Belen Seyan

İNDİRİMDEYİM CANLAR-Live kısmın da kredi bitse de devam ediyorum canlar- Merakını gider ve kurtul o içinde seni tırmalayan durumdan.

Hakkında

Telvelerinize ve yüreğinize dokunmak için buradayım. İstediğiniz tüm soruları sorabilir, aklınıza takılan sizi kurcalayan ve şüpheye düşüren ne var ise sonuca ulaştırabiliriz. 8 yılın vermiş olduğu tecrübeyle ve hislerimle sizlerin yanındayım..

Rozetleri
Hızlı Yorumcu

Hızlı

Yeni Yorumcu

Yeni

Kahve




4.87
30 yorum
3500
Kredi
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 52 dakikada yorum yapıyor.
22/03/2022 tarihinden beri 40 fal baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Belen hanımmmm naifliğinize hayran kaldım nokta atışları için teşekkür ederimmmmm
    06.12.2022
  • Çok teşekkür ederiz abla hepimiz seni öpüyoruz burdan. Yine nokta atışı yine sen 🥰
    06.12.2022
  • Abla bu kadar da herşeyi nasıl bilebiliyorsun tam da dediğin gibi oldu!! İnanamadım okuduğum da hala şoktayım gerçekten iyi ki varsın çok teşekkür ederim. O kibarlığın ses tonun nazikliğin detaylı detaylı anlatımın uzun uzun yorumun ben sana herşey için teşekkür ederim şimdi bitane de arkadaşım için atacağım nolur çevrim dışı olma oturduk heyecanla okuduk hepimizin ağzı açık kaldı 🌺🌺🥳🥳🥳🥳
    06.12.2022
  • Çok teşekkürler
    04.12.2022
  • Çok teşekkür ederim öz ve net yorumun için ♥️
    04.05.2022
  • 🙏🏻
    08.04.2022
  • Bu beyefendiyle sadece iş ve genel hayat üzerinde görüşme oldu. Gönül kapısı falan açılmadı. Toplamda 10 dakikalık görüşme oldu. Beyefendiden olsa olsa sadece iş için bir şey beklerim. Geçmişi tamamen kapattım. Reiki masterım ben. Her şeyi sildim temizledim. Ben ev ve iş arıyorum. Sorum anlaşılmamış sanırım. Tamamen hayali bir yorum olmuş zaten. Krediye yazık. Teşekkürler
    29.03.2022
  • Teşekkür ederim ❤️
    25.03.2022
  • nokta atış 😍
    22.03.2022

Tarot




4.87
15 yorum
3000
Kredi
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 48 dakikada yorum yapıyor.
22/03/2022 tarihinden beri 23 tarot baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • teşekkür ederim çok güzeldi
    04.12.2022
  • 🥰🙏
    08.06.2022
  • çok teşekkür ederim o kadar memnun kaldım ki çok da mutlu oldum bütün yıldızları hak ediyorsun puanım 5 görüşürüz tekrardan sevgiler
    06.06.2022
  • Umut dolu bir faldı. Yalnızca çekilen kartlwrdan bahsedilmesini isterdim
    02.06.2022
  • çok teşekkürler detaylı ve güzeldi 👍😊🧡
    11.04.2022
  • sorularımı tam olarak yanıtlamadınız ama güzel bir faldı
    28.03.2022
  • Sesler de çok fazla kesiklik oldu arada uzun diyebileceğim sessizlikler çok sıklıkla oldu. Son ki sorduğum soruya da cevap vermediğin için 4 yıldız verebiliyorum kusura bakmayın hakkaniyetli olmam gerekiyordu. Onun dışında ağzınıza,yüreğinize sağlık
    28.03.2022
  • harika inş dedikleri cikar
    28.03.2022

Katina Aşk Falı




4.92
13 yorum
3000
Kredi
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 26 dakikada yorum yapıyor.
22/03/2022 tarihinden beri 18 katina baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • yani gerçekten Şok oldum süpersin muhteşemsin ben yaklaşık 12-13 yıldır buradayım ve hiç bu kadar şok olmamıştım emin ol en kısa zamanda yıldıznamede açtıracağım canım iyi ki seni tanıdım bence bu da bir kaderde var gerçekten çok teşekkür ediyorum
    10.01.2023
  • Samimi içten detaylı bir yorum tüm sorularıma cevap aldım çok teşekkür ederim
    02.12.2022
  • 🙏
    22.06.2022
  • hadi bakalım hayırlısı
    21.06.2022
  • tesekkurler
    20.06.2022
  • 😘🙏
    20.06.2022
  • harika inş dedikleri cikar
    20.06.2022
  • Thank you so much for being honest I apologise about the last rating ❤️
    16.06.2022
  • 🙏
    16.06.2022
  • teş.ederim umarım dediğiniz gibi olur
    11.06.2022

İskambil




5
11 yorum
2000
Kredi
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 0 dakikada yorum yapıyor.
22/03/2022 tarihinden beri 11 iskambil baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Ya çok teşekkür ederim muhteşem
    10.01.2023

Canlı Fal




5
5 yorum
dakikası
300 Kredi
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 11 dakikada yorum yapıyor.
22/03/2022 tarihinden beri 36 Canlı fal baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

Home
Anasayfa
Kredi
Kredi Satın Al
Yorumlarım
Login
Giriş Yap

Giriş Yap

ya da
Şifremi Unuttum
Giriş
Giriş yaparak Kullanım Koşullarını okuduğumu ve kabul ettiğimi beyan ederim.

Kayıt olarak Kullanım Koşullarını okuduğumu ve kabul ettiğimi beyan ederim.

Şifre Sıfırla

Eğer daha önce şifre oluşturmadıysan veya şifreni unuttuysan, aşağıdaki formu doldurup e-mail adresine şifre sıfırlama talebi gönderebilirsin.

Üye Kategorileri Hakkında Bilgi

Üyelerimiz harcadıkça kazanıyor. Yer seviye yeni fırsatlar sunuyor.