logo

Aden Canday

En karanlık gece bile sona erer ve güneş tekrar doğar. Umuduna sarıl...

Hakkında

Merhaba ben Aden. Spesifik ve açıklayıcı sorular sorun lütfen. Detay istediğiniz kişilerin isimlerini ve doğum tarihlerini de belirtirseniz sevinirim. Ben de artık binnaz.com dayım. Fallarınızı bekliyorum...

Rozetleri
Uzman Yorumcu

Canlı Uzmanı

Canlı Fal




Başarı %100 Kredi 295/ dk
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 15 dakikada yorum yapıyor.
05/03/2020 tarihinden beri 518 Canlı fal baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Çok teşekkür ediyorum size. Harika tespitleriniz var gerçekten. Kredim bittiği halde devam ettiniz. Bu da büyük bir jestti benim için❤️😍🥰
    15.02.2021
  • Harika ötesiydiiiii inanılmazdı
    10.12.2020
  • Tek kelimeyle harikasınız.
    14.10.2020
  • muhteşem
    09.10.2020
  • çok beğendim memnun kaldım her soruma cevap buldum ilgili nazik biri çok teşekkür ederim
    08.10.2020
  • Müthiş bir yorumu var bakımı desen on numara kredi bitse bile devam ediyor seni yarı yolda bırakmıyor herkese tavsiye ediyorum gelin kendiniz görün kesinlikle pişman olmayacaksınız
    03.09.2020
  • Çok iyi
    01.09.2020
  • severek geliyorum ona
    10.08.2020
  • ben memnun kaldim. soylemedigim seyleri bildi..
    21.07.2020
  • vallah bayıldım çok iyi anladı beni mükemmel bi falci hiç böylesine denk gelmedim. helal olsun çok tsk ederim.
    24.05.2020
  • Çok teşekkürler yüreğimize su serptiniz
    24.05.2020
  • Teşekkür ederim
    21.04.2020
  • 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
    19.04.2020
  • Teşekkürler
    19.04.2020
  • Harika bir yorumdu
    19.04.2020

Giriş Yap

ya da
Giriş yapmak için e-posta adresinizi ve parolanızı girin.
Şifreni mi unuttun?
Giriş
Kayıt olarak ya da giriş yaparak Kullanım ve Gizlilik Koşullarını okuduğumu ve kabul ettiğimi beyan ederim.

Kayıt Ol

Size özel bir deneyim için Binnaz'a katılın ve indirimlerden haberdar olun!
Kayıt Ol

Kayıt Ol

Üyelerimize tanıdığımız ayrıcalıklardan faydalanmak istiyorsan aşağıdaki formu doldurarak sitemize kayıt olabilirsin.
ya da
Zaten üye misiniz? Giriş yapın

Şifre Sıfırla

Eğer daha önce şifre oluşturmadıysan veya şifreni unuttuysan, aşağıdaki formu doldurup e-mail adresine şifre sıfırlama talebi gönderebilirsin.

Üye Kategorileri Hakkında Bilgi

Üyelerimiz harcadıkça kazanıyor. Yer seviye yeni fırsatlar sunuyor.