Fadime Kahraman

Hakkında

Merhaba ben Fadime. Her fincanı detaylı bir şekilde anlatıyorum. Sorduğunuz soruların cevabını fincan da detaylı bir şekilde verebilirim. Beni tercih ederseniz mutlu olurum ve sorularınıza cevap veririm. Şimdiden teşekkür ederim.

Rozetleri
Yeni Yorumcu

Yeni

Kahve




Başarı %91 Kredi 250
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 42 dakikada yorum yapıyor.
01/04/2021 tarihinden beri 43 fal baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Çok samimi ve çok net... çok beğendim
    14.04.2021
  • ağzınıza sağlık çok teşekkür ederim tamamen bildiniz
    14.04.2021
  • çok alakasız şeyler söyledi. parama yazık oldu
    08.04.2021
  • Ay agziniza saglik. Cok temiz kalple ve guzel bakmissiniz. Cok tesekkur ederim. Insallah gordugunuz gibi iyi seyler gelir. On gorunuz cok kuvvetli geldi bana. Sizde saglicakla kalin. Size en kisa surede bende yazmak isterim tekrar. Sorularima ve kafa karisikliklarima umut oldunuz. Tekrar tesekkurler:)
    07.04.2021
  • Teşekkürler
    07.04.2021
  • detaylı bir faldi.hem soruma cevap verdi hemde genel falıma baktı.degdi .teşekkürler.
    07.04.2021
  • 👍👍😀
    07.04.2021
  • Çok ama öok güZeldi söylediği her şey tam isabet .harikaydı çok samimi ve her şeyi harika yorumladı inanamıyorum❤️
    06.04.2021
  • cok TSK ederim cok memnun kaldım tavsiye ediyorum muhakak baktırın
    05.04.2021
  • MÜKEMMEL 🖤❤️🖤 Abla sen ne kadar da çok güzel kalpli bir insansin; çok korumacısin çok akıllısin, fala özenli baktığın için sorduğum sormadigim her şeyi cevaplamissin ;)))))))) Çok harika bir falcisin, çok beğendim ben senin yorumunu şimdi eve geldiğimde ;)))) Öyle ictensin ki; ne kötü niyetli yalan art niyetli falcilardansin ne de 3 4 cümle bakanlardan. Senin en başta kalbin çok güzel. Ve çok akıllı zekisin; ben bayıldım! Yüreğine sağlık ;)))))))) Kocaman sevgiler :)))))))))))))))) Falcı dediğin boyle olur işte, iyi yürekli güvenilir ve işini düzgün yapan çalışkan olur. Çok öptüm :)))))))
    03.04.2021
  • idare eder
    03.04.2021
  • Teşekkür ederim inşallah dedigin gibi olur
    03.04.2021
  • çok teşekkür ederim çok memnun oldum❤️
    03.04.2021
  • Ayrıntılı ve sorularıma cevap veren bir fal oldu ve dedikleri hep doğru , ilerisi için bahsedilen olaylar beni aydınlattı ve mutlu etti çokk teşekkür ederim bu güzel fal için...🙏🏻❤️
    03.04.2021
  • Harikasınız
    03.04.2021
  • Yenilere şans verilmesi gerektiğini her zaman savunurum ve bu savunmamın da doğru olduğunu bu falla beraber tekrar gördüm.Samimi ve içten tavrınız için teşekkür ederim...
    02.04.2021
  • benimle pek alakası yoktu
    02.04.2021

Tarot




Başarı %100 Kredi 100
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 0 dakikada yorum yapıyor.
01/04/2021 tarihinden beri 1 tarot baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

Canlı Fal




Başarı %100 Kredi 25/ dk
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 0 dakikada yorum yapıyor.
01/04/2021 tarihinden beri 4 Canlı fal baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

Home
Anasayfa
Kredi
Kredi Satın Al
Fallarım
Login
Giriş Yap

Giriş Yap

ya da
Giriş yapmak için e-posta adresinizi ve parolanızı girin.
Şifreni mi unuttun?
Giriş
Kayıt olarak ya da giriş yaparak Kullanım ve Gizlilik Koşullarını okuduğumu ve kabul ettiğimi beyan ederim.

Kayıt Ol

Size özel bir deneyim için Binnaz'a katılın ve indirimlerden haberdar olun!
Kayıt Ol

Kaydol

Üyelerimize tanıdığımız ayrıcalıklardan faydalanmak istiyorsan aşağıdaki formu doldurarak sitemize kayıt olabilirsin.
ya da
Zaten üye misiniz? Giriş yapın

Şifre Sıfırla

Eğer daha önce şifre oluşturmadıysan veya şifreni unuttuysan, aşağıdaki formu doldurup e-mail adresine şifre sıfırlama talebi gönderebilirsin.

Üye Kategorileri Hakkında Bilgi

Üyelerimiz harcadıkça kazanıyor. Yer seviye yeni fırsatlar sunuyor.