logo

Yalena Aydan Katina Aşk Falı, Durugörü yorumcusu
Temsili Fotoğraf
Terazi Burcu

Yalena Aydan

Dokunduğum Her Yüreğe Şifalar Olsun...

Hakkında

Tüm bilgiler Evrende asılı durmaktadır ve tek yapmamız gereken doğru araçları kullanarak onlara ulaşmak ... Kartlar, Burçlar veya Kahve Fincanları ... Hepsi Evrenin mesajını vermek için hizmet ederler ... Ben onları kullanıp size gelen mesajları size iletmek için buradayım ... Bilgi ve bilgelikle ...

Rozetleri
Uzman Yorumcu

Katina Uzmanı

Uzman Yorumcu

Durugörü Uzmanı

Hızlı Yorumcu

Hızlı

Uzman Yorumcu

Durugörü Uzmanı

4.YIL

4 Yıl

Katina Aşk Falı




Başarı %98 Kredi 1000
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
TürkçeEnglish
Ortalama 35 dakikada yorum yapıyor.
23/01/2017 tarihinden beri 2666 katina baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Çok teşekkür ediyorum ağzınıza yüreğinize sağlık sevgim sonsuzdu ama.bu sevgi onun her yaptığı yanlışa göz yummak kesinlikle değil umarım gerçekten pişmanlık duyup gelir yoksa hickimde kimseye mecburda değil tekrar görüşmek üzere sevginle kalın sizde
    23.02.2021
  • Harikasinnnn!
    21.02.2021
  • Teşekkürler
    17.02.2021
  • thank u awesome pray for me 🥰
    16.02.2021
  • Olumsuz cümle kurarken dahi incitmemeye özen gösteriyor ve zamanı iyi kullanıyor. Hislerine yorum şekline bayılıyorum. insana enerji veriyor. Onunla buluşmak bana büyük bir keyif veriyor ve hislerinin gerçekliğine daha aylar önce yaptığı ilk yorumda şahit olmuştum ve Sonrasın da da. Dilerim her sey güzel olur Yalena hanım hepimiz icin
    14.02.2021
  • harika inş dediklerini yaşarım tekrar gelirim allah razı olsun
    14.02.2021
  • teşekkür ederim, çok güzeldi
    14.02.2021
  • Tesekkur ediyorum ve size guveniyorum
    13.02.2021
  • İlk defa geldim ve gerçekten memnun kaldım elinize sağlık güzel yorumlarınız için
    06.02.2021
  • Yine müthiş enerjiniz ve aydınlatıcı bilgilerinizle içimi ısıttınız... Yüzünüzden gülümseme eksik olmasın. Sevgiler...
    05.02.2021
  • Enerjilerinizi ben de sevgiyle aldım, niyetlerimiz gerçek olsun <3
    01.02.2021
  • 😊 zorla gülümsedim. Bu icin de bulunduğum trajik durumdan ötürü Size çok teşekkür ediyorum. yine görüşmek dileğiyle.
    29.01.2021
  • It was great and so detailed . It gave me so much comfort 🙏🏼
    15.01.2021
  • Yine harika bakış açıları ve keyifli bir yorum. Buraya geldiğimde faldan fazlasını alacağımı bildiğim için huzurla geliyorum ve yine aynı huzurla ayrılıyorum. Çok teşekkür ederim, merakımı, heyecanımı dizginleyen bir bakış açısı sunduğun için ve her zamanki gibi tüm doğrularıyla anlattığın için. Güzel enerjilerle ve sağlıklı günlerde görüşmek üzere.
    12.01.2021
  • Thank you for the reading😊 it is very accuarate and hope your words come true😊
    11.01.2021
  • Konumuz bu degil diyerek aktardığınız cumleler var ya güzel insan...iste o cumleler benim yüreğimden geçen ve temenni ettiğim düşüncelerdi. Harika yaklaşımınız ve olaylara pozitif yaklaşımınız ve de isabetli yorumlariniz için tekrar teşekkür ediyorum. Gelişen olaylar ile yeni haberler yeni güzel havadislerle yeniden görüşmek dileğiyle...
    07.01.2021
  • bence çok guzel beklemeye alalımm
    05.01.2021
  • I m very happy with your reading! Hopefully things will turn out the way me and him wish. Thank you
    02.01.2021
  • güzel yorumun icin cok tesekkür ediyorum. herseyin bir hayir var. düsünmedim ki ayrilmaktan sonra bu kisa zaman icinde bir sevdigin insan bukadar kötü seyler yapabilir. Ego ve inat yüzünden.hayat devam ediyor Ama Insallah daha huzurlu bir sekilde. 2021 sana mutluluk getirsin. öpüyorum seni ❤
    02.01.2021
  • Guzel enerjiniz icin tesekkurler.. Cok aydinlatici oldunuz... En kisa zamanda tekrar gorusmek umidi ile.. Sevgiler 💕
    26.12.2020
  • Seninle ilgili merak ettiğim bir şey var Yalena, acaba sen ne iş yapıyorsun, nasıl bu kadar insanın kalbine dokunabilen cümleler kurabiliyorsun. Mutlaka özel biri olmalısın.Yine çok teşekkür ederim, yine bana çok iyi geldin tıpkı Melisa çayı gibisin☺️ umarım dediğin gibi yine yazar. Tekrar mutlu seneler diliyorum ,umarım her şey gönlünce olur senin de. Görüşmek üzere kalbimdeki yabancı☘️🌹
    25.12.2020
  • Gerçekten mukemmell cok teskkur ederim
    18.12.2020
  • Teşekkür ederim Yalena, ne kadar tatlısın. Ne zaman gelsem kalbimde çiçekler açıyor🌸 2021 de herşey gönlünce olsun. Tabiki tekrar geleceğim iyi ki varsın ❣️
    16.12.2020
  • Tane tane her kültürden insanın anlayabileceği detay ve ayrintilarla yorum yapması hem de bu fiyata inanın şaşırtıcı ve bir o kadar da güzel bizler için. Emeği bu ücretin çok üstünde kaldı ki bu sitede faiş fiyatlarla üç kelime etmeyen yorumcular var bilindiği üzere. Elbette çok değerli yorumcular da var bunlardan bir Yalena hanım bu çok net. Kelimeler özenli anlaşılır ve dolu. Sürekli yinelenen cümle yok. Biz daha ne isteriz Harika bir ikinci deneyim elbette zaman içinde yorumları yasayıp yapamayacağımızı göreceğiz ancak ben her bir kelimesine inanıyorum cunku yorumlanan şekilde hissediyorum. Kendisine çok teşekkür ediyorum ve yine yeniden görüşene dek hoş ve mutlu kalın demek istiyorum. Bu ikinci yorumum ve yine kendisine danışacağım konularla burada Yalena hanımla olacağım. Negatif olayı bile nacizane bir şekilde kırmadan aktarması pozitif bir duygu katıyor insana. Yeni yıl size ve sevdiklerinize sans bereket ve bol mutluluk getirsin
    14.12.2020
  • Tertemiz enerjine, güzel bakış açına çok teşekkür ederim. İnanıyorum ki vakti geldikçe her şey bizim hayrımıza işleyecek. Aldım kabul ettim. Sağlıkla olsun hepimiz için.
    11.12.2020
  • Thank you ao much will update 😀
    06.12.2020
  • oldukça ayrıntılı ve net yorum aldım. çözüm önerinizi daha net yazarak bana nasıl ulaştırabilir misiniz? yorumlar, öneriler harikaydı. ayrıca olumlu olumsuz ne varsa söylemeniz çok hoşuma gitti 🦋🦋🦋🦋🦋
    04.12.2020
  • Çok tskler ins dedikleri cikar
    03.12.2020
  • Cok detayli ve isabetli bir faldi.Tesekkurler
    01.12.2020
  • Çok detaylı ve her kelimesi çok kıymetli bir bakım olmuş, çok teşekkür ederim..
    28.11.2020
  • Yalena bazı zamanlar koşa koşa geliyorum sana, bir güzel rahatlayıp geri dönüyorum. İyi, kötü ne anlatırsan anlat bizim için olduğunu ve karşılaştığımızda ne yapmamız gerektiğini her defasında öğreniyorum. Teşekkürlerim sana :) dilerim güzellikle olur, kısa zamanda olur.
    27.11.2020
  • emeğinize yüreğinize sağlık çok teşekkür ederim bekleyip görücez hayırlısı olsun inşallah
    22.11.2020
  • Teşekkür ederim🙏🏻 müthiş bir enerjiniz var
    15.11.2020
  • Teşekkür ederim Yalena çok farklı bir boyuta geçiriyorsun insanı harikasın gerçekten☺️ onunla şu anda sıfır iletişim. Hatta veda mesajı attım oldukça samimi bir veda mesajı. Bilmiyorum daha ne kadar beklemem gerekiyor ama ondan da vazgecemiyorum . Tamam seni haberdar edicem, güzel ve samimi enerjin için , güzel dileklerin için çok teşekkür ederim seni burada da olsa bulmak çok şanslı bir durum. Kendine çok iyi bak görüşmek üzere ☘️😍
    15.11.2020
  • Yalena sana tekrar teşekkür ederim. Buraya yalnızca fal için değil, güzel enerji, şifalanma ve terapi için de gelmiş oluyorum güzel sözlerin sayesinde. Her zaman yaklaşımın bu oldu, bunun için minnet doluyum. Aldım, kabul ettim. Güzel şeyler hepimizi bulacak :)
    11.11.2020
  • Çok geç denk gelmişim size. Gayet detaylı açıklamışsınız hem de en naif haliyle..Hisleriniz kartları okuma sekliniz ve ayyuka çıkmayan bir bedel karşılığında fazlasıyla 5 puanı hakediyorsunuz. Görüşmek dileğiyle
    11.11.2020
  • Nasıl bir huzur kapladı içimi anlatamam ki uzun zaman önce de size geldiğimde aynı şeyleri hissetmiştim ve yorumunuz çıkmıştı. Şimdi çok daha olumlu bir yorum aldım ve size güveniyorum. Sizde başka bir şey var o yüzden de herkese tavsiye ediyorum sevgili Yalena☺️☘️👍
    05.11.2020
  • çok detaylı bir fal çok tskler
    05.11.2020
  • Önceki dediklerinizi yasadim umarim bunlarida yasarim. Keske telefonlada baksaniz keske...! ❤️
    03.11.2020
  • harika inş dediklerini yaşarım tekrar gelirim allah
    31.10.2020
  • Wow. Very detailed! I hope these predictions come true! Thank you.
    29.10.2020
  • Teşekkürler ❤️
    28.10.2020
  • ya cnm dediklerin öngörülerin hep çıkıyor çıktıkça hep geliyorum keşke hep online olsan her gün gelirim canımın ici
    26.10.2020
  • Teşekkür ederim bu şifalı yorumuna. Senden yorum almak her zaman ekstra mutlu ediyor beni. Farklı bir bakış açısı sunuyorsun ve yapıcı kalmamız gereken günleri her daim hatırlatıyorsun. Belki tek önemsememiz gereken budur. Sağlıkla, huzurla kalalım. Aldım kabul ettim.
    23.10.2020
  • Dedikleri çıkan katinada tek yorumcu hisleri cok kuvvetli dedikleri çıkıyor tskler
    13.10.2020
  • Çok teşekkürler, enerji çalışmanız için de ayrıca teşekkür ederim. Sevgiyle kabul ettim. Emek vermeye değer oldugunu düşünüyorum ben de umarım yeni yıl dönemi uğurlu gelir ikimize de.
    11.10.2020
  • resmen büyülendim diyebilirim.çok teşekkür ederim 🥰
    01.10.2020
  • zarif, detaylı ve özenli yorumunuz için tum kalbimle teşekkür ediyorum.💖💕🤍🌹
    29.09.2020
  • o kadar güzel yazmissiniz ki, benim yaptigim, dogru olmayan düsüncelerim, kaygilarimi bile o kadar tatli anlatmissiniz ki, resmen icim rahatladi! cok tesekkür ediyorum!
    18.09.2020
  • Eskisi nezaman ariycak nezaman adım atacak aklımdaki kişi çok tskler bu sitede dedikleri çıkan tek kisi dir katinada tek gecerim
    17.09.2020
  • Yalama cnm her dediği çıkar balım benim katılmada tek geçiyorum nasıl bir his var çok tşk ediyorum cnm
    08.09.2020
  • Yine süperdin 👍❤️❤️❤️❤️❤️
    26.08.2020
  • Harikasın
    26.08.2020
  • Harika hep dedikleriniz çıkıyor çıktıkça geliyorum
    25.08.2020
  • cok tesekkür ederiyorum. herzaman ki gibi samami ve herseyi oldugu gibi söylüyor! ❣️
    11.08.2020
  • yalana 2 ay once beni whatsuptan engelledi durup dururken sonra bende geçen gün sordum niue engelledin diye burdan engellemeyi unutmusum dedi ve engelledi,,, benden nefret ediyor diye sunuyorum,,o kızla ayrılacak mi diğer sorum bana sevgisi olduğuna eminmisin gene kart seçermişim lütfen ben inanmıyorum da
    07.08.2020
  • harika ötesi
    07.08.2020
  • harika dedikleri çıkıyor
    04.08.2020
  • İsabetli bir fal.teşekkürler.
    04.08.2020
  • Thank you 😍❤️
    27.07.2020
  • Çok teşekkür ederim harikasınızz tekrar görüşmek üzere 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
    21.07.2020
  • Gerçekten kartları çok güzel yorumlamış farklı tarzı var inş dediklerini yaşarım tekrar gelirim allah razı olsun
    21.07.2020
  • Çok teşekkür ederim samimi yorumunuz için
    17.07.2020
  • Dürüst samimi ve net bir yorumdu yine harikasınız tşk 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
    16.07.2020
  • hangisiyle olacağım sizce eskisiylemi yenisiylemi buluşma nezaman çok tskler geçenki dediklerinizin hepsini yaşadım
    16.07.2020
  • Thamk you. Very detailled and informative. x
    14.07.2020
  • Yalena!!! As always amazing reading with lots of details! Thank you❤️❤️
    09.07.2020
  • thank you, I hope this comes to light :)
    07.07.2020
  • ❣️✨
    06.07.2020
  • Thank you, Yalena! You really gave me piece of mind! I definitely come to you again.
    05.07.2020
  • harika geçen dediklerinin hepsini yaşadım tekrar geldim çok tksler
    25.06.2020
  • Amazing reading as always!! A lot of details! Thank you 🙏🏼🥰
    14.06.2020
  • Mevcut durum analizi guzel umarim dedikleriniz cikar yeniden gorusuruz
    06.06.2020
  • Hangisiyle olcam canım hislerin çok kuvvetli
    02.06.2020
  • güzel enerjiniz icin cok tesekkür ediyorum!
    30.05.2020
  • Yorumunuza saglik gercekten cok guzel tarif ettiniz insallah dediginiz gibi olur merakla sabirsizlikla bekliyorum eger olursa direkt burada olucam ❤️💜💜💗♥️
    30.05.2020
  • Teşekkür ederim, çok güzel ve açıklayıcı anlatmışsınız.
    29.05.2020
  • Çok teşekkür ederim tekrar görüşmek üzere
    28.05.2020
  • Yalena her zaman farklı bakış açılarıyla benim yoluma ışık oluyor. Bunun için çok teşekkür ederim. Güzel şeyler, umutlu şeyler konuştuk. Umarım iyilik ve sağlık hep bizimle kalır.
    21.05.2020
  • Excellent well done. Great reading! Thank you 🙏
    17.05.2020
  • Çok teşekkür ederim çok farklı bir faldı bekleyeceğim dediğiniz zamanları sevgilerimle
    17.05.2020
  • Very sweet and very detailed! I feel reassured and understood.
    10.05.2020
  • Teşekkür ederim
    10.05.2020
  • harikaydı
    08.05.2020
  • Cok tskler harika herseyi bilmis
    03.05.2020
  • Tşk ederim
    15.04.2020
  • Great thank you!
    10.04.2020
  • tesekkürler
    02.04.2020
  • Teşwkkğr edeeim yüreğine sağlık
    01.04.2020
  • Çok teşekkür ederim. Sana gelmek, danışmak harika hissettiriyor. Umarım söylediklerini yeniden tüm güzellikleri ile yaşarız. İyi günlerde görüşmek üzere :)
    25.03.2020
  • Teşekkürler👏🏻❣️
    24.03.2020
  • Uzun ve detaylı bir yorumdu çok tşk ederim ağzınıza sağlık
    16.03.2020
  • Yalena yorumun için çok teşekkür ederim. Anlattıklarını yaşayıp göreceğiz bundan sonrasında. Umarım her şey güzellikle olur :) sağlıcakla kal.
    12.03.2020
  • Emeğinize çok teşekkür ederim yalnız önceki falınız çıktığı için gelmiştim ama bu beni biraz hayal kırıklığına yğrattı yine de teşekkür ederim sevgiler ❤️❤️❤️❤️❤️
    08.02.2020
  • güzel
    25.01.2020
  • Inşallah
    02.01.2020
  • teşekkür ederim. güzel yorum. inşallah dedikleriniz olur
    29.12.2019
  • Güzel bir yorumdu teşekkür ederim
    29.12.2019
  • Güzel bir yorumdu.Emeğinize sağlık,teşekkür ederim.
    01.12.2019
  • inanılmaz iyileştirici bir yorum oldu. tabiki yine geleceğim
    16.11.2019

Durugörü




Başarı %99 Kredi 1000
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
TürkçeEnglish
Ortalama 37 dakikada yorum yapıyor.
23/01/2017 tarihinden beri 1049 durugörü baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Thank you, you gave me clearness ♥️
    26.02.2021
  • Teşekkür ederim. Memnum kaldım 😊 ❤️❤️
    21.02.2021
  • Thank you so much!
    20.02.2021
  • Thanks Yalena! Very accure reading, and answers all my qwestions ♥️♥️♥️
    19.02.2021
  • Thank you Yelena very much! everything you said, was very realistic and on point. I can not wait for it to happen and of course I'll keep you updated. thanks
    14.02.2021
  • You give tge best readings. Always in point
    10.02.2021
  • Sevgili Yalena Aydan, sen mükemmel bir insansın, Allah seni hep hayırlı iyi insanlarla karşılaştırsın, Hislerin doruklarda, sağol varol, hep yanımda ol, sevgilerimle
    08.02.2021
  • Thank you!
    07.02.2021
  • Thank you!
    07.02.2021
  • Thank you so much for your insight, I was told by someone else that him and I are Twinflames I'm looking forward to spending a life time with him🙏🏽❤
    04.02.2021
  • She is very good and honest! Thank you .
    02.02.2021
  • Thanks darling! Always really good and detail, answer all my qwestions
    31.01.2021
  • Yalena Hanım selamlar, yorumunuz için teşekkür ederim fakat esas öğrenmek istediğim konu olan maddi anlamdaki refah seviyesi ile ilgili spesifik bir cümleye rastlayamadım. Parasal konularla ilgili öngörünüz varsa söylerseniz sevinirim. Örneğin, kendi evimi ne zaman alabileceğim veya maddi anlamda gayet rahat bir hayat sürebilecek miyim? Bu konuda hassasım çünkü annem ve babam parasal sorunlardan ötürü mutsuz bir evlilik sürüp sonunda boşandılar. Teşekkür ederim.
    31.01.2021
  • Detaylı açıklayıcı yorumunuz için çok teşekkür ederim .sakin olan için niyet ediyorum dediniz ..diğeri için söylememiş olmanızı merak ettim , çünkü aramızda kuvvetli bir bağ olduğunu düşünüyorum sadece tam sanki bir araya geleceğiz sistem bizi ayırıyor bir şekilde ve zamanı değil diyor . O benim canımı yaktı bende onun şimdi onu görsem ne yaparım ne hissederim tam kestiremiyorum . Çünkü kendimi çok güçsüz hissettiğimde hep bana sarıldığını hayal ediyorum , sonra da neden gerçekte de bu olmuyor diye üzülüyorum.benim içimdekilerde böyleydi .. tekrar yazacağım size 🙏🏻 sevgiler
    22.01.2021
  • Bir yerde yanlış anlaşılma olmuş, ailesi bizim ilişkimiz olduğunu hiç bilmedi, kimsenin haberi yok. Ama yine de çok detaylı ve samimi bir yorum:) tavsiye ettiğiniz gibi yapıcam... kocaman sevgilerimle
    21.01.2021
  • Great, even though i havent made mistakes towards him, the breakup was all from his side.
    12.01.2021
  • Very positive and good energy. Thank you.
    10.01.2021
  • Thank you , beautiful reading ❤️
    07.01.2021
  • Yehhhh we have the same expression ( “eat his words” ) here too😂 thanks⭐️⭐️⭐️
    03.01.2021
  • Amazing reading
    29.12.2020
  • Great reading thank you very much
    28.12.2020
  • Perfectly direct and clear! Details are 100% ! Highly recomnended ! Thank yoy !!
    27.12.2020
  • Çok detaylı ve samimi bir yorumdu , çoook teşekkür ederim 😊💖💖💖
    26.12.2020
  • Ne kadar güzel bir insansınız yazdığınız her şey için çok teşekkür ederim. Umarım yolunuz da kalbiniz ve düşünceleriniz kadar aydınlık ve güzel olur. İsteğim tabii ki onunla mutlu olmak ve karşılıklı olarak emek vermek. Tabii ki bunu bana kendi özlemini gidermek için yapmasını istemem, dileğim gerçekten bana değer vermesi ve beni kaybetmek istememesi ama bu böyle değilse tabii ki değiştiremem. Duygularının yoğunluğu ile benimle iletişim kurması tercihimdir.
    26.12.2020
  • Tesekkür ederim
    23.12.2020
  • Thank you so much ..I appreciate your detailed response and clearing my doubts 🙂
    23.12.2020
  • Başarılı
    22.12.2020
  • This was a really detailed reading with accurate information. 4 stars as i have to wait and see if some of it happens. She seems really genuine in this reading. I will do as she suggests. Hope you read this. Thanks!
    14.12.2020
  • âdeta yüreğim okudunuz tessekurler yüreğinize sağlık umarım herşey güzel 6
    06.12.2020
  • Güzel, uzun icten yorumunuz icin cok tesekkür ederim ❤️ insallah söylediginiz gibi gerceklesir olaylar
    03.12.2020
  • I always love your readings. They always explain the whole situation with every question answered. Will always come back
    02.12.2020
  • Çok şaşırttın beni Yalena , çünkü ona dediğin gibi bir mesaj attım gerçekten düz anlamış olabilir. Ilımlı olucam ve söylediklerini merakla bekliyorum. Evet duru görüyü sen yorumlayinca çok hissiyatli oldu, söylediklerin çok doğru. Teşekkür ederim öğretmenler günümü kutladığın için☺️ iyiki varsın , tabi ki seni haberdar edicem ,görüşmek üzere Yalena sevgiler❣️
    27.11.2020
  • This is my first reading with you but you exactly had all the situation clear this is incredible.... thank you with all my heart. I will update you for sure very soon.... lots of love.
    24.11.2020
  • Sizi çok ama çok seviyorum, çok dürüst ve yapıcı bir insansınız, söylediklerinize herfiyen uyucam çünkü sizin doğruları söylediğinizi ve bunu iyilik için yaptığınızı biliyorum, gösterdiğiniz yol için sonsuz teşekkürler, kesinlikle çok memnunum sizden aşırı derecede, sevgilerimle
    22.11.2020
  • Yorumlarınız için çok teşekkür ederim 🙏🏻 güzel haberler için az bir zaman kalmış gibi ✨
    19.11.2020
  • Thank you 😘❤️
    19.11.2020
  • Yaa iste bu. Tam olarak Aradığım cevaplar ...tesekkur ederim
    15.11.2020
  • Good reading
    15.11.2020
  • Yalena hanım yoluma iç görünüzle ve güzel enerjinizle ışık tuttuğunuz için teşekkürederim 🙏🏻 artık hayatımda her şey yoluna girsin birazda iyi şeyler olsun istiyorum .Verdiğiniz bilgiye göre de 2021 yılında benim için sular durulacak güneş açacak gibi ..Sevgiyle kalın siz de ✨reiki enerjinizi almaya niyet ediyorum bende ✨
    15.11.2020
  • Thanks so much! I missed your readings yalena!!!
    13.11.2020
  • Thank u sooo much 😘❤️
    10.11.2020
  • Thank u 😘
    05.11.2020
  • Thank u soooo much 😘❤️
    04.11.2020
  • Thank you sooooo much 😘❤️
    02.11.2020
  • Sizden Allah bin kat razı olsun, sizi çok seviyorum ve sizi asla kaybetmek istemiyorum, yardımseverliğiniz için binlerce kez teşekkürler
    31.10.2020
  • She is just amazing! Has help me sooo much. God bless you Yalena
    26.10.2020
  • Thank you this reading gave me hope
    25.10.2020
  • Thank u soo much 😘
    23.10.2020
  • Thank you Yalena for this detailed reading. I like the fact that you took the time to explain everything and that you were kind regarding my situation and my impatience! I'll follow your suggestions and keep my eyes open for the new possibilities! See you soon :)
    22.10.2020
  • 💖
    20.10.2020
  • Thank u 😘
    12.10.2020
  • Amazing
    09.10.2020
  • Teşekkürler 🙏🙏😘
    25.09.2020
  • Highly Recommend!
    24.09.2020
  • Yalena is my favourite reader on here. She is not always online, so whenever she does come online, she instantly has several people queuing up for readings. Many people go to her because she is genuine and her predictions are on point. Thank you Yalena, many blessings to you.
    25.08.2020
  • You are one of my favorite readers! Thank you for your insight.
    11.08.2020
  • En harika en mükemmel insan, Allah razı olsun sizden, İnşallah hep güzel insanlar çıkar karşınıza, dilerim hep hayatımda olursunuz, Kesinlikle tavsiye ediyorum, Yalena hanımın o güzel pozitif enerjisini sevgiyle kabul ediyorum🙏 o güzel enerjiniz eksik olmasın üzerimden
    11.08.2020
  • On point reading.
    10.08.2020
  • doğum tarihi vs unutmusum tüh teşekkürler yine de :)
    27.07.2020
  • thank you so much for your reading!!Will definitely come back.thank you,highly appreciated
    27.07.2020
  • cok tesekkür ederim 🙏 gercekci ve pembe tablo cizmeden muhtesem bir yorum. emeginize saglik. hersey dogru bildiniz. umarim hersey soylediginiz gibi olur
    24.07.2020
  • Thank you
    16.07.2020
  • amazing reading!! very accurate and detailed thank you ❤️
    09.07.2020
  • Love you reading!!! Very goood details and accure ! Thank you
    05.07.2020
  • Thank you so much ❤❤❤🙏🙏🙏
    05.07.2020
  • You are such a great detailed reader
    16.06.2020
  • Thank you for your insight I appreciate it.
    16.06.2020
  • Thank you! Good reading! Hope everything will come true
    14.06.2020
  • allahım bu nasıl bir enerji ya💖🌹💜🐣👁️‍🗨️🐞😍🙏 iyi ki geldim ya size💕🌿🐣💜🌹👁️‍🗨️😍🙏 bence ne kadar yıldız varsa sizin olsunnn...
    02.06.2020
  • ❤️❤️❤️❤️❤️
    02.06.2020
  • Çok ama çok teşekkürler ediyorum.Net yorumunuz ve düşünce egzersiz önerisi için:)Devam edicem sık sık.Çalışıyor ve sesler fısıltı oldu;)
    31.05.2020
  • İçinde bulunduğum karmaşayı ne kadar doğru ifade etmişsiniz, inanamadım:) Sezgileriniz çok kuvvetli...Ruhumu aydınlattınız resmen:) Emeğiniz için çok teşekkür ederim!
    29.05.2020
  • Muhtesem bir yorumdu yureginize saglik. Daha iyi analiz edilemezdi. Bundan sonra size hep danisacagim. Sevgilerimle
    17.05.2020
  • Tüm sorularımı cevapsız bırakmadınız, nokta atışlarınız fazlasıyla çok. Inşallah gelecekte olanlarıda yaşarım. Çok güzel enerji aldım sizden.Sevgiyle kalın😘
    10.05.2020
  • Harikasınız teşekkürler! Nokta atışı diyebilirim! Bu akşam rahat bir uyku beni bekliyor!! Umarım bir daha görüşürüz! Sevgiler Yalena
    08.05.2020
  • Great!!!! Thank you! I hope it will all happen! ☺️
    07.05.2020
  • Its a “he” and he’s married and ive known him for 25?years. Hes already been virtually sexual with me.....so please refund
    02.05.2020
  • Thank you so much. Inshallah
    22.04.2020
  • mü kem mel
    19.04.2020
  • thanks
    18.04.2020
  • thanks, but like i said in the reading i cant make small talk with him he is always in a hurry or just pass by me or talking with coworkers female and male.. u said different in out last reading now this totally different now i dont get it..
    12.04.2020
  • thank u, i hope u are right.. but u didnt answer about "his girl" thing.. What is all that about?
    31.03.2020
  • Bir yandan görüşüp tamamıyla aramızdaki yarım kalmışlığa bir son vereceğimiz için sevindim bir yandan da üzüldüm. Ama bir yandan sorumluluk sahibi ve yakınımda olan biriyle ciddi bir ilişkimin olacağını söylemeniz beni mutlu etti. Bazen bitmesi gerektiğini bildiğimiz halde bitişlere üzülüyoruz. güzel öngörüleriniz, hisleriniz kısmen de olsa gerçekleşirse yine geleceğim. sizden özellikle aşk konusunda şansımın artması için dua etmenizi isterim. çok ihtiyacım var. görülerinize sağlık. sizde sevgi ve ışıkla kalın.
    26.03.2020
  • Thank you dear i ll consider what’ve advised to me, i ll keep in touch with you❤️
    16.03.2020
  • Thank you for your honest reading Yalena! Fingers crossed 🤞 everyth will fall in place! Yalena, its a pleasure to read all the info and details that I received from you. Will contact you again but also my friends would like it so they will probably contact from my app and my phone but with their own names! Good luck ☘️
    12.03.2020
  • Çok ama çok seviyorum ve çok güveniyorum Yelana hanıma, çok teşekkür ederim, tüm güzel insanlara Yelana hanımı kesin ve net tavsiye ediyorum, kucak dolusu sevgiler
    22.02.2020
  • görelim çıkarsa geleceğim teşekkür.
    16.02.2020
  • Çok güzel detaylı bir fal olmuş ❤️❤️❤️
    14.02.2020
  • Yol gösterici yorumunuz icin sonsuz teşekkür ederim. Bundan sonra görüşünüzü alacağım. Sevgiler
    09.02.2020
  • Çok yerinde ve doğru değerlendirmelerdi...nasihatleriniz benim için çok kıymetli çok teşekkür ederim ☺️
    02.02.2020
  • Siz mükemmelsiniz çok ama çok teşekkür ederim ❤❤❤
    04.01.2020
  • cok begendim cok tesekur ederim
    02.01.2020
  • Hisleri olan şahane bir yorumcu diliyorum herşey dediğin gibi olsun canım...denemeyen çok şey kaybeder mutlaka ama mutlaka danışmalısınız Yalena’ ya...beş değil bütün yıldızlar sana tatlım benim çok teşekkürler iyi ki varsın minnoşum ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
    02.01.2020
  • Harikasın her zamanki gibi
    24.12.2019
  • Çok Tşk ederim güzel yorumlar için
    26.11.2019
  • Gayet güzeldi. Tesekkur ederim
    16.11.2019
  • Her zaman ilk koştuğum yorumculardan.çok güvenirim.
    09.11.2019
  • She really is great. I’ve had a few readings done with her and so far they’ve all been accurate, especially with timing. On the first reading I had with her, she told me that the guy I was interested in was going to come see me after the 20th of July and he came on the 21st and took me on a date! On the 2nd reading she said I’d hear from him at the end of the week and I did. She’s very good!
    07.11.2019
  • Tesekkur ederım enerjınız cok guzeldi.yorumuz ve tahminlerinize hayran kaldim donuslerim olacak
    29.10.2019
  • Her zaman mükemmel yorum alırım ki ben ondan
    29.09.2019

Giriş Yap

ya da
Giriş yapmak için e-posta adresinizi ve parolanızı girin.
Şifreni mi unuttun?
Giriş
Kayıt olarak ya da giriş yaparak Kullanım ve Gizlilik Koşullarını okuduğumu ve kabul ettiğimi beyan ederim.

Kayıt Ol

Size özel bir deneyim için Binnaz'a katılın ve indirimlerden haberdar olun!
Kayıt Ol

Kayıt Ol

Üyelerimize tanıdığımız ayrıcalıklardan faydalanmak istiyorsan aşağıdaki formu doldurarak sitemize kayıt olabilirsin.
ya da
Zaten üye misiniz? Giriş yapın

Şifre Sıfırla

Eğer daha önce şifre oluşturmadıysan veya şifreni unuttuysan, aşağıdaki formu doldurup e-mail adresine şifre sıfırlama talebi gönderebilirsin.

Üye Kategorileri Hakkında Bilgi

Üyelerimiz harcadıkça kazanıyor. Yer seviye yeni fırsatlar sunuyor.