Umay Işık

ışık işçisi, enerjinizi okur ve yolunuzu aydınlatır...

Hakkında

sormuş olduğunuz sorulara net ve nokta atışı cevaplar veririm. sembolleri yorumlar enerjilerinize bakar ve bunlara göre tavsiyeler veririm.

Kahve




4.44
66 yorum
250
Kredi
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 72 dakikada yorum yapıyor.
23/03/2022 tarihinden beri 105 fal baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Çok kısa baktığınızzz
    04.12.2022
  • Çok teşekkür ederim ağzınıza sağlık , aramızdaki dinamikleri muhteşem anlattınız🎈
    08.10.2022
  • Teşekkür ederim Umay hanım. Geçmişten gelebilecek hiç biri yok. Geçmişe dönüp bakmam ben. Hep ileriye bakarım.
    08.10.2022
  • Teşekkürler umay hanım emeginize sağlık içten konusmanız ve isabetli yorumunuz için tekrardan teşekkürler .
    27.09.2022
  • ❤️
    01.09.2022
  • Teşekkürler umay hanım emeginize sağlık
    29.08.2022
  • Güzel yorumdu:) Ben kesinlikle aramayı düşünmüyorum. Hatta bitmeli çünkü hakarete varan şeyler yazdı. Bir özür bekliyorum başka bir şey olamaz diye düşünüyorum. Ben öncelikle iş bulmaya niyet ettim. Teşekkür ederim💐🌼
    15.08.2022
  • yaniii açıkçasi pek begendigimi söyleyemeyeceğim maalesef ki. evet belirli noktalar tutuyor ancak bazı noktalar pek de benimle alakalı değildi. çok soru sorduğum içinde belki bu durum böyle olmuş olabilir elbette ama duraksamalar çok fazla. yani ginderilen sesin neredeyse 2 dakikası duraksamalar ve sorularımı sesli okumanız ile geçti. karşı taraf ile ilgili yaptığınız yorum da kesinlikle doğru bu arada. dediğim gibi o duraksamalar beni biraz bunalttı. ×2 özelliği olsa da hizlandirsam dedim hatta. herşeye rağmen o güzel enerjiniz ve vaktinizi bana ayırdığınız için teşekkür ederim.
    15.08.2022
  • 🍀🌸🍀🌸🍀🌸🍀
    14.08.2022
  • Gerçekten olan kişiyi hatta onun bana söylediklerini söylediniz. Bu kadar beklemiyordum. Çok teşekkür ederim 🦋🙏🏻
    14.08.2022
  • Umay ismini hep gizemli bulmuşumdur. Türk mitolojisinden de kaynaklı,tekrar gelicem,güzel yorumlamaydı,gerçi hep bu sürüncemede kalmaktan başka sorucak sorular gelişmiyo hayatımdaya neyse.
    14.08.2022
  • 10 numara 5 yıldız
    19.07.2022
  • cok tsk ederim guzel bir yorum olmus 🍀
    06.07.2022
  • Çok teşekkürler.
    29.06.2022
  • Harika süper
    28.06.2022
  • canımmm tesekurr
    11.06.2022
  • 👏👏👏👏👏👏👏
    10.06.2022
  • Teşekkürler umay hanım ilk başta kullandıgım z başlaayan isim yanlışlıkla oldu mazur görün herşeyin hayırlısı diyelim ..sağolun
    06.06.2022
  • muhtesemdi cok tesekkur ederim
    06.06.2022
  • Umay hanımcım yorumlarınız için çok teşekkürler.. Okadar güzel içten yorumladınız ki verdiğiniz emeğe teşekkürler 🙏
    06.06.2022
  • Teşekkürler sağolun ..
    30.05.2022
  • ağzına sağlık teşekkürler☺️🙏
    19.05.2022
  • İlk olarak emeğinize sağlık ama ben astrolojik bir bilgi veya fal istemedim. yani o kadar saçma konuşmuşsunuz ki bir fal ancak bu kadar kötü bakılabilir her şeye astrolojiyi katmadan fal yprumlamanizi öneririm çünkü içim bayıldı yani çok bomboş bir faldı asla kimseye tavsiye etmiyorum.
    12.04.2022
  • Açıkçası cok begenmedim ama ellerinize saglık
    12.04.2022
  • Yorumlarınız için çok teşekkür ederim
    06.04.2022
  • tsk ederim yorumunuz icin 🥰❤️
    01.04.2022
  • Teşekkürler ⭐️
    31.03.2022
  • Teşekkür ederim memnun kaldım😍
    31.03.2022
  • Teşekkürler 💐🙏🏻
    25.03.2022
  • Uzun ve detaylı bir yorumdu. Teşekkürler
    24.03.2022
  • isabetli ve objektif bir yorumdu,dinlerken düşündürdü.Kartlarla desteklemeniz de ayrıca yoldu,ağzınıza yüreğinize sağlık 🙏
    23.03.2022
  • Teşekkür ederim.
    23.03.2022

Tarot




4.37
19 yorum
300
Kredi
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 58 dakikada yorum yapıyor.
23/03/2022 tarihinden beri 34 tarot baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Cok tesekkür ederim cok güzel yorumlar yaptiniz ☺️
    28.09.2022
  • çok teşekkür ederim yüreğine sağlık güzel bir faldı
    03.09.2022
  • Teşekkürler
    17.08.2022
  • 😄
    18.07.2022
  • Tek tek her soruma özenle cevap verdiniz teşekkür ederim.
    30.06.2022
  • eski sevgili geliyor yeni sevgili geliyor ve kararı ben vericem sadece bunu duymak için tarota gerek yokmus ben beğenmedim başarılar
    22.06.2022
  • HARİKA inş dedikleri cikar
    15.06.2022
  • Teşekkürler
    15.06.2022

Rüya Yorumu




4.5
8 yorum
100
Kredi
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 62 dakikada yorum yapıyor.
23/03/2022 tarihinden beri 10 rüya yorumladı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Çok teşekkür ederim ağzınıza sağlık😊
    31.08.2022
  • 👍🏻
    15.08.2022
  • canım Ne zaman aktif olacaksın göndereceğim
    12.07.2022
  • Teşekkür ederim
    29.04.2022

İskambil




4.42
24 yorum
250
Kredi
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 53 dakikada yorum yapıyor.
23/03/2022 tarihinden beri 39 iskambil baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Çokkk teşekkür ederim enerjinize bayıldım
    11.11.2022
  • iki farkli yerden fal biraktim helal olsun cok tutarli falci birsey istiyorum umarim donersiniz? alinin aklinda gercektende varmiyim bisey baslarmi
    28.06.2022
  • tesekkur ederim
    22.06.2022
  • Cok iyi bence
    12.06.2022
  • Coook ama cok tsk ederim herseye cvp vermislniz herkeze tavsiye ederim
    12.06.2022
  • tşk. Bekleyip göreceğiz. Umarım ona biraz yol gösterir
    27.05.2022
  • 🙏
    25.04.2022
  • güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim. yorumunuza tamamiyle katılıyorum. gerçekten doğru ve nettiniz.
    06.04.2022
  • Çok detaylıca anlatmışsınız çok teşekkür ederim. Açıkçası iskambil konusunda biraz çekincem vardı ama değdiğini düşünüyorum, emeğinize sağlık.
    29.03.2022

Canlı Fal




5
1 yorum
dakikası
50 Kredi
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 0 dakikada yorum yapıyor.
23/03/2022 tarihinden beri 1 Canlı fal baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

Home
Anasayfa
Kredi
Kredi Satın Al
Yorumlarım
Login
Giriş Yap

Giriş Yap

ya da
Şifremi Unuttum
Giriş
Giriş yaparak Kullanım Koşullarını okuduğumu ve kabul ettiğimi beyan ederim.

Kayıt olarak Kullanım Koşullarını okuduğumu ve kabul ettiğimi beyan ederim.

Şifre Sıfırla

Eğer daha önce şifre oluşturmadıysan veya şifreni unuttuysan, aşağıdaki formu doldurup e-mail adresine şifre sıfırlama talebi gönderebilirsin.

Üye Kategorileri Hakkında Bilgi

Üyelerimiz harcadıkça kazanıyor. Yer seviye yeni fırsatlar sunuyor.