logo

Gülay Şeker

Merhabalar

Hakkında

Merhaba ben Gülay. Yaklaşık 15 senedir iskambil ve tarot falı bakmaktayım. Koç burcuyum, yükselen burcum ise balık. Hissiyatim oldukça kuvvetlidir. Hissiyat kadar kartların fısıldadıkları da önemlidir.

İskambil Falı




Başarı %95 Kredi 200
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 18 dakikada yorum yapıyor.
07/12/2020 tarihinden beri 19 iskambil baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • tesekkurler :))))))
    14.02.2021
  • Teşekkürler
    01.02.2021
  • başarılı, beğendim. tavsiye ederim. 👍
    31.01.2021
  • tesekkurler...
    27.01.2021
  • MÜKEMMEL ;))))) Ay çok teşekkür ederim abla; hem inanılmaz doğru bakıyorsun, hem de sesli...hem de emektar.Çok teşekkür ederim ben,işini bu kadar güzel yapanlardan olduğun için! ;))) Yine görüşmek üzere,şimdilik kocaman öpüyorum,Rabbime emanet ol ;) :) :) :)
    26.01.2021
  • Gerçekten çok başarılı bir yorumcu iyi ki bu platformda yer alıyor mükemmeldi ...
    16.12.2020
  • hisleri çok kuvvetli inş dediklerini yaşarım tekrar gelirim allah razı olsun
    13.12.2020
  • Teşekkür ederim ♥️ Sevgi Ve Işıkla Mutlu Kalin ♥️🙏
    12.12.2020
  • çok teşekkürler Gülay hanım çok tatlısınız.Yorumlariniz doğru valla ağzınıza sağlık
    12.12.2020
  • samimiyetin bana geçti çok teşekkürler canım her anlamda çok güzel bir faldı 🌼
    12.12.2020
  • aldatilma konusu doğru olabilir 3.kişi vs ayrılık olabilir doğrudur geçmişle alakalı ama yeni kızdan hiç bisey anlamadim iş yerimde seyahat benim icin çok alakasız bisey olmuycak bisey yani iş yerinde 2 kişi flan öyle biride yok terfi merfide çok zor iş vasitasiyla sehayat çok alakasız ama güvenlik görevlisiyim ben
    10.12.2020

Giriş Yap

ya da
Giriş yapmak için e-posta adresinizi ve parolanızı girin.
Şifreni mi unuttun?
Giriş
Kayıt olarak ya da giriş yaparak Kullanım ve Gizlilik Koşullarını okuduğumu ve kabul ettiğimi beyan ederim.

Kayıt Ol

Size özel bir deneyim için Binnaz'a katılın ve indirimlerden haberdar olun!
Kayıt Ol

Kayıt Ol

Üyelerimize tanıdığımız ayrıcalıklardan faydalanmak istiyorsan aşağıdaki formu doldurarak sitemize kayıt olabilirsin.
ya da
Zaten üye misiniz? Giriş yapın

Şifre Sıfırla

Eğer daha önce şifre oluşturmadıysan veya şifreni unuttuysan, aşağıdaki formu doldurup e-mail adresine şifre sıfırlama talebi gönderebilirsin.

Üye Kategorileri Hakkında Bilgi

Üyelerimiz harcadıkça kazanıyor. Yer seviye yeni fırsatlar sunuyor.