logo

Selin İmer Kahve Falı, Astronatal yorumcusu
Temsili Fotoğraf
Boğa Burcu

Selin İmer

Sevgilerimle - Kindest regards

Hakkında

Gerek Türkiye gerekse Amerikada uzun yıllar kahve falı yorumlayarak, el falı bakan yorumcu sizlere yol göstereceğine ve dertlerinize ortak olacağına inanıyor.

Rozetleri
Uzman Yorumcu

Kahve Uzmanı

6.YIL

6 Yıl

Kahve Falı




Başarı %97 Kredi 1500
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
TürkçeEnglish
Ortalama 43 dakikada yorum yapıyor.
18/08/2014 tarihinden beri 19286 fal baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Selin is always very kind and accurate ❤️
    23.02.2021
  • Varlıģına herzaman ş0kür etiģim .Ne zaman yerlerde olduğumda beni yeniden ayaģa kaldıran bana ışık olan doģru yolu görmeme vesile olan canım Yorumcum Deģerlim binlerce teşekürler.iyiki varsın ve hep var ol benim koruyucu Meleģim.❤⭐⭐⭐⭐⭐
    18.02.2021
  • thank you so much. very accurate reading
    18.02.2021
  • Thank you very much! Very good reading!
    15.02.2021
  • Canim Selinim yine icime su serptin. soylefiklerim gerceklistikce sana donus yapacagim canim😘
    12.02.2021
  • Ur the best ❤️😍
    11.02.2021
  • Always fantastic detailed reading! Very happy Thank you Selin 🌸♥️
    11.02.2021
  • Hep detayli ve tatmin edici 🙏♥️
    04.02.2021
  • Hisslerine yorumuna güvendiģim ve beni hiç bir zaman yanıltmayan muhteşem yorumcum binlerce teşekürler.⭐⭐⭐⭐⭐❤
    03.02.2021
  • Thank you so much for my very detailed reading. You have been accurate in all my readings 🙏❤️
    01.02.2021
  • o ilk yazdigin meseleyi ben gecen yil unuttum abla ya ama bakalim belki dedigin gibi yeni biriyle olur . Tesekkür ederim yazdiklarin icin
    31.01.2021
  • Çok tşk ediyorum, sağol güzelim, canımsın iyiki varsın..
    30.01.2021
  • ahh Selinim Ah yine tarif yok..insanlarin Nasıl simaları işleri , durumları,yaşlari vs.. tanisma nasıl olcak .. Ah melekim uzun zaman oncesindeki gibi yorumlar hep acik uçlu net atış yok be Selinim .Ailemi taniyan gorücü usulü olur o bana ters canimcımm.;)...Sonra Daha onceki yorumunu okudum dısardan uzaktan biri gelcek hic tanismadigim karsilasmadigim birisi diye ve hayal kirikligi var ardindan yasadigim şehre iş icin gelecegini soylemissin yeni okudum yine..Ailemin Tanisi olarak degil yani:)..Neyse hâla sima yok..genelde az çok verirler sima vs.ama ne isle mesgul nasil biri, bana uygunsa benim işim yok onunda mı yok yani :))))
    30.01.2021
  • Her zamanki gibi mükemmel olduğundan Sevgili Dostuma 10 numara 5 yıldız...
    25.01.2021
  • Çok kötü gerçekten. asla gerçeği yansıtmıyor 150 liram çöp. gereksiz betimlemeler... benim anlattığımı bana anlatmış o kadar üzgünüm ki keşke batırmasaydım
    19.01.2021
  • Çok teşekkürler❤️ hem imgelerle hem de kendi yorumlarınızı çokk farklı bir şekilde katarak durumu yorumlamışsınız. Tekrar görüşmek üzere
    18.01.2021
  • 🙏♥️
    18.01.2021
  • ♥️♥️👍🏻
    12.01.2021
  • Thank you❤️ i hope you’re right
    05.01.2021
  • Thank you for your honesty Selin. I appreciate this very much x
    04.01.2021
  • Cok tşk ederim canim benim, sağol güzelim
    03.01.2021
  • Tesekkur ederimmmm
    29.12.2020
  • Mukemmel yorumlama , analizler cok detayli son zamanlarda aldığım en detayli yorum, bazi tespitler o kadar yerinde olmus, inanilmaz, cok tesekkur ederim.
    28.12.2020
  • Thank you my friend. ♥️
    28.12.2020
  • Çok tessekkur ederim Selin hanim. Yorumunuz detayli ve güzeldi. Bir kaç sorum var.....bir sonraki yorumda yazacagim 🙏♥️
    27.12.2020
  • Thank you. Wow. Very detailed.
    27.12.2020
  • Ağzınıza yüreğinize sağlık 😊 oldukça deraylı bir yorum olmuş, tekrar geleceğim☺️
    26.12.2020
  • Yine gerçeklerle dolu bir yorumdu.Cok teşekürler.😘❤⭐⭐⭐⭐⭐
    25.12.2020
  • 💜
    24.12.2020
  • İnşallah söyledikleriniz çıkar Selin Hanımcım.Teşekkür ediyorum.
    22.12.2020
  • muhtesem yorumlamissiniz cok tesekkür ederim
    19.12.2020
  • Çok detaylı bir yorum❤️ teşekkür ederim👍🏽
    18.12.2020
  • Cok guzeldi sagolun
    16.12.2020
  • Tesekkur ederim ama suan beraber oldugu kisiden ayrilacak mi?
    10.12.2020
  • Great reading
    04.12.2020
  • Tesekkur ederim üzgün olsamda güzel bir yorum. Tşk ederim.
    02.12.2020
  • Amazing! Thank you!!!
    30.11.2020
  • Herzaman muhteşemdir.Binlerce Teşekürler😘❤⭐⭐⭐⭐⭐
    30.11.2020
  • Selin hanım çok farklı bir fal, çok önemli ve olası durum ve hallere parmak basmışsınız, yorumlarınızı takip edeceğim, ağzınıza sağlık.
    29.11.2020
  • You are great, thanks a lot Selin x
    29.11.2020
  • Herkese Cok tavsiye ederim,tekrar gelecegim:) Cok profesyonel:)
    27.11.2020
  • Wow. Amazing. Thank you so much!
    24.11.2020
  • Yıldız dışında hiç yorum atmam. Ancak bana inanılmaz iyi gelen yorumculardan biri kendisi, çılgınlar gibi fal gönderdiğimden ilk yorumumuzu tekrar dönüp okuduğumda fark ettim yorumlarının isabetliliğini, bana güven ve huzur veriyor Selin Hanım, hiç yormadan tatlı tatlı yazıyor.. emeğine sağlık.. ♥️♥️
    20.11.2020
  • Canım Yorumcum Dertortaģım yine tüm söylediklerini yaşadım.Bir gün olsun beni yanıltmadın.Iyiki varsın güzel insan.Binlerce teşekürler😘❤⭐⭐⭐⭐⭐
    19.11.2020
  • Cok iyi
    16.11.2020
  • Umarım söylediğiniz güzel gelişmeleri yaşamımda görürüm, ağzınıza sağlık. Tekrar geleceğim:)
    15.11.2020
  • 💐💐💐💐💐
    15.11.2020
  • Teşekkürederim❤️🙏🏻
    15.11.2020
  • ✨✨✨ cok tesekkurler, Selin hanim🌸💟 evet, bir kac fal once dediklerin cikti, bir gun, hepisini tek tek yazacam, suan diyerlerini bekliyorum🙋🏻‍♀️🔮💟
    14.11.2020
  • Thank you so much. You are amazing 🙏
    14.11.2020
  • Hikaye anlatır gibiydi, beğenmedim açıkçası, hiçbir nokta atışı vs. yok..
    11.11.2020
  • Çok teşekkür ederim. İnşallah herşeyin hayırlısı olur 🥰🤗
    08.11.2020
  • inanılmaz doğru yorumlar ve önerileri niz süper di. zaman tahminleri ne olur bilemem ama çok güven vericisiniz. soru cevap şeklinde olabilse eminim daha çok katkınız olurdu. umarım chat şeklinde de bakabilirsiniz bir gün 🌺🌺🌺🌺🌺
    07.11.2020
  • One of the best on this site !
    05.11.2020
  • Binlerce Teşekürler canım Yorumcum Yol Haritam.😘❤⭐⭐⭐⭐⭐
    04.11.2020
  • çok ama çok teşekkür ederim, şuanki duygularımı ifade edemiyorum bile o kadar beni ve hayatımı ve yaşadıklarımı doğru ifadelerle tanimladiniz ki göz yaşlarıma hakim olamadım🙏🙏 elinize ve emeğinize sağlık:) tekrar görüşmek üzere 🙏😊
    01.11.2020
  • Herzaman ki gibi harikasinizzz
    31.10.2020
  • Canim herzamanki gibi supersin. dedin vede oldu. inssllah diger soylediklerinde bu yil sonlanmadan gerceklesir. Allah deprem ve felaketlerden korusun🙏
    31.10.2020
  • 🌹🌹🌹🌹 very nice and great reading
    29.10.2020
  • Cok teşekürler yine cok güzeldi❤😘⭐⭐⭐⭐⭐
    28.10.2020
  • her zamanki gibi mükemmel olduğundan 10 numara 5 yıldız... Sevgili Dostum Selin Hanım'a...
    27.10.2020
  • ⭐️
    27.10.2020
  • Thank you sweetheart you always give me hopes for my future 💕😊
    27.10.2020
  • Reading is really off from my life
    22.10.2020
  • Thank you so much for the reading !!
    22.10.2020
  • Tşkrler ❤️
    19.10.2020
  • Canimmmmmm Selinimmmm. iyiki varsin. iyiki seni tanimisim. Hayatimdaki olmazsa olmazlardansin. 🥰 cunku sayende umidimi kaybedip olmaz dediklerim senin uyarilarin sayedinde oldu. iyiki varsin canim benim😘
    19.10.2020
  • Karanlıkdan çıkıp ışıģa doģru yürümek isdiyorsanız doģru Adressdesiniz.Bir bilseniz beraber neleri başardık.Canım Yorumcum Yol Haritam sana nasıl teşekür etsem azdır.Iyiki varsın güzel Insan.Binlerce Teşekürler.😘❤🌟🌟🌟🌟🌟
    17.10.2020
  • Sennnn süpersinnnnn Selin abla senelerdir her dediginmi tutar ya 5 değil tüm yıldızlar sana gelsinnnnnnnn
    16.10.2020
  • Selin thank you very much for the lovely honesty reading! I enjoyed reading it few times so that makes it better to understand clearly everything even I pick up signs from something that already happened or will be... Selin I’m always grateful because I feel so relieved, relaxed and confident after your readings! Ready for next step! 😊🌹🍀
    11.10.2020
  • Teşekkür ederim güzel yorumlarınız için inancımdan vazgeçmeyeceğim...
    11.10.2020
  • Thanks!
    10.10.2020
  • canimmm tesekkürler yorumlarin icin 🌺🌸🍀❤. email adresini ekledim Selinim geçersiz adresin Meleğim anlayacağin guzel yurekli Selinim yine iletişime geçemedik seninle...😞
    08.10.2020
  • Thank you for reading, i like your ready, mostly your words are true... hope to have things good in coning days.. thanks
    07.10.2020
  • The best 🙏🏼❤️
    06.10.2020
  • Seni çook çoook özledim Selinimm,inan ailemden biri gibi görüyorum seni uzun ara verdim dediğin gibi pekde degisen birseyler olmamisti hayatimda birde pandemi sureci ewet malesef..seninle sosyal medyadan olsun vs.iletisime gecmekte isterdim canli fal lardanda rastlayamadim.Neyseki yine bulustuk❤🙏🏻Canimsin Selinimbenimm😘Yıllaaar önce dedigin gibi uzaak diyarlara göndermiştin beni,galiba o zamana yaklaştik diyorsun şimdi:)..herseyin hayirlisi olur inşAllah.biraz daha bahsetmeni isterdim ,birkac soru sorabilseydim ama kredim yok malesef soru kismida yok.Sana güzell haberle dönecem inşAllah senin güzel o harika hislerin,muhteşem görülerin ışık olcak meleğimm🙏🏻😇🧡💛💚💜💙
    03.10.2020
  • Binlerce Teşekürler 😘❤⭐⭐⭐⭐⭐
    02.10.2020
  • i love her so much ❤ she is the best reader 💯💯💯 Thank you good bless you
    30.09.2020
  • uzun yorum yapacağım derken gereksiz betimlemeleriniz gerckten yordu beni. detaylı fal dediğiniz bu olmamalı. soyledikleriniz çiksa bile çok üzgünüm ama cidden bı aşk romaninin kopyası gibi yazdıklarıniz. boşuna giden para.
    27.09.2020
  • Deģerlim Yol Haritam canım Yorumcum nerlerden nerelere geldik.Sana minnetarım.Iyiki varsın.Cok Teşelürler.😘❤⭐⭐⭐⭐⭐
    27.09.2020
  • 4 yıl önce size danıştığımda bana o anki sevgilimin gelecekte başka bir erkekle yüzük taktığımda döneceğini söylemiştiniz aynen de öyle oldu. Umarım her şeyin hayırlısı olur öngörülerinize dikkat edeceğim. Sevgiler
    25.09.2020
  • Cok Teşekürler 😘❤⭐⭐⭐⭐⭐
    25.09.2020
  • teşekkür ederim.
    25.09.2020
  • 🌹🌹🌹🌹🌹
    24.09.2020
  • 20.09.2020
  • Thank you for bringing positive energy to my World you’re one of the best readers ❤️😊
    19.09.2020
  • Lovely reading ♥️
    19.09.2020
  • 19.09.2020
  • Very interesting reading ♥️...
    18.09.2020
  • Herzaman muhteşemdir benim yol haritam canım Yorumcum.Iyiki varsın.Binlerce Teşekürler 😘❤⭐⭐⭐⭐⭐
    17.09.2020
  • Well after this accurate reading I can sleep happily 😴 😄..
    17.09.2020
  • ♥️ ♥️
    17.09.2020
  • Lovely reading as always thumbs up 💜...
    16.09.2020
  • Thank You again selin
    15.09.2020
  • Lovely & honest reading as usual 👏...
    15.09.2020
  • Thank you Selin .. accurate as always ❤️❤️❤️❤️❤️
    15.09.2020
  • Thank you for your reading i really enjoyed and have now clear pictures and plan in what to do next,bless you my dear . 100 stars⭐
    14.09.2020
  • I LOVE HER READINGS ❤❤❤ 100% ❤❤❤
    13.09.2020
  • Çok teşekkur ederim 🤗💕
    13.09.2020
  • Bless you for boosting up my energy dear,i was feeling really down,may god fulfill your pure wishes and bring happiness in your life,really am happy to learn how expert you are and wisely you advised me in my several past problems,though my situation was really negative but I could handle it and balance it by your advises after you seeing in my cup. If there was I was to give more than 5 star I would have done it. I wish if your management see this comment and reward you for being an honest reader ❤ bless you bless you
    13.09.2020

Astronatal




Başarı %100 Kredi 2000
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
TürkçeEnglish
Ortalama 0 dakikada yorum yapıyor.
18/08/2014 tarihinden beri 1 astronatal analizi yaptı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

Astrosinastri




Başarı %100 Kredi 2000
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
TürkçeEnglish
Ortalama 0 dakikada yorum yapıyor.
18/08/2014 tarihinden beri 1 astrosinastri analizi yaptı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

Astrococuk




Başarı %100 Kredi 2000
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
TürkçeEnglish
Ortalama 0 dakikada yorum yapıyor.
18/08/2014 tarihinden beri 1 astrococuk analizi yaptı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

Astrokariyer




Başarı %100 Kredi 2000
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
TürkçeEnglish
Ortalama 0 dakikada yorum yapıyor.
18/08/2014 tarihinden beri 1 astrokariyer analizi yaptı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

Astrosolar




Başarı %100 Kredi 2000
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
TürkçeEnglish
Ortalama 0 dakikada yorum yapıyor.
18/08/2014 tarihinden beri 1 astrosolar analizi yaptı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

Canlı Fal




Başarı %100 Kredi 25/ dk
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
TürkçeEnglish
Ortalama 0 dakikada yorum yapıyor.
18/08/2014 tarihinden beri 1 Canlı fal baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

Giriş Yap

ya da
Giriş yapmak için e-posta adresinizi ve parolanızı girin.
Şifreni mi unuttun?
Giriş
Kayıt olarak ya da giriş yaparak Kullanım ve Gizlilik Koşullarını okuduğumu ve kabul ettiğimi beyan ederim.

Kayıt Ol

Size özel bir deneyim için Binnaz'a katılın ve indirimlerden haberdar olun!
Kayıt Ol

Kayıt Ol

Üyelerimize tanıdığımız ayrıcalıklardan faydalanmak istiyorsan aşağıdaki formu doldurarak sitemize kayıt olabilirsin.
ya da
Zaten üye misiniz? Giriş yapın

Şifre Sıfırla

Eğer daha önce şifre oluşturmadıysan veya şifreni unuttuysan, aşağıdaki formu doldurup e-mail adresine şifre sıfırlama talebi gönderebilirsin.

Üye Kategorileri Hakkında Bilgi

Üyelerimiz harcadıkça kazanıyor. Yer seviye yeni fırsatlar sunuyor.