Pelin Lina

İNDİRİM VAR. NET VE FAZLA SAYIDA SORU SORUNUZ.

Hakkında

Rozetleri
Hızlı Yorumcu

Hızlı

Yeni Yorumcu

Yeni

Kahve




3.75
16 yorum
150
Kredi
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 26 dakikada yorum yapıyor.
07/05/2022 tarihinden beri 24 fal baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Teşekkürler
    19.05.2022
  • öncelikle yorumun icin cok teşekkür ederim.Harf verecegini soylemissiniz ama ucret odemeden klasik bakilan fal yorumlarindan pek bir farki olmamis.
    19.05.2022
  • Teşekkürler
    19.05.2022
  • Güzel yorumunuz için tesekkürler,tekrar görüşmek üzere❤️❤️❤️
    18.05.2022
  • Teşekkürler.Güzel bir fal yorumu oldu...
    08.05.2022
  • Daha detaylı olabilirdi. Tesekkurler
    08.05.2022
  • emeginize saglik ama sorularıma net cevap alamadım cok hoşuma gitmedi
    08.05.2022

Tarot




4.59
17 yorum
500
Kredi
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 28 dakikada yorum yapıyor.
07/05/2022 tarihinden beri 21 tarot baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • ben 20 gündür asla iletişim yok diye yazmışım siz bana iletişimi kes diyosunuz yazık verdiğim parama
    18.05.2022
  • Genel anlamda gayet açıklayıcı ve güzel bir yorum, lakin bir kaç yanılma var, 3.kişi mevcut bu buna sebep tüm sorunlar yaşanmakta. Maddi açıdan çok şükür hiç bir sıkıntı yok. İnatcı olan sırf ben değilim :) iletişim sorunları da olmadı o an’a kadar, şu an var. Çok teşekkürler emeğinize 🍀
    16.05.2022
  • Tesekkurler
    13.05.2022
  • Neredeyse doğru birebir son çabalarımdayım aklımdan durmadan bitirmek geçiyor ama sevgim engel oluyor doğru söylediniz teşekkür ederim yorumunuz için.
    12.05.2022
  • çok tatlı, güzel bir yorumdu teşekkürler ☀️
    12.05.2022
  • Teşekkürler
    12.05.2022
  • pelin hanim cok tatli tesekkur ederim yorumu icin
    11.05.2022
  • Teşekkür ederim güzel yorum için🌸
    09.05.2022
  • harika inş dedikleri cikar
    09.05.2022
  • Çok teşekkür ederim güzel isabetli yorumdu
    09.05.2022
  • Gayet tatmin edici
    08.05.2022

Astroloji




5
3 yorum
500
Kredi
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 29 dakikada yorum yapıyor.
07/05/2022 tarihinden beri 5 astroloji analizi yaptı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

Rüya Yorumu




5
1 yorum
100
Kredi
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 0 dakikada yorum yapıyor.
07/05/2022 tarihinden beri 1 rüya yorumladı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

Katina Aşk Falı




4.56
9 yorum
175
Kredi
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 31 dakikada yorum yapıyor.
07/05/2022 tarihinden beri 12 katina baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • teşekkür ederim
    18.05.2022
  • Thank you so much 😘
    14.05.2022
  • Teşekkür ediyorum güzel yorumunuza nokta atışları mevcuttu,sadece bazı cümleler kapalı kalmış benle ilgili ne gibi paranoyaları var orayı açsaydınız keşke,onun hayatını aydınlattığımın farkına varmamış şu noktada varacak mı ,problemleri neler gibi gibi kafama takılanlar :)tekrar denk gelirsem yorum almaktan mutluluk duyarım sevgiler
    09.05.2022
  • Güzeldi
    09.05.2022
  • full sallamasyon
    09.05.2022
  • 🥰🙏
    08.05.2022

Astronatal




5
1 yorum
1000
Kredi
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 0 dakikada yorum yapıyor.
07/05/2022 tarihinden beri 1 astronatal analizi yaptı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

Astrosinastri




5
1 yorum
500
Kredi
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 0 dakikada yorum yapıyor.
07/05/2022 tarihinden beri 1 astrosinastri analizi yaptı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

Astroçocuk




5
1 yorum
500
Kredi
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 0 dakikada yorum yapıyor.
07/05/2022 tarihinden beri 1 astrococuk analizi yaptı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

Astrokariyer




5
1 yorum
500
Kredi
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 0 dakikada yorum yapıyor.
07/05/2022 tarihinden beri 1 astrokariyer analizi yaptı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

Astrosolar




5
1 yorum
500
Kredi
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 0 dakikada yorum yapıyor.
07/05/2022 tarihinden beri 1 astrosolar analizi yaptı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

Durugörü




5
1 yorum
175
Kredi
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 0 dakikada yorum yapıyor.
07/05/2022 tarihinden beri 1 durugörü baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

Canlı Fal




5
1 yorum
dakikası
50 Kredi
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 0 dakikada yorum yapıyor.
07/05/2022 tarihinden beri 1 Canlı fal baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

Home
Anasayfa
Kredi
Kredi Satın Al
Yorumlarım
Login
Giriş Yap

Giriş Yap

ya da
Şifremi Unuttum
Giriş
Giriş yaparak Kullanım Koşullarını okuduğumu ve kabul ettiğimi beyan ederim.

Kayıt olarak Kullanım Koşullarını okuduğumu ve kabul ettiğimi beyan ederim.

Şifre Sıfırla

Eğer daha önce şifre oluşturmadıysan veya şifreni unuttuysan, aşağıdaki formu doldurup e-mail adresine şifre sıfırlama talebi gönderebilirsin.

Üye Kategorileri Hakkında Bilgi

Üyelerimiz harcadıkça kazanıyor. Yer seviye yeni fırsatlar sunuyor.