logo

Carmenta Dora

Gerçekler canınızı acıtıyorsa , bana fal baktırmayın. Olgunsanız gelin. .

Hakkında

Yıllar öncesinden başlayan bir serüven. Şimdi tecrübelerim, hisslerimle, en gerçek yorumlarla artık sizinleyim. Tarot kartları bana anlatır, ben de size iletirim. Kartların sesini duymaya hazır mısınız?

Tarot Falı




Sırada 1 kişi var
Başarı %87 Kredi 500
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 40 dakikada yorum yapıyor.
30/12/2020 tarihinden beri 67 tarot baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Gayet nokta atışı , şaştım kaldım.Inanmayan biriyimdir normalde beni gayet yorumlariniz tatmin etti teşekkürler her şey için.
    01.02.2021
  • Çok güzeldi çok teşekür ederim ☺️
    30.01.2021
  • puan düşüklüğünu anladım hiç bir detay yok beğenmedim ters kupa onlu ayrılık değil aynı zamanda
    19.01.2021
  • Muazzam bi insan çok memnun kaldım gerçekten çok güzel ve nokta atışı tespitleri var, herkese tavsiye ederim
    18.01.2021
  • teşekkürler ❤️❤️
    17.01.2021
  • Emegınıze saglık :)) umarım dedıklerınızı cıkar col tesekkurler
    10.01.2021
  • Emeğiniz için tşkler...
    09.01.2021
  • Nokta atışlarıyla harika bir faldı, hitabı başlamadı bitirişi o kadar güzeldi kii sonuna kadar tavsiye ederim emeğinize sağlık...
    08.01.2021
  • Yorumunuz için teşekkür ederim🥰
    08.01.2021
  • gayet güzel akici umarım dedikleri çıkar
    06.01.2021
  • Hiç beğenmedim
    06.01.2021
  • ağzına sağlık yorumlaman ve sen harikasınız tam nokta atışlar gerçekten şaşkınım
    05.01.2021
  • teşekkürler☺️
    04.01.2021
  • guzel bakmissiniz teskkur ederim ben cok begendim :)))
    02.01.2021
  • Harikasınız! Nokta atışı bir yorumdu. Hayatımı özetlediniz adeta... Yüreğinize sağlık. Sizi herkese anlatacağım. Tereddüt etmeden tercih edebilirsiniz. Müthiş bir enerjiniz var. Ne iyi geldi... Teşekkür ederim. İyi ki varsınız...
    01.01.2021
  • Teşekkür ederim ♥️ Sevgi ve ışıkla mutlu kalın ❤️
    30.12.2020
  • Merhaba.Öncelikle benim şuan yaşadığım bir ilişki yok.Sürekli ilişkiniz demişsiniz,anlık yaşıyorsunuz gibi yorumlarda bulunmuşsunuz kendinizce.Söylediklerinizin bir tanesinde bile doğruluk payı yok gerçek olan hiç bir şey yok.Kafadan atıp durmuşsunuz resmen.
    30.12.2020

Canlı Fal




Sırada 1 kişi var
Başarı %100 Kredi 30/ dk
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 0 dakikada yorum yapıyor.
30/12/2020 tarihinden beri 1 Canlı fal baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

Giriş Yap

ya da
Giriş yapmak için e-posta adresinizi ve parolanızı girin.
Şifreni mi unuttun?
Giriş
Kayıt olarak ya da giriş yaparak Kullanım ve Gizlilik Koşullarını okuduğumu ve kabul ettiğimi beyan ederim.

Kayıt Ol

Size özel bir deneyim için Binnaz'a katılın ve indirimlerden haberdar olun!
Kayıt Ol

Kayıt Ol

Üyelerimize tanıdığımız ayrıcalıklardan faydalanmak istiyorsan aşağıdaki formu doldurarak sitemize kayıt olabilirsin.
ya da
Zaten üye misiniz? Giriş yapın

Şifre Sıfırla

Eğer daha önce şifre oluşturmadıysan veya şifreni unuttuysan, aşağıdaki formu doldurup e-mail adresine şifre sıfırlama talebi gönderebilirsin.

Üye Kategorileri Hakkında Bilgi

Üyelerimiz harcadıkça kazanıyor. Yer seviye yeni fırsatlar sunuyor.