Krystal Smith

Hakkında

Rozetleri
Yeni Yorumcu

Yeni

Durugörü




4.87
23 yorum
750
Kredi
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
English
Ortalama 64 dakikada yorum yapıyor.
26/06/2021 tarihinden beri 30 durugörü baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Thank you so much. You gave me hope again ♥️
    19.07.2021
  • Thanks, lets hope it all happens
    19.07.2021
  • Thank you so much for your insight I appreciate it 🙏🏽😊
    09.07.2021
  • Thank you for your honesty, either you are the best on here for being the only one who said what you said, and everyone else on here is incorrect or lying, only time can tell, for now will give you 2 stars for being the only ready who said the opposite. Don’t know why I haven’t picked a regular reader by now. Will come back if what you said is true. I suppose I have to give online dating a try and go to the gym, both of which I don’t do. We will see, sorry for the 2 stars, will update if you are correct.
    30.06.2021
  • Thank you, Krystal! Really appreciate your guidance 🙏🏻 I will be coming back to you for sure!!! X
    29.06.2021
  • 💕🙏🙏
    29.06.2021
  • Krystal you are awesome
    29.06.2021
  • Thank you although it seem the energy has been mixed up was not reading him but I will still give 5 stars
    28.06.2021
  • wonderful. thank you so much xxx
    27.06.2021
  • Great reading! I will come back.
    27.06.2021
  • Thank you for an amazing reading 🙏🏻💜🙏🏻
    27.06.2021
  • Thank you. And yes my grandman is an angel 😇
    26.06.2021
  • thank you
    26.06.2021
  • Thank you so much
    26.06.2021
Home
Anasayfa
Kredi
Kredi Satın Al
Fallarım
Login
Giriş Yap

Giriş Yap

ya da
Giriş yapmak için e-posta adresinizi ve parolanızı girin.
Şifreni mi unuttun?
Giriş
Kayıt olarak ya da giriş yaparak Kullanım Koşullarını okuduğumu ve kabul ettiğimi beyan ederim.

Kayıt Ol

Size özel bir deneyim için Binnaz'a katılın ve indirimlerden haberdar olun!
Kayıt Ol

Kaydol

Üyelerimize tanıdığımız ayrıcalıklardan faydalanmak istiyorsan aşağıdaki formu doldurarak sitemize kayıt olabilirsin.
ya da
Kayıt olarak ya da giriş yaparak Kullanım Koşullarını okuduğumu ve kabul ettiğimi beyan ederim.
Zaten üye misiniz? Giriş yapın

Şifre Sıfırla

Eğer daha önce şifre oluşturmadıysan veya şifreni unuttuysan, aşağıdaki formu doldurup e-mail adresine şifre sıfırlama talebi gönderebilirsin.

Üye Kategorileri Hakkında Bilgi

Üyelerimiz harcadıkça kazanıyor. Yer seviye yeni fırsatlar sunuyor.