Suzidil Mutlusoy Kahve Falı, Tarot Falı yorumcusu
Temsili Fotoğraf

Suzidil Mutlusoy

Kahveler içildi mi? Net sorulara DETAYLI cevaplar..

Hakkında

Merhaba ben Suzidil. Üniversite mezunuyum. Kurumsal hayat içerisinde çeşitli pozisyonlarda, uzun yıllar geçirdim.İşim gereği farklı ülkeler, şehirlerde yaşamam gerekti. Değişik kültürler içerisinde yoğruldum. İnsanın her karşılaştığı olayın, insanın hayatında olması gerektiği için olduğunu farkındayım. Balık burcuyum ve duygularımın burcum ile alakası olduğunu, küçük yaştan beri farkındayım. Rüyalarımı, gerçek hayatta yaşadığım zamanlar olmuştur. Bu sayede, kendi kendime sezgilerimi deneyimledim. Sembolleri anlamlandırma serüvenim, çocukluk yıllarıma dayanır. Kendi kendime her şekli yorumlarken, tarot kartları ile karşılaştım. Renklerine şekillerine hayran kaldım. Etrafımdaki güzel insanlar ile tarot kartları üzerinden güzel paylaşımlarımız oldu. Şimdi de, Binnaz.com vasıtasıyla sizlerleyim.

Rozetleri
Uzman Yorumcu

Tarot Uzmanı

Uzman Yorumcu

Kahve Uzmanı

Kahve




Başarı %91 Kredi 500
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 63 dakikada yorum yapıyor.
03/06/2020 tarihinden beri 566 fal baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Teşekkürler
    11.04.2021
  • Abla teşekkür ederim; sen çok özenli ve harika ötesi yorumlamışsın; ellerine sağlık ;)))))))))))) ❤❤❤
    10.04.2021
  • Teşekkürler.Kısmet.
    10.04.2021
  • Çok güzel bir faldı. Analizler harkaydı, kesinlikle tavsiye ederim. Enerjisi de çok çok güzeldi 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
    09.04.2021
  • Ya canımsın benim, ağzına sağlık, detay detay, ilmek ilmek okudun beni.. seviyorum seni.. çok tatlısın ayrıca..sevgiler benden sana da gelsin..
    09.04.2021
  • teşekkür ederim beyendim güzel keşke adımı. doğru okusaydınız sibel adım hanımefendi
    08.04.2021
  • O kadar güzel bir sesiniz var ki anlatırken çok samimi geldiniz. Nokta atışı yaptığınız konular var şaşkınım açıkçası. Çok teşekkürler
    08.04.2021
  • Hiçbirşey anlamadım
    07.04.2021
  • Çok çok çok çok iyi! Efsane emeğinize sağlık🙏🏻
    07.04.2021
  • Teşekkür ederim güzel yorumlarınız güzel enerjimiz için 💜💜
    06.04.2021
  • Her zamanki gibi nokta atışı harika bir yorum.. sitenin en tatlı, en tutarlı fal bakanı.. çok teşekkürler Suzidil!!
    06.04.2021
  • tesekkur ederim yorumunuz ve ilginiz icin, gercekten cok ilginc gerceklesmesi durumunda tekrar gelecegim size iyi geceler dilerim
    05.04.2021
  • teşekkürler
    04.04.2021
  • noktta atislariyla harika bakti cok memnun kaldim yine gelcem
    03.04.2021
  • MUHTEŞEM BUNA DENİYOR SANIRIM.. BURADA BİR ÇOK İNSANA FAL BAKTIRDIM AMA SUZİDİL YORUMLARI HARİKA ÖTESİ..BEŞ YILDIZ AZ SANA...
    02.04.2021
  • EFSANE!!! Ne güzel bir insansın sen, sanki benim yanımdaymışsın gibi, nasıl da tek tek yazmışsın, yaşananları, ve bu benim kaçıncı gelişim bilmem ama yine geceğim, çünkü ne desen çıkıyor canım Suzi'cim.. beni okuyan kadın diyorum artık sana.. HARİKASINNN!!
    02.04.2021
  • Söylediklerinizden sadece 2-3 şey tuttu. Yine de teşekkür ederim.
    29.03.2021
  • tesekkurler yureginize saglik
    27.03.2021
  • Net bi yorum yapıcam. Bravo 💚
    26.03.2021
  • Dilinize sağlık ✨
    25.03.2021
  • Güzel yorumunuz ve düşünceleriniz için çok teşekkür ederim güzel bir faldı
    25.03.2021
  • She is amazing
    24.03.2021
  • Cok tesekkur ederim, faydali bir faldi.
    14.02.2021
  • ❤️
    28.01.2021
  • ♥️
    03.01.2021
  • ♥️
    29.12.2020
  • Great reading. Thank you x
    27.12.2020
  • Thank you x
    12.12.2020
  • Sürekli yani yani diyip durmuş ayrıca hiç güzel sorularıma cevap verebilen bi fal değildi
    27.11.2020
  • Çok güzel bir faldı, beni okumuşsun, hislerin çok kuvvetli.. sembolleri ne güzel de yorumlamışsın.. teşekkür ederim..
    25.11.2020
  • Thank you xxx
    25.11.2020
  • Bir daha gerçkten tercih etmeyeceğim hayatımda hiç böyle giriş gelişme ve sonuçtan bağımsız falın f si bile olmayan bir fal görmedim kimseye bu güne kadar asla olumsuz yorum yapmam ama dayanamadım gerçkten ilk kez pişmanlığım oldu bir fal yazık oldu beklentime bence kahve falı ile uzaktan yakından bir ilginiz yok bakan biri olarak söylüyorum bunu keşke bir yorum alabilseydim de yanlış gördü enerjimiz tutmasaymış deseydim ama ben bir fal yorumu bile alamadım...
    23.11.2020
  • Gerçekten çok kötü aynı şeyleri tekrar etmek zorla bakıyormuş gibi.
    22.11.2020
  • Thank you
    21.11.2020
  • this was a great reading. Everything makes sense. thanks
    18.11.2020
  • Çok teşekkür ederim :) aslında bi çok şeyi bilmişsiniz evlilikte eşimle olan diyolugumuzu aramızdaki bağı bunları ekstra sizden duymak güzel :) sorduğum sorumun cevabını aldım diyebilirim bunun içinde zaman gerekli galiba bekleyip görelim ağzınıza sağlık :))
    04.11.2020
  • Teşekkürler, ayrıntılı ve güzel anlatımınız için.. nokta atışlı bir yorumdu..
    03.11.2020
  • Teşekkürler 🥰
    03.11.2020
  • Sorduğum her soruya detaylı cevap aldım. Suzidil hanımın pozitif bir enerjisi var kesinlikle öneriyorum. Tebrikler..
    29.10.2020
  • like it very much ❤❤❤
    28.10.2020
  • Ağzınıza sağlık uzun uzun ne güzel anlatmışsınız çok teşekkür ediyorum çok tatlısınız:))ilk defa karşılaştık ama önsezgileriniz çok kuvvetli konuyu iyi bir şekilde betimleyip yorumlamışsınız dediklerinizi mutlaka dikkate alacağım ve tekrar görüşmek dileğiyle sevgiler
    27.10.2020
  • tşk ederim kalbinize emeğinize sağlık♥️.
    21.10.2020
  • Neden eve cıkma hakkında bu kadar yogun yorum yaptınız ki o ayrıntıyı iliskinin ciddiyetini hissettirmek icin söyledim benim merakım yarın hakkındaydı ve gidişat hakkındaydı neden onlar hakkında cok konusmadınız korkum gitmedi ki içim rahatlamadı yani
    21.10.2020
  • bayıldım bayıldımmm çok teşekkür ederim
    21.10.2020
  • Çok karışık ve anlaşılmazdı. İki kişi var bir anda tek kişi oluyor. Tarihleri bekleyeceğim.
    21.10.2020
  • talk more about my boyfriend and give me letters of his name?
    21.10.2020
  • Yani nasıl bildin tüm bunları hiç bir şey söylemeden nokta atışı gerçekten.. enerjimiz uyuştu.. bir daha kine daha ayrıntılı soru sorarım ki daha çok detay alabileyim.. keşke karşı karşıya olabilseydik.. teşekkür ederim çok.. çok iyidi..
    21.10.2020
  • Bazı şeyler nokta atışıydı bazı şeylerde tekrara düşülmüştü ama iyiydi genelinde
    20.10.2020
  • Nokta atışları pat pat geliyor.. valla sezgiler mükemmel.. enerjimiz uyuştu, yine gelicem inşallah.. çok teşekkürler..
    20.10.2020
  • Kafamdaki soru işaretlerini gideren ve bana yol gösteren bir fal oldu. Emeğinize sağlık çok teşekkürler
    20.10.2020
  • Biraz kısa ama sorularımın cevabını çok net vermiş.Aslında önemli olanda o .Bence öngörüleri güçlü.Birazda çok fazla tekrar var 😊 ama onuda heyecanına veriyorum.Sesinden çok tatlı bir kalbi olduğunu rahatlıkla hissedebiliyorsunuz.Bir daha danışırmıyım ? evet kesinlikle danışırım. Çünkü hiç ip ucu vermediğim halde hasta biri olduğunu söyledi.
    20.10.2020
  • Merhaba tekrar dan Suzidil hanım.. yorumunuz bir harikaydı, sizi seçtiğim için çok mutluyum, tekrar görüşmek dileğiyle 🥰😌
    19.10.2020
  • buu kadar nokta atışı olamaz yaaa efsane umarım olur dedikleriniz teşekkür ederim
    19.10.2020
  • Çok teşekkürler
    18.10.2020
  • yani fal güzel umarım dediğiniz gibi olur ama ailesinin beni bildiğini tanıdığını sanmıyorum söylememişti ve evlilik için 2023 çok erken yaşım için
    18.10.2020
  • ❤️😅😉👌🏼😳
    18.10.2020
  • Tesekürler
    18.10.2020
  • Ağzınıza sağlıkk çok güzeldi 💙
    18.10.2020
  • Mesleğimi hiç söylemedim nasıl buldun,şaşırdım gerçekten, tebrikler, teşekkürler güzel yorumdu.. beş yıldız, beş yıldız..
    18.10.2020
  • Beni yeterince aydınlatmasada yinede güzel bir yorumdu teşekkür ederim :)
    17.10.2020
  • Çok beğendim ağzınıza sağlık tüm sorularımı açık bir şekilde cevapladı. Tekrar görüşmek üzere
    17.10.2020
  • teşekkürler
    16.10.2020
  • Çok detaylı, nokta atışı, beş yıldızlı bir faldı, umarım güzel günlerde yine karşılaşırız..çok tatlı bir insansın Suzi'cimm
    15.10.2020
  • Çok teşekkür ederim ağzınıza sağlık, çok güzel bi enerji aldım sizden❤️
    14.10.2020
  • Mükemmelsiniz❤️
    14.10.2020
  • Teşekkürler çok hoş bir yorum olmuş.
    11.10.2020
  • begendiiiö
    08.10.2020
  • Detaylı, tutarlı, çok tatlı yazmışsın.. bir kaç kere okudum.. gülümsedim sonra.. teşekkürler güzel insan..
    07.10.2020
  • Ben üstünkörü çabuk çabuk kısa sorular yazdım ama karşılığında fazlasıyla detaylı bir yorum aldım açıkçası bu kadar çabuk gönderdiğim fala bu cvpları beklemiyordum inşallah o gördüğünüz yere giderim :))
    07.10.2020
  • Çok kısa
    06.10.2020
  • çok teşekkür ederim harikaydi
    06.10.2020
  • ❤❤❤
    05.10.2020
  • Çok güzel bir fal yorumuydu.. teşekkür ederim.. beş yıldızı hak ediyorsun..
    04.10.2020
  • Çok güzel bir yorumdu, teşekkür ederim. Benim fark edemediğim konulara bile nasıl güzel değinmişsin.. harikasın..
    04.10.2020
  • AYRINTILI VE TUTARLI BİR YORUMDU TEŞEKKÜRLER..
    03.10.2020
  • D.D 🦋👍
    03.10.2020
  • % olarak yüksek gorunce bunu tercih etmiştim ama Maalesef beklediğim gıbı olmadı.. hiç birşey bilinmedii ne iş ne aşk daha ıyısını beklerdim.
    03.10.2020
  • Süpersiniz doğrucu konuşan
    02.10.2020
  • Çok kısa ve alakasız
    02.10.2020
  • Çok güzeldi anlatımınız, kendimi yaşadıklarımı sizden dinlemek beni çok rahatlattı, sanki bir dış göz gibisiniz.. teşekkürler.. bravo size Suzidil Hanım'cım..
    02.10.2020
  • Çok beğendim. Çok teşekkür ederim.
    28.09.2020
  • tskler
    25.09.2020
  • Tutarlı yorumlardı, beni tatmin etti. Umarım gerçekleşir, teşekkür ediyorum🧡
    23.09.2020
  • gerçekten çoğu şeyi Bildiniz güzel yorumlarınız için teşekkür ederim
    23.09.2020
  • Memnun kaldım:)
    22.09.2020
  • Muhteşemsin çok teşekkür ederim 💜
    16.09.2020
  • thank you for the beautiful reading🙏🏻 hope everything you said comes true
    14.09.2020
  • Muazzam güzel bakmışsınız 😊 teşekkür ederim🙏 umarım finalde sizin dediğiniz olur 😊
    13.09.2020
  • Güzel bir yorumdu, çok teşekkür ederim.. kalpten 5 puan veriyorum..
    11.09.2020
  • güzel yorumun icin cok tesekkür ediyorum hisslerin cok kuvvetli. ❤
    11.09.2020
  • 🙏🙏
    10.09.2020
  • Okadar iyidi ki... tarottan sonra kahve fali baktirdim 🧚🏻‍♀️⭐️
    10.09.2020
  • tam nokta atışı harika
    10.09.2020
  • 4 dakika olmasaydı iyidi 500 krediye 10 dakika olmalıydı die düşünüyorum ama yinede güzel yorumlarınız var teşekkürler :)
    10.09.2020
  • Çok teşekkür ederim ilginize alakaniza güzel yorumladiniz emeğinize yureginize sağlık
    09.09.2020
  • Yorumunuz için çok teşekkür ederim harika bir enerjiniz var 🙏🏿
    07.09.2020
  • ♥️🌸🙏🏼
    06.09.2020
  • Güzel yorum teşekkürler
    04.09.2020
  • Fazla genel yorumlar dı pek tatmin olamadım 😬
    03.09.2020
  • NOKTA ATIŞI BUNA DENİR, YORUMUN BENİ TATMİN ETTİ, ENERJİMİZ UYDU SANIRIM, YİNE GELİCEM, TEŞEKKÜRLER..
    03.09.2020

Tarot




Başarı %94 Kredi 500
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 64 dakikada yorum yapıyor.
03/06/2020 tarihinden beri 703 tarot baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Wawwww, hiç bu kadarını beklemiyordum, okuduğum en gerçekçi yorumdu, gerçekten sizi ayakta alkışlıyorum, size beş yıldız az kalır, hayran kaldım, çok ama çok teşekkür ederim, umarım hak ettiğiniz değeri bulursunuz, size ilk kez bu baktırdım ve bu yorum çerçevelik olmuş bayıldım, çok teşekkür ederim emeğinize sağlık, param helal olsun size
    11.04.2021
  • Vallahi o kadar güzel nokta atışlı bakmışsın ki anlatamam sana emeğine, güzel yüreğine sağlık bitanem. Harikasın.Tarihi takip edip mutlaka geri gelicem ♥️♥️♥️
    08.04.2021
  • Tesekkurler
    07.04.2021
  • İnsallah ♥️♥️ çok doğruu bildiniz
    06.04.2021
  • 👍👍🙏😘
    05.04.2021
  • çok teşekkür ederim
    05.04.2021
  • Harikasın Suzidil'cim.. Tek tek anlatmışsın, ağzım açık kaldı söylediklerine.. Gerçekler ile yüz yüze, ama çok naif bir anlatım, farkındalığı yüksekti benim için.. önümü açtın, benim için benim le düşündün ve önüme serdin teşekkür ederim..
    04.04.2021
  • Umarım çıkar dedikleri
    04.04.2021
  • Coktsk ederim yureginize saglik🤗
    03.04.2021
  • Tam da olan şeyleri söylediniz,nokta atışlar yaptınız emeğinize sağlık çok teşekkür ederim 👍🙏
    30.03.2021
  • Anlattıklarnz benim anlattıklarıml paralel gerçeklik payı da var ancak çıkarı mı var derken manevi bir çıkar da olabilir para kartı çıktı die aramızda parasal herhangi bir durum olamazken ne die o yüzden peşimden koşsun yani zaten kendisinin konumu iyi. Ben çıkar lafını kullandım die buna yormayın bari..Aramızda birşey olmayacağını ben de biliyorum aşağı çeken insanlara gerek yok tabi. Emeğinz için teşk
    28.03.2021
  • Gerçekten yorumlamanıza bayıldım.Çok teşekkür ederim.Hoşçakalın
    27.03.2021
  • Petfect reading, i highly reccomand it !
    26.03.2021
  • Great!
    26.03.2021
  • thank you
    24.03.2021
  • Thank you :)
    24.03.2021
  • Tesekkurler, beklenmedik haberler vardi yorumda, umarim gerceklesir ve tekrar gelirim baska konularda :)
    21.03.2021
  • thank you
    12.03.2021
  • tesekkurler guzel bir yorumdu lakin ona ulasmak imkansiz bende kendi haline biraktm halledicektir kendi sorunlarini
    22.02.2021
  • Thank you!
    21.02.2021
  • thank you
    21.02.2021
  • thank you
    16.02.2021
  • Sadece iki kişiden mi bahsettiniz onu anladım onun haricinde güzeldi teşekkürler
    16.02.2021
  • Thank you
    16.02.2021
  • Thank you for the lovely positive update , im so excited about the future now xxx
    13.02.2021
  • Good reading and remaining positive in the days to come
    04.01.2021
  • Thank you
    04.01.2021
  • Wow. This reading was amazing to me. I travel for work and often feel the need to find balance in my life. My husband is also a strong man. He lost his father about 8 years ago so his mother is his everything. This reading is pretty accurate. Especially because when he and I are together, our motto is to never go to bed angry. Even through the long distance we believe this. Thanks for helping me feel reassured about his arrival. So far this new era has been amazing and I am looking forward to it more now. Thank you! Happy New Year!
    30.12.2020
  • Thanks alot..you were very helpful
    29.12.2020
  • hei sorry but my question was only about the relationship in the future not the job?!
    24.11.2020
  • Thanks a lot!!
    20.11.2020
  • Thanks for the reading and love!
    17.11.2020
  • teşekkür ederim başta söyledikleriniz çok doğru. gelecek için söyledikleriniz ise ilginç geldi umarım güzel olur her şey. ağzınıza sağlık♥️
    16.11.2020
  • Çok teşekkür ederimmmm
    16.11.2020
  • Beğendim ,üzülmedim teşekkür ederim❤️
    15.11.2020
  • very unclear short review, didnt explain the cards and no details. very general and disappointing
    07.11.2020
  • Beni çok duygulandırdı. Yüreğine teşekkür ediyorum 🙏🏼
    03.11.2020
  • Annem, babam hepsinin ruh halini nasıl bildiniz, tebrik ederim.. güzel yorumdu.. teşekkürler..
    03.11.2020
  • Cok basarili gercekten bilmissin helal olsun❤️bir tik daha detayli ve kisisel olabilir tarih verilebilir onun disinda gayet basarili.
    03.11.2020
  • Tutarsızlıklarla dolu
    02.11.2020
  • 5 yıldız, 10 yıldız, 20 yıldız, yıldızlar yetmez ki.. çok güzel..
    28.10.2020
  • Detay detay nasıl da gördün hissettin, çok şaşırdım gerçekten çok teşekkürler yaşattığın farkındalıklar için..
    28.10.2020
  • Teşekkürler
    25.10.2020
  • Muhteşem! Teşekkür ederim
    20.10.2020
  • She is the best of this web site.. thank youu!! every time five star for you..
    19.10.2020
  • Güzel bir yorumdu, başarılı gerçekten..teşekkürler..
    19.10.2020
  • Tane tane anlatmışsın.. mükemmel bir yorum, teşekkürler canım.
    19.10.2020
  • Excellent!! She is a good fortune teller.. thank youu!!
    19.10.2020
  • no he said something about my weight-loss I
    18.10.2020
  • Müthiş, fevkalade, teşekkür ederim güzel yorumdu..
    18.10.2020
  • Güzel yorumdu gerçekten benim bile aklıma gelmeyen detaylar vardı.. bende farkındalık yarattı.. ihtiyacım olanı aldım.. siz de sevgiyle kalın, sağlıklı kalın inşallah Suzidil Hanım'cım..
    18.10.2020
  • Çok çok kısa ve ifadeler hiç net değildi kartlarla ilgili yorumlar 2 cümleden ibaret oldu beğnemedim bu kadar kısa ve yorumlar daha farklı olabilirdi
    17.10.2020
  • Guzel bir yorum tesekurler..😊
    17.10.2020
  • Güzel ve tutarlı bir yorumdu, teşekkür ederim.
    16.10.2020
  • Güzeldi, nasıl bildin bazı hissiyatları..şaşırdım doğrusu.. ama aklıma bir soru daha takıldı.. peki annem ne diyecek bu konuya? izin verecek mi gönülden bir şekilde?
    16.10.2020
  • Güzel bir faldı, gerçekten erkek arakdaşıma oan hissiyatımı nasıl bildin çook şaşırdım.. teşekkürler..
    16.10.2020
  • Çok teşekkürler!!! Yine çok detaylı ve nokta atışı yorumlarınız oldu..Gerçekleri söylediğiniz için de ayrıca çok teşekkür ederim..Sevgiler..
    15.10.2020
  • Sorularımın tümüne ayrıntılı yanıtlar için çok teşekkür ederim.. iyi bir yorumdu..özellikle sevgilim ile aramızda olan ve benim bile anlayamadığım hissiyatı ortaya koydunuz..mükemmel..kafam aydınlandı adeta..
    14.10.2020
  • Çok güzel bir yorumdu.. bana enerji verdiniz.. gülümseyerek dinledim.. sizi sevdim.. çok teşekkürler
    14.10.2020
  • Confused reading & doesnt make sense. Nothing was right.
    14.10.2020
  • boş bir fal paranıza yazık edersiniz
    13.10.2020
  • Cok iyi bakilmis begendim :)
    12.10.2020
  • Kesinlikle harika
    12.10.2020
  • Thank you. Beautiful reading
    08.10.2020
  • I do not believe my reading and this is the first. Did not like it, had a hard time understanding most of my reading
    08.10.2020
  • ty
    05.10.2020
  • Ne güzel anlattın, ben dedim ki acaba bizim buralarda mı yaşıyorsun.. ya da ne kadar yakınsın insana, bu samimiyet çok güzel.. sana geldiğim için çok mutluyum şu an, yüzümde gülümseme ile okudum falını , çok teşekkür ederim..5 yıldız , 5 yıldız..
    05.10.2020
  • She is wonderful fortune teller... Her energy is very high, thank you very much..
    05.10.2020
  • I'm sorry but no, I create my own future i dont want a man i dont want a romantic relationship I'm not looking for it or manifesting it I'm sorry but I dont want to go to college I am going to live my dreams, my dream are way more important than anything or anyone, that FOR SHURE. you never answered my question as well I'm not claiming this I'm so sorry theres nothing wrong with you personally but when I said I want to learn about "my future" I didnt ask for a love aspect I asked for my "career" I dont want a relationship I want to work hard by my self and achieve my goals, yes the road my be difficult but I will achieve them, so no I dont resonate with " you will meet him soon" or "pregnant at 25" I'm sorry but that's just not me I get to create my destiny and I can tell you that was not my destiny, once again I'm sorry but I DONT want or claim this🙏
    05.10.2020
  • Thank you so much for the lovely reading ❤❤❤❤❤
    05.10.2020
  • Gerçekten nezaketli bir yorumcu.. detay var, öyle yarım yamalak değil.. bir de samimi..daha ne olsun.. teşekkürler..
    04.10.2020
  • Herşeyi ne güzel ayrıntılı ayrıntılı anlatıyorsun.. kartların anlamlarını ne güzel dile döküyorsun.. teşekkürler canım, iyi ki varsınn...
    04.10.2020
  • Thank you so much you are very accurate ❤❤❤❤
    04.10.2020
  • olmadi üzgünüm
    03.10.2020
  • Ne güzel anlatmışsın, çok teşekkür ederim..
    03.10.2020
  • çok güzel bir yorum sesinize sağlık 💙
    02.10.2020
  • Thank you so much for the detailed reading ❤❤❤❤
    01.10.2020
  • teşekkür ederim cok guzel yorumladiniz
    30.09.2020
  • Dear Suzidil , thank you for your great reading. Its indeed very accurate . Wishing you health and happiness !
    30.09.2020
  • very detailed
    28.09.2020
  • Cok tesekkur ederim Suzidil Hanim. Agziniza saglik
    27.09.2020
  • Thank you so much for the detailed reading ❤❤❤❤
    24.09.2020
  • Thank you i was not sure as i did not select you but that was a lovely reading. C
    17.09.2020
  • Thanku
    17.09.2020
  • Thank you so much for the accurate and detailed reading ❤❤❤
    16.09.2020
  • Ty
    16.09.2020
  • gercwkten bukadar mi guzel anlatılır arabasinin rengini nerden bildiniz yahu cok tesekkur ederjm yine gelicem
    16.09.2020
  • Cok tesekkur ederim guzel faldi. Emeginize saglik💞
    15.09.2020
  • Güzel bir yorumdu, ayrıntılıydı.. Eline yüreğine sağlık.. Teşekkür ederim..
    14.09.2020
  • Cok detayli ve guzeldi, tesekkur ederiim! :)
    12.09.2020
  • 😎
    12.09.2020
  • Çok güzel yorumlamışsınız teşekkür ederim nokta atışlı herkese tavsiye ederim... <3 duam ve enerjim sizle herşey gönlünüzce olsun çok mutlu olun... sağlıcakla sevgiyle kalın...
    11.09.2020
  • teşekkür ederim
    11.09.2020
  • Ne güzel anlatıyorsun olanları.. çok teşekkür ederim gerçekten harikasın.. nokta atışları, harfler, karakter tarifleri, daha ne olsun..çok sağol, iyi ki buradasın..
    11.09.2020
  • Çok doğru noktalara değindiniz, çok teşekkürler!
    11.09.2020
  • güzel görüşleriniz için çok teşekkür ederim
    11.09.2020
  • Super super super, nokta atışı tespitler.. harikasın canımsın..
    10.09.2020
  • Gercekten cok guzeldi ve mutlu oldum cokcok tessekur ederim tatlim
    10.09.2020
  • Cok tsk ederim, agzina saglik 🥰❤️
    10.09.2020
  • Ağzınıza sağlık çok güzeldi..arkadaşımı dinler gibi dinledim samimiyetiniz muhtesem🥰 sevgiyle kalın 💕
    09.09.2020

Astroloji




Başarı %88 Kredi 800
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 91 dakikada yorum yapıyor.
03/06/2020 tarihinden beri 75 astroloji analizi yaptı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Ilk defa astroloji baktirdim ve sunu söylemem gerek iyki sizi secmisim😊 cok cok memnun kaldim😍😊 bir arkadas gibi yorumladiniz ve cok güzel sakin bir yapiniz var ben cok begendim😊🌸 dogum haritasi icin tekrar yazicagim 😊
    04.04.2021
  • Yorumunuz için teşekkürler 10 numara 5 yildiz😊
    27.02.2021
  • Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Tarihlerle birlikte çok açıklayıcı oldu.
    21.02.2021
  • You could have just denied the reading if I didnt have enough information. Im going to see if i can get a refund
    20.02.2021
  • Tesekkur ederim emeginize saglik :))
    12.02.2021
  • Harika, fevkalade.. bu sene ne olacak o kadar belli ki.. aslında bir soru sordum ama hayatımı okudu..çok teşekkürler Suzidilcimm..
    10.01.2021
  • Çok tatlı cümleler, çok beni anlatan cümleler kurmuş.. her şeyi bilmiş denir ya.. onu da içtenlikle dile dökmüş.. hem hissiyatı çok iyi hem de harita okuması harika bir kadın.. teşekkür ederim Suzidil.. seni seviyorum.. demek ki enerjimiz tuttu.. ben seni hissediyorum demişsin. ya ben de seni hissediyorum ondan burada da yazmak ve paylaşmak istedim.. çok iyiydi.. çok güzeldi.. yaşadıklarım aynen birebir önüme döküldü.. teşekkürler..
    10.01.2021
  • Sorduğum sorulara cevap yok,muhtemelen bir sayfadan yay burcunu okuyor gibiydi ayrıca yükselenimi yanlış söyledi. Karakter analizi istemedim astrolojik harita yorumu istedim,ne bi tarih ne de bir olay söylemedi param boşa gitti.İki kelimeyi de bir araya getiremiyor yorumlardan etkilenmiştim neyini sevdiniz anlamadım!
    10.01.2021
  • Astroloji bir başka diyorum.. çünkü o bir bilim diyorum.. ondan tarihler ne kadar tutarlı geldi.. yani diğer fallara benzemez diyordum.. ve ne dediyseniz doğru, teşekkürler.. elinize kaleminize yüreğinize sağlık..
    18.10.2020
  • You are a wonderful astrologyst..thank you very much..
    18.10.2020
  • Gerçekten sorularıma çok güzel ayrıntılı yanıtlar aldım.. hatta sormadıklarımı da söylemişsin.. eline sağlık canım.. tutarlı bir astroloji yorumuydu.. teşekkür ederim.. sevgiler..
    18.10.2020
  • Güzel yorumdu teşekkür ederim..
    08.10.2020
  • Ayrıntı var , düzgün bir anlatım var.. çok detaycı, titiz bir bakım. teşekkür ederim, eline ,diline sağlık canım.
    07.10.2020
  • Ben tekrar geldim.. çünkü kafama takılan başka bir soru da vardı.. onu da baya bir anlatmışsın.. valla harikasın, çok teşekkür ederim.. söylediklerini yine ağzım açık okudum.. maşallah diyorum sana da canım.. enerjilerimiz de tuttu.. umarım benim için daha güzel günlerde buluşuruz bundan sonra..
    06.10.2020
  • Beş yıldızı hak ediyorsun canım.. çok güzeldi aynı ben dedim sürekli okurken.. nasıl anladın tüm bunları hayretler içinde kaldım...
    06.10.2020
  • o kısı aslan burcu 15 temmuz 1984 lu
    04.10.2020
  • Güzel ve ayrıntılı yorumdu, teşekkürler..
    06.09.2020
  • bir soru sordum, ne kadar çok bilgi verdi.. teşekkür ederiö gerçekten..güzel yorumdu..
    24.08.2020
  • Güzel yorumdu, hayatıma güzel dokundun, neler bildin benim bile kendime anlatamadığım..teşekkür ederim.
    24.08.2020
  • Güzel ve ayrıntılı bir yorumdu. Teşekkür ederim.
    15.08.2020
  • I cant understand you, this did not make sense. Can i please get my money back or a typed reading please.
    15.08.2020
  • Valla ne yalan soylim üç defa okudum sorduğum sorulardan birine cvp vermissiniz onun dışında yazdiklariniz benle çoğu uyuşmadı ya aksine çok empati kuran en belirgin ozelliklerimden biridir butarafimm.. ayrıca sezgilerim aşırı iyidir hatta rüyalarım da hep çıkar burda çoğu yorumcu bana sizin sezgileriniz iyi fal.Bkabilirsiniz diyo.. emek için 3 verdim kredime gerçekten yazık oldu malesef iade hakkımda olsa kesin kullanırdım
    02.08.2020

Rüya Yorumu




Başarı %90 Kredi 500
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 75 dakikada yorum yapıyor.
03/06/2020 tarihinden beri 69 rüya yorumladı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • 50 TL nin karşılığı 6 dk yüzeysel bir yorum değil
    11.04.2021
  • Thank you
    25.03.2021
  • Thank you
    24.03.2021
  • Thank you
    24.02.2021
  • thank you
    18.02.2021
  • Güzel bir yorumdu.. yolumu aydınlattın.. çok teşekkür ederim.
    21.10.2020
  • 👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻
    04.10.2020
  • Three stars because it was very short! But her interpretation was good
    13.09.2020
  • Mükemmelll bayıldımmm
    04.08.2020
  • Harikasınız çok teşekkür ederim..
    28.07.2020
  • 🧿🤐
    12.07.2020
  • Olumlu, motive edici bi yorumdu
    03.07.2020
  • güzel
    01.07.2020
  • Çok teşekkür ediyorum güzel bir yorum oldu güzel bir gün geçirmenizi diliyorum hoşçakalın
    29.06.2020
  • Çok teşekkür ederim 🙏
    28.06.2020
  • teşekkürler suzidil..
    28.06.2020
  • Gerçekten çok beğendim kesinlikle doğru yorumladığınızı düşünüyorum başarılı buldum
    28.06.2020
  • Başarılı
    27.06.2020
  • çok teşekkürler
    25.06.2020
  • Rüya yorumuna çok gerek duyan biri olmadım hayatımda ancak dün gece gördüğüm rüya çok etkilemişti. Suzidil Hanım’ın gerek yorumu gerek anlatımı o kadar kaliteli ki, ben çok memnun kaldım. Gördüğüm rüyalarda bir rehbere ihtiyaç duyarsam yorum alacağım tek kişi kendisi. Mutlaka ama mutlaka deneyin. Ben çok beğendim tarzını ve yorumunu. Fazlasıyla tutarlı üstelik, rüyadan bahsettim ama gerçekten bahsetmediğim halde gerçek hayatta olan şeyleri bildi...
    24.06.2020
  • Guzel ve olumlu yorumunuz icin tesekkurler 😀
    23.06.2020
  • teşekkürler
    23.06.2020
  • çok güzel olmuş, emek verilmiş, geç yorumladi ama çok açıklayıcı oldu,
    23.06.2020

Katina Aşk Falı




Başarı %97 Kredi 800
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 59 dakikada yorum yapıyor.
03/06/2020 tarihinden beri 133 katina baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • babasini kaybetti..farkli biri yazdiginiz icin.. bir yildiz kirdim... genel olarak süper !! herseyi bildiniz gercekten..
    27.02.2021
  • Teşekkürler🙏🌸
    24.02.2021
  • Çok ama çok teşekkür ederim enerjinize bayıldım ayrıca çok kibar çok naziksiniz. Kelimeleri seçe seçe cümle haline getirmeniz de takdir edilecek bir durum. Bazı şeyleri söylemememe rağmen anlamışsınız içimdekini. Ve beni de erkek arkadaşımı da çok iyi analiz ettiniz. Güzel bir fal oldu inşallah tekrardan görüşürüz kendinize çok iyi bakın 🙏🏼
    21.02.2021
  • cok tsk ederim güzel yorumunuz icin.. beklicem..🍀🍀herseyin hayirlisi..
    21.02.2021
  • Thank you so much for the reading ... 🥰
    10.01.2021
  • aşırı sıradan bir faldı. üzüldüm 1000 krediyi haketmiyor. söylediklerinin çok daha fazlasını 300 kredilik falcılar söylüyor. yorumlar yanılttı gitti o kadar kredi
    15.11.2020
  • Çok güzel bir yorumdu , teşekkürler...
    24.10.2020
  • Yorum için çok teşekkürler.
    20.10.2020
  • Tesekkür ederim❤️
    12.10.2020
  • Mükemmel anlatım tam nokta atışı
    12.10.2020
  • Yorumu çok kısa buldum daha fazla ayrıntı beklerdim
    11.10.2020
  • Detaylı , özverili ve tane tane uslubü ile güzel bir bakımdı . Verdiği tarihleri dikkate alacağım , dediklerinizin gerçekleşmesi ümidiyle 🙏🤗
    10.10.2020
  • Güzel bir yorumdu, çok teşekkür ederim..
    03.10.2020
  • ÇOK GÜZEL BİR YORUMDU..TEŞEKKÜR EDERİM.. BEŞ YILDIZ AZ BİLE.. OLAYLARI BİR BİR NE GÜZEL ANLATTIN..
    02.10.2020
  • Az soru sormuş olmama rağmen, çok güzel bir yorum aldım.. çok teşekkür ederim.. benden size gökyüzündeki tüm yıldızlar hediye olsun..harikasınız..
    01.10.2020
  • Hoş bir faldı fakat çoğunlukla cümleler tutarsızdı
    27.09.2020
  • Yorumunu çok beğendim. ayrıntılı, anlamlı, tutarlıydı.. teşekkür ederim..
    23.09.2020
  • tesekkürleer
    21.09.2020
  • Woww, çokk beğendim gerçekten. Nokta atışlı tek tek yorum aldım. Kişisel analiz çok başarılı. 1 soru sordum. Sanki 8 sorumu uzun cevaplamış oldu. Çok teşekkür ederimmm❤️❤️❤️❤️❤️❤️
    20.09.2020
  • Çok teşekkürler. Gerçekten çok güzel bir açılımdı, ağzınıza sağlık
    17.09.2020
  • Güzel bir yorumdu, içimi okudun resmen.. teşekkür ederim., çok iyiydi..
    16.09.2020
  • güzel yorumlariniz için teşekkür ediyorum. umarım dediklerinizi yaşarım. 🌹
    16.09.2020
  • yes he is in the middle of a divorce 😞
    14.09.2020
  • Cok iyidi👍
    10.09.2020
  • Duygulara dokunmak kadar güzeli var mı.. çok güzel anlatmışsın canım.. teşekkür ederim, ağzına sağlık..
    09.09.2020
  • Thank you
    07.09.2020
  • Güzel yorumdu, teşekkür ederim.
    05.09.2020
  • 3.kez geldim hep tutarlıydı ve hisleri çok kuvvetli her anlamda yine çok güzel bir faldı.. teşekkürler canım 💗
    04.09.2020
  • Güzel yorumdu teşekkür ederim..
    03.09.2020
  • Katina aşk falının hakkını vermiş.. Gerçekten güzel bir yorum dinledim.. ilişkimi gözleri önüne serdi.. çok teşekkürler, minnettarım..
    02.09.2020
  • Üslubu düzgün, lafları dolandırmadan öz bir yorumu var. Bazı konularda nokta atışı olmuş..Karakterimi de oldukça iyi tasvir etmiş. Başarılı buldum, tavsiye ederim.
    02.09.2020
  • Ağzım açık kaldı çok iyiydiii.
    02.09.2020
  • Katina da tercihim sensin, nokta atışı cümlelerin ile way be dedirttin.. umarım hep burada olursun.. görüşmek üzere Suzidil'cim..
    02.09.2020

El Falı




Başarı %92 Kredi 650
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 66 dakikada yorum yapıyor.
03/06/2020 tarihinden beri 160 el falı baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • very shallow doesn't worth the money, you should quite palm reading
    06.03.2021
  • Çok teşekkür ederim,çok memnun kaldım ♥️
    21.02.2021
  • Thank you
    18.02.2021
  • Thank you so much 🙏🏽💕
    14.02.2021
  • Thank you for your time her name is Makayla
    17.01.2021
  • Thanks for the reading . I am also a carrer oriented person and I am in foreign lands already. :)
    11.01.2021
  • I appreciate the reading very much!(:
    17.12.2020
  • Thanks for ur answer I love my husband Just I worry about my job bc my job which I'm working in a hospital is new I didn't think maybe I would change it Or maybe they will kick me? Do you mean this? I'm working as a radiologist
    19.11.2020
  • Thank you for being so clear and I loved it
    16.11.2020
  • Im ejoy this reading I love it thanks
    15.11.2020
  • Thanks
    15.11.2020
  • Thank you ☺️ very accurate hope it all comes true too
    02.11.2020
  • My spouse dorsnt drinknor smoke and my kid are not in engineering field. My current job has made lot of changes is my future secure with this company
    30.10.2020
  • Aklımdakı sorunları çözdünüz, razı qaldım, çox sağ olun 🙏🏻❤️
    28.10.2020
  • Cok teşekkürler gayet net!
    10.10.2020
  • Tesekkur ederim cok guzel baktiniz cikarsa hemen baktiricam yine :))
    22.09.2020
  • Kesinlikle hemen hemen cıktı
    05.09.2020
  • Tessekurler 💐
    31.08.2020
  • Good description of characteristics. Good reading. Thanks.
    27.08.2020
  • Cok tesekkurler cok guzel bir yorum
    25.08.2020
  • Thank you so much for telling me L loves me i love him very much and it's good to know he will come back to me ❤
    14.08.2020
  • thank you
    12.08.2020
  • Thank you ❤❤❤
    06.08.2020
  • Thanks love ❤❤❤❤❤
    03.08.2020
  • Harika bir yorumdu. detaylı ve açıklayıcıydı. el falı olmasına rağmen gündeminden sorular sordum cevaplamak için tarot destesinden kart çekti. hiçbir sorum cevapsız kalmadı. hayran kaldım🙏🙏🌸🌸🌸
    02.08.2020
  • thank you
    29.07.2020
  • Anlatım biçiminiz, yorumlarınız ve yorumlamanız harika. Teşekkür ederim :)
    20.07.2020
  • Çok başarılı bayıldım
    19.07.2020
  • tesekkürler acik ve net yorumlar
    19.07.2020
  • gerçekten çok teşekkür ederim, ihtiyacım vardı bu güzel cümlelere harikasınız ♥️😍
    19.07.2020
  • Thank you so much for your insight I appreciate it.
    16.07.2020
  • Çok kısa oldu maalesef
    15.07.2020
  • sizinle enerjim çok uydu o yüzden 2.kez geldim yazdıgın içten tavsiyeler için de çok teşekkürler mutlaka ara ara geleceğim kendine iyi bak canım 😚❤️🌹😍
    11.07.2020
  • Çok içten, her sorumu özenle cevapladı. Hani sırf söylemiş olmak için “bunun cevabı da bu “ demiyor. Mesela el falım için sorduğum bir soruyu bunu el falında göremeyiz ama tarottan bakabiliriz falan diyor. Gerçekten açık sözlü sizi kandırmıyor. Bir daha geleceğim
    11.07.2020
  • inanılmaz... çok teşekkürler net ve çok dürüst asla pembe tablo çizmiyor tekrar görüşeceğiz 💞
    11.07.2020
  • Geleceye dair sormusdum cok genel yaziyor ve cok kisa daha cok wey gormek isterdim
    11.07.2020
  • Fali genel olarak cok beyendim ama gelecek
    11.07.2020
  • Harikasınızz
    11.07.2020

Astronatal




Başarı %100 Kredi 2000
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 0 dakikada yorum yapıyor.
03/06/2020 tarihinden beri 1 astronatal analizi yaptı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

Canlı Fal




Başarı %88 Kredi 50/ dk
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 15 dakikada yorum yapıyor.
03/06/2020 tarihinden beri 26 Canlı fal baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Thank you so much 🥰
    04.04.2021
  • Teşekürler canım
    03.04.2021
  • Çok tatlı çok samimi tavsiye ederimm
    03.04.2021
  • Söyledikleirnizin çoğu zaten bildiğim bir şey benim sorduğum soruya cevap vermediniz pek memnun kaldığımı söyleyemicem
    24.06.2020
Home
Anasayfa
Kredi
Kredi Satın Al
Fallarim
Fallarım
Login
Giriş Yap

Giriş Yap

ya da
Giriş yapmak için e-posta adresinizi ve parolanızı girin.
Şifreni mi unuttun?
Giriş
Kayıt olarak ya da giriş yaparak Kullanım ve Gizlilik Koşullarını okuduğumu ve kabul ettiğimi beyan ederim.

Kayıt Ol

Size özel bir deneyim için Binnaz'a katılın ve indirimlerden haberdar olun!
Kayıt Ol

Kaydol

Üyelerimize tanıdığımız ayrıcalıklardan faydalanmak istiyorsan aşağıdaki formu doldurarak sitemize kayıt olabilirsin.
ya da
Zaten üye misiniz? Giriş yapın

Şifre Sıfırla

Eğer daha önce şifre oluşturmadıysan veya şifreni unuttuysan, aşağıdaki formu doldurup e-mail adresine şifre sıfırlama talebi gönderebilirsin.

Üye Kategorileri Hakkında Bilgi

Üyelerimiz harcadıkça kazanıyor. Yer seviye yeni fırsatlar sunuyor.