate. Something she told me that was going to happen ended up happening that same evening.
    01.08.2020
  • Always five stars
    01.08.2020
  • One of the best on Binnaz, if you want the truth come to her!!!!
    31.07.2020
  • The best reading ever !!!
    31.07.2020
  • Thank you so much !!! I heard everything !!! You are amazing :) sending lots of love and blessings to you !!!
    31.07.2020
  • I could not hear anything because of the noise in the backround im sorry i dont know what you are saying i cant hear! Can you please send it again more clearly
    31.07.2020
  • thank you😔❤ its just he changing his mood only with me at work, and with others he is chatty and happy😔
    30.07.2020
  • thank you, i hope so he will give me a chance❤❤😔
    29.07.2020
  • thank you! just i didnt understand about the car and what about that girl who is talking about me bad? Is it from work or outside work?
    28.07.2020
  • 🙏
    28.07.2020
  • Thank you so much for your insight I appreciate it.
    26.07.2020
  • Even though i’m quite shocked at many of the things I’ve just heard ... most of the current answers check out to be correct about me and about my life. I wish i could have a longer conversation but unfortunately i could only ask once
    26.07.2020
  • Thank you very much. I will do a tarot reading with you shortly. Thank you for helping
    24.07.2020
  • Not sure
    24.07.2020
  • Very good reading! Love it! Long and answering all my quawestions
    24.07.2020
  • Everything she said was the truth Thank you
    23.07.2020
  • She is so sweet. This reading made me tear up. Thank you so much Efsun!
    23.07.2020
  • Amazing reading. She is the real deal!
    23.07.2020
  • This was such a detailed reading. Provided a lot of informatiin and clarity. Definitely worth the money!
    21.07.2020
  • Efsun abladan şaşmam. Böyle bir fal olamaz :) cansın sen can 😍😍
    20.07.2020
  • 2500 kredi ve 8 dakika yuvarlak cümleler, çok kötüydü ki olumlu şeyler söylemesine rağmen
    20.07.2020
  • ağzınıza sağlık yüreğimi ferahlatınız, yorumlar muhteşemdi
    20.07.2020
  • Wow so spot on! I just only wish that everything will come true! Thank you againn!
    19.07.2020
  • Tek kelimeyle süpersiniz gerçekten
    19.07.2020
  • Çok tesekkurederim Efsun hanim. Icimi rahatlatdiniz. Tarot icin detaylar: Sanem Umran Emregul 29/05/1990; Joe Sharbel El Rady (esim) 30/01/1977; Silvia El Rady (kaynanam) 20/03/1959
    19.07.2020
  • İnanılır gibi değildi.... geçmişle ilgili herşeyi bildiniz
    15.07.2020

Canlı Fal




Sırada 1 kişi var
Başarı %100 Kredi 200/ dk
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
TürkçeEnglish
Ortalama 0 dakikada yorum yapıyor.
15/06/2011 tarihinden beri 40 Canlı fal baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

Giriş Yap

ya da
Giriş yapmak için e-posta adresinizi ve parolanızı girin.
Şifreni mi unuttun?
Giriş
Kayıt olarak ya da giriş yaparak Kullanım ve Gizlilik Koşullarını okuduğumu ve kabul ettiğimi beyan ederim.

Kayıt Ol

Size özel bir deneyim için Binnaz'a katılın ve indirimlerden haberdar olun!
Kayıt Ol

Kayıt Ol

Üyelerimize tanıdığımız ayrıcalıklardan faydalanmak istiyorsan aşağıdaki formu doldurarak sitemize kayıt olabilirsin.
ya da
Zaten üye misiniz? Giriş yapın

Şifre Sıfırla

Eğer daha önce şifre oluşturmadıysan veya şifreni unuttuysan, aşağıdaki formu doldurup e-mail adresine şifre sıfırlama talebi gönderebilirsin.

Üye Kategorileri Hakkında Bilgi

Üyelerimiz harcadıkça kazanıyor. Yer seviye yeni fırsatlar sunuyor.