logo

Şahika Kaya

TÜM FALLAR İÇİN HEPİNİZİ BEKLİYORUM. Sevgilerimle.

Hakkında

Herkese Merhaba. Ben Şahika. Çok küçük yaştan beri spritüel konularla ilgiliyim. Şimdi ise spiritüel bir danışman ve de tarot yorumcusu olarak aranızdayım. Eminim ki birlikte aklınızda ki bir çok soruyu aydınlatacağız. Hepinizi bekliyor, sevgilerimi gönderiyorum.

Rozetleri
Yeni Yorumcu

Yeni

Kahve Falı




Başarı %100 Kredi 100
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 13 dakikada yorum yapıyor.
02/10/2020 tarihinden beri 2 fal baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Canım benim sana çok tşk ediyorum mutlu ettiniz beni ❤❤
    15.01.2021

Tarot Falı




Başarı %94 Kredi 350
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 21 dakikada yorum yapıyor.
02/10/2020 tarihinden beri 15 tarot baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Tesekkurler
    27.10.2020
  • yaaa siz bitanesiniz 😍😍😍😍
    27.10.2020
  • Cok guzel yorumladiniz
    24.10.2020
  • Agzinzia saglik ❤️
    24.10.2020
  • Kusara Bakmayın da Fal Diye bir şey yok Ortada...Fal böylemi bakılır...Sen fal gönder bana ven sana daha güzel bakarım...Befendinin üstüne gitme kırkı kıli kırk yariiyormusuzda. mükemmellik ariyormusuzda . .Erkek arkadasimin maddi sıkıntısı hiç ama hiç yok sen nerden uydurdun bunları. ..Sorduğum soru üzerinden kafanıza göre birşeyler yazmisiniz bunun adinada fal deniliyor...Falımda bir tane bile tutarlı yorum yok . ...Hangi gelişmeleri bildiren hanimefendi ben sana tekrar fal baktircam ben ancak ve ancak memnun kalırsam birdaha fal baktiririm Bence Siz önce fal bakmayı öğrenin....Birde bana siz zor karaktersiniz diyor...Sanki beni tanıyordu da bu yorumu yapiyorsun...Merak etneyin gayet mülayim bir yapim var ...Burçlarimizdan karakter yorumu yapmış....şaka gibisiniz....Bir kişi fal bakmayı bilnedimi durugoru yeteneği olmayınca ortaya tek soru tek cevap falı çıkıyor....Tabiki ondan sonrada puan isteniyor....Ben ancak ve ancak gerçek hislerle ve durugoru ile bakılan fallara puan veririm...Hakeden Hak ettiği puanı alır bu sitede sonuçta herkes burada fal kredisi harciyor ... NOKTA...
    23.10.2020
  • Cokk sagolun umarim dedikleriniz olur.Guzel bir faldii❤️
    23.10.2020
  • teşekkürler
    23.10.2020
  • muhteşem bir yorum 🧿🌹🤍 içten, özenli, net yorumunuz için tüm kalbimle teşekkür ederim. 💖💝💕🌼🌺
    23.10.2020
  • Teşekkür ederim. Bekleyip göreceğiz:)
    23.10.2020

Canlı Fal




Başarı %91 Kredi 750
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 26 dakikada yorum yapıyor.
02/10/2020 tarihinden beri 15 Canlı fal baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • teşekkür ediyorum umarım o dönüşü görürüz 🌹🙏
    25.12.2020
  • Detaylı yorum isteyenler mutlaka baktırsın😊
    03.11.2020

Giriş Yap

ya da
Giriş yapmak için e-posta adresinizi ve parolanızı girin.
Şifreni mi unuttun?
Giriş
Kayıt olarak ya da giriş yaparak Kullanım ve Gizlilik Koşullarını okuduğumu ve kabul ettiğimi beyan ederim.

Kayıt Ol

Size özel bir deneyim için Binnaz'a katılın ve indirimlerden haberdar olun!
Kayıt Ol

Kayıt Ol

Üyelerimize tanıdığımız ayrıcalıklardan faydalanmak istiyorsan aşağıdaki formu doldurarak sitemize kayıt olabilirsin.
ya da
Zaten üye misiniz? Giriş yapın

Şifre Sıfırla

Eğer daha önce şifre oluşturmadıysan veya şifreni unuttuysan, aşağıdaki formu doldurup e-mail adresine şifre sıfırlama talebi gönderebilirsin.

Üye Kategorileri Hakkında Bilgi

Üyelerimiz harcadıkça kazanıyor. Yer seviye yeni fırsatlar sunuyor.