Mater Işık

enerjimizin uyuşması dileğiyle :)

Hakkında

Selam tatlı danışanlarım.Buraya kadar geldiysen elbette aklında neler vardır neler :) birlikte bu çıkmazdan çıkabiliriz. Hiç çekinmeden dilediğin sorularını sorup cevap alabilirsin. Enerjimizin uyuşması dileğiyle...

Rozetleri
Hızlı Yorumcu

Hızlı

Yeni Yorumcu

Yeni

Kahve




4.53
17 yorum
1000
Kredi
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 29 dakikada yorum yapıyor.
26/08/2022 tarihinden beri 22 fal baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Teşekkür ederim Matercim çok tatlış bir yorum olmuş gayet isabetli olduğunu düşünüyorum çok tatlısın emeğine sağlık 💕
    25.12.2022
  • Abla çok teşekkür ederim; çok doğru çok güzel çok dürüst çok zeki akıllı ve iyi niyetli yorumluyorsun, demek kıskançlıktan iftiralar atıyorlar sagol, teşekkür ederim abla 😉😊😊😘 Sevgiler 😉😊😘💋🌹
    21.12.2022
  • ABLA YAA YERİM SENİ,SEN NE KADAR DA İYİ ANLAMİSSİN BENİ, NE KADAR DA DOGRU GÖRMÜŞSÜN HER SEYİ, NE KADAR DA İYİ BAKIYORSUN SAGOL 😉😊😊 Sen benim iyiligimi anlamışsın, herkes anlamıyor. Abla sen 5puanlik birisin, kredini 1000 yap da para kazan olur mu teşekkürler 😉😊😘💋🌹
    21.12.2022
  • bisey anlamadim
    19.09.2022
  • konuyu bildiğinizi düşünüyorum i yüzden samimi gelmedi yorum
    19.09.2022
  • Amazing 😻🙏
    11.09.2022

Tarot




5
16 yorum
1000
Kredi
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 24 dakikada yorum yapıyor.
26/08/2022 tarihinden beri 30 tarot baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Her şey söylediğiniz gibi olsun
    17.01.2023
  • Enerjin süper 😍 cok tesekkür ederim cok memmun kaldim ♥️♥️♥️♥️ insallah ♥️♥️ tekrar görüsmek üzere 😘💫
    14.01.2023
  • Emeklerinize sağlık çok güzel bir enerji🙏🙏
    25.12.2022
  • harika inş dedikleri cikar
    22.12.2022
  • yorumun icin cok tsk ederim hem barisacaksiniz demissin hem uzun vadede baska bir tanism var demissin kafam karisti biraz neyse ben barismaya odaknaliyorum tsk ederim yorum icin
    20.12.2022

Katina Aşk Falı




4.67
12 yorum
1000
Kredi
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 23 dakikada yorum yapıyor.
26/08/2022 tarihinden beri 14 katina baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Tsk ederim meter guzel yorumun icin ben beyendim 🫶
    10.01.2023
  • Cok guzeldi tesekkurler
    10.01.2023
  • Ay siz fal bakmamışsınız ki hanımefendi yok geride dur yazarsa senindir yazmazsa başkasınındır tarzında bir yorum olmuş bu kartlarımı bile bakmamışsınız tavsiye vermekten başka hiçbir şey yapmamışsınız bu bir fal türü değildir siz fal bakmak falan bunları bilmiyorsunuz herhalde kesinlikle tavsiye etmiyorum bir daha fal göndermeyi düşünmüyorum faldan başka her şey var tavsiye tavsiye tavsiye isteyen olmadı
    30.12.2022

Canlı Fal




5
1 yorum
dakikası
200 Kredi
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 0 dakikada yorum yapıyor.
26/08/2022 tarihinden beri 6 Canlı fal baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

Home
Anasayfa
Kredi
Kredi Satın Al
Yorumlarım
Login
Giriş Yap

Giriş Yap

ya da
Şifremi Unuttum
Giriş
Giriş yaparak Kullanım Koşullarını okuduğumu ve kabul ettiğimi beyan ederim.

Kayıt olarak Kullanım Koşullarını okuduğumu ve kabul ettiğimi beyan ederim.

Şifre Sıfırla

Eğer daha önce şifre oluşturmadıysan veya şifreni unuttuysan, aşağıdaki formu doldurup e-mail adresine şifre sıfırlama talebi gönderebilirsin.

Üye Kategorileri Hakkında Bilgi

Üyelerimiz harcadıkça kazanıyor. Yer seviye yeni fırsatlar sunuyor.