logo

Kızıl Dırak

Olumlu ve olumsuz yorumlara açık olanlar lütfen...

Hakkında

Merhaba ben Kızıl. Balık burcu kadınıyım. Sizinle bu platformda buluşmak benim için bir onur. Aklınıza takılan kafanızı kurcalayan tüm sorunlara enerjimle ışık tutacağım. Sizlere hislerimle tavsiye vermek istiyorum. Bana bir şans verir ve güvenirseniz sizde enerjimi hissedebilirsiniz.

Rozetleri
Yeni Yorumcu

Yeni

Kahve Falı




Başarı %93 Kredi 300
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 70 dakikada yorum yapıyor.
21/02/2021 tarihinden beri 37 fal baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • yorum için teşekkürler
    25.02.2021
  • Kızıl hanım'a ilk defa geldim ve çok memnun kaldım.Hisleri çok güçlü ve harika bir yorum aldım.Emegine ve yüreğine sağlık...Sevgilerimle...💖💜💖💜💖
    24.02.2021
  • çok teşekkür ederim:)
    24.02.2021
  • çok teşekkürler
    23.02.2021
  • Yemin ediyorum balık burcu falı farkı;hisleri acayip açık...Benim de Güney Ay Düğümüm "balık"olmasından biliyorum;rüyalarım hep çıkar; kiGüney ay düğümümüz bizim diğer bir yaradılış&yapımızdır doğuştan,siz de bakın. Keskin gerçekler ve doğrular için bu hisleri çok açık kızı herkese önermekteyim... Bu 2. pozitif falınıza teşekkür ederim,davayı kazanacağıma&kaosun biteceğine çünki içim rahatladı,moralim yerine geldi bunu duyunca...Teşekkürler :))))
    21.02.2021

Tarot Falı




Başarı %84 Kredi 100
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 59 dakikada yorum yapıyor.
21/02/2021 tarihinden beri 9 tarot baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • icimi açan bir fal oldu puan kırmamım sebebi acaba sadece olumlu yönünde mı baktınız ki olumsuz hiç bir şey yok mu 😅
    25.02.2021
  • Agzınıza sağlık 🍀
    23.02.2021
  • Uzun ve güzel teşekkürler
    21.02.2021

Katina Aşk Falı




Başarı %100 Kredi 100
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 57 dakikada yorum yapıyor.
21/02/2021 tarihinden beri 7 katina baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • tesekkur ederim insallah dedgnz gibidir...olumsuz baksamda siz olumlu ve pozitif seyler soylediniz , guzel enerji verdiniz insallah sizin dediginiz gibi gelisir olaylar
    23.02.2021

Giriş Yap

ya da
Giriş yapmak için e-posta adresinizi ve parolanızı girin.
Şifreni mi unuttun?
Giriş
Kayıt olarak ya da giriş yaparak Kullanım ve Gizlilik Koşullarını okuduğumu ve kabul ettiğimi beyan ederim.

Kayıt Ol

Size özel bir deneyim için Binnaz'a katılın ve indirimlerden haberdar olun!
Kayıt Ol

Kayıt Ol

Üyelerimize tanıdığımız ayrıcalıklardan faydalanmak istiyorsan aşağıdaki formu doldurarak sitemize kayıt olabilirsin.
ya da
Zaten üye misiniz? Giriş yapın

Şifre Sıfırla

Eğer daha önce şifre oluşturmadıysan veya şifreni unuttuysan, aşağıdaki formu doldurup e-mail adresine şifre sıfırlama talebi gönderebilirsin.

Üye Kategorileri Hakkında Bilgi

Üyelerimiz harcadıkça kazanıyor. Yer seviye yeni fırsatlar sunuyor.