Pırıl Yılmaz

Elçiye zeval olmaz, kartlara sorun ben okuyayım.

Hakkında

Kartları konsantre olup seçerseniz, daha doğru cevaplar gelir. Ben sadece aracıyım.

Rozetleri
Yeni Yorumcu

Yeni

Tarot




4.67
12 yorum
150
Kredi
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 31 dakikada yorum yapıyor.
08/04/2022 tarihinden beri 19 tarot baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • HARİKASINIZ inş dedikleriniz cikar
    01.12.2022
  • Teşekkür ederim. Uzun, detaylı ve güzel bir yorumdu. Hayatımdaki kişiyle ilgili yorumları nokta atışıydı.
    17.04.2022
  • Çok teşekkür ederim. Biletim alındı mayıs tatili konple planlı hazır ama kişi hakkında bilgileriniz tam oturdu çok teşekkür ederim
    15.04.2022
  • Teşekkür ederim
    15.04.2022
  • 2. Falımdı ve gerçekten aklıma gelmeyen konular hakkında bile nokta atışları oldu çok teşekkürler🌹
    09.04.2022
  • Tesekkurler
    08.04.2022

Katina Aşk Falı




3
4 yorum
100
Kredi
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 28 dakikada yorum yapıyor.
08/04/2022 tarihinden beri 9 katina baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • hastalık konusu vs çok saçma olmuş mümkün değil beni ariycak yanima gelcek flan pek gene katılmıyorum size ya bide zaman söylemiyorsunuz
    08.04.2022
  • valla bisey anlamadim bu yorumdan ben acayip bi yorum oldu
    08.04.2022

İskambil




5
1 yorum
100
Kredi
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 0 dakikada yorum yapıyor.
08/04/2022 tarihinden beri 1 iskambil baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

Home
Anasayfa
Kredi
Kredi Satın Al
Yorumlarım
Login
Giriş Yap

Giriş Yap

ya da
Şifremi Unuttum
Giriş
Giriş yaparak Kullanım Koşullarını okuduğumu ve kabul ettiğimi beyan ederim.

Kayıt olarak Kullanım Koşullarını okuduğumu ve kabul ettiğimi beyan ederim.

Şifre Sıfırla

Eğer daha önce şifre oluşturmadıysan veya şifreni unuttuysan, aşağıdaki formu doldurup e-mail adresine şifre sıfırlama talebi gönderebilirsin.

Üye Kategorileri Hakkında Bilgi

Üyelerimiz harcadıkça kazanıyor. Yer seviye yeni fırsatlar sunuyor.