Selin Güneş Dağdeviren

İndirimm!! Detaylı bir yorum istiyorsanız buradayım. Olumlu-olumsuz her şeye açık

Hakkında

Merhabalar ben Selin Güneş. Sizlere en şeffaf şekilde yorumlar yapmak için buradayım. Tüm samimiyetinizle bana açık olabilirsiniz. Hislerimle ve analizlerimle sizin yanınızda olacağım. Güzel enerjimi sizinle paylaşırken olumsuz durumları söylemekten de çekinmem. Belki de sırdaşınız ben olurum :) Bekliyorum.

Rozetleri
Yeni Yorumcu

Yeni

Kahve




4.31
26 yorum
350
Kredi
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 45 dakikada yorum yapıyor.
29/07/2022 tarihinden beri 35 fal baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Mesleğimi yazdım fakat şu an çalışmıyorum ve falda şu an var olan işimle alakalı yorum var onun haricinde gelecek için ince ayrıntılı yorum da var.
    10.09.2022
  • Teşekkür ederim. Benim için üzücü olsa da dedikleriniz doğru. Sevgiler
    04.09.2022
  • Çoğu şeyi bildiniz tebrikler.
    22.08.2022
  • Kopyala yapıştır bir faldı. Dediklerinin hiçbiri tutmadı boşuna kredinizi harcamayın.
    14.08.2022
  • Tesekür ederim size ama biz zaten bosanmistik yine barisip bir araya gelmistik. O yüzden bana bosanma davasi nasil acacak ki. Ama dediginizi dikate alicam
    13.08.2022
  • tutarsızdı
    01.08.2022
  • hiç memnun kalmadım bu kadar tutmaz yani bir fal
    31.07.2022
  • Dargın olduğu konu bir anda engellememdir :)) Güzel detaylı falınız için teşekkür ederim size de iyi şanslar sevgiler :)
    31.07.2022
  • Uzunca bir yorum var emek verilmiş sadece adımı başta doğru yazıp falın ortalatında gamze hnm diye devam etmişsiniz bu da bana bi kopukluk hissettirdi
    31.07.2022
  • güzel bir faldı umarım dediğin gibi olur her şey
    30.07.2022
  • Cok tesekür ederim gercekten düsüncelerimi okudunuz. Dikate alicam insallah 🙏
    30.07.2022
  • 🌸
    30.07.2022
  • Tesekur ederim 💕💕
    30.07.2022

Rüya Yorumu




5
6 yorum
100
Kredi
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 79 dakikada yorum yapıyor.
29/07/2022 tarihinden beri 8 rüya yorumladı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • İiinalı ve düzgün cümlelerle yorumlamışsınız. Teşwkkürler..
    18.08.2022
  • Selin hanım teşekkür ederim ama ben evlenelim istiyorum onunla, bence o takım onun başkasıyla yaşayacağı ciddiyet çünkü zaten evlenelim dese bundan rahatsızlık duymam. Görüşmek üzere ☺️
    02.08.2022
  • Çok teşekkür ederim Selin hanım ☺️ öncelikle rüyamı doğru okuyup hislerinizle yorumladığınız için 👍 evet istemeyenler olabilir annesi gibi. Erken bitti ilişkimiz o da doğru. Bu günlerde içimden bir ses te bı hareketlen diyor yani ona ufak bir sinyal göndermek gibi. Onu hala seviyorum çünkü. Size bayıldım tavsiye ederim 🎈
    01.08.2022
  • son zamanlarımda yaşadıklarımla ilgili nokta atışı yapmışsınız resmen İNANAMIYORUM bahsettiğiniz konular tam da benim hissettiklerim bundan sonra rüyalarımın anlamını merak ettiğimde sizinleyim harika bir yorum olmuş enerjinize sağlık
    29.07.2022

Canlı Fal




5
4 yorum
dakikası
80 Kredi
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 0 dakikada yorum yapıyor.
29/07/2022 tarihinden beri 7 Canlı fal baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

Home
Anasayfa
Kredi
Kredi Satın Al
Yorumlarım
Login
Giriş Yap

Giriş Yap

ya da
Şifremi Unuttum
Giriş
Giriş yaparak Kullanım Koşullarını okuduğumu ve kabul ettiğimi beyan ederim.

Kayıt olarak Kullanım Koşullarını okuduğumu ve kabul ettiğimi beyan ederim.

Şifre Sıfırla

Eğer daha önce şifre oluşturmadıysan veya şifreni unuttuysan, aşağıdaki formu doldurup e-mail adresine şifre sıfırlama talebi gönderebilirsin.

Üye Kategorileri Hakkında Bilgi

Üyelerimiz harcadıkça kazanıyor. Yer seviye yeni fırsatlar sunuyor.