Naz Ekra

Müsait,hayatın manevi sırlarında yolculuk yapalım,merak ettiğiniz niyetli sorulara cevapları bulalım,ruya yorumlarınızı gündüz anlatın lütfe

Hakkında

Aslen Mısır kökenliyiz, ailemde çok iyi fal bakar, öngörüler ve ön sezilerimiz yoğun ve güçlüdür. Kendimden bahsedecek olursam biraz eğlenceli,biraz havai ,biraz duygulu her hisse önem veririm,insanların hayatta başa cikamadiklari problemleri olduğunu bilir başa cikabilecekleri güzel yontemler geliştiririm,anlamakta zorlandigim konulari olduğu gibi birakmam üzerine gider o konuyu anlaşılır hale gelinceye kadar açarım,en güzel duygu sevmek sevilmek fal ve benzeri durumların insanların bir nebzede olsa rahatlama amaçlı yaptirdiklari bakim olduğunu bilirim, geçmiş ve gelecek insanoğlunu hep meşgul eder doğamizda var bu çünkü,bu fıtrat üzere insanlar meraklarını ve içinde bulundukları sıkıntılı durumu giderirken bende veya bu işle meşgul olanlar da verdikleri emeğe karşılık olarak kazanç elde ederler döngü bu şekildedir.Bu şekilde olsa bile şuda bir gerçek ki hisleriniz , ön goruleriniz yoğun bir şekilde açık ve gelişmiş olmalı aksi halde karsinizdakine faydalı olamazsınız.Olumlamaların insan hayatında ki yerini bilirim ,enerji ve insan iki ayrılmaz bir bütündür.

Rozetleri
Yeni Yorumcu

Yeni

Kahve




Sırada 1 kişi var
4
19 yorum
400
Kredi
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 71 dakikada yorum yapıyor.
14/08/2022 tarihinden beri 22 fal baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Hiçbirşey anlamadım, sesiniz hiç gelmedi sadece cızırtı dinledim dedikleridr doğru değil hiç memnum kalmadım
    04.01.2023
  • Bu ne ya uyur gibi fal mı bakılır ses kötü berbat
    01.01.2023
  • Falınızı dinlemek beni çok rahatlatıyo teşekkür ederim🥺🥺🥺🤍
    01.01.2023
  • Abla çok dobra dürüstsün, ben gıcık oluyorum yaa toz pembe acıyan falcilara, karşı taraflar boyleler ki, sen iyiki toplu kesici alet figürünü bana (onların niyetlerini) söyledin, iyiki kilit sandıklarını da söyledin beraber hazırlık yaptıklarını, iyi ki savunmani çok iyi yapmalısin da dedin, yani karşımdaki insanların gerçek yüzlerini ortaya koymaya ben bayıldım, çünkü bu onların kötülükleri. Ve ben bilmezsem; kendimi hiç koruyamam ki. Zaten de ben bunlari hissediyordum da, ama bu kadar açık söylemen de benim kendimi korumam gerektiğini bana anlattı. Bayıldım gerçekler neyse tak söylemene, demekki ne kadar beni atsalar da bir de hâlâ sembollerinde bıçak ellerinde varmış, hâlâ daha bir kötülükler yapmak istiyormuş onlar, sen söylediğin için artık onlarla arkadaş falan olmayacağım ben böyle insanlarla ve kendimi de koruyacağım onlardan. Allah razı olsun. Hep böyle gerçekleri söyle olur mu? Toz pembe olunursa insan kendisini koruyamaz tedbir alamaz inanır ki...
    30.12.2022
  • Çok beğendim çok tatlı bi fal teşekkür ederim🤍
    29.12.2022
  • teşekkür ederim sizde tatlısınız..(Gözde )
    28.12.2022
  • Harika inş dedikleri çılae
    24.12.2022
  • Kısa ve net fal bakma...Sen falci olduğundan emin misin çünkü faldan zerre kadar anlamıyorsun...Ben. size burç falı i baktırdım yoksa. kahve Falimi bir kendinizi tartın ben ne falı baktım...Başak burcu şöyle Biga burcu soyle...Ben sana burç falı sormadım...Bu sitede çok fal bakriran ve müşterisi olan bir kişi olarak söylüyorum..Bu sitede onkadar değerli ve hissiyatli falcilar var ki ...Ben sana falcı bile diyemiyorum...Falimi o kadar uyduruk o kadar üstün körü bakmışsınız ki anlatamam sadece dakikayi doldurmaya çalışmış siniz...Karşınızda enayi yok hele keriz hiç yok benim size tavsiyem fallara özen gösterin emek vereyim dagdogrusu yaptığınız işin hakkını verin...İBenim saçma sapan yorumlara karnım tok...Fal bakmak her yiğidin hakkı değil...NOKTA...
    23.12.2022
  • Teşekkürler 🙏🏻
    23.12.2022

Rüya Yorumu




Sırada 1 kişi var
5
3 yorum
100
Kredi
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 19 dakikada yorum yapıyor.
14/08/2022 tarihinden beri 4 rüya yorumladı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Tatlı bir hanım
    16.01.2023

El Falı




Sırada 1 kişi var
4.33
6 yorum
125
Kredi
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 75 dakikada yorum yapıyor.
14/08/2022 tarihinden beri 6 el falı baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • tavsiye vereceğine keşke fal baksaydin sürekli aynı şeyleri tekrar etmesiydin daha iyi olcakti
    24.12.2022

Durugörü




Sırada 1 kişi var
4
4 yorum
175
Kredi
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 202 dakikada yorum yapıyor.
14/08/2022 tarihinden beri 5 durugörü baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • size çok güzel puan vermiştim ancak tekrar gönderdiğim zaman bakmadınız bile.. Yani kırıcı bir hareket olduğunu düşünüyorum bakmayacaksanız neden aktif oluyorsunuz
    29.12.2022
Home
Anasayfa
Kredi
Kredi Satın Al
Yorumlarım
Login
Giriş Yap

Giriş Yap

ya da
Şifremi Unuttum
Giriş
Giriş yaparak Kullanım Koşullarını okuduğumu ve kabul ettiğimi beyan ederim.

Kayıt olarak Kullanım Koşullarını okuduğumu ve kabul ettiğimi beyan ederim.

Şifre Sıfırla

Eğer daha önce şifre oluşturmadıysan veya şifreni unuttuysan, aşağıdaki formu doldurup e-mail adresine şifre sıfırlama talebi gönderebilirsin.

Üye Kategorileri Hakkında Bilgi

Üyelerimiz harcadıkça kazanıyor. Yer seviye yeni fırsatlar sunuyor.