logo

Çilem Akçay

Fallarınızı Destekli Olarak Bakıyorum...

Hakkında

Kökenimin Mısırdan gelmesi ve yükselen burcumun akrep olması ile birlikte hikayem çok küçük yaşlarda çevremdeki herkesin bana fikir danışması ile başladı. Alınan çok büyük kararlar dahi olsa benim önsezilerim herkesi şaşırtıyordu. Uzun yıllar İstanbul ve Ankarada bir çok Spiritüel çalışmalar içerisinde bulundum ve bir çok kişiye eğitim verdim. 30 yıldır bu alanda profesyonel olarak hizmet vermekteyim. Hayatınızdaki sekte ve durağanlıklar ile ilgili sizlere doğru yönlendirmeler vermeye hazırım.

Rozetleri
Yeni Yorumcu

Yeni

Kahve Falı




Başarı %84 Kredi 100
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 48 dakikada yorum yapıyor.
11/02/2021 tarihinden beri 5 fal baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Ablam çok güzel yorumluyorsun;ben sesli seçmiştim,yani harika yorumlamışsın var ya ;))))))))) Bi kere her bir detaya inmişsin ;))) Yani 3-4cümlecik söyleyip para hırsızlığı yapanlardan hiç değilsin sen.... ;) Çok da güzel,doğru,özenli, her konuya bakmışsın. Asla geçiştirmemişsin falı bazı itler gibi. Ben çokk beğendim seni; Allah razı olsun ;) :) :) Yİne görüşmek üzere inşallah ;))))
    14.02.2021
  • Güzel bir yorumdu, bakalım söylediği şeyler çıkacak mı? 🤔
    14.02.2021
  • Bu fal kesinlikle olmamış fal diye bir şey yok ortada ne bir emek ne bir detay var....5 dakikalık bir yorum ancak bu kadar olur. .O yüzden insanlarla dalga geçmeyin...Şaka gibisiniz. ...
    12.02.2021
  • bu uygulamada baktırdığım 3. ve tek güzel faldı. yorumunuza sağlık, teşekkür ederim 💖
    11.02.2021

Tarot Falı




Başarı %100 Kredi 100
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 68 dakikada yorum yapıyor.
11/02/2021 tarihinden beri 3 tarot baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Cok Teşekkür ederim bütün Soruları detaylı cevapladı Tavsiye ederim🥰
    12.02.2021

Rüya Yorumu




Başarı %100 Kredi 100
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 0 dakikada yorum yapıyor.
11/02/2021 tarihinden beri 1 rüya yorumladı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

Katina Aşk Falı




Başarı %100 Kredi 100
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 47 dakikada yorum yapıyor.
11/02/2021 tarihinden beri 3 katina baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

İskambil Falı




Başarı %100 Kredi 100
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 0 dakikada yorum yapıyor.
11/02/2021 tarihinden beri 2 iskambil baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

El Falı




Başarı %100 Kredi 100
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 0 dakikada yorum yapıyor.
11/02/2021 tarihinden beri 1 el falı baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

Durugörü




Başarı %100 Kredi 100
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 0 dakikada yorum yapıyor.
11/02/2021 tarihinden beri 1 durugörü baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

Giriş Yap

ya da
Giriş yapmak için e-posta adresinizi ve parolanızı girin.
Şifreni mi unuttun?
Giriş
Kayıt olarak ya da giriş yaparak Kullanım ve Gizlilik Koşullarını okuduğumu ve kabul ettiğimi beyan ederim.

Kayıt Ol

Size özel bir deneyim için Binnaz'a katılın ve indirimlerden haberdar olun!
Kayıt Ol

Kayıt Ol

Üyelerimize tanıdığımız ayrıcalıklardan faydalanmak istiyorsan aşağıdaki formu doldurarak sitemize kayıt olabilirsin.
ya da
Zaten üye misiniz? Giriş yapın

Şifre Sıfırla

Eğer daha önce şifre oluşturmadıysan veya şifreni unuttuysan, aşağıdaki formu doldurup e-mail adresine şifre sıfırlama talebi gönderebilirsin.

Üye Kategorileri Hakkında Bilgi

Üyelerimiz harcadıkça kazanıyor. Yer seviye yeni fırsatlar sunuyor.