Zeynep Deva Yıldız

Kısa süreli indirim!

Hakkında

Merhabalar, ben Deva. Güçlü sezgilerimle ve uzun süredir içinde bulunduğum fal dünyasında edindiğim tecrübelerimle karşınızdayım. Sizlerden ricam bana bilgilerinizi eksiksiz, niyetlerinizi de açık bir şekilde iletmeniz. Sizlerle güzel, değişik ve şaşırtıcı yorumlarımla bir araya gelmek için sabırsızlanıyorum. Sevgiler.

Rozetleri
Yeni Yorumcu

Yeni

Kahve




4.64
11 yorum
300
Kredi
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 35 dakikada yorum yapıyor.
26/07/2022 tarihinden beri 12 fal baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Çok teşekkür ederim, yine harikaydı 🌸🌸🌸
    02.08.2022
  • Teşekkürler 🌸🌺😊
    02.08.2022
  • Çok üzgünüm bu fal hiç olmamış hemde hiç yorumlamış olduğunuz fal in bizimle yakından uzaktan alakası yok...Vermiş olduğunuz harflerle tanıdığım kişiler yok. Hanımefendi bir insanı hayatimdan çıkardım mi birdaha hayatıma girme şansı yok...Niye Akıl karışıklığı yaşayayım...Tavsiyede vermissinizde benim akıl hocaligina ve tavsiye ye de hiç ihtiyacım yok. olamaz zaten....Benden size tavsiye olsun kahve falı semboller ile değilde hislerle durugoru yeteneği ile bakiir...Çünkü bu sitede hissiyatli yorumcular öyle bakıyor ..O kahve telvelerini hisleri konuşturuyor...Yani. faci bacı yorumu yapmıyor...Üzgünüm bu fal hiç olmamış...
    01.08.2022
  • Çok teşekkür ederimm çook güzel yorumlamışsınız. Umarım dediğiniz her şey çıkar 🙏🏻 söylediklerinizi dikkate alıcam :))
    01.08.2022
  • tespitleriniz çok hoşuma gitti. teşekkür ederim. umarım dediğiniz gibi olur hersey. oglum için özellikle. mutlu olsun istiyorum. inşallah güzel haberlerle yeniden geleceğim. iyi günler.
    30.07.2022
  • Umarım her şey dediğiniz gibi olur, olmasa da enerjimi yükselttiğiniz için teşekkür ederim. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
    27.07.2022
  • Çok güzel yorumlamışsınız :) çok teşekkür ederim. Yolunuz açık olsun 💜🙏🏻🤗
    27.07.2022

Tarot




5
2 yorum
100
Kredi
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 39 dakikada yorum yapıyor.
26/07/2022 tarihinden beri 2 tarot baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

Rüya Yorumu




5
1 yorum
100
Kredi
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 0 dakikada yorum yapıyor.
26/07/2022 tarihinden beri 1 rüya yorumladı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

İskambil




5
1 yorum
100
Kredi
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 0 dakikada yorum yapıyor.
26/07/2022 tarihinden beri 1 iskambil baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

Home
Anasayfa
Kredi
Kredi Satın Al
Yorumlarım
Login
Giriş Yap

Giriş Yap

ya da
Şifremi Unuttum
Giriş
Giriş yaparak Kullanım Koşullarını okuduğumu ve kabul ettiğimi beyan ederim.

Kayıt olarak Kullanım Koşullarını okuduğumu ve kabul ettiğimi beyan ederim.

Şifre Sıfırla

Eğer daha önce şifre oluşturmadıysan veya şifreni unuttuysan, aşağıdaki formu doldurup e-mail adresine şifre sıfırlama talebi gönderebilirsin.

Üye Kategorileri Hakkında Bilgi

Üyelerimiz harcadıkça kazanıyor. Yer seviye yeni fırsatlar sunuyor.