Alina Zoya

Net sorularınıza melek kartı desteğiyle detaylı cevaplar.

Hakkında

Merhaba ben Alina. Kendimi bildiğimden beri sezgilerime ve 6. hissime yakın çevremde olmak üzere inanırız. Şu zamana kadar hislerim beni hiç yanıltmadı. Güneş burcumun boğa, yükselenimin de yengeç olması bana güzel rehber oluyor. Sizlerin güzel enerjisi ve benim 6. hislerimi buluşturmak için sizleri bekliyorum.

Kahve




Başarı %91 Kredi 500
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 38 dakikada yorum yapıyor.
26/03/2021 tarihinden beri 59 fal baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • yani biraz daha detaylı olabilirdi ama güzeldi
    10.04.2021
  • resmen abla kardeş olduk, sorularıma o kadar net cevap alıyorum ki benim sırdaşım oldun alina. İyi ki tanışmışız
    06.04.2021
  • 4 vakitten iletişme geçebilir demişimiz ya 4 vakit nedir saat gün pişman mı onunla mutlu mu cok güzel yorumlamışınız teşkürler
    06.04.2021
  • Tanıştığıma ben de çok memnun oldum. Çok güzeldi. Teşekkürler🙏🏼👍
    04.04.2021
  • Detay vermenize bayılıyorum. Yine ilaç gibi geldiniz. Koşun koşun keşfedilmeden... 💙
    03.04.2021
  • teşekkür ederim
    03.04.2021
  • Doğru olmasını bende çok isterim. Sağolun👏🙌🌻
    01.04.2021
  • ay cok teşekkür ederim cok güzel anlatmissiniz yilmazi da murati da.. yılmaz kudiruyor kiskancliktan evet :))) benim de hoşuma gidiyor o sinir olunca :))) az cektirmedi bana :))) ama işte onun bu kıskançlıği murata zarar verir mi ? yani ikisinin de istegi birbiriyle bi camiada toplanmak gibi bisey ki buna hic gerek yok bence..bunu murat bana dün soyledi gerek yok öyle seylere dedim.. ama eminim yilmaz da onu araştırıyordur.. o cok fena :) ama murat da cambaz ;)) ben murat bana yanlis yapmadan onu zaten bırakmam ama olur ya kader biz ayrilirsak.. ikiz alev oldugu icin yilmaz mi kaderim olur yada evlilik olur mu onu seçersem? o da biliyor mu aramizda baska türlü bi ruhsal baglanti oldugunu.. yani ben onla ayrılınca yavas yavas farkettim ikiz alev oldugumuzu.. murat da ruh eşi sanki.. onu da oyle görüyorum.. yılmaz evet fazla egolu ve bencil ama kalbi köe degil aslında sadece travmaları var bence ve çocukluktan gelen bence.. onlari asamiyor.. ama mutlu olsun isterim.. murat da garibim çalışıyor didiniyor cocukcagiz mucadele ediyor hayata 1-0 yenik aslinda murat da kıskanç ama icinden yani cok belli etmiyor Uyanik ;))) sizce dusundugum gibi ikisi arasinda bi atışma olmaz dimi çünkü bu mesele benle ilgili yani kimseye sicramamali. ben murata kadar 1 sene yilmazi bekledim zaten ancak baktım hayatinda baska biri var ve uzakta yasiyor hayatini... dedim sevmiyor onume bakayimve bizim cok ortal cevremiz vardi cogu insan benim onu beklwdigimi dusunuyordu. bu algıyı kirdim muratla..
    31.03.2021
  • Yorumlarınız çok güzel inşallah dediğiniz çıkar
    31.03.2021
  • Fala bayıldım yüreğinize sağlık. Özellikle önümüzdeki birkaç zaman dilimini de tam vermişsiniz. Yanlış tek bir cümle yok diyebilirim. Bu güzel yorum için teşekkürler❤️
    30.03.2021
  • Detaylı ve ilgili falınız için çok teşekkürler
    29.03.2021
  • Guzeldi, tesekkurler:)
    29.03.2021
  • gercekten beni yansıtan nokta atışı bir fal olmuş. tek kelime ile abartısız ba yıl dım
    28.03.2021
  • Peki sorum şu tekrar geldiğinde bizim adımıza bir devam ediş mi yoksa tamamıyla bir bitiş mi söz konusu. Yani helalleşmeden bahsettiğiniz tam olarak ne?
    28.03.2021
  • Alina hanım'a ilk defa geldim ve çok memnun kaldım.Hisleri çok güçlü ve harika bir yorum aldım.Emegine ve yüreğine sağlık...Sevgilerimle...💜💖💜💖💜
    28.03.2021
  • ♥️
    28.03.2021
  • sacma ben adim atamam izaman ustu kapali sekilde ugrasma sikayet ederim demisti
    28.03.2021
  • Beklediğimden daha da bir kısa zamanda görüştük. Dedikleriniz çıkınca kendimi tutamadım. Tekrardan yorumunuza sağlık 🧡 olacakları heyecanla bekliyorum.
    28.03.2021
  • Çok teşekkür ederim resmen aboneniz oldum 😌🥰
    27.03.2021
  • Çok teşekkür ederim Alina hanım. Tek soru sormama rağmen detaylı ve uzunca verdiğiniz cevap beni mutlu etti. Bir sonraki falımda görüşmek üzere 🥰🥰🧚🏻‍♀️🥰🥰
    27.03.2021
  • çok teşekkürler çok beğendim yorumunuzu...
    27.03.2021
  • çok çok teşekkür ederim gerçekten kocaman sevgiler 💜💋💋💖💖💋💋💖💓🙏🙏😊🥰💖💖💋❣️
    26.03.2021
  • Tek kelimeyle muhteşem. Fala inancımı kaybettiğim bugünlerde bu kadar nokta atışı yapan bir yorumcu ile karşı karşıya geleceğim aklıma gelmezdi. Nabza göre şerbet değil netlik var adeta. Yorumunuza sağlık. Hala şaşkınım. En kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle Alina Hanım.
    26.03.2021
  • kimden bahsettiniz ne oluyoz bisey anlamadim kimle noluyo ne zaman oluyo ne telefonu herşey karman çorman
    26.03.2021
  • Enerjin, yazım tavrın, yaklaşımın ve sorulara verdiğin detaylı cevapların için teşekkür ederim. Yeni haberlerimle tekrar sana geleceğim alinacım.♥️♥️
    26.03.2021
  • Teşekkür ederim👍👍👍👍👍
    26.03.2021

Canlı Fal




Başarı %100 Kredi 100/ dk
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 12 dakikada yorum yapıyor.
26/03/2021 tarihinden beri 17 Canlı fal baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • geçmişi çok güzel analiz etti şuan için söyledikleri de bur o kadar tutarlı. gelecek için ise bekleyip göreceğiz. enerjisi de çok güzel yorum da. cook teşekkür ediyorum. 💯👍💐
    13.04.2021
Home
Anasayfa
Kredi
Kredi Satın Al
Fallarım
Login
Giriş Yap

Giriş Yap

ya da
Giriş yapmak için e-posta adresinizi ve parolanızı girin.
Şifreni mi unuttun?
Giriş
Kayıt olarak ya da giriş yaparak Kullanım ve Gizlilik Koşullarını okuduğumu ve kabul ettiğimi beyan ederim.

Kayıt Ol

Size özel bir deneyim için Binnaz'a katılın ve indirimlerden haberdar olun!
Kayıt Ol

Kaydol

Üyelerimize tanıdığımız ayrıcalıklardan faydalanmak istiyorsan aşağıdaki formu doldurarak sitemize kayıt olabilirsin.
ya da
Zaten üye misiniz? Giriş yapın

Şifre Sıfırla

Eğer daha önce şifre oluşturmadıysan veya şifreni unuttuysan, aşağıdaki formu doldurup e-mail adresine şifre sıfırlama talebi gönderebilirsin.

Üye Kategorileri Hakkında Bilgi

Üyelerimiz harcadıkça kazanıyor. Yer seviye yeni fırsatlar sunuyor.