logo

Eftelya Sara

Tarot kartlarımın desteğiyle olumlu veya olumsuz gerçekleri size yansıtıyor

Hakkında

Kahve fallarınızı, tarot kartlarımla destekleyerek yorumluyorum. Sorularınızı açık bir şekilde belirtirseniz, sizin için daha net ve gerçek yorumlarda bulunabilirim.

Kahve Falı




Başarı %92 Kredi 700
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 29 dakikada yorum yapıyor.
07/12/2020 tarihinden beri 135 fal baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • tesekkur ederim
    12.01.2021
  • Sacmaladiniz
    12.01.2021
  • Güzel bir faldı dediklerinizde olur inşallah 😘
    12.01.2021
  • ❤️
    11.01.2021
  • Yüreğinize sağlık teşekkür ederim
    11.01.2021
  • cok tesekkür ediyorum, güzel yorumunu cok begendim. doğru seyler söyledin. öpüyorum seni 😘🙏
    11.01.2021
  • kızım yokki benim oğlum var
    10.01.2021
  • 🌸😘
    09.01.2021
  • Teşekkürle
    09.01.2021
  • mükemmel
    09.01.2021
  • olumlu olumsuz tüm yorumlarınız için ve gerçekçi olduğunuz için teşekkür ederim. bir dahaki falımda burada olacağım ☺️
    09.01.2021
  • Canım benim teşekkür ederim :)))) Güzel yorumuna sağlık senin ;) :) :) :)
    07.01.2021
  • teşekkür ederim
    06.01.2021
  • Naif bir yorumdu, iyi yerlere gelirsiniz umarım , tutarlı bir faldı. (:
    05.01.2021
  • ❤️😘
    05.01.2021
  • Sorduğum sorulara o kadar güzel cevaplar verilmiş ki teşekkür ederim çok tatlısınızz 🌸
    03.01.2021
  • kısa ama memnun edici teşekkür ederim
    02.01.2021
  • sorduğum her şeye cevap vermişsiniz çok teşekkür ederim ☺️
    01.01.2021
  • âdeta nokta atışıydı hayran kaldım ❤
    27.12.2020
  • Falımı yorumladığınız için teşekkür ederim. Bazı sorularımın cevaplarını alamamış olsam da yinede güzel bir faldı. Gayet anlaşılabilir kelimeler ve cümleler kullanmışsınız. Tekrar görüşmek dileğiyle sağlıcakla kalın :)
    25.12.2020
  • Çok güzeldi gerçek anlamda içini açtın. Sanırım ben ve fincanım sana daha fazla gelecegiz.. Çok teşekkür ederim
    25.12.2020
  • Güzel bir yorumdu. Teşekkür ederim
    23.12.2020
  • eftelya, hislerin cok kuvvetli.. Hic bu sekilde fal baktirmamisdim, söylediklerin insana inanimmaz guzel yön veriyor, beni aklinda tut eftelya, tekrar ilefisime gececegim, sevgiler💙💙
    20.12.2020
  • Maalesef begenmedim.
    20.12.2020
  • Detaylı ve dogru yorum ıcın cok tesekkurler:) uyarılarınızı kesınlıkle dıkkate alıcam)
    18.12.2020
  • Çok tesekkur ederim,çok güzel bir yorumdu❤️❤️
    18.12.2020
  • Orta
    18.12.2020
  • Merhaba akademik anlamda mi yoksa ozel is hayatinda mi yukselicem?
    18.12.2020
  • Gerçekçi ve net teşekkürler
    18.12.2020
  • içten ve detaylı yorumunuz için çok teşekkür ediyorum ilk kez baktırmama rağmen ve düşük kredi olmasına rağmen iyi bir yorumdu tekrar geleceğim ve umarım gerçekleşir herşey 2021 yılı içerisinde 🥰Dipnot düşmeden de edemeyeceğim yüksek kredili yorumcuların kısa kısa yazılı ve sesli yorumlarından kesinlikle aldıkları paraları haketmiyorlar!!!
    18.12.2020
  • Çok teşekkür ederim nazik samimi ve sağduyulu yorumunuz için:))
    14.12.2020
  • Guzeldi:)
    13.12.2020
  • Güzeldi
    13.12.2020
  • 💕💕
    12.12.2020
  • İyi
    11.12.2020
  • Teşekkğr ederim bir çoğuna göre çok iyisiniz 🥰
    11.12.2020
  • Çok teşekkür ederim, çok güzel bildiniz yeni güzel haberler ile gelirim inşallah.
    11.12.2020
  • Hiç soru sormama rağmen bu kadAr detaylı , hem tarih hem harf vererek yorum yapmış olmanız harika 💙 çok teşekkür ederim.
    11.12.2020
  • Çok güzel ve detaylı bir yorumdu. Uzun vadeli sorular sorduğum için gerçekleşip gerçekleşmediğini en azından 2 sene sonra falan görebileceğim. Ağzınıza sağlık teşekkürler :)
    11.12.2020
  • Teşekkürler
    08.12.2020

Tarot Falı




Başarı %93 Kredi 700
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 34 dakikada yorum yapıyor.
07/12/2020 tarihinden beri 16 tarot baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • çok teşekkür ederim eftelya💗yorumunu begendim umarım söylediklerin de çıkar ancak bi yıldızı nerde kırdıgımı açıklamak istiyorum. bence faldaki en güzel nokta bakan kişinin kendi yorumlarını ve düşüncelerini de içine katması. yorumun güzel ancak çok resmi yani sadece kart üzerine gidilip sanki hiç his katılmamış gibi geliyo insana :( ben yazacak mı bana ve ne zaman yazacak diye sormuştum ancak hiçbi şey dememişsiniz bununla alakalı. ben yazmalı mıyım diye de sordum karşınızdaki kişiye adım atın şeklinde cevaplamışsınız bu durum birazcık üzse de ağzınıza sağlık teşekkürler
    12.01.2021
  • Çok teşekkür ederim , çok beğendim
    12.01.2021
  • ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ hislerine saglik eftelya
    11.01.2021
  • Çok teşekkür edeim , çok net çok güzel sorularıma tane tane cevaplamışsınız , elinizie sağlık inşallah dediğiniz gibi olur 🙌
    11.01.2021
  • Tşkler
    09.01.2021
  • sorumu yazabilecegimi yazmıssınız da nerden ulasabilirim bana adımı olacak mı onu anlayamadım benim mi hamle yapmam gerekiyor?
    09.01.2021

Rüya Yorumu




Başarı %100 Kredi 100
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 18 dakikada yorum yapıyor.
07/12/2020 tarihinden beri 2 rüya yorumladı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • emeğinize teşekkür ederim,rüyam daki bir işareti atlamışsınız onuda merak etmiştim ama artık başka sefere sorarım,
    10.01.2021

Katina Aşk Falı




Başarı %100 Kredi 150
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 30 dakikada yorum yapıyor.
07/12/2020 tarihinden beri 11 katina baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • 👍👍👍👍
    12.01.2021

Giriş Yap

ya da
Giriş yapmak için e-posta adresinizi ve parolanızı girin.
Şifreni mi unuttun?
Giriş
Kayıt olarak ya da giriş yaparak Kullanım ve Gizlilik Koşullarını okuduğumu ve kabul ettiğimi beyan ederim.

Kayıt Ol

Size özel bir deneyim için Binnaz'a katılın ve indirimlerden haberdar olun!
Kayıt Ol

Kayıt Ol

Üyelerimize tanıdığımız ayrıcalıklardan faydalanmak istiyorsan aşağıdaki formu doldurarak sitemize kayıt olabilirsin.
ya da
Zaten üye misiniz? Giriş yapın

Şifre Sıfırla

Eğer daha önce şifre oluşturmadıysan veya şifreni unuttuysan, aşağıdaki formu doldurup e-mail adresine şifre sıfırlama talebi gönderebilirsin.

Üye Kategorileri Hakkında Bilgi

Üyelerimiz harcadıkça kazanıyor. Yer seviye yeni fırsatlar sunuyor.