logo

Cankut Genç

İNDİRİİİM - BU GÜNE ÖZEL KARTLARIMLA AÇILIMINIZI DESTEKLİYORUM.

Hakkında

Selam dostlar. Ben Cankut. Aklınıza takılan soruları kartlarım ve görülerimle cevaplamaya hazırım.

Tarot Falı




Başarı %86 Kredi 200
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 42 dakikada yorum yapıyor.
10/12/2020 tarihinden beri 52 tarot baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • sorularımın tamamına cevap alamadım. ama olsun okuduğum da beni mutlu eden bir faldı
    31.12.2020
  • Kısaydı ama görüşleri gayet doğruydu teşekkürler
    29.12.2020
  • Çok net ve belirli bilgiler verdi.Detaylı ve akıcı bi anlatım.Emeğinize kalbinize sağlık.Teşekkürler🙂👏🏻
    23.12.2020
  • Gayet güzel yorumladı . Açıklayıcı ve sorulara cevap alabileceğim şekilde yorumlanmıştı. Teşekkürler
    18.12.2020
  • Güzeldi..nokta atışları.teşekkürler..
    18.12.2020
  • kart anlamlarini degil butun bir yorum istiyorum maalesef hic bisey anlamadigim bir faldi
    16.12.2020
  • Net sorular sormuştum bu kadar karışık bir anlatıma gerek yoktu.
    12.12.2020
  • Tesekkurler
    11.12.2020
  • boynumdaki hastalık geçecek mi ben o eski kişiyle ne qibi bir yola girecem
    10.12.2020

Katina Aşk Falı




Başarı %87 Kredi 200
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 36 dakikada yorum yapıyor.
10/12/2020 tarihinden beri 41 katina baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Super yorum kabiliyeti sizden guzel enerji aldigimi yazmistim yanilmamisim tesekkurler
    12.01.2021
  • Sadece kartları yorumlamışsınız özür diloyorum ama beğenmedim
    10.01.2021
  • Muhtesem yorumunuz için çok tesekkür ederim
    04.01.2021
  • Teşekkürler,
    03.01.2021
  • Çok yeşekkür ederim ;)) beni anlattınız:)))
    31.12.2020
  • beni taniyan biri gibi anlatmis resmen tesekkurler
    26.12.2020
  • Ben size soru sordum siz bana kart okumuşunuz
    22.12.2020
  • Hadi bakalim bekliyoruz guzel haberleri:)
    18.12.2020
  • çok tskler ins dedikleri cikar tekrar gelirim
    14.12.2020
  • Teşekkür ederim ..sevgiler
    13.12.2020
  • güzeldi
    12.12.2020
  • Evet ilk yorum olmasına rağmen güzeldi ancak bir kaç soruma net cevap alamadım yinede puanım tam olacak umarım bir dahaki sefere daha detaylı olur sevgiler🤗
    11.12.2020
  • Teşekkür Ederim...
    10.12.2020

İskambil Falı




Başarı %100 Kredi 100
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 0 dakikada yorum yapıyor.
10/12/2020 tarihinden beri 2 iskambil baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

Giriş Yap

ya da
Giriş yapmak için e-posta adresinizi ve parolanızı girin.
Şifreni mi unuttun?
Giriş
Kayıt olarak ya da giriş yaparak Kullanım ve Gizlilik Koşullarını okuduğumu ve kabul ettiğimi beyan ederim.

Kayıt Ol

Size özel bir deneyim için Binnaz'a katılın ve indirimlerden haberdar olun!
Kayıt Ol

Kayıt Ol

Üyelerimize tanıdığımız ayrıcalıklardan faydalanmak istiyorsan aşağıdaki formu doldurarak sitemize kayıt olabilirsin.
ya da
Zaten üye misiniz? Giriş yapın

Şifre Sıfırla

Eğer daha önce şifre oluşturmadıysan veya şifreni unuttuysan, aşağıdaki formu doldurup e-mail adresine şifre sıfırlama talebi gönderebilirsin.

Üye Kategorileri Hakkında Bilgi

Üyelerimiz harcadıkça kazanıyor. Yer seviye yeni fırsatlar sunuyor.