logo

Ayşegül Aydın

Ayrıntılar daha fazla detay öğrenmeniZi sağlar :) astroloji tabanlı tarot i

Hakkında

Merhaba ben Ayşegül. Hayatımın en büyük değişimini yaşadığım dönemde astroloji ile tanıştım ve meğer bu dönemin Satürn döngüme denk geldiğini ve Satürn döngüsünün ne olduğunu anladığımda ben bu ilmi öğrenmeliyim dedim. Ve Türkiye ve dünyada bilinen bir akademiden ders aldım. Temel ve orta seviye astroloji bilgisini edindim ve bu yolda tarot da ekleyerek eğitimlere devam ediyorum. Astroloji sizin doğduğunuz anda gökyüzünün çekilmiş bir resmî gibidir. Hayatınızı tıkayan sorunlar, bir türlü çözülemeyen problemler, ilişkiler, bu hayatta öğrenmeniz gerekenler, kısaca size ve hayatınıza dair herşeyi size sunan bir yol haritasıdır. Ve ben bu yol haritasını sizinle paylaşmak için buradayım.

Tarot Falı




Başarı %91 Kredi 300
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 54 dakikada yorum yapıyor.
02/11/2020 tarihinden beri 87 tarot baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • teşekkür ederim
    11.01.2021
  • Çok teşekkürler. Ruh halimi ve sorunlarımı güzelce özetleyip tavsiyelerde bulunmanız beni çok mutlu etti
    25.12.2020
  • Dediklerinizin çoğu çıkmadı
    22.12.2020
  • Çok beğenemedim ama ağzınıza sağlık
    21.12.2020
  • Çok güzeldi iyi dileklerim sizinle çok teşekkürlee
    10.12.2020
  • Yorumlarınız için teşekkür ediyorum ve üzülerek söylüyorum ki umarım söylediklerin cıkmaz ve bu sürecim olumlu sonuçlanır :( kolay gelsin....
    09.12.2020
  • Olumlu olumsuz söyledikleriniz için teşekkürler
    08.12.2020
  • Çok güzeldi tesekkürler
    08.12.2020
  • Tesekkur ederim Aysegul Hanim. Umarim o kisi beni bu konuda yaniltir ve sonuc guzel biter.
    06.12.2020
  • Tesekkürler
    03.12.2020
  • Durumumu çok iyi çözümlediniz teşekkür ederim
    03.12.2020
  • Teşekkür ederim canım benim sözlerinde çok haklısın darbe yemiş rus bi kadindan dolandırmış ve ülkesine kaçmış
    01.12.2020
  • Camsınız çok tşk ederim size mutlu ettıniz beni
    01.12.2020
  • çok beğendim düzgün üslubuyla içimi rahatlatan bir faldı teşekkürler ayşegül hanım :)
    28.11.2020
  • Çok teşekkür ederim yorumunuz bir çok yönden doğru umarım ileriki süreçte de dediğiniz gibi güzel gelişmeler yaşanır
    28.11.2020
  • Guzeldi, tesekkur ederim, aklimdan gecenleri okudunuz 😊
    28.11.2020
  • Guzeldi
    27.11.2020
  • Sonuçtan memnun kalmasamda çok güzel bi yorum... bekleyip göreceğiz neler olacağını. Beni bi silkelediniz ama ... Emeğinize sağlık
    27.11.2020
  • Teşekkürler 🎈
    26.11.2020
  • Teşekkür ederim
    24.11.2020
  • Covid test pozitif dedi negatif çıktı,bilme yok
    22.11.2020
  • Ağzınıza sağlık
    21.11.2020
  • bütün sorularıma ayrıntılı cevap vermişsiniz çok beğendim yorumunuzu teşekkür ederiim
    21.11.2020
  • Bayıldım.. benimde hissettiklerimi doğrular nitelikte bir daldı ve nokta atisliydi. umarım öngörüleri izi de yaşarım🙏
    21.11.2020
  • Teşekkürler
    21.11.2020
  • Ayşegül hanım falınızı ağzım açık okudum resmen. Ben size sadece eşimle ilgili olan durumumuz ne olacak dedim, ancak siz bana bütün ayrıntıları bütün yaşananları göz önüne serdiniz. Ağlayarak okudum resmen ancak o kadar doğru söylediniz ki bu evlilik bitti, tam da dediğiniz gibi daha en baştan yanlış temeller üzerine atılmıştı. Dilerim bundan sonrası hayırlı olur benim için. En kısa zamanda tekrar geleceğim. Çok teşekkür ederim.
    19.11.2020
  • 👍👍👍👍
    19.11.2020
  • güzel
    19.11.2020
  • başarılı... 🧿
    18.11.2020

Astroloji




Başarı %86 Kredi 500
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 35 dakikada yorum yapıyor.
02/11/2020 tarihinden beri 16 astroloji analizi yaptı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • harika 💙
    29.11.2020
  • Satırları tane tane okurken şaşırdım, üzüldüm, sevindim, birçok duyguyu yaşayarak yüzleştim. Ben kendimi bu kadar iyi tanımlayamazdım sanırım, eminim ki bu yorumlarınız bana bir yol haritasi çizecek ve şimdiden farkındalık yarattığını söyleyebilirim... Çok memnun kaldım, burada popülerleşeceğiniz aşikar. Tekrar görüşmek dileğiyle
    18.11.2020
  • Özellikle aile ve eğitim alanındaki yorumlarınız, tespitleriniz beni çok etkiledi ve yüzleşmemi sağladı... Değerli yorumunuz için teşekkür ederim Ayşegül Hn
    17.11.2020
  • Hanımefendi bende astroloji eğitimi aldım.Solar fire ile çıkan haritamda mars gezegeni 4.evde balıkta 7.evde falan değil.Siz bence astroloji falan bilmiyorsunuz.Madem bilmiyordunuz neden yorum yaptınız.Butun yorumunuz baştan aşağı yanlış bizim bu kişiyle ortak arkadaşımız yok bir iliskisi falanda yok.Astroloji haritasından böyle şeyler çıkmaz Tarot kartlari ilemi yorum yaptınız hanım efendi?
    05.11.2020
  • Teşekkürler.Çok güzel bir yorudu.
    02.11.2020

Katina Aşk Falı




Başarı %92 Kredi 200
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 29 dakikada yorum yapıyor.
02/11/2020 tarihinden beri 32 katina baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Güzel
    25.12.2020
  • hiç beğenmedim çok alakasız bir kere ben evliyim mutlu bir evliliğim var krediimin geri iade edilmesini talep ediyorum
    01.12.2020
  • gerçekten kısa ama öz olmuş çok teşekkür ederim umarım dediginiz gibi olur herşey.
    01.12.2020
  • Valla bilemedim kafam daha da karisti
    25.11.2020
  • Tesekkurler
    22.11.2020
  • cok tesekkur ederim ♡
    21.11.2020

Astronatal




Başarı %100 Kredi 1000
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 0 dakikada yorum yapıyor.
02/11/2020 tarihinden beri 1 astronatal analizi yaptı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

Astrosinastri




Başarı %100 Kredi 1000
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 0 dakikada yorum yapıyor.
02/11/2020 tarihinden beri 1 astrosinastri analizi yaptı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

Astrococuk




Başarı %100 Kredi 1000
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 0 dakikada yorum yapıyor.
02/11/2020 tarihinden beri 1 astrococuk analizi yaptı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

Astrokariyer




Başarı %100 Kredi 1000
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 0 dakikada yorum yapıyor.
02/11/2020 tarihinden beri 1 astrokariyer analizi yaptı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

Astrosolar




Başarı %100 Kredi 1000
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 0 dakikada yorum yapıyor.
02/11/2020 tarihinden beri 1 astrosolar analizi yaptı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

Canlı Fal




Başarı %98 Kredi 200
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 0 dakikada yorum yapıyor.
02/11/2020 tarihinden beri 28 Canlı fal baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Canımmm... o kadar güzel enerjisi var ki. Öyle detaylı ve müthiş yorumlar yapıyor ki. Tarot ve astroloji baktırmak isteyenler mutlaka baktırın derim... ♥️♥️♥️
    06.12.2020
  • çok güzel ayrıntılı ve samimi bir şekilde yorum yapıyor herkese tavsiye ederim
    04.12.2020
  • çoook tatlı biri süre bitmesine rağmen kalan sorularıma yanıt verdi teşekkürler :)
    04.12.2020
  • Harika bir yorumcu bayıldım 😍 Mutlaka kendisini tanımanızı tavsiye ediyorumm 🤗Ben kendisini çok sevdim bundan sonra geleceğim tek yorumcu kendisi ❤️
    25.11.2020

Giriş Yap

ya da
Giriş yapmak için e-posta adresinizi ve parolanızı girin.
Şifreni mi unuttun?
Giriş
Kayıt olarak ya da giriş yaparak Kullanım ve Gizlilik Koşullarını okuduğumu ve kabul ettiğimi beyan ederim.

Kayıt Ol

Size özel bir deneyim için Binnaz'a katılın ve indirimlerden haberdar olun!
Kayıt Ol

Kayıt Ol

Üyelerimize tanıdığımız ayrıcalıklardan faydalanmak istiyorsan aşağıdaki formu doldurarak sitemize kayıt olabilirsin.
ya da
Zaten üye misiniz? Giriş yapın

Şifre Sıfırla

Eğer daha önce şifre oluşturmadıysan veya şifreni unuttuysan, aşağıdaki formu doldurup e-mail adresine şifre sıfırlama talebi gönderebilirsin.

Üye Kategorileri Hakkında Bilgi

Üyelerimiz harcadıkça kazanıyor. Yer seviye yeni fırsatlar sunuyor.