Göksun Akal

HERKESE MERHABA!

Hakkında

Çok uzun senelerdir hem kahve, hem tarot ve Katina dallarında uzmanım. Yanıldığım çok görülmez. Hepinizi tanımak, yardımcı olmak için buradayım. Sizlere destek olmak en büyük isteğim.

Rozetleri
Yeni Yorumcu

Yeni

Kahve




Başarı %100 Kredi 100
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 0 dakikada yorum yapıyor.
18/03/2021 tarihinden beri 1 fal baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

Tarot




Başarı %94 Kredi 500
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 35 dakikada yorum yapıyor.
18/03/2021 tarihinden beri 16 tarot baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Emekleriniz içim tşkler....
    11.04.2021
  • Gayet güzel bir yorumdu
    26.03.2021
  • sacma iletişim bile olcagini sanmıyorum ben siz ilişki basliycak iletişimler olucak sonradan olmuycak gibi yorumladiniz hayel
    26.03.2021
  • abla gibi yanımda hissettim çok teşekkürler
    25.03.2021
  • Abla teşekkür ederim ;))))))))
    23.03.2021
  • Cok tesekkur ederim, cok guzel bir acilimdi 😀 artik herseyi akisina birakmaya karar verdim ondan cok fazla uzerinde durmuyorum hicbirseyin 😀
    23.03.2021
  • çok güzel bi yorumdu bence gene gelicem bu defa sorularla
    23.03.2021
  • Emeğinize sağlık, çok çok teşekkür ederim. Çok güzel bir açılımdı 🖤
    23.03.2021

Katina Aşk Falı




Başarı %100 Kredi 100
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 0 dakikada yorum yapıyor.
18/03/2021 tarihinden beri 1 katina baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

Home
Anasayfa
Kredi
Kredi Satın Al
Fallarım
Login
Giriş Yap

Giriş Yap

ya da
Giriş yapmak için e-posta adresinizi ve parolanızı girin.
Şifreni mi unuttun?
Giriş
Kayıt olarak ya da giriş yaparak Kullanım ve Gizlilik Koşullarını okuduğumu ve kabul ettiğimi beyan ederim.

Kayıt Ol

Size özel bir deneyim için Binnaz'a katılın ve indirimlerden haberdar olun!
Kayıt Ol

Kaydol

Üyelerimize tanıdığımız ayrıcalıklardan faydalanmak istiyorsan aşağıdaki formu doldurarak sitemize kayıt olabilirsin.
ya da
Zaten üye misiniz? Giriş yapın

Şifre Sıfırla

Eğer daha önce şifre oluşturmadıysan veya şifreni unuttuysan, aşağıdaki formu doldurup e-mail adresine şifre sıfırlama talebi gönderebilirsin.

Üye Kategorileri Hakkında Bilgi

Üyelerimiz harcadıkça kazanıyor. Yer seviye yeni fırsatlar sunuyor.