logo

Aydan Kutlu

Hakkında

Sezileri güçlü olanlar bilir, bu enerjisel durum ya kullanılmaya kullanılmaya insanın içinde ağırlaşır ya da her daim geliştirilip dönüştürülerek bizler ve sizler adına güzel bir farkındalık yolculuğuna dönüşür. Ben kendimi bildim bileli bu şanslı yolculuktayım. Şimdi yoluma denk düşen değerli sizlere eşlik etmek, sorularınıza cevap bulmak ve bu yeteneğim ile daha büyük kitlelere fayda sağlayabilmek adına binnaz.com da sizleri bekliyorum.

Kahve Falı




Başarı %97 Kredi 400
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 66 dakikada yorum yapıyor.
07/12/2020 tarihinden beri 194 fal baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Çok teşekkürler
    25.02.2021
  • Çok gerçekçi bi faldı, durumumu da gayet tutarlı bir şekilde anlattı. Baktırdığım en uzun faldı, kendince yorum da yaptı, ki bence bu çok önemli. Çok memnun kaldım, ağzına sağlık
    24.02.2021
  • Ha yok tabii ki de içeri girip gel konusalım diyerek bu konusmayı yapmıycam.Ben önce onun hal ve hareketlerine bakıcam. özel durum tamamlanması olacak mı bir onu kollama niyetim var.İnşallah gerçekleşecek ve yazmıs oldugum konusmayı yaptıgımda daha etkileyici olacak.Diyelim tamamlama olmadı mı,hiç sorun değil,yine planladıgım konusmayı yapıp,bu sefer de konusma sonuna özel durumla alakalı bir iki cümleyi eklediğimde konusmamla beraber bize bir şans verme kararı verse de vermese de,özel durumu tamamlama girişimi olsa da olmasa da her halükarda benim üzerimden büyük bir yük kalkacak.Ben bu konusmayı gecen sefer yapsaydım,bu hafta dedeye gitme gereksinimi veya gitmeyip kendini kötü hissettiği için öyle söyleme durumu katiyen olmayacaktı.Bu konusma ardında da dede gibi sebepler daha fazla olmayacak. Bu konusma sonrası şans veriyorum durumu olmasa da süreç sekteye uğramadan tamamlanacak ve süreç boyu yaptıgım konusmanın kalkan yükü ile verdiğim ilgi sevgi onu büyüleyecek ve belki o aralar şans durumu olacak,o zaman da olmadı diyelim işte bu kez süreç bitecek ve ben o enfes okkalı veda konusmamı yaptıgımda tüm yüküm kalkmıs olacak.Ardından rolleri değişeceğiz.Benim konusmamla birlikte sadece ben değil o da rahatlıyacak ki,çünkü ben hem,aslında onun bana yapması gereken konusmayı,onun sandıgı sebepleri ve onun bakıs açısını kırarak asıl işin doğrularını sunarak ona yapmıs olacagım.Hem de bir diğer rahatlama sebebi de bu konusmayı bana yapmayı cok isteyip,sadece baska insanların konusmada bahsi geçtiği için benim bunu farklı yerlere çekip hiç bir şey anlamayacagım düsüncesi de var onda.Şu hafta biterken yazdıgımda gün net belli olsun da gideyim bir an evvel.Biz direkt önümüzdeki hafta birlikte görünüyor muyuz ya?,bunu bilsem o yükün minnacığı zaten simdiden kalkacak.Nasıl öğrenebilirim bunu hafta bitene kadar..Bir sey daha cıkarsa ya da cıkarırsa ondan sonra yine bir şey daha çıkıp çıkarma ihtimalini düşünüp duracağım,ya gerçekten çok yıkıcı olur.Şimdi de sadece bunun stresi kaldı üzerimde..Diğer hafta bulusacak mıyız
    24.02.2021
  • Son zamanı bir konusalım. Nolmustu iki aylık süreç kararı sonrası gelip vazgecmeyeceğini söylemişti sevdiği için. Başarısız özel durum olayının tekrar teklifi de ondan gelmişti. Sonra noldu iki aylık süreç kararı haline dönüş devam.Özel durum ise başarılı ama yarım.Sonrasında tamamlama olayına devam edebiliriz bakarız yaklasımı vardı.Nolacaktı akışta gerçekleşecekti.Sonra ben ona güzel bir konusma yapacaktım. Gün belli olunca gelip fal atıp konusma içeriğini özet geçecektim.Çocukluk travmaları ve birkaç senelik iliskisinin aldatmayla son bulması üzerine kendini duygusal işlere kapatıp ben hayatına girince kendini bana adayıp bizim problemlerimizle bunun artık bardağı taşıran son damla olup bu tür şeyleri zayıflık olarak görmesi ve tamam artık ya moduna geçmesi.Bunun çok iyi farkında olmam.Ona asıl acı yaşatanların benim gösterdiğim çabanın çeyreğini göstermediği,benden kaynaklı problemleri yendiğimi kendisinin de gördüğün,hatta o problemleri yaşatan çağla benim asıl karakterim bile değildi,ben ilaç kullanıyordum ve kimyasalın vermis oldugu inanılmaz umursamazlıkla sürekli sorun cıkarıyordum,o bunu biliyo,tamam sonuca bakalım zarar verdi ona ama şu yenmiş halimle sadece şifacı çağlayı yaşamasının ona iyi geleceğini, benim zaten onu asla kırmayıp üzmeyip yormayacagımı buna emin olmasam böyle bir riske katiyen girmeyeceğimi,bir şansı hak ettiğimizi hatta geçen ki vazgecmeyeceğim deme kararından caymasını görmezden gelebileceğime yine bir müddet biraz mesafe ile sonra devam edebileceğimize tüm bu kırgınlıgımın kopuş kıyametin onun bir kararına bağlı oldugunu sadece dünyevi işlerle mutlu olacagını sandıgını cünkü bilinçaltında his tasıyan varlıkların onu üzeceği düsüncesi yattıgını bildiğimi ve tüm bunları böyle çözmüs biri olan benden korkmaması gerektiği iyi kötü anlarını paylasacagı duyarlı bir kalp oldugumu,onu çok hırslı azimli görüp bu basarılı erkeğin arkasındaki kadın onun sevgili eşi ve biricik cocuklarının annesi olmak istediğim, onu harcayan tüm insanlara inanılmaz kızgın oldugum,ve beraberken devamlı yaptıgımız birkaç şeyi sıralayıp,elini de alıp kalbime götürüp duygusal etkili bir konusma işte.Ha eğer özel durum tamamlanmasa da konusma sonuna onunla alakalı da bir iki çift laf ekleme.Konuşma içeriğim bu ablacım.İşe yaramasa da süreci süper geçirip son gün okkalı veda konusmasıyla gerçekten gitmek olay.Başta mesajdaki tavrına cok bozulmustum ama tamam olabilir belki iyi hissetmediği bir andı bana öyle yansıttı çok doğal.Dede olayı da tamam,özel durum için daha hazır anı beklemek için de olabilir ya da kendini iyi hissetmediği için oraya gidip dinlenme ihtiyacı da olabilir,hatta gitmeyip sadece beni ağırlamak için enerjik olmadıgı bir hafta da olabilir bunları artık takmıyorum.Ama kol olayı içime oturdu.sanki balyozla vurulmus gibi morarmış bir kol alakasız bir ton kisi sordu hem beni önemseyen ve hem de önemsemediği halde o yoğun mor rengin sebebini merak eden bir yığın insan.Ama o sormadı çok yazık. Mevzu benim bu kadar üzüleceğimi bilseydi sorardı olmamalı,onun kendiliğinden üzülüp sorması gerekirdi. Kolumu görünce ne diyecek.. bana sarılınca benim aklıma gelecek,kapıyı açarken de öyle,sevgili olunca da öyle.Hep kalıcak bende bu tutumu.O yüzden diyorum onun bunları düsünmesini gerektirmeyecek bir planı mı var diye?
    23.02.2021
  • peki paylaşmış olduğum aşırı moraran koluma herkesin noldu diye sorup onun tepkisiz kalma nedeni?Ben umursamamasına çok üzüldüm.Evet bazen inanılmaz bana yoğunlasabiliyo ve kendi mesaj atıyor ama kolumu sormayan kişi belli ki bundan sonra mesaj atmayacak.İlk kez ondan bu kadar kapalı bir enerji aldım.Bu içimi çok sıktı.Hal böyleyken nasıl mutlu olabilirim ki.. olumlu hic bir şey yok.Her sey olumsuz.Bir süper bir isteksiz olmasına aşırı sinirleniyorum. Dengesizin teki. Ben geçen gün iki ay boyu haftada bir görüşme kararı aldıgımızda,özel duruma da tamamen negatif duruşundan sonra gelip sana ali kesin bundan böyle bana inanılmaz soğuk olacak demiştim hatırlıyo musun,ama o beklemediğim bir anda benden vazgecmeyeceğini buna da hislerinin sebep oldugunu söylemişti.Özel durumu da tekrar kendi teklif etmişti. O an mucize yaşadıgımı hissettim. Sonra fikrinin yine değişmesi,özel durumun yarım kalması,ama akşamında mesaj atıp her yer sen kokuyor demesi,devam edebiliriz bakarız demesi,ondan bir iki gün sonrasına kadar da paylaşımlara güzel yorumlar yapması falan hiç bir sıkıntı yoktu.sonra bulusma mesajıma geldi zoraki cevaplar verdi,dedeyi araya kattı,koluma noldu diye bile sormadı,ve en önemlisi tamamen bitti enerjisini aldım ondan o bana bunu verdi. Öfke ve hüzün doluyum.Şimdi bu haftanın bitiminde nasıl bir yüzle yazıcam gün seçmek için bilmiyorum.Kendimi onun yerine koydugumda beni inanılmaz sıkıcı biri olarak görüyorum.Dibimdeyken aklıma sürekli kolumu merak etmeyişi gelicek.Hadi özel durumu tamamlama durumundan dolayı dedeye gideceğini söyledi veya gitti diyelim.Ben de ard arda yazınca,aslında ard arda bile değil ama neyse sinir olup o tarz tepkiler verdi diyelim.Ama kolu sormaması ne kadar saçma.. Bir de özel duruma karşı o da istekli sadece uygun anı kollama durumu vardı dedeyi ona yormuştuk hatta dede sadece bir ihtimaldi içime doğmustu gerçek cıktı ve tamamlanacak olarak görünüyordu,ama en son hiç de istekli olan birinin üslubunda değildi ve sonra kolu sormaması bile bu düşüncemi destekliyor.mart ayı içinde daha cok görüşme sevgililik tarzı hallerimiz yansımıstı.Şu an bu halden nasıl o hale geçiş olacak bir fikrim yok. ona cok cok cok cok öfkeliyim gözlerim dolmuş sekilde yazıyorum bu satırları
    23.02.2021
  • Ablacım her zaman ki gibi çok tatlısın.Merak etme fincanı o kapatacak,ilk dediğinden beri aklımda bu ayrıntı.Dedesindeyse bile bu da aslında zaten demis oldugun gibi rahat ve doğru anı beklemek.Cünkü oraya gitmesi şu an tam hazır olmamakla bağlantılı ve oraya gitmezse de tamamlama girişimiyle erkenden bir araya gelecek demek bu.Bakalım umarım orada değildir de hemencecik günü seçeriz. Ben önden yapacagım güzel konusma için gün belli olunca geleyim sorumda anlatayım daha iyi olur.❤️
    20.02.2021
  • Aydan hanım valla ne kendinizden rahatsız oldum ne sesinizin kısıklığını hissettim. Sizin gibi güzel enerjili ve sesli birinin sesi kötü gelebilir mi Allah aşkına :) Sizi dinlerken gerçekten terapide gibi hissediyorum, o kadar iyi geliyorsunuz ki bana anlatamam... 3 seferdir bana kız çocuğu çıkıyor, başka fallarda da kız olarak görenler oldu, umarım dediğiniz gibi olur. :) Öngörülerinize gerçekten güveniyorum, mevcut durum analizleriniz zaten inanılmaz. Bayılıyorum enerjinize, iyi ki varsınız. ❤️
    19.02.2021
  • Oncelikle bukadar icten samimi detayli bakim icin cok cok tsk ederim aydan hanim yureginize saglik:.muhtesem bir yorumdu baktirmadan gecmeyin derim tekrar gorusecegiz🤗
    18.02.2021
  • Evet onun için de ilk.Ama zaten yapıldı ve o ilk olmanın sorumluluğuna girmiş bulundu.. sadece demiş oldugun doruk hisse ulasıp bağlanma olayından çekiniyor bence de.
    17.02.2021
  • Sıcak çikolata içmeseydik kahve yapacaktım. Üstüne pizza ve kola gelince iyice tıkandık kahve de yapayım desem yok diyecekti ısrar etseydim işkillenecekti. Özel durumu deneyip olmasaydı veya hic bahsi geçmeseydi anlardım fakat başarıp da 5 10 dakika sonrası olayı durdurup bu durumun sapması saçma oldu. dakikalarca ağladı karşımda dediğimde o kız konusunu açtıgımdaki tavrıydı.Ben kırgın ve olgun bir tavır sergiledim . Ama bunu görüşme evresi sonlarına doğru yapacağım konusmaya tekrar eklemek mantıklı olacaktır.Ama şu özel durumu tam anlamıyla yaşayalım ve onun kahvesine de bakalım öyle daha netleşir iş.Bir de dedim ki ben evlensem mesela bu süreç sonrası ne olur.. öyle bir kötü baktı ki bana.Kız ile alakalı her sey doğru abla evet ali de diyor bir sürü erkekle konusan herkese böyle davranan ve bu halleri bana özel olmayan biri.Evet özür dilerim evet sen yapsan kahrolurdum mahvolurdum ama bir anlamı yok o kisinin benim için öyle konustum geçti gitti engelledim diyor.Seni sevdiğim gerçek falan diyo.
    16.02.2021
  • Gece yazıp da ona sormuş oldugum sorudaki yansıttığım enerji onu her zaman cok seven ve asla bırakmayacak çağla'nın üslubunda değildi.Ben spesifik sorumdaki ona sordugum şey buydu diye bahsetmiş oldugum şeyi sorarken onu kafamda bitireceğimi ve bitirdiğimde bu sorunun aklımda kalmasını istemediğim için sordugumu söyledim.Bir nevi kücük davranış değişikliği sayabiliriz bunu.O da hic beklemediğim bir sekilde tek bildiğinin beni tüm kalbiyle sevmek oldugunu benden vazgecmeyeceğini falan söyleyince ben de haliyle geri çekilme tavrımı koruyup risk alamazdım.Bu arada o birazcık mesafe dediği durumun şu an ki halimiz oldugunun farkında,ona yeterince tolerans gösterdiğimin ve benim tarafımdaki problemleri yendiğimin felan hepsinin farkında,konustuk cünkü hepsini.Davranıs değişikliği yapmam halen kesin şart değil dimi ek bir problem cıkarırsa eğer yapacagız,ya bu arada 3.ayda hem bizim lehimize gelisme vardı bir de onun yasayacagı olumsuzlugun da o zamana denk gelme ihtimali vardı,bir seylerin ucu yine bana mı dokunacak onu cok anlamlandıramadım.Şu an her sey iyi gidiyor gibi ama tekrar geri çekilme ihtimalleriyle yasamak istemiyorum.Hem özel durum hem net bir sekilde seviyorum demesi hem de vazgcemeyeceğini söylemesi üstüne ben cok rahatlamıstım ama o 3.ayda nolacak kafam takıldı.Zaten dediğim gibi o ayda yararımıza bir gelişme olacaktı ama olumsuzluk felan da olabilirmis bilmiyorum yasayacagı olumsuzlugu yakında yasamasın biraz rahat edelim ya bıktım artık
    15.02.2021
  • canim benim Sen nekadar tatlisin nekadar iyi vor enerji verdin bana. cok doğru isabetli ve detaylı yorum yaptin. cok cok tesekkür ediyorum sana. iyi ki varsin. seni cok öpüyorum ❤❤❤
    14.02.2021
  • O para durumu son zamanlarda borsadan kazandığı paradır.Bir miktar yatırıyor biraz kaybediyor sonra daha çok arttırıyor felan.Sorumda yazdıgım iki durumla alakalı kafam kurcalanıyor ama çok fazla üstünde durmamışım.O iki şey için tekrar geleceğim.Onlar için geldikten sonrada diğer falım direkt alinin kahvesi olur.
    14.02.2021
  • Aydancim fiziksel ozrllik karakter yansimamis miydi?
    13.02.2021
  • Bu falı her zerresine kadar inanılmaz anladım.Kafamda hic bir soru kalmadı cok güzel.Şimdi yapacagımız şey görüsme süreci boyu ilgi sevgi verip son günde de o veda konusmasını yapmak.Bakalım üçüncü ay gelişmesi nolacak..çok merak ediyorum.Yaşayacağı olayın 3 5 7 dönemlerine denk gelmesini istemezdim.Bu güzel dönemleri biraz da olsa etkilemesin.Ama tam zamanına denk gelmese de aralarda olacak ve bakalım davranıs değişikliği yapmamı gerektirecek türden mi olacak..Davranış değişikliği dediğimiz olayda kaybetme korkusu yaşatmaya dayalı.Eğer değişiklik gerekirse birlikte çizelim kaybetme korkusuna dayalı yörüngeyi.Bundan sonra görüşmeden bir gün önceleri atayım falı ve güne dair ipucularla birlikte daha güzel olur benim için.
    13.02.2021
  • İlk sorumun cevabını alabilseydim keske..dün bu görüşme süreci bitince de devamlılık var süreç bitti git falan demiyor demiştin.Öyle deyince iyi hissetmistim ama bu durum nasıl olacak?Keske yanıtını alabilseydim.Direkt başta sordugum için ilk buna yanıt gelir diye düsünmüstüm.Şu an beni istemeyen ve gitmem için yardım maksatlı benimle görüşen birisi ve bu görüşmelerle daha iyi olacagımızı düşünme diyen biri nasıl bu süreç sonu benimle irtibata devam ediyor?Kaybetme korkusu desek,zaten amaç gitmemi sağlamak,istemediği birini kaybetmekten neden korkar ki bir insan?Belki boşluğum kötü hissettirecek,belki ilgimi sevgimi özleyecek vs falan ama bunlar için de biraz benim ardımdan zaman geçmesi lazım.Ama beni o kadar çok inanılmaz istemiyormus enerjisi veriyor ki anlatamam.Şu an ona yazıp ben görüşme sürecinden vazgeçtim seni uzaktan bitiricem desem eminim göbek atar evde.Halbuki o gün beni ne kadar heyecanla ve istekle bekliyordu ve ondan önceki günler kalbi kütür kütür atıyordu konusurken bile hissettiriyordu.O özel şey olmadı diye mi bir anda içe çöktü.. sırf bunun için çökmek de saçma.Psikolojisi inanılmaz zayıflamıs.Tekrar o durumu denemeye de kapalı.Tekrar gündeme nasıl gelecek acaba şu an cok enteresan geliyo bu düsünce. Belki ben diyorumdur ben istiyorum ama karar senin diye.Olsa olsa ben böyle diyeceğim diye cıkmıstır kesin falda.Bir de iki hafta değil.İki ay boyunca her hafta bir kere görüşücez.Toplam sekiz görüsme ediyor.Bir de yasayacagı olay yasanmadı mı 41günlük
    12.02.2021
  • Kahve yapıp içirip kendisine kapattırırım o kolay. Eskiden de arada kapattırır çıkan sembolleri bizimle alakalı anlatırdım tamamen sallamasyon onun da cok hosuna giderdi. İki ay boyunca haftada bir görüşme toplam sekiz görüşmeye geliyo ama ben onu düz olarak on yaparım.Bu haftaya bakalım hangi gün olucak..Özel durum için ise evden çıkarken dedim tekrar bir dahakine deneyelim hatıra olsun falan yok dedi.Son kez sadece şey diycem sen istiyorsan ve ne zaman istiyorsan olabilir ama bu görüştüğümüz süreç içinde diycem. Sonra da daha konusunu açmıycam.O bana melankolik konusunca ben rahatlatıcı konusmamı direkt yaptım ve sonra tekrar yakınlastı ve bir kez daha o yüzden denedik zaten. Bu durum benim için tamamen bir aracıydı tamamen bağ kuvvetlensin diyeydi tamamen kıyamama devreye girsin diyeydi ama bugüne nasip olmadı eğer olsaydı su an ikimiz de eminim cok mutluyduk ve su an rahatça ben bile yazabiliyordum ona of.Şanssızlık diyelim.Ben o sevgili olmamız isteğine nasıl kavusacak acaba diye cok merak ediyorum.Benim geri felan çekilmem mi etki edecek bu görüşme süreci bitince.Ama benim ona ilgim sevgim oldugunu bilicek ki yine cünkü ben halen sevdiğimi ve ona saygıdan çekildiğimi söyliycem. Çünkü isteği geldiğinde çağla artık beni sevmiyor zaten mutludur aklını kurcalamıyım üzmiyim demesin diye öyle diycem. Evet istek sevgi bitti desem bu sefer de ben sana demistim bitecek diye düsünüp rahatlıyacak. Napsam bu süreç sonunda hic bilmiyorum.
    11.02.2021
  • Abla dün falı sana attıktan sonra günü yarına almak durumunda kaldık ben de bir gün daha aksama olur mu acaba diye bu saate kadar bekledim yorumumu yapmak için, sen simdi neden anlatmadı falan acaba demissindir muhakkak. Yarın dönüşte geleceğim hemen❤️
    10.02.2021
  • Çok teşekkürler harika bir yorumdu tekrar mutlaka geleceğim 🙏🏽
    09.02.2021
  • teşekkkür ederim. özellikle detaylı anlatışınız müşhiş
    08.02.2021
  • Duymak istemediklerimi duydum. Ama iyi baktı diye düşünüyorum
    08.02.2021
  • Evet olaydan sonra yapıcam konusmayı da şeyi merak ettim o ikilemden sonuca nasıl vardı? Bir de depresif konusma her türlü oluyorsa benim ön konusmamın katkısı ne olacak acaba🙄
    08.02.2021
  • Güzel dilek ve yorumlarınız için çok teşekkür ederim bayıldım yorumunuza
    07.02.2021
  • Teşekkürler❤️
    07.02.2021
  • Resmen beni bana anlatmışsınız, Ağzınıza emeğinize sağlık
    07.02.2021
  • Dönüşünü sormak istedim fakat sonra dedim ki sorsam direkt çağla bunu özel durum için soruyor o yüzden sormadım ama en fazla bir haftaya dönmüs olur zaten. Bakalım bu hafta içinde bir mesaj daha hatta en beklediğimiz şey yani davet olmazsa benim bahanelerim nasıl olsa hazır. Ama bahane öncesi de kücük bir sey danısacagım ona onun iyi anladıgı konulardan biri. O konudan dolayı belki benim bahaneme gerek kalmadan o bunu bahaneye çevirip de davet edebilir.Ama etmezse de benim kendi bahanelerim ile gitmek yönündeki konusma üslubumu seçmek için mutlaka gelip senden tavsiye alacagım.Ama ben halen onun davet etme durumuna şu sıralar cok ihtimal vermiyorum cünkü davetini özel duruma yoracagımı sanıp çekinceli kalacaktır diye düsünüyorum.Bir an önce iç rahatlatıcı konusmayı yapmak istiyorum.Fakat kendim açmak istemiyorum konusunu. Çünkü geçenki benzer tavırda olacagı için çekiniyorum.En azından kendi açsın konusunu ben de onaylayayım dediklerini ve kendi fikirlerimi söyleyeyim.Başlangıç kimden bir bu düşünce var kafamda ama bu cok böyle aman aman deyip kendimi yediğim bir düşünce de değil.
    07.02.2021
  • Aydan hanım yine yine falınızı dinlemeye doyamadım. Karşılıklı böyle güzel bir iletişim yakaladığımız için kendimi çok şanslı hissediyorum. İyi ki varsınız!
    05.02.2021
  • eğer 41 gün süreci ilk falda basladıysa tam olarak 14 şubatta bitiyor süreç. Çok bir şey kalmamıs. O yakınlarda yazmazsa ben yazıcam ama onu beraber kararlaştırsak çok iyi olucak.Yazma kararı aldıgım gün fal atarım oradan analiz yaparız. Çünkü tepkisine göre bir diyalog kurmam gerektiği çıktıgı için ben ilk ne yazmalıyım çok kestiremiyorum. Direkt naber felan değil de “canım bu aralar müsait oldugun bir gün kek kabı ve kabloyu almaya gelebilir miyim” tam bunu yazmayı planlıyorum. Bu cümlenin altında direkt seni görmek istiyorum yatsa da o bunu anlamayıp şuna bak bir kek kabının peşine düşmüş demez inşallah.Aslında saçmalıyorum beni çok iyi tanıyor onunla vakit geçirmek için bahane olarak söylediğimi anlar ki. Samimiyetini tavrını ölçmek için naber napıyorsunla baslamak daha mantıklı aslında sende büyük ihtimal öyle önerirsin ama ben gerçekten nedense çekiniyorum sohbet havasında yazmaya.O yüzden benim tırnak içinde yazdıgım cümleyi daha yumusatıp veya daha farklı aktarmamı seçersek cok cok iyi olucak. Senin önereceğin cümlelere tavıra vs çok güveniyorum. Bana daha o beni ilk çağırdıgında gittiğim zaman sorumluluk açısından beklentin olmadıgı sezdir dediğin icin ben de bunu uyguladıgım icin beni sonra o kadar çabuk çağırdı bence. Ama ben bir enayi gibi onun zeki biri oldugunu es geçip sorumluluk hissiyatı verecek bir teklifte bulundum. Su an bu kadar stresli olmamın sebebi bu.Bir görüşmeyle daha yapacagım konusmayla birlikte halledince işte o an rahatlıycam.
    04.02.2021
  • bu ne kadar tatlı ve güzel bir enerji böyle bayıldım 💙 çok mantıklı çıkarımlar oldu, çok teşekkür ederim 🙏
    04.02.2021
  • Gayet detaylı ve hatta en uzun bakılan falımdı teşekkür ederim. Ancak yorumlardan okuduğum kadarı ile şu ‘E’ harfi yorumunu fal baktığınız birkaç kişiye daha söylemişsiniz, tesadüf de olablir ama bilemedim.
    04.02.2021
  • üç haftanın tamamına kadar bekleyemeyeceğim çok kesin.Bulusma için ne kadarlık bir süreç var peki bu daha önemli..gerçekten bu çok çok önemli ve sonda sormuş oldugum bir bucuk sene sorumluluk aldı sonra da ayrıldı demekte şunu kastettim:sevgisi ilgisi sorumlulugun önüne geçiyorken sonra sorumluluk baskın geldiyse ilgi sevgi mi azaldı demek istemiştim,yani tamamen gündemden bağımsız bir soru olarak eklemek istemiştim.birkaç gün bekleyeyim bakayım yazması için. Ama halen bulusma zamanının ne zaman olacagı hakkında içim içimi yiyor keske fal sonrası bir iki soru hakkımız olsa sistemde. Tabii benden mi gidecek teklif ondan mı gelecek o da stres benim için.Şu an yeter ki yazsın ve güzel samimi bir tavır takınsın sebeplerimi sunup ben de bulusmayı sağlarım önemli değil. Mesaj net bir sekilde ondan gelecek görünse de benim sabırsızlıgım mesajın benden gitmesine sebep olacak biliyorum.Bir yandan da ondan gelse içeriği çok çok üst düzey cıkmadıgı için onun da ek stresini yasıyorum.Bu aralar inanılmaz stresliyim ya..
    03.02.2021
  • ❤️
    02.02.2021
  • Mesaj atması için 3 vade çıkmıs. Sanırım falda 3 vade lafı 3 saat,3 gün,3 hafta, ya da ayın 3,13,23'ü falandı.Ama aslında net olarak yazacagı zaman cıkar falda diye düşünmüstüm ama ihtimallere dönük cıktıgı için yine stresli bir hafta geçireceğim. Bu arada çıkmış olan 5 rakamı enerjisi ne ile alakalı? bir de ciddiyete dönmüs halde göründüğümüz 7.ay vardı hep onda uzama veya kısalma var mı?bir de yakınlarda özel durumun gerçekleşeceği yine çıkmadıysa demek ki erteleme evet bu durumdan dolayı olacak muhakkak. Bu arada kendi içine dönük melankolik bir hali olabilir konusurken şeklinde görmüşsün erteleme mevzusunu açıpta mı böyle bir tavır takınacak yoksa harici baska bir konuyla alakalı mı olacak o ruh hali?Bir de mesajdan ziyade bir araya gelmek için ne kadarlık bir süreç var?irtibatımız ben almam gerekenleri almak için yazıyorum seklinde değil de ondan gelecek sekilde görünüyor ama bir araya gelme daveti ondan mı geliyor yoksa almam gerekenlerden dolayı ben mi söylüyorum?toparlamam gerekirse eğer en geç ne zaman yazacağını ve mesaj içeriğini merak ediyorum ve davet gelecek mi veya ben mi bahanelerimle gideceğim ama sonuc olarak ne kadar bir süreç sonra bir araya gelicez?biliyorum cok uzattım ama su an tek derdim kısa zamanda bana güzel şeylerle yazması ve tekrar davet etmesi,eğer özel durumdan korkup etmezse bile benim kendi bahanelerimle gidip korkusunu yenecek konusmalarımla özel durumun önemli olmadıgına inandırmam ve devamında da sıklasan davetler olmasını sağlamak.Sonrası da zaten güzel olur.İnsallah kendimi iyi ifade edebilmisimdir çok çok kalpler yolluyorum.
    02.02.2021
  • Tüh yine şu vesileleri sormayı unuttum. Bir de soru karakter sınırlandırmasından dolayı sorumda yazamadıgım bir şey var bu yüzden yoruma yazayım:Kendiliğinden bana bugün dedi ki sen ayrılmamızda çok fazla kendini suçluyorsun bunu yapma. Aslında temel sebep sorumluluk dedi ideallarimden de ziyade. Çok fazla sorumluluk isteyen bir şey ben bunu yapamıyorum bu yüzden iliski istemiyorum. Sadece sana karşı hislerime yeniliyorum dedi. bu yüzden karar aşaması beni ürküttü açıkçası. Özel durum da işin içine katılınca uzaklasmak istemez değil mi? yakınlarda yazma durumu varsa güzel ama işte bir erteleme daha çıkmış o da bu özel durumdan dolayıysa eğer acaba onun için mi yazacak bilemedim simdi. Yazmasa da ondan alacagım seylerden dolayı benim yazma durumum var o sekilde görüsme söz konusu. Fakat işte o görüşmeyle beraber akışta özel durum gerçekleşir mi ona dair bir şeyler cıkmıs mı?bunu merak etmiştim veya buna gerek kalmadan bu durumun gerçekleşmesi yakınlarda görünüyor mu.. karar aşaması sonucu lehime olacak mı?aslında bunun net cevabına ihtiyacım var. E harfi var babannesinin adında evet. Dedesinin adında da var e harfi. Aradı çağırdı aliye de erteleme için bahane oldu. Aslında benimle direkt alakalı olmasa da bir şekilde bana dokundu çağırması.Dediğim gibi sonrada gidebilirken düsünmek için öne attıgı bir sey babanneye gitmek durumu. Yani özel durumla alakalı faldan anladıgım şey şu: bana gelip olumsuz bir sey demiyor ama ertelemek istiyor. Ama erteleme bu özel durum için olmayabilir de dedin fakat özel durumun yakınlarda gerçekleşmesine dair net bir şey de cıkmadıgı için erteleme özel durum içindir diye algıladım.
    01.02.2021
  • Bu sitede dinlediğim en naif faldı gerçekten o kadar tatlı bir üslubunuz var ki bayıldımm. Fal baktıracaklara tereddütsüz öneriyorum çoğu falcı gibi aynı şeyleri evirip çevirmiyor çok net ve isabetli şeyler söylüyor. Tek bir kelimesinde bile yanlış yoktu hayran kaldım.. Gelişmeler olduğunda mutlaka tekrar geleceğim kucak dolusu sevgileerr💖💖
    01.02.2021
  • Çok detaylı tarot destekli uzun süreli baktı çok teşekkür ediyorum, inşallah çıkar verdiği tarihler, değerlendirmem 5 üzerinden 5
    01.02.2021
  • sadece mistik bir fal olmus.
    30.01.2021
  • teşekkür ederim ağzınıza sağlık
    30.01.2021
  • İnşallah❤️ bir de vesileleri çok merak ediyorum, hep neyle alakalı oldukları hakkında bir ipucu var mı diye soracagım unutuyorum hep. Bulusma falına eklemem gerek mutlaka
    30.01.2021
  • guzel yorumlanmis🌹🌹
    30.01.2021
  • Mesaj üzerinden geçen saatler neredeyse bir günü dolduracak ve bu süreçte evet eskisi gibi çılgınca girme hali mevcut olmasa da kaç kez girdiğini gördüm ve açmamış olması da halen bilerek yaptıgını gösteriyor ve neden bilerek yaptıgını da biliyoruz.Seni istemese aranızdaki olay akışları olmaz ve beni özel bir şekilde özellikle istediğini de baskasını istese sen olmazdın cünkü baskalarıyla da olacak potansiyele sahip diyerek anlatmıssın.Bir nevi benim kendimi onun benden baska sansı yokmus gibi düşünme ihtimalimi önlemek için güzelce açıklamışsın.Ama şu an benim enerjimden aldıgı tat ve çekimin üstünde biri olmadıgı için beni istiyor,benim korkum ise biz çok sürmeden barışalım da benim daha üst bir seviyem onu gidip bulmasın.Çünkü kendisinin istemediği şey sorumluluk bunun sebebi de gelmek istediği nokta yüksekken problemli bir iliskiyle bir arada götürmenin yorması.Ama bir baskasında problem durumu sezmezse bu sorumluluk ortadan kalkar ve ben bunun fikrine bile üzülüyorum.Kendisi her ne kadar gelecekte beni alma durumunu istese de o zamana kadar baskasının onun aklını çelmeyeceği ne malum? 7.ayda barışmış görünsek de onun bu katılığı hiç geçmeyecek gibime geliyor.Ben de zaten bende problem gördüğü şeylerin gittiğini ona kanıtlama aşamasında oldugum için gelip sana sordugum üzücü şeyleri ona şu aşamalarda asla sormam ben sadece biriktiriyorum o akıllanmazsa yapmam gereken konusma var biliyorsun gerek kalmaz inşallah diyorum ama görüşme sonrası olacak falda bu yorumda korktugum soruları cevaplarsan cok mutlu olurum
    29.01.2021
  • Kedi miyavlamaları rahatsız edici değil çok şeker🐱 E harfine gelecek olursam soyadında yok ama hem annesinin hem de babasının isminde bir adet e harfi var, en yakın kankasının isminde bir tane e harfi ve soyisminde ise iki tane e harfi var. Bir de benden önce sadece bir iliskisi olmus o kişinin adında iki tane e harfi soyadında ise bir tane e harfi var fakat o kisi aliyi aldatıp ve yıllardır da aldattıgı cocuk ile ciddi birliktelik içindeler. Acaba bulaşmak huzur kaçırmak ya da tekrar dahil olmak için vs o mu irtibata geçecek fakat bunca yıldan sonra cok manasız olur. Keske içeriğini de söyleseydin tahmin yürütürdüm ama olsun. Ya umarım o değildir kendini tekrar aklına sokmaya falan mı çalısacak sonucta aliyle beraberken baskasıyla olan biri, baskasıylayken de bunu yapacak potansiyele sahiptir. Of şimdi bu bana dert olacak, aslında öyle düsünmüyorum saçma geliyor ama beni biliyorsun böyle bir sey düşünüp takılabiliyorum.
    28.01.2021
  • Aydan hanım sizi dinlemek o kadar iyi geliyor ki bana anlatamam. Gerçekten sorularıma cevap bulduğum bir fal oldu. Aydan hanım sadece geleceği anlatmıyor, insama yaşam koçluğu da yapıyor. İyi ki varsınız. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
    27.01.2021
  • Cok guzeldi,tekrar gelecegim:)
    26.01.2021
  • Çok çok çok tesekkür ederim iltifatlar için💖 zamanı gelince onun o dönem öyle gerekiyordu diyeceğine ben de katılıyorum kesinlikle
    25.01.2021
  • Teşekkür ederim ek olarak katina kartlarındanda yararlandı güzel bir bakım oldu.
    25.01.2021
  • Şu an canımı sıkan tek şey kaldırılan güzel paylasımlarımız. Tamam bizim haricimiz kendisiyle alakalı olay bir ton şeyi de kaldırmış ama yine de kıyamamasını beklerdim.Çünkü kasımdan beri zaten kıymadı bundan sonra kaldırılması inanılmaz saçma.Asıl fevri oldugu olumsuz oldugu zaman yapsaydı hak verirdim ama bana meğilliyken yapmasını kabullenemiyorum. Kim bilir benimle alakasız olan paylasımları da ben sorarsam seninle ilgili değil genel sildim demek icin yapmıstır diye bile düsündüm.Bazı izler bırakmıs seninle ilgili diyorsun ama asıl güzel tatmin edici olanlar değil hiç biri.Özellikle ona attıgım bana yürüyen kisinin laflarını paylasmasını silmemesi en saçma olan.Asıl en başta onu silmeliydi bence.Bir karar verdi arkasında duruyor diye düsünmem için yapıyorsa bunları,hic zeki bir hareket değil bence asla.Çünkü hamlelerinden kararının arkasında duramadıgını ben zaten görüyorum. O yüzden gerçekten sebebini merak ediyorum. Sebep bu sekil görünse de mantıklı olmadıgı için sebep olarak sayamıyorum.
    24.01.2021
  • Hah şimdi anladım tesekkürler❤️ annesiyle adam bir senedir evli,kendi babasıyla annesi erkenden ayrılıyor.Babanne ve dedesiyle büyüyor.Annesi çok dırdırcı yemek ye bunu pişireyim mi ufak tefek baskılar ama seviyesi cok şiddetli.Sıkça tartışıyorlar.Arada babanne-dede’nin yanına gidiyor birkac gün kalıyor orada mutlu.Aile maddi durumu iyi aslında ama onun bireysel isteği çok yüksek bir nokta. Hazırlık okuyor seneye üniversite 1 olacak ben ise 3.sınıfım. Bunu bile bir üstlük olarak görüyor olabilir.Ama ben hep sadece annesinin dırdırı öfkelendiriyor sonra da geçiyor şeklinde biliyorum çünkü yansıttığı buydu. Yazmadan bir gün önce atayım falı. Yazdıktan sonra yine atabilirim.
    23.01.2021
  • mükemmeldi
    23.01.2021
  • Evet o sevimsiz kişi onun o oldugunu bir sekilde anlayacagımı biliyordu bence de.Amacı da hem gözlem hem de ufak tefek sataşmalarla tat kaçırmak olacaktı kesinlikle. Ali'nin vesilesini ben de cok merak ediyorum. Anladıgım kadarıyla onun açısından başta olumsuz ama sonucunda benim lehime bir şey.Evet sebepin tek kelimelik cevabı kesinlikle sorumluluk. Gerçekten de maddi kaygılar mı daha baskın,ben halen benim yarattıgım problemleri baskın olarak hissediyorum. Kendisi de çünkü onlar olmasa katlanırdım demişti. Onlar olmasaydı da maddi kaygılar bitirmeye sebep vermeyecek kadar önemsiz değil bana kalırsa. O yüzden ben şöyle düşünüyorum kasımda biteceğine üç ay sonra bitirirdi dört ay sonra bitirirdi. Çünkü gerçekten de ideallerle alakalı sebepler bu kadar baskınsa benim yarattıgım problemlere katlanma durumunu ben bir süre daha olarak algılıyorum. Beni istememek mi genel olarak iliski istememek mi sorusunun cevabı da maddi kaygılar ön planda oldugu için sanırım genel olarak iliski istememek.Ama halen emin olamıyorum ya.Benimle alakasız genel olarak iliski istememeye emin olmaya ihtiyacım var.Bu arada ilk kez iki şeyi anlamadım ilki şu:Birlikte devam ederseniz sende gittin der gibi bir cümle söylemişsin abla onu algılayamadım.Devam edince neden öyle bir sey desin diye sordum bir kendime.Bir de sevgisizlik isteksizlik söz konusu olursa sende gitmeyedebilirim de demişsin sanırım. Buradaki 'sende' ben miyim yoksa benim ona söylememi önerdiğin şey mi yani 'sende' dediğin o mu oluyor?ama gitmeyedebilirim ne için onu anlamadım,yani onda böyle bir şey sezersem nereye gitmeyedebilirim diyeyim? ya da ben ona karşı böyle hissedersem de yine neye gitmeyedebilirim diyeyim?yani özetle eğer onun için diyorsan,istemiyorsa ben niye gitmiyorum ki veya ben istemiyorsam niye gitmiyorum ki şeklinde anladım.Muhtemelen sen baska bir sey demek istedin ama ben ilk defa anlayamadım herhalde kafam azıcık karıştı daha doğrusu takıldı
    22.01.2021
  • Çok beğendim tatlı sesinizi kibar konuşmanızı.. bazen dinlerken ohaa nasıl yaaa dediğim de oldu:) güzel haberlerle dediğiniz gibi inşallah geleceğim🙏
    21.01.2021
  • Yok yok kesinlikle o kisiye kızmak için bile olsam hayatta yazmam.İki sene önce bir anda bana tutuldu,başta elde etmek icin her seyi yapacak kadar tehlikeli oldugunu bilmediğimden sadece konustum ve hemen saplantısını farkedip uzaklaştırdım.O ise bu kararımı çevremin verdiğini düsünerek sevdiklerime ulaşıp ortalığı karıştırmıştı.Sonra kendi isteğim oldugunu söyleyince kabullenip uzaklastı.Bir kere yaptığı için o dönem yaşayacağım her olumsuzluğu ondan bilecek psikolojiye girmiştim.O yüzden sadece eklemesini bile niyeti ne acaba diye düşünüp stres oluyorum beni çok iyi anlıyorsun bence.O zamandan sonra sadece bes ayda bir yılda bir falan farklı hesaplardan eklemelere çalıstı.Ötesi olmadı.Ama her ekleyişinde dediğim gibi hep işkilleniyorum ister istemez.Fakat muhtemelen son eklemelerindeki niyeti sadece napıyorum ne ediyorum ona bakmak,çünkü son bir yıldır kendi adıyla istek atmadığı için onun olduğunu bildiğimi bilmiyor.Bilse de kendini hatırlatıp mutsuz etmeye çalısıyordur.Kendisi gerçekten tehlikeli bir tip.Hırsızlık,okula gece girip notları çalmak,alkol hepsi var onda.Zaten bir ton da ilaç geçmişi var.Beni sadece eklemesi bile inanılmaz rahatsız edici.Normalde yılda bir kere aklıma gelen biri.Diğer çıkan şeyler güzel oldugu için sadece bu konudan bahsetmek istedim.O gün o konusmayı yapmasaydım vicdan yapıp devam etme ihtimalimiz varmıs demek ki.. ona biraz üzüldüm. Ama olsun geç olsun da en güzel şekilde olsun❤️
    21.01.2021
  • Güzel
    21.01.2021
  • Valla aydan hanım O e harfi çok belirgin demiştiniz İsmi Emre soy adında da e harfi var Valla helal olsun bildin Çok tatlı ben söylemeden bilgi evet belirgin değil henüz ilerleme yok Mesajkasma durumu var Su an sadece bu kadar helal olsun belirmemiş felan dediniz aynen öyle Su an arkadaş bile değiliz Tebrik ederim cansınız adak da doğruydu
    20.01.2021
  • Aaa geçen yorumda sordugum şeyi soruya yazacaktım unutmusum ama sen unutmayıp cevaplamıssın cok tesekkür ederim❤️Bu arada kek fikriyle gitmek için ona yazmayı soruda da belirttiğim gibi birkaç hafta sonrası için düsünmüstüm. Birkaç haftadan kastettiğim de iki hafta en fazla üc hafta. Çünkü hem biraz daha onu bekleyeyim,hem çok yeni gittim,hem de falda çıkan hane içi problemden dolayı erteleme yapabilir. Ama iki üç hafta sonra kek çörek vs teklifini yaptıgımda bir de sınav haftam da bitmiş olacağı için onun stresini kendisiyle atmak istemekle alakalı cümleler kurucam bu da etkili olur diye hissettim. Aynı zamanda da aradan birazcık zaman geçtiği için kendisi de özlemiş olur.Ama dediğim gibi temennim teklif ondan gelsin.inşallah da öyle olur.Artık kabullenmek zorundayım ki mart ile beraber net adımlar gelicek ondan bana. O zamana kadar olan gelişmeleri de artık neden olacak gibi oluyor da başa sarıyor diye düsünmek yerine, olması için atılan temeller olarak değerlendirmeliyim.Bu gidişimde devamlı gitmek yönünde garanti alıcam demiştim ya, bunun amacı soruda da yazdıgım gibi takıntı=kıskançlıktan gayet de kurtuldugumu hissettirmek ve böylelikle belki de üçüncü ayda ben o konusmayı yapmadan o kendi güzel kararla gelir.Ha eğer tam olarak beklentimle gelmezse hem güzel hem de sorgulatıcı bir tavır ile yaparım o konusmayı. Artık gitme isteği benden çıkacak olsa bile o istemiyor mu diye düsünmüyorum cünkü o iliski içinde cok denedi beni inancsızlık doğal ve zaten yorgun
    19.01.2021
  • O kadar beğendim ki ablam gerçekten ağızınıza sağlık hisleriniz de çok kuvetli kesinlikle 5 yılıdızzzz
    19.01.2021
  • Aydan hanımın yorumlarını dinlerken tanıdık birini dinliyor gibi hissediyorum. Ağzınıza sağlık çok teşekkür ederim. ♥️
    17.01.2021
  • Evet tamam bu konusmayı yaparsam üçüncü ay itibariyle yapma fikrindeyim ben de ama benim bu konusmayı o zaman yapmam gerektiği o vakite kadar onun beni demek ki yeterince gözlemlemeyeceği mesajdır buluşmadır gibi durumların olmayacağı düşüncesini oluşturdu. Yani üçüncü ay ile beraber benim bu konusmayı yapmama gerek kalmadan onun hamleleri ile sürecin düzelmesi gibi bir durum yok mu?Bu çünkü çok çok çok kötü bir şey olur.Bir de ondan aldıgım şu enerji:ilerde işler güçler tıkırında olursa çağlayı alırım ama şimdilik ona da çok üstüme düşmesin diye bu vaatte bulunmayayım şeklinde olan düşüncem doğru mu.. keske buna da yanıt alabilseydim güzel olurdu.
    16.01.2021
  • detayli yorumunuz icin cok tesekkur ederim
    14.01.2021
  • Benden beş dk haber alamasa ortalığı birbirine katacak çocuk şimdi idealleri için beni gözden çıkarıyorsa takıntılı olmama üzülmem çok normal. Mimarı benim diye düşünüyorum. Ama o da bunu güzel kullandı bence. İlişkisiz çok rahat çünkü.Bu tatlı rahatlıktan dönmezse diye korkup kendimi üzüyorum ben. O takıntı dediği huy da sırf onunla iliskimize mahsus. Aile arkadaslık vs gibi şeylerde yok.Çünkü takıntı dediği konu kıskançlık.Zamanla azalsa da bir türlü tamamen bitmedi bu bende. Ama o bu huyumdan rahatsız madem o halde arayanın soranın çok dediğimde aynen hayranlarım var demesin. Kendisi bana yardımcı olabilir. Keske görebilseydim kiminle ya da kimlerle yazıstı o an.Ben de senin gibi beni gözlemleyeceği evreler geliyor diye düsünüyorum. Cünkü brn ona demisim ya bu huyumu yenmemi hissedersen tekrar şansımız olsun isterim diye. Zaten tekrar baslasak ben ayrılıkta almam gereken dersi aldım bu saatten sonra takıntı=kıskançlık diye bir şey olmaz ben de.Onun yerinde olsam bunu düşünür şimdiden şans verirdim. Ama dediğim gibi o hoş rahatlık en tatlı olanı geliyor.
    14.01.2021
  • Aydan hanım fallara inanılmaz emek veriyor, bunu daha önce de söylemiştim. Eski fallarınızı hatırlıyor, onlarla çapraz bağlar kuruyor, kart açılımı yapıyor ve uzunnn uzuun yorumluyor. Enerjisi inanılmaz yüksek ve pozitif. Çok teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız! Buradaki her krediyi kuruşu kuruşuna hak ediyorsunuz. <3
    11.01.2021
  • Arkadaşıma da aynısı geldi!
    09.01.2021
  • ❤️
    09.01.2021
  • Çok çok teşekkür ederim . Çok detaylı bir yorumdu. Herkese tavsiye ediyorumm. Emeğinize yüreğinize sağlık
    07.01.2021
  • Dediğim gibi o davet ettiğinde haber vericem dedim ve hangi gün geleyim diye yazdım o da ona karsılık istediğin gün gelebilirsin canım dedi ben de carsamba geliyorum şanslı günümmüs dedim o da Allah alla neden ki yahu dedi ben de eskiden beri öyle dedim o da anladım canım dedi ben de tamam o zaman çarsamba yolda yazarım görüsürüz dedim o da kalpler attı o kadar.Bu iki üc satırlık diyalog arasında kaç kez girdi çıktı sayamam bile. Ha bu arada ayrıldık ilk ay sadece uğrayıp çıkıyordu whatsapp’a sonra bir hafta boyunca sürekli wp da oldugunu gözlemledim sonra baktım hiç ama hic girmediğini günler de var. Bazen sekiz saat bes saat yedi saat girmiyor.Bazen yarım saat bir saat aralıksız duruyor. Bazen geç yatmasına rağmen gece hic girmiyor bazı geceler de dakika aralıklarıyla girip duruyor.Altı yedi tane cok samimi erkek kankası var onlarla birebir olarak konusuyor olabilir ya da wp grupları vardır. Kız kanka bile olsa cok normal ama benim korkum beni unutmak icin biri hatta birileriyle mi flörtlesiyor.. fakat bu olamaz cünkü bana olan hamlelerini biliyorsunuz.Ali’ye biri yazmıs ve o sekilde bir tanısıklık olmus desem işi gücü çalısmak olan ve gelecek kaygılarıyla boğusan cocuk neden zamanını sıfırdan tanıstıgı birine versin ki o zaman o vakti bana da verebilirdi ki diye düsünürüm cok haklı olarak.Zaten bir araya gelince bir sekilde sorucam öğrenicem yazıp geç bakmasını buna gerek olmadıgını vs
    07.01.2021
  • Aydan hanım fallara inanılmaz emek veriyor, detaylı bakıyor ve kartlarla destekliyor. Şu ana kadar aldığım en uzun ve detaylı fal yorumuydu, gerçekçi olmayan öngörüler değil ayağı yere basan yorumlarda bulunuyor. Çok teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız. <3
    06.01.2021
  • Cok tesekkurler 🌸✨
    05.01.2021
  • Cok tesekkür ederim cünkü cok detay vererek kafamda hic bir soru işareti kalmamasına özen göstererek ve de tüm gerçekliğiyle bakmıssınız fala💖 ben şöyle bir şey anladım o da şu: sanırım o sığınma ihtiyacı ve yoksunluğum ya da özlemek gibi kavramlardan dolayı hatta belki de lehine gelişen işler sonucu bir süre benim istediğim süreç başlıyor ama sonra tekrar bu duruma geliyoruz.. doğru mu anlamısım? Biliyorum buradan cevap verilmiyor ama daha sonra bu düsüncemin doğrulugu için tekrar fal göndereceğim size. Bu arada evet benim şu an ki beklentim gel tekrar ciddiyetle devam edelim değil. Yani yazışalım araşalım ve arada buluşalım.. Bu şartlar altında illa ki ciddi iliskimize devam demiyorum onu zaman göstersin ben buna razıyım ki. Fakat bunu güzelce anlatabileceğim bir fırsat oluşmadı ama bunu benim dememe de gerek yok o da teklif edebilirdi. Bu arada sizi de ilk defa gördüm umarım tekrar baktırmaya geldiğimde bulabilirim görüsmek üzere💛
    03.01.2021
  • cok tesekkürler 🥰
    03.01.2021
  • Çok isabetli tasvirler ve tarifler yapmışsınız. Ben zaten olgun ve sabırlı bekliyorum ama çevremdeki insanlar tuzağa düşmeye ve kandırılmaya çok meyilli. Buda beni daha tedbirli ve sakin olmaya itiyor. Çok teşekkür ederim güzel falınız için...
    02.01.2021
  • beğenmedim özellikle saat yönünde surda falan boş anlatim
    01.01.2021
  • Cok tesekkür ederim yorumunuz cok iyiydi
    31.12.2020
  • Tesekkürler
    30.12.2020
  • süper bir yorum yaptin. cok tesekkür ediyorum memnun kaldim. uzun ve detaylı sekilde hep dogrulari anlattin. seni cok öpüyorum ❤
    29.12.2020
  • Aydan Hanım, falınızı çok beğendim, çok emek verdiğiniz ve detaylı ve nokta atışlı yorum yaptığınız. Çok teşekkür ederim. Güzel yüreğinize sağlık. Tekrar görüşmek dileğiyle. Sevgiler
    28.12.2020
  • Yüreğinize sağlık 🦋çok güzeldi
    27.12.2020
  • Teşekkür ederim♥️
    27.12.2020
  • Çok doğru yorumlamışsınız gerçekten beni üzmek istemediği için bence de adım atmıyor aklımdakileri hep söylemişsiniz teşekkür ederim keşke ne zaman adım olacağını da söyleseydiniz? :)
    27.12.2020
  • çook teşekkür❤️❤️sevgiyle kalın
    26.12.2020
  • Teşekkür ederim çok güzel ve uzun bir faldı
    26.12.2020
  • tesekkur ediyorum sagolun emeğinize yüreğinize sağlık
    26.12.2020
  • tek kelimeyle mükemmel cok net bir faldi tesekkurler aydan hanim 🙏❤️
    24.12.2020
  • Çok doğru bir yorumdu. Öyle olsun diyelim. Teşekkür ederim👍🤗
    24.12.2020
  • Çok teşekkür ederim Aydan hanım 🌷🌷🌷
    23.12.2020
  • 💗🌸
    23.12.2020
  • güzel yorumunuz dilekleriniz için teşekkür ederim. Olayları daha yumuşak anlatmanız güzel. 💞
    23.12.2020
  • Tesekkurler
    22.12.2020
  • Tek kelimeyle şahane. Tam isabetli yorumlar yaptınız. Çoook beğendim teşekkürler 🥰
    22.12.2020
  • Aydan hanım'a ilk defa geldim ve çok memnun kaldım.Upuzun bir yorumdu.Keşke sesli baktirsaymisim.Hisleri çok güçlü ve harika bir yorum aldım. Emeğine ve yüreğine sağlık...Sevgilerimle...💖💜💖💜💖
    22.12.2020
  • Gerçekten özenle bakılmış emek verilmiş bir faldı nokta atışlarıyla doluydu çok teşekkürler...
    22.12.2020
  • Detaylı ve özenliydi, teşekkürler 🤗
    21.12.2020
  • Çok çok çok güzeldi bayıldım
    20.12.2020
  • net ifade edilmis sadece bu yeni kisinin karakteri nasildi acaba
    20.12.2020
  • Çok beğendim
    20.12.2020
  • Cok teşekkür ederim emeğiniz için, gerçekten özenerek bakmışsınız, nazik ve samimi yorumunuz için sağolun..:))
    18.12.2020
  • teşekkür ederim gerçekten çoğu şeyi bildiniz yarım bıraktığım bi iş vardı ona devam edicem sizin rehberliğiniz sayesinde gelecek için söylediğiniz şeyler de inşallah gerçekleşir
    18.12.2020
  • gerçekten yine nokta atışı bilmişsiniz bir çok şeyi... özellikle onun hayatında olup bitenleri olduğu gibi dile getirdiniz diyebilirim ve şaşkınım :))) ikinciye de yanıltmadınız. umarım size her geldiğimde güzel şeyler duyabilirim. çok teşekkür ediyorum iyi ki varsınız aydan hanım :))
    16.12.2020
  • Sanki hayatımda biriymiş gibi yaşadıklarımı aynen aktardı.Bu aktarma sadece gerçekler değil olmasını istediğim gelecekteki planlarımı da doğru bildi.Ayrıca tayinimiz için 3 şehir yazmıştık zaten .Tekirdağ-Konya ve İstanbul. "K ve A" harfleri vermeniz beni oldukça şaşırttı.Tercihlerimize kadar bilmeniz beni çok sevindirdi.Bahsettiğiniz gibi gerçekten de son bir haftadır bebek düşünüyoruz ve ben de kız hissediyorum . Hislerime tercüman oldunuz.Ne zaman bir derdim olsa, başım sıkışsa ilk geleceğim falcı sizsiniz.Sizi keşfettiğim için çok mutluyum. İnşallah diğer fallarda görüşmek üzere :)
    12.12.2020
  • gerçekten çok güzel bi dille ve çok mantıklı görülerle yorumlamışsınız. “çıkar ve hakkaniyet” kısmı ayrıca isabetli. çok teşekkür ediyorum, emeğinize sağlık:)
    12.12.2020
  • çok teşekkürler, içime su serptiniz:))
    10.12.2020

Katina Aşk Falı




Başarı %98 Kredi 500
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 65 dakikada yorum yapıyor.
07/12/2020 tarihinden beri 48 katina baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Herkese tavsiye ederim mükemmel ❤️❤️❤️
    20.02.2021
  • teşekkürler ama o kadar zamanım yok. çünkü o, ancak o zaman gelişme olur dediğiniz yaz aylarında o çoktan gitmiş olacak. bunu da görmenizi beklerdim. bu da yorumu havada bıraktı, yine de teşekkürler
    18.02.2021
  • Kartlara cok hakim ve benimde kartlarim var . Cok durust bir yorumcu yeni olmasina ragmen cok profesyonel. Ve cok fazla nokta atisi var 🙏🏼 emeginize saglik cok tesekkur ederim
    18.02.2021
  • Çoook teşekkür ederim.
    18.02.2021
  • Tesekkurler; ✨💕
    17.02.2021
  • emeginize saglik umarim soylediklerinizi yasarim Tesekkur ederim Sevgiler
    16.02.2021
  • Nokta atışları yaptığına inanamıyorum. Bakalım sırada verdiği tarihler var tutarsa geri gelicem :)
    15.02.2021
  • Bakalım neler olcak teşekkür ederim
    09.02.2021
  • beklicem..tskler 🙏
    05.02.2021
  • Çok tşk ederim ağzınıza sağlık çok net açık ve detaylı bir yorumdu tekrar görüşmek üzere
    03.02.2021
  • Bu falı kaç kere dinledim bilmiyorum, dünden beri en az 5. Her dinlediğimde başka bir detay, bakış açısı ve yorum buluyorum. Aydan hanımın duru görüsü o kadar yüksek kavrayışı o kadar iyi ki olayları çok güzel analiz ediyor. Karakter ve geçmiş yorumlarına hayranım, geleceğe dair söylediklerini ise tutarlı buluyorum. Aydan hanım iyi ki var, iyi ki yollarımız kesişmiş onunla!
    01.02.2021
  • Emegine sağlık
    18.01.2021
  • Teşekkür ederim :)
    17.01.2021
  • cidden açıklamada yeni kişiyi sormuştum. ama evet eski tanıştığım kişiyle yakın zamanda ayrıldık. ve onunla daha tutkulu hissetmiştim. ama o bir kalemde sildi attı. Yeni tanıştığımdan o kadar büyük beklentim yok zaten. sadece tanıdığımız hasınlarımızdan söz ettik o kadar. eskisine göre bin kat yakışıklı. ama yakışıklı oldumu ben biraz duraksarım zaten elbet çevresi çoktur böylelerinin. Bu yüzden duygusal beklentiye girmeden konuşuyoruz. nisana kadar Görücez. eskisi engellemiş beni zaten. ondan umudun sönmek üzere diyebilirim.
    15.01.2021
  • Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için
    14.01.2021
  • Yaaaaa aydancımm muhteşemsin açtığımda süresini gördüğümde bile çok şaşırdım bu kadar emeği bukadar uzun bir süreyi gerçekten nasıl mutlu oldum ve gerçekten okadar doğru tahmin etmişsiniz ki bayıldım nasıl böyle naif ince muhteşem bir yorum yapmışsınız sesiniz bile net tek tek açıklamışsınız bayıldım malesef çok çok doğru bir tespit olmuş uyarılarınız içinde ayrıca tşk ederim :)) emeğinize o güzel sesinize yüreğinize sağlık muhteşemsiniz ...
    08.01.2021
  • ağzınıza saglik cok teşekkür ederim. saglik sorunumi dogru bildiniz, düzenli kontrole gidiyorum ama sorun psikolojik. galiba biraz fazla takintiliyim
    08.01.2021
  • Aydan hanim müthiş emek verilmiş bir faldi size cok teşekkürlerimi sunuyorum . Tekrar görüşeceğiz bence :)
    08.01.2021
  • Harika❤️
    07.01.2021
  • Çok güzel bir yorum aldım Aydan Hanım'dan ❤❤ Sitede gezerken denk geldim şans eseri kesinlikle nokta atışı bir yorumdu. Birçok konuyu bildi geçmiş hic bahsetmediğim halde gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum. Deneyin pişman olmazsınız 🥰⭐⭐❤
    06.01.2021
  • 💜
    18.12.2020

Giriş Yap

ya da
Giriş yapmak için e-posta adresinizi ve parolanızı girin.
Şifreni mi unuttun?
Giriş
Kayıt olarak ya da giriş yaparak Kullanım ve Gizlilik Koşullarını okuduğumu ve kabul ettiğimi beyan ederim.

Kayıt Ol

Size özel bir deneyim için Binnaz'a katılın ve indirimlerden haberdar olun!
Kayıt Ol

Kayıt Ol

Üyelerimize tanıdığımız ayrıcalıklardan faydalanmak istiyorsan aşağıdaki formu doldurarak sitemize kayıt olabilirsin.
ya da
Zaten üye misiniz? Giriş yapın

Şifre Sıfırla

Eğer daha önce şifre oluşturmadıysan veya şifreni unuttuysan, aşağıdaki formu doldurup e-mail adresine şifre sıfırlama talebi gönderebilirsin.

Üye Kategorileri Hakkında Bilgi

Üyelerimiz harcadıkça kazanıyor. Yer seviye yeni fırsatlar sunuyor.