Hamza Ali

Hakkında

I have been a fortune teller and ‍psychic for almost 10 years. I started developing psychic skills thanks to the steady and constant presence of my grandmother since I was a child. I have always been fascinated by the cards and the secrets of each deck.

Rozetleri
Yeni Yorumcu

Yeni

Kahve




5
1 yorum
100
Kredi
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
English
Ortalama 0 dakikada yorum yapıyor.
12/08/2022 tarihinden beri 5 fal baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

Tarot




4.69
13 yorum
400
Kredi
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
English
Ortalama 36 dakikada yorum yapıyor.
12/08/2022 tarihinden beri 19 tarot baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • and again i am super delighted with this reading. you did your best again and i am super happy bout that. thank you again beautifull soul 💖
    14.09.2022
  • thanks alot for your deeply insight. you really toom your yime and effort for this reading. and that gave me alot of comfort and peace. blessings beautifull soul 💖
    14.09.2022
  • thank you for your reading means a lot I appreciate it! :)
    06.09.2022
  • 💙💙💙
    24.08.2022
  • Loved it and put my mind at ease. Thank you ❤️
    24.08.2022
  • Sözcükler tekrar edilmiş, sırf falı uzatmak adına, herhangi bir olumsuzluğa değinilmemiş, pembe tablo .. Yorumcunun tarot'dan anladığını pek düşünmüyorum.
    23.08.2022
  • Thank you!
    22.08.2022

Rüya Yorumu




5
1 yorum
100
Kredi
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
English
Ortalama 0 dakikada yorum yapıyor.
12/08/2022 tarihinden beri 1 rüya yorumladı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

El Falı




3.75
4 yorum
125
Kredi
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
English
Ortalama 339 dakikada yorum yapıyor.
12/08/2022 tarihinden beri 7 el falı baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • At least gives me hope. Many thanks
    30.08.2022
  • Çok rahatlatıcı
    22.08.2022
  • Does the right man has tatoos or not?
    15.08.2022

Durugörü




4.76
17 yorum
450
Kredi
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
English
Ortalama 35 dakikada yorum yapıyor.
12/08/2022 tarihinden beri 27 durugörü baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Thank you my dear for the lovely advice! You are amazing advisor and amazing soul ♥️♥️♥️♥️
    24.11.2022
  • جزاك الله خيرا
    14.09.2022
  • Thank you
    24.08.2022
  • Thanks for a great compability reading. It is very true and accurate. Hope everythinv goes well. Recommended 👍
    22.08.2022
  • Thank you for your kind words!
    21.08.2022
  • 🙏
    13.08.2022
  • Thank you 🙏🏻
    12.08.2022

Canlı Fal




5
1 yorum
dakikası
110 Kredi
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
English
Ortalama 0 dakikada yorum yapıyor.
12/08/2022 tarihinden beri 6 Canlı fal baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

Home
Anasayfa
Kredi
Kredi Satın Al
Yorumlarım
Login
Giriş Yap

Giriş Yap

ya da
Şifremi Unuttum
Giriş
Giriş yaparak Kullanım Koşullarını okuduğumu ve kabul ettiğimi beyan ederim.

Kayıt olarak Kullanım Koşullarını okuduğumu ve kabul ettiğimi beyan ederim.

Şifre Sıfırla

Eğer daha önce şifre oluşturmadıysan veya şifreni unuttuysan, aşağıdaki formu doldurup e-mail adresine şifre sıfırlama talebi gönderebilirsin.

Üye Kategorileri Hakkında Bilgi

Üyelerimiz harcadıkça kazanıyor. Yer seviye yeni fırsatlar sunuyor.