Timurhan Çuha

İnsanın Rüyası "Özen ve Dikkat" İster

Hakkında

Çevremdeki insanların rüyalarını sürekli bana anlattığını ve yorum beklediğini fark ettiğim dönemlerde, onlara “neden bana rüyanızı yorumlatıyorsunuz?” diye sordum. Bana “çünkü senin tabirlerin çok kuvvetli” dediler. O noktada hayatımda yeni bir sayfa açıldı ve kuvvetli tabirin ne olduğunu sorguladım. Fark ettim ki her rüya kendine özelmiş ve ben herkese genel geçer şeyler değil, bir tabirci olarak yol gösterici oluyormuşum. Bütün bu yaşadığım farkındalıkla birlikte kendi rüya tabirleri çizelgemi oluşturdum ve şimdi karşınızdayım. Ben Timurhan Çuha, şimdi seninle rüyalarda tanışalım. Unutma rüyalar özen ve dikkat ister. Eğer bu yazıyı okuyorsan ve rüyanı göndereceksen, rüyadan uyandığında ki duygu durumun, en net hatırladığın nesne ve sana olan konumu, en net hatırladığın renk ve rüyanın görülme saatini de gönderirseniz çok sevinirim.

Rozetleri
Yeni Yorumcu

Yeni

Kahve




4.27
15 yorum
300
Kredi
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 28 dakikada yorum yapıyor.
23/07/2021 tarihinden beri 19 fal baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Falım çok pozitif çıktı, memnun kaldım
    31.07.2021
  • Coookkk tşk ederim yolunuz açık olsun çok beğendim tekrar görüşmek üzere
    27.07.2021
  • Thank you
    26.07.2021
  • Cok begenmedim
    26.07.2021
  • Memnun kalmadım.
    25.07.2021
  • çok teşekkür ederim
    25.07.2021
  • Mükemmeldi içi ferhaladı tüm sorularıma açık ve net cevap vermiş çok çok teşekkür ederim . Müthişsin .
    25.07.2021

Rüya Yorumu




5
4 yorum
100
Kredi
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 18 dakikada yorum yapıyor.
23/07/2021 tarihinden beri 5 rüya yorumladı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • pek bisey anlamadim ama emeğiniz icin 5 puan
    17.08.2021
  • 🙏🥰
    17.08.2021
  • çok ilginç ve entresan bir yorum anlayışı,kırk yıl düşünsem böyle bir şeye yorumlamazdım,teşekkürler,
    31.07.2021
Home
Anasayfa
Kredi
Kredi Satın Al
Fallarım
Login
Giriş Yap

Giriş Yap

ya da
Giriş yapmak için e-posta adresinizi ve parolanızı girin.
Şifreni mi unuttun?
Giriş
Kayıt olarak ya da giriş yaparak Kullanım Koşullarını okuduğumu ve kabul ettiğimi beyan ederim.

Kayıt Ol

Size özel bir deneyim için Binnaz'a katılın ve indirimlerden haberdar olun!
Kayıt Ol

Kaydol

Üyelerimize tanıdığımız ayrıcalıklardan faydalanmak istiyorsan aşağıdaki formu doldurarak sitemize kayıt olabilirsin.
ya da
Kayıt olarak ya da giriş yaparak Kullanım Koşullarını okuduğumu ve kabul ettiğimi beyan ederim.
Zaten üye misiniz? Giriş yapın

Şifre Sıfırla

Eğer daha önce şifre oluşturmadıysan veya şifreni unuttuysan, aşağıdaki formu doldurup e-mail adresine şifre sıfırlama talebi gönderebilirsin.

Üye Kategorileri Hakkında Bilgi

Üyelerimiz harcadıkça kazanıyor. Yer seviye yeni fırsatlar sunuyor.