Şiva Yıldız

Uzman Yorumcu Vedik Astrolog Tarot okuyucusu

Hakkında

Merhabalar…Ben Bireysel Spiritüel Danışmanınız ana çalışma konusu Enerji ve Frekans olan Vedik Astrolog Şiva YILDIZ.Vedik yani Kadim Hint astrolojisinin yanı sıra Doğal taş , renk enerjisi uzmanı ve numeroloji konusunda eğitimliyim.Tarot ve rune taşları rehberliğiylede başının sıkıştığı her konuda yanıtlarımlaşifa yolunu bulmanı sağlamak için şimdi Binnaz Abladayım?… Vedik astrolojinin cadısı ile Enerjiyle İyi hissetmek için hemen danışmanın ol

Rozetleri
Yeni Yorumcu

Yeni

Tarot




4.83
12 yorum
2200
Kredi
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 116 dakikada yorum yapıyor.
29/03/2022 tarihinden beri 15 tarot baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
    09.04.2022
  • Tesekkurler
    08.04.2022
  • Teşekkür ederim
    08.04.2022
  • Emek için teşekkürler ancak çok karışık açıklamışsınız karakterler anlaşılmıyor.
    08.04.2022

Astroloji




4.85
13 yorum
3000
Kredi
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 48 dakikada yorum yapıyor.
29/03/2022 tarihinden beri 19 astroloji analizi yaptı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Harika bi yorumdu cok cok tavsiye ediyorum herkese
    10.04.2022
  • Vedik astrolojinin bukadar güzel bir sistem olduğunu duymuş ama deneyimlememiştim:) emeğinize sağlık işi bilen bir uzmansınız umarım doğru bilgileriniz kadar gelecekte güzel olur tşeekkürler
    05.04.2022
  • çok teşekkür ederim detaylı yorumunuz için. vedic astroloji meraklıları tereddüt etmeden sizi tercih etmeliler🤗
    05.04.2022
  • 5 puan veriorum cünkü emek ve ama malesef yükselen ve ay burcumu yanlis hesabladin :( benim yükselenim oglak ve ay burcum yengec bu yüzddn fal tamamen yanlis yapmissin ama sorun degil ben yinede herkete emekden dolayi cok puan veriorum..
    04.04.2022
  • yani emek var ama benim istedigim sonuclari alamadim ne yazik ki ben isyedigim astrolojiden bakilmasini istedim ve karsimdaki kisini dogum tarihi yildiz yildiz cikmasi benm sorunumda degil
    04.04.2022
  • Vedik astrolojisi ilmine çok hakim gerçek bir astrolog. Gönül rahatlığıyla yorum almanızı tavsiye ediyorum.
    03.04.2022
  • çok kalp 🤗🌸
    31.03.2022

Astronatal




5
1 yorum
3500
Kredi
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 0 dakikada yorum yapıyor.
29/03/2022 tarihinden beri 1 astronatal analizi yaptı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

Astrosinastri




5
1 yorum
7000
Kredi
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 0 dakikada yorum yapıyor.
29/03/2022 tarihinden beri 1 astrosinastri analizi yaptı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

Astroçocuk




5
1 yorum
1500
Kredi
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 0 dakikada yorum yapıyor.
29/03/2022 tarihinden beri 1 astrococuk analizi yaptı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

Astrokariyer




5
1 yorum
4000
Kredi
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 0 dakikada yorum yapıyor.
29/03/2022 tarihinden beri 1 astrokariyer analizi yaptı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

Astrosolar




5
1 yorum
10000
Kredi
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 0 dakikada yorum yapıyor.
29/03/2022 tarihinden beri 1 astrosolar analizi yaptı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

Durugörü




3
3 yorum
175
Kredi
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 55 dakikada yorum yapıyor.
29/03/2022 tarihinden beri 3 durugörü baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • benle hic alakasi olmayan uymayan bi fal sordugum hic bi sorunun cevabi yok cok anlamsiz bi yorum olmuş malesef...
    19.07.2022
  • Ne iyi ne kötü
    10.04.2022

Canlı Fal




5
1 yorum
dakikası
40 Kredi
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 0 dakikada yorum yapıyor.
29/03/2022 tarihinden beri 6 Canlı fal baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

Home
Anasayfa
Kredi
Kredi Satın Al
Yorumlarım
Login
Giriş Yap

Giriş Yap

ya da
Şifremi Unuttum
Giriş
Giriş yaparak Kullanım Koşullarını okuduğumu ve kabul ettiğimi beyan ederim.

Kayıt olarak Kullanım Koşullarını okuduğumu ve kabul ettiğimi beyan ederim.

Şifre Sıfırla

Eğer daha önce şifre oluşturmadıysan veya şifreni unuttuysan, aşağıdaki formu doldurup e-mail adresine şifre sıfırlama talebi gönderebilirsin.

Üye Kategorileri Hakkında Bilgi

Üyelerimiz harcadıkça kazanıyor. Yer seviye yeni fırsatlar sunuyor.