logo

İstemihan Sezgin

Yılların fal bakma tecrübesi ile artık Binnaz'da sizlerle buluşuyorum.

Hakkında

Duygusal ve hissleri güçlü bir Koç burcu erkeğiyim. Küçüklüğümden beri olumlu, olumsuz olabilecek olayları, durumları öncesinden hissedebiliyorum. Yıllarca aileme, dostlarıma, arkadaşlarıma kahve falı, tarot ve el falı baktım. Bu tecrübemi artık sizlerle de paylaşmak için buradayım.

Rozetleri
Yeni Yorumcu

Yeni

Kahve Falı




Başarı %89 Kredi 150
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 36 dakikada yorum yapıyor.
08/02/2021 tarihinden beri 14 fal baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Emeğin için tşkler..
    20.02.2021
  • Cidden bildiniz tesekkur ederim kalbimi okumus gibi sormadigim seylere bile cevap aldım tekrar gelicem
    14.02.2021
  • dediklerinizle hayatımın alakası yok kusura bakmayın beni terk eden yok ben bir kere barışmak istedim hatta o arkadaş kalmak zaman vermek istedi
    14.02.2021
  • Abi çok teşekkür ederim; sen çok güzel;HARİKA yorumluyorsun gerçekten! ;))))) beni çok memnun bıraktın ;)))) Güzel gönlüne sağlık senin.. ;) :) :) :) :) :)
    12.02.2021
  • başarılı
    11.02.2021
  • Teşekkür ederim...
    10.02.2021
  • Gerçekten çok iyiydi. Çok teşekkür ederim. Uygulamadaki birçok falcıdan iyi yazmıştı. Çok memnun kaldım. Güzel dileklerinizin gerçekleşmesini diliyorum. ✨💫 Tekrar görüşeceğiz mutlaka... 💙✨🧿
    08.02.2021
  • herkese uyacak siradan bi yorum begenmedim
    08.02.2021

Tarot Falı




Başarı %100 Kredi 100
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 54 dakikada yorum yapıyor.
08/02/2021 tarihinden beri 4 tarot baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

Katina Aşk Falı




Başarı %100 Kredi 100
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 0 dakikada yorum yapıyor.
08/02/2021 tarihinden beri 1 katina baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

İskambil Falı




Başarı %100 Kredi 100
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 0 dakikada yorum yapıyor.
08/02/2021 tarihinden beri 1 iskambil baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

El Falı




Başarı %100 Kredi 100
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 34 dakikada yorum yapıyor.
08/02/2021 tarihinden beri 2 el falı baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

Durugörü




Başarı %100 Kredi 100
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 0 dakikada yorum yapıyor.
08/02/2021 tarihinden beri 1 durugörü baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

Giriş Yap

ya da
Giriş yapmak için e-posta adresinizi ve parolanızı girin.
Şifreni mi unuttun?
Giriş
Kayıt olarak ya da giriş yaparak Kullanım ve Gizlilik Koşullarını okuduğumu ve kabul ettiğimi beyan ederim.

Kayıt Ol

Size özel bir deneyim için Binnaz'a katılın ve indirimlerden haberdar olun!
Kayıt Ol

Kayıt Ol

Üyelerimize tanıdığımız ayrıcalıklardan faydalanmak istiyorsan aşağıdaki formu doldurarak sitemize kayıt olabilirsin.
ya da
Zaten üye misiniz? Giriş yapın

Şifre Sıfırla

Eğer daha önce şifre oluşturmadıysan veya şifreni unuttuysan, aşağıdaki formu doldurup e-mail adresine şifre sıfırlama talebi gönderebilirsin.

Üye Kategorileri Hakkında Bilgi

Üyelerimiz harcadıkça kazanıyor. Yer seviye yeni fırsatlar sunuyor.