Seda Güler

Yılların tecrübesi ile artık ben de binnaz ailesinde indirimli fallarım ile sizleri bekliyorum :)

Hakkında

Herkese Merhaba. Öncelikle 6. hissime çok güveniyorum. Uzun yıllardır kendi çevremde kahve falı, Tarot, ve rüya yorumları yapıyorum. Bunların eğitimlerini de profesyonel olarak tamamladım, artık ben de Binnaz ailesinde sizlerleyim. Tüm tecrübelerim ve güçlü olan hislerimle sizi her zaman enerjisi yüksek yorumlarıma bekliyorum.

Rozetleri
Yeni Yorumcu

Yeni

Tarot




5
15 yorum
600
Kredi
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 41 dakikada yorum yapıyor.
11/05/2022 tarihinden beri 28 tarot baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • tesekkür ederim 😀
    26.10.2022
  • Çok güzeldi teşekkür ederim... Tüm dediklerinize katılıyorum
    26.10.2022
  • Süperr bravo gerçeklerle dolu çok güzel bir enerji pembe tablo yok herkese tavsiye ediyorum tebrikler en kısa zamanda görüşmek üzere 🧿🧿👏👏
    16.05.2022
  • Teşekkürler sevgiler
    16.05.2022
  • çok teşekkür ediyorum tam olarak içinde bulunduğum durumu tasfir etmişsiniz güzel gunlerin gelmesini bekleyeceğim tekrar sizdeyim
    11.05.2022
  • çok güzel di çok teşekkür ediyorum gerçekten tecrübeli olduğunuz çok belli ydi bu dan sonra her zaman sizdeyim diğer fal yorumlarınızida deneyeceğim .enerjiniz çok yüksekti tekrardan en kısa zamanda görüşmek uzere
    11.05.2022

Rüya Yorumu




5
3 yorum
100
Kredi
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 43 dakikada yorum yapıyor.
11/05/2022 tarihinden beri 4 rüya yorumladı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • cok tesekkur ederim seda hanim cok acik ve net bir yorumdu enerjiniz harika en kisa surede tekrar gelecegim
    12.05.2022
  • güzel yorumdu içinde olduğum karmaşık durumda birazda olsa ferahlamami sağladı . ağzıniza sağlık .
    11.05.2022

Katina Aşk Falı




3
2 yorum
100
Kredi
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 80 dakikada yorum yapıyor.
11/05/2022 tarihinden beri 2 katina baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Çok tşk ederim bu falın benimle alakası yok fal değilde sanki öyle ce arkadaşınızla konoşorken ona tesselli verir gibi yazmışnız keşke fala baksaydınız
    12.05.2022

İskambil




5
1 yorum
100
Kredi
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 0 dakikada yorum yapıyor.
11/05/2022 tarihinden beri 1 iskambil baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

Durugörü




5
17 yorum
600
Kredi
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 32 dakikada yorum yapıyor.
11/05/2022 tarihinden beri 21 durugörü baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • guzel yorumunuz için çok teşekkür ederim emeğinize sağlık
    13.10.2022
  • 🥹🥹😘
    14.05.2022
  • Gayet başarılı 👍👍
    13.05.2022
  • Seda ablcım Çok iyiydi beklentimi tam anlamıyla karşıladı inşallah güzel haberlerle tekrar sendeyim
    13.05.2022
  • İçinde bulunduğum ruh halini açıklamış destek için teşekkür ediyorum.
    13.05.2022
  • Sedacim sana cok tesekkür ederim.😊😘
    12.05.2022
  • Güzel yorumlarınız için teşekkürler :)
    12.05.2022
  • 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼
    11.05.2022

Canlı Fal




3
4 yorum
dakikası
60 Kredi
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 12 dakikada yorum yapıyor.
11/05/2022 tarihinden beri 12 Canlı fal baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Beğenmedım falı kesınlıkle
    28.05.2022
  • Begenmedim sanki zorla bakiyo okadar kredim giti
    14.05.2022
Home
Anasayfa
Kredi
Kredi Satın Al
Yorumlarım
Login
Giriş Yap

Giriş Yap

ya da
Şifremi Unuttum
Giriş
Giriş yaparak Kullanım Koşullarını okuduğumu ve kabul ettiğimi beyan ederim.

Kayıt olarak Kullanım Koşullarını okuduğumu ve kabul ettiğimi beyan ederim.

Şifre Sıfırla

Eğer daha önce şifre oluşturmadıysan veya şifreni unuttuysan, aşağıdaki formu doldurup e-mail adresine şifre sıfırlama talebi gönderebilirsin.

Üye Kategorileri Hakkında Bilgi

Üyelerimiz harcadıkça kazanıyor. Yer seviye yeni fırsatlar sunuyor.